eitaa logo
فداییان بانوی دمشق
903 دنبال‌کننده
28هزار عکس
11.3هزار ویدیو
151 فایل
#شهدا_علمداران_سپاه_عشق با مطالب شهدایی، مهدویت، تحلیلی_بصیرتی و فرهنگی🌷 با ما همراه باشید 🌸ارتباط با خادم کانال🌸 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا همه جناح ها برای تخریب و حذف به میدان آمده اند؟ 🔹افشاگری یک کارشناس مسائل امنیتی از پشت پرده تخریب ها علیه
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولی عهد اومد برای ایران جونم قربون گل پسر سلطان کربلایی حسین طاهری
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دوگانگی عجیب روحانی در مواجهه با آمریکایی‌ها در مذاکرات هسته‌ای 🔻کتاب خاطرات روحانی: آمریکا بنز است و کشورهای اروپایی دوچرخه! اگر پول داشته باشید بنز بخرید پیکان و دوچرخه می‌خرید!؟ 🔻روحانی بعد از خروج آمریکا از برجام: خوشحالم که یک موجود «مزاحم» از برجام خارج شده است!
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 یه کسی خدمت امام جواد علیه السلام رسید گفت آقا یه دستوری به ما بدید که وقتی من اون کارو انجام دادم دنیا و آخرت با شما باشیم.
16.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یک آزمایش اجتماعی باورنکردنی! 🔹 ویدئوی کوتاهی که پیش رو دارید، یک آزمایش اجتماعی خاص است که نتیجه این آزمایش برای برخی مسئولین قابل باور نخواهد بود!
🔺 کلامی از علما ⭕️ آیت‌الله مجتهدی تهرانی
✍ #ڪلام_شـ‌هید ○پشتیبان انقلاب باشید، اتحاد خود را حفظ کنید، پاسدار راه حق باشید. با منافقین و فرصت طلبان مبارزه کنید، تقوا را فراموش نکنید، مخلصانه پیرو ولایت فقیه باشید. ○سلام مرا به امام و آقای خامنه ای برسانید و به ایشان عرض کنید احمد خلاف انتظار شما گام بر نداشت و از راهنمایی های شما ممنون بود  . 📎 شاگرد صدیق رهبر انقلاب #دکترشهید_احمد_آتشدست🌷 #از_شهدا_بیاموزیم ❣❣❣❣❣
ریتا براون"شاعر و نویسنده ی آمریکایی" اخلاق یک مساله شخصی است ولی نجابت مساله اجتماعی است. جواهرانه، ص ۱۰۴ #حجاب #پویش_حجاب_فاطمے
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰بزرگ‌تر از تو هم مانع ما نبود 🔹واکنش کوبنده رهبر انقلاب به دلقک صهیونیست 🔸اگه سلاح هسته‌ای می‌خواستیم، بزرگ‌تر از تو هم مانع ما نبود. اسلام ساخت سلاح هسته‌ای را ممنوع میداند و کشتار غیرنظامیان روش آمریکاست، امریکا در یک روز ۲۲۰ هزار نفر را قتل عام کرد 🔸اگر لازم باشد برای مصارف غیرنظامی غنی‌سازی را به ۶۰ درصد هم می‌رسانیم..... جمهوری اسلامی در قضیه هسته‌ای نیز همانند سایر قضایا عقب‌نشینی نخواهد کرد و با قدرت پیش خواهد رفت.
📷 نمایندگان مجلس خبرگان رهبری با حضور در حسینیه‌ی امام خمینی(ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. 🔺️ امسال این دیدار طبق ضوابط و آئین‌نامه‌های ستاد مقابله با کرونا و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نبویان: بند دوم بیانیه و بند سوم بیانیه همه بر خلاف قانون مجلس است. با این بیانیه، رفع تحریم‌ها سه ماه عقب می‌افتد ♦️نماینده تهران در مجلس:دوربین‌هایی داریم که بیشتر از پادمان دارند ضبط می‌کنند. ♦️هیچ کشوری اجازه دسترسی آژانس به کارخانه تولید موتور نداده است جز دولت ما. ♦️فرصت سه ماهه، کجای قانون مجلس است؟ ♦️ملت ایران؛ مصوبه مجلس برای رفع تحریم‌هاست اما می‌خواهند دوباره رفع تحریم‌ها را سه ماه عقب بیاندازند.
🔰 سخن‌نگاشت | بیانیه سه کشور اروپایی و آمریکا مستکبرانه و طلبکارانه است 👈 مواضع مستکبرانه کشورهای اروپایی و آمریکا آنها را منفورتر می‌کند 🔺️ رهبر انقلاب: سه کشور اروپایی و آمریکا در بیانیه‌ای که صادر کردند، ادبیاتی که به کار بردند ادبیات مستکبرانه و طلبگارانه و غیرمنصفانه است. به رو نمی‌آورند که خود آنها از روز اول به این تعهدات اصلاً عمل نکردند... در عین حال دولت محترم ما رها نکردند، بتدریج یک مقداری از تعهدات را عمل نکردند که اینها قابل برگشت است، اگر آنها به وظایفشان عمل بکنند... حالا بحث ما با آمریکا که بحث دیگری است، این سه کشور اروپایی هم بدانند این جور حرف زدن به شدت مورد نفرت ملت ایران و انقلاب است و اینها را از آنچه که هستند منفورتر میکند. ۹۹/۱۲/۴