🔺تفحص از نحوه هزینهکرد اعتبارات نهاد ریاستجمهوری
🔹جمعی از نمایندگان طرح تحقیق و تفحص از نحوه هزینهکرد اعتبارات نهاد ریاست جمهوری را تهیه و تدوین کردهاند.
🔹اخیرا اخباری مبنی بر پرداخت بیست میلیون ریال از سوی رئیسجمهور به حساب هر یک از طلبههای حوزههای علمیه بابت کمک هزینه افطار پرداخت شده که با توجه به تعداد طلبهها کل مبلغ پرداخت شده مجموعاً چهار هزار میلیارد ریال است.
🔹این در حالی است که در قانون بودجه ۱۴۰۰ هیچ ردیف بودجهای در این خصوص پیشبینی نشده و این نحو پرداختهای بدون ضابطه با دستور روحانی در یکسال اخیر چندین بار اتفاق افتاده/ فارس
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 #صدای_انقلاب شماره: 234
💠 راهبرد اصلاحطلبان در انتخابات
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهیفر
#اصلاح_طلبان
#انتخابات_1400
🆔 @sedayeenghelab_ir
✋
جدیدترین نظرسنجی درباره انتخابات ریاستجمهوری
🔹نتایج افکارسنجی ملی ۹ اردیبهشت یک مرکز دانشگاهی معتبر نشان میدهد سید ابراهیم رییسی با ۴۲ درصد پیشتاز است و قالیباف با ۲۳درصد، ظریف ۲۰درصد، رضایی ۱۰ درصد و علی لاریجانی ۶ درصد در رده های بعدی هستند.
🔹در این نظرسنجی بیشترین رای منفی به جهانگیری و لاریجانی تعلق گرفته است.
🔹نکته مهم این نظرسنجی در احتمال رای به دوگانه رییسی و ظریف در انتخابات پیشرو است که در آن ۶۷ درصد به رییسی و ۲۷ درصد به جواد ظریف رای خواهند داد.
🔹همچنین در دوگانه قالیباف و ظریف، ۵۶ درصد به قالیباف و ۳۳ درصد به ظریف رای خواهند داد.
🔹در این نظرسنجی میزان مشارکت تا این لحظه ۴۷ درصد برآورد شده است.
✅ کانال جامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانه ای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
صفحه اینستاگرام امام خامنهای برای اولین بار تایمر گذاشته!
🔺گویا سخنرانی بیش از چیزی که فکر میکردیم مهم باشه.
🔹امروز تکلیف خیلیها روشن خواهد شد.
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
🎁 صف نامزدهای اصلاح طلبان
آذر منصوری، سخنگوی جبههٔ اصلاحات ایران، گفت: فهرست افرادی که توسط حداقل ۱۰ عضو مجمع عمومی جبههٔ اصلاحات ایران برای ارزیابی نامزدی ریاستجمهوریشان در جبهه اصلاحات ایران به دبیرخانهٔ مجمع پیشنهاد شدهاند از این قرار است (به ترتیب تعداد پیشنهاددهنده):
۱- جواد ظریف (۳۷ پیشنهاد)
۲- اسحاق جهانگیری (۳۵ پیشنهاد)
۳- مصطفی تاجزاده (۳۲ پیشنهاد)
۴- مسعود پزشکیان (۲۵ پیشنهاد)
۵- محمدرضا عارف (۲۱ پیشنهاد)
۶- محسن هاشمی (۲۰ پیشنهاد)
۷- محمد شریعتمداری (۱۹ پیشنهاد)
۸- مصطفی کواکبیان (۱۵ پیشنهاد)
۹- محمد صدر (۱۳ پیشنهاد)
۱۰- محمود صادقی (۱۲ پیشنهاد)
۱۱- شهیندخت مولاوردی (۱۱ پیشنهاد)
۱۲- زهرا شجاعی (۱۱ پیشنهاد)
۱۳- عباس آخوندی (۱۱ پیشنهاد)
۱۴- صادق خرازی (۱۰ پیشنهاد)
در جلسهٔ امروز مجمع عمومی دربارهٔ مراحل بعدی ارزیابی نامزدها در جبههٔ اصلاحات ایران تصمیمگیری خواهد شد.
از میان چهره هایی که نامشان دربالا آمده، کسانی که یک سوم آرا اعضای مجمع ملی را کسب کرده باشند، از 13 تا ۱۸ اردیبهشت فرصت دارند تا با حضور در مجمع ملی جبهه اصلاحات برنامه های خود را برای اعضای مجمع ارائه دهند تا در نهایت اعضای جبههی اصلاحات دربارهی این افراد رای گیری کرده و کاندیداهای نهایی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری را انتخاب کنند.
#مدیریت_جهادی
#دولت_جوان_انقلابی
#انتخابات1400
@bimemoj
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» میشود؟
🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانستهاند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعههای بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت.
🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریلگذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمیدانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی میدهند،
🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام میدهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاستگذار است؟
پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جستوجو کرد.
🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه انتقاد کردهاند و حتی آن را خسارت محض نامیدهاند: « ما ناگزیر باید به همهی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوههای مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز میزند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمیکند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم میبینیم؛ یعنی خسارت محض».
🔻 نکته بعد، شورایعالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند.
🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورایعالی امنیت ملّی به تأیید رهبری میرسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا میکند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبودهاند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورایعالی امنیت ملی گردن مینهند .
🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاستخارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی بهدست میآید که «خسارت محض» نام میگیرد؟
🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن میگویند: «در توافق اخیر هستهای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکرهکنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم».
🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود.
بهراستی اگر آنچه از خروجی شورایعالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است!
🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است.
🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است.
📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟
حکمیت تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امیرالمومنین
صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟
پاسخ: امام حسن
📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟
اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!!
گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ)
📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم!
امام مجبور به پذیرش صلح شد.
بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ)
📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است.
اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هستهای نیز علیرغم اینکه خوشبین نیستم،اما موافقت میکنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد".
📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
#جواد_بیژنی(کارشناس زمانه)
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
📌۱۴۰۰ کدام گفتمان
🔸بانگاهی به انتخاباتهای گذشته می بینیم که در هر دوره براساس اوضاع داخلی و خارجی کشور گفتمانی غالب بوده است .برای مثال هاشمی رفسنجانی با گفتمان توسعه( مبتنی بر تکنوکراسی و عملگرائی)، خاتمی با گفتمان آزادی، احمدینژاد با گفتمان عدالت و روحانی با گفتمان کارآمدی و توسعه(مبتنی بر بروکراسی و گفتگو🗝) در انتخابات وارد شدند و به پیروزی رسیدند.اما در این دوره کدام گفتمان می تواند نظر مردم را جلب کند موضوعی است که ذهن تحلیلگران و حتی مردم را بخود مشغول کند.
بعد از سوء تدبیرهای دولت در ۸سال گذشته و پیوند زدن معیشت مردم به مذاکره باآمریکا که نتیجه آن تورم وحشتناک و صفهای طولانی مرغ و میوه ودرکنار آن بحث گاندوها و جریان نفوذ در مذاکرات ،انتشار فایل صوتی و محرمانه اخیر از وزیرامور خارجه ناکارآمدی این گفتمان بوضوح قابل مشاهده شد.
حال بنظر می رسد گفتمانی که میتواند نظر مردم را در انتخابات ۱۴۰۰ بخود جلب کند گفتمانی است که در آن ایده ای برای تحول و پیشرفت و ساخت ایرانی قوی بااتکاء به توان داخلی است که درآن نیازهای اساسی مردم عزتمندانه برآورده شود و برای ریشهکنی فقر و فساد عزم جدی داشته باشد؛ به تعبیر مقام معظم رهبری یعنی کسی که به حال قشرهای محروم و مستضعف دل بسوزاند. و به ترقی و پیشرفت کشور و توسعهی اقتصادی و غیراقتصادی بیندیشد و زیر توهمات مربوط به توسعه، آنچنان محو و مات نشود که از یاد قشرهای مظلوم و ضعیف غافل بماند، به فکر معیشت مردم، دین مردم، فرهنگ مردم و دنیا و آخرت مردم باشد.
جریان غرب زده بخوبی از این رویکرد مردم آگاه است بنابراین در صدد است بااقداماتی در این رویکرد اخلال ایجاد کند سپس آنرا به گفتمان مورد نظر سوق دهد که باتوجه به انتشار فایل صوتی همچنان ایده غالب کردن گفتمان سیاسی مذاکره باغرب را در سردارد .
اما بنظر می رسد گفتمانی که میتواند در انتخابات آینده غالب باشد گفتمانی است که درآن تحول و پیشرفت و ساخت ایرانی قوی بانگاه به ظرفیتهای درونی باشد.اما اینکه کدام یک از این کاندیداها با این گفتمان بیاید هم مهم است .
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir