توییتگرام:
در حالیکه حتی آمریکاییها به طرح تحقیرآمیز و ایرانستیز ترامپ اعتراض کردند روزنامه قانون این طرح را مثل مطلع غزلی عاشقانه در آغوش کشیده و با طرح خود به استقبالش رفته. سوال ساده من اینست: شما حتی با فردی مثل ترامپ هم خط کشی ندارید؟ اصلا خط قرمزی دارید؟ از کی اینقدر استعمارزده شدید؟
+Aliz علی علیزاده+
همون مجلسی که باشفافیت آراء نمایندهها و طرح تشدید مبارزه با مفاسداقتصادی و فوریت طرح تامین کالاهای اساسی وطرح ممنوعیت انتصاب دوتابعیتیها مخالفت کرد، امروزم به تشکیل کمیسیون مقابله با تحریم مخالفت کرد
حالا با این صراحتم اعلام نکنید ما میدونیم هدفتون خدمت به مردم نیست بزرگوارا
*آدم ابن حوا2*
شورای نگهبان با ۱۲ نفر ۲۰ تا ایراد میگیره
چطور میشه که مجلس با ۲۹۰نفر یه ایراد درست و حسابی ازش پیدا نمیکنن که تصویب نشه؟
این اگه خیانت نیست پس چیه؟
این اگه چشم بستن بر حقایق نیست پس چیه؟
این اگه خود تحریمی نیست پس چیه؟
#آخرین_نگهبان
*🇮🇷تاراج🇮🇷*
برجام
آره
شفافیت آراء نمایندگان
نه
اف ای تی اف
آره
اعاده اموال نامشروع مسئولین
نه
رأی اعتماد به شریعتمداری و آخوندی و باقی داغونا
آره
کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها
نه
اگه واقعا اینا نماینده مردمن،این همه گل بخودی فقط یه معنی داره،نماینده ها دروازه ها رو اشتباه گرفتن!
+ایشی زاکی+
آقای ترامپ! هرگز #ایران را تهدید نکن زیرا نالههای پر از وحشت سربازان شما در طبس و ملوانان آمریکایی و انگلیسی در #خلیج_فارس شنیدنی است. خود بهتر میدانید روزانه چه تعداد از کهنه سربازان شما بر اثر افسردگی خودکشی میکنند.
+محمدعلی جعفری+
عجب چرخشی دارد این بازی دنیا؛ #بیانیه_خوانی قویترین واکنشی بود که قهرمان دیپلماسی توانست به همه بلاهای صادره از امریکا بدهد: این یک سقوط اخلاقی و سیاسی است! همین :)
×علی نادری×
مخالفت ۱۱۱نماینده مجلس با تشکیل "کمیسیون ویژه مقابله با تحریم" شبیه مخالفت نمایندگانِ مجلس بر بستن "مالیات بر خانههای خالیه"
حتماً پای کاسبی برخی نمایندگان در میان است، واِلا عقلِ سلیم به تشکیل "کمیسیون ویژه مقابله با تحریم" در شرایط فعلی، ۱۰۰%رای مثبت میدهد
*علی قلهکی*
از اشغال نیکاراگوئه و پاناما و هائیتی بگو،از حمله به هندوراس و تحریم کوبا و حضور نظامی تو تایلندو حمایت از کودتای بولیوی و اندونزی!از بمباران اتمی هیروشیما تا کشتار میلیونی تو ویتنام و حمله نظامی به افغانستانو حمایت از صدام و داعش بگو!
از نفرت، از #مرگ_بر_آمریکا جامعه جهانی بگو
+ژان والژان+
فاتحان لانه جاسوسی، فقط اصغرزاده و عبدی و میردامادی نبودند، خیلیها شهید شدند مثل علم الهدی، رجب بیگی،وزوایی.خیلیها هم مثل شیخ الاسلام و مهمانپرست و حسین محمدی و ضرغامی و عزیز جعفری و دهقان کمتر با این عنوان معروف هستند.کمال تبریزی هم بوده و ابتکار بعدا به عنوان مترجم اضافه شده.
×محمدرضا باقری🇮🇷×
امروز ۱۱۱ نماینده چند دقیقه بعد از سر دادن شعار #مرگ_بر_آمریکا در صحن علنی مجلس با تشکیل کمیسیون ویژه مقابله با تحریمهای آمریکا مخالفت کردند.
شعار مرگ بر آمریکای این نمایندگان مصداق بارز منافقانیست که پشت سر علی نماز می خواندند و سر سفره ی معاویه می نشستند.
#۱۳آبان
🔴افول قدرت آمریکا🔴
🔷افول قدرت نرم و سخت آمریکا آنجایی بیشتر آشکار شد که واشنگتن تلاش کرد از موانع رهبری جهانی (نظم هژمونیک) عبور نموده و برتری یکجانبه خود را به جهان تحمیل کند.
🔷انقلاب اسلامی و به تبع آن بیداری و مقاومت اسلامی، مهمترین موانع رهبری جهانی آمریکا قلمداد شدند. از این رو واشنگتن برای استقرار نظم هژمونیک (برتری و رهبری) در جهان بر منطقه غرب آسیا (خاور میانه) متمرکز گردید و در این مسیر سعی نمود از مولفههای پیروزی بخش خود در جنگ سرد، شامل «قدرت سخت » و «قدرت نرم» بهره بگیرد. حادثه یازده سپتامبر بهانه و محملی شد تا کاخ سفید از برتری نظامی (قدرت سخت) و ترویج دموکراسی (قدرت نرم) استفاده نماید. واشنگتن در یک فرآیند تلفیقی از قدرت سخت و نرم در صدد تحقق رویای دومین قرن آمریکایی برآمد. 1-جنگ پیشدستانه (تهاجم نظامی به کشورهای هدف) 2-دولتسازی (ایجاد دولتهایی مبتنی بر الگوی لیبرال دموکراسی) 3-فرهنگسازی (تغییر ساختار و الگوهای فرهنگی منطقه) 4-ملتسازی (تغییر بافت جمعیتی کشورها) 5-کشورسازی (تغییر ژئوپلتیک و جغرافیای منطقه) اما دیری نگذشت که راهبرد استفاده از «برتری نظامی» و «ترویج دموکراسی» با شکست مواجه شد و آمریکا با تلفیق قدرت نرم و سخت به هیچکدام از اهداف خود دست نیافت.
🔷«ریچارد ان هاس»، رییس شورای روابط خارجی آمریکا، با اذعان به شکست ایالات متحده اعلام کرد: «آمریکا باید از دو اشتباه در خاورمیانه دوری کند. اولین اشتباه تکیه بیش از حد به نیروی نظامی است... اشتباه دوم حساب کردن روی ظهور دموکراسی برای آرام کردن منطقه است.»
🔴انقلاب دوم و انزوای خط سازش🔴
🔷یک روز پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، دولت موقت در چارچوب یک ترفند سیاسی در 14 آبان 1358 استعفا داد.
🔷دولت موقت بازرگان با این فرض که امام (ره) قبلا نیز با استعفای آنان مخالفت نموده، سعی داشتند موضوع استعفا را به عنوان اهرم فشار علیه نیروهای انقلابی و حضرت امام(ره) به کارگیرند تا با دو شرط به سر کار برگردند. شرط اول، آزادی جاسوسان آمریکایی و شرط دوم، به حاشیه راندن نیروهای انقلابی بود. ضمن آنکه بعضی از اعضای دولت موقت از افشای اسناد همکاری با آمریکا نیز به شدت بیمناک بودند. ترفند سیاسی استعفا دولت موقت در 15 آبان با هوشیاری امام(ره) خنثی شد. در این ارتباط مرحوم «حاج سید احمد خمینی» میگویند: «من در نخست وزیری، در اتاق بازرگان و سحابی بودم که از قم با من تماس گرفتند و گفتند که امام (ره) استعفای دولت موقت را پذیرفتهاند. من پس از بازگشت به اتاق به روی خودم نیاوردم. سحابی و بازرگان میگفتند، معلوم است که امام (ره) استعفای ما را قبول نمیکند، ولی ما باید برای پذیرش مجدد مسؤولیت شرط و شروط بگذاریم که یکی از آنها آزادی آمریکاییهاست.»
🔷دولت موقت مخالف مشارکت مردم در امور کشور و محاکمه وابستگان به رژیم گذشته در دادگاههای انقلاب بود. اعضای این دولت مانع برخورد با ضدانقلاب و عناصر تجزیهطلب میشدند. از این رو تسخیر لانه جاسوسی، سازشکاران را به حاشیه راند. سقوط خط سازش از این جهت اهمیت داشت که دولت آمریکا درصدد بود تا با ایجاد ائتلافی تحت لوای دولت موقت، موجبات حذف تدریجی نیروهای انقلابی را از صحنهی سیاسی کشور فراهم کند و انقلاب را به انحراف بکشاند.
#دکتر_رضا_سراج
🔻اولین واکنش آیتالله شبیری زنجانی به نامه آیتالله یزدی: ایشان فردی دلسوز و متدین است و من ایشان را قبول دارم. من از قدیم به ایشان ارادت دارم
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی:
🔹بعضیها خیلی به این ماجرا دامن زدند و خواستند آن را به یک فتنه جدید تبدیل کنند.
🔹بعد از نامه آیت الله یزدی، آیت الله شبیری به یکی از بزرگان فرمودهاند که من ارادت قدیمی به آیتالله یزدی دارم و میدانم که ایشان دلسوز انقلاب و دین است و انسان متدینی است و ایشان را قبول دارم.
🔹وقتی یک جریانی در حال تلاش برای سواستفاده از اقدام آیتالله شبیری زنجانی بود، آیتالله یزدی نگران سواستفاده از ایشان شدند و این نامه با این هدف نوشتند که کسی از رفتار ایشان سواستفاده نکند.
ارسالی از اعضای کانال .
کارنامه #رهبری؟ همین بس که بعد از دفاع مقدس (خونین ترین جنگ بعد از جنگ جهانی دوم) ارتش جهنمی غرب رو 30 سال پشت دروازههای ایران نگه داشت. درست زمانی که افغانستان 1 ماهه و عراق 21 روزه سقوط کردن.
*شراگیم طبری*
رهبر انقلاب؛ تنها سیاستمداری که برخلاف همه تحلیل های جهانی، به درستی رئیس جمهوری ترامپ را پیشبینی کرد، حالا خبر از افول و سقوط قطعی #آمریکا میدهد و این بشارتیست برای #ظهور ان شاءالّله
*جواد آقایی🇮🇷*
🔹خودتان را به آن راه نزنید!
#حسین_شریعتمداری
🔸 دیروز شورای نگهبان در اقدامی هوشمندانه و با استناد به متن قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، لایحه الحاق کشورمان به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم-CFT- را رد کرد و روز تاریخی ۱۳ آبان را که ترامپ با انتخاب آن به عنوان «روز بازگشت تحریمها» در پی انتقام از ملت ایران بود، به عزای آمریکا و متحدان بیرونی و دنبالههای داخلی آن تبدیل کرد. در اینباره گفتنیهایی هست؛
۱- نزدیک به دو سال است که دولت با زیر پا گذاشتن اصل ۷۷ قانون اساسی و بدون اطلاع مجلس، کشورمان را در مقابل FATF متعهد کرده است! و بیش از ۳۷ بند از ۴۱ بندِ تعهداتی FATF را اجرا میکند! و تنها ۴ بند که نیاز به تصویب قانون دارد را- اجباراً- در قالب لایحه به مجلس ارائه کرده است! لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم-CFT- که دیروز از سوی شورای نگهبان به علت مغایرت با قانون اساسی و موازین اسلامی رد شد، یکی از این چهار لایحه است.
گفتنی است که لایحه مقابله با پولشویی در سال ۱۳۸۱ به مجلس رفته و تصویب شده بود ولی دولت کنونی با توجه به تعهدی که بدون رعایت قانون اساسی به گروه اقدام مالی FATF داده است این لایحه را مطابق نظر آنان اصلاح کرده و برای تصویب به مجلس فرستاده بود! بنابراین، اصلاحیه مورد اشاره دیکتهای است که دولت به نمایندگی از FATF نوشته و برای تصویب به مجلس داده است!
۲- این لایحه (CFT) زیر تابلوی فریبنده مقابله با تامین مالی تروریسم تدوین شده است ولی نکته مهم آن است که تعریف ما و غرب از تروریسم و گروههای تروریستی، متفاوت و حتی متضاد است و مدیران و برنامهریزان گروه اقدام مالی FATF با صراحت و رسما اعلام کردهاند که تعریف جمهوری اسلامی ایران از «تروریسم» را نمیپذیرند و ایران باید تعریف FATF را ملاک عمل خود قرار بدهد! دولت و مجلس ادعا میکنند که درباره مصداق و تعریف تروریسم «حق تحفظ» دادهایم! که در این خصوص باید گفت؛
الف- گروه اقدام مالی FATF در آخرین بیانیه خود شروط ۹ گانهای را برای ایران اعلام کرده است و در اولین شرط تاکید میکند که جمهوری اسلامی ایران باید تعریف FATF از تروریسم و مصادیق آن را بپذیرد. در این بند آمده است: ایران باید به نحو مناسبی تامین مالی تروریستها را جرم انگاشته و از جمله معافیت گروههای تحریم شده را که «در تلاش برای پایان دادن به اشغالگری خارجی، نژادپرستی و استعمار هستند»، حذف نماید. بنابراین، ادعای دولت و نمایندگان موافق این لایحه خلاف واقع است.
ب- ادعا کرده و میکنند که «نه در قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد و نه لیست خزانهداری آمریکا نام هیچ یک از سرداران و مسئولان ایرانی وجود ندارد بلکه این قطعنامهها شامل لیست افراد و گروههای القاعده، طالبان و داعش! است. این ادعا نیز دروغ محض است چرا که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/146403
🗞ظریف در مصاحبه با روزنامه «یواسای تودی»:
وقتی ترامپ و دولتش گفتند درصدد به صفر رساندن فروش نفت ایران هستند، گفتیم این آرزویی است که هرگز محقق نخواهد شد. دیدید که حق با ما بود. آنها هرگز قادر به چنین کاری نخواهند بود.
البته حق سخن با شماست اما ترس دشمن از لبخند شما نیست بلکه از بستن تنگه هرمز بوسیله مقاومت عزت مندانه است و خلاص.
🌙🔴🌍سال ۹۱ با وجود قطعنامه و اجماع جهانی هند اعلام کرد زیر بار تحریمهای امریکا نمیره و خرید نفت از ایرانو ادامه میده. حالا بدون قطعنامه و با این همه امتیاز از قبیل اعطای اداره چابهار به هند، هندیها فقط تا سال اینده نفت میخرند. امریکا قدر تر شده یا دیپلماتهای ما بیعرضهتر؟
" حسین مهدیتبار"
🌙🔴🌍برجام
آره
شفافیت آراء نمایندگان
نه
اف ای تی اف
آره
اعاده اموال نامشروع مسئولین
نه
رأی اعتماد به شریعتمداری و آخوندی و باقی داغونا
آره
کمیسیون ویژه مقابله با تحریم ها
نه
اگه واقعا اینا نماینده مردمن،این همه گل بخودی فقط یه معنی داره،نماینده ها دروازه ها رو اشتباه گرفتن!
خیانت یا جهالت..
🔴لیست تحریم هایی که از امروز ۱۴ آبان علیه ایران اجرا می شود عبارتند از:
۱. بنادر و کشتیرانی و شرکتهای مرتبط با آن.
۲. تراکنشهای مرتبط با صنعت نفت که شامل شرکت ملی نفت و شرکت بازرگانی نفت و شرکت ملی نفتکش ایران میشود.
۳. تراکنشهای نهادهای مالی خارجی با بانک ملی ایران و هر نهاد مالی دیگر تحت تحریم بر اساس قانون تحریمی مجوز دفاع ملی.
۴. ارائه خدمات پیامرسانی مخصوص مالی به بانک مرکزی ایران و دیگر نهادهای مالی ایران بر مبنای قانون جامع تحریمها، پاسخگویی و عدم سرمایه گذاری ایران.
۵. ارائه خدمات پذیره نویسی، بیمه یا بیمه اتکایی.
۶. بخش انرژی ایران.
🔹همچنین از روز ۱۴ آبان افراد و نهادهایی که نامشان در فهرست تحریمهای وزارت خزانه داری آمریکا بوده و پس از برجام شامل تحریم نمیشدند، بار دیگر هدف تحریم قرار میگیرند. و در نهایت مجوزهای شرکتهای آمریکایی که برای تجارت با ایران صادر شده بود نیز لغو میشود.
✍نکته مهم:آمریکا رسما این تحریمها را از امروز اجرا میکند اما حقیقتا از مدتها پیش آن را اجرایی کرده و قرار نیست اتفاق جدیدی رخ دهد./انتخاب
🔳 رویترز: کره جنوبی برای خرید از ایران معافیت گرفت
▪️خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام دولت کره جنوبی اعلام کرد این کشور برای واردات نفت از ایران از آمریکا معافیت گرفته است. او همچنین به رویترز گفته «مواد پتروشیمی در اقتصاد ما مهم هستند و خاطرنشان کردیم که اگر ما از تحریمهای ایران ضربه بخوریم، چالشهای سختی برای تمام اقتصاد ما ایجاد خواهد کرد.»
🔴غربگراها همان کاسبان واقعی تحریمها هستند
🔹مخالفت ۱۱۱نماینده مجلس با تشکیل "کمیسیون ویژه مقابله با تحریم" شبیه مخالفت نمایندگانِ مجلس بر بستن "مالیات بر خانههای خالیه"
حتماً پای کاسبی برخی نمایندگان در میان است، واِلا عقلِ سلیم به تشکیل "کمیسیون ویژه مقابله با تحریم" در شرایط فعلی، ۱۰۰%رای مثبت میدهد
"علی قلهکی"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوتاه اما زیبا از حماسه ۱۳ آبان در شهر یاسوج...
ببینید