🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎 آیات ۵۱-۵۲ سوره ی توبه به مقدرات الهی اشاره دارد.
🍃 دراین آیه خداوند به رسولش میفرماید:
بگو هيچ حادثه اى براى ما رخ نمى دهد مگر آنچه خداوند براى ما نوشته است ، ...
بگو آيا درباره ما جز يكى از دو نيكى انتظار داريد (يا بر شما پيروز مى شويم و يا شربت شهادت مى نوشيم ) ولى ما انتظار داريم يا عذابى از طرف خداوند....
👈 نكته ها
۱ - مقدرات و كوششهاى ما.
شك نيست كه سرنوشت ما تا آنجا كه به كار و تلاش ما مربوط است به دست خود ماست.
(انسان بهره اى جز سعى و كوشش خود ندارد)
هر كس در گرو اعمال خويش است ولى در بيرون دايره تلاش و كوشش ما و آنجا كه از حريم قدرت ما خارج است ، دست تقدير تنها حكمران است و آنچه به مقتضاى قانون عليت كه منتهى به مشيت و علم و حكمت پروردگار مى شود مقدر شده است انجام پذير خواهد بود.
☝️منتها افراد با ايمان و خداپرست كه به علم و حكمت و لطف و رحمت او مؤمن هستند، همه اين مقدرات را مطابق (نظام احسن ) و مصلحت بندگان مى دانند و هر كس بر طبق شايستگيهائى كه کسب كرده است مقدراتى متناسب آن دارد.
يك جمعيت با ايمان و آگاه و متحد و مصمم جز پيروزى ، سرنوشتى ندارند
۲- در قاموس مؤمنان شكست وجود ندارد
درآیه، منطق محکمی است که راز اصلى همه پيروزيهاى مسلمانان نخستين در آن نهفته شده است ، و اگر پيامبر اسلام هيچ تعليم و دستورى جز اين نداشت براى تضمين پيروزى پيروانش كافى بود، و آن اينكه مفهوم شكست و ناكامى را به كلى از صفحه روح آنها زدوده ، و به آنها ثابت كرده كه در هر حال شما پيروزيد، كشته شويد پيروزيد، و دشمن را بكشيد باز هم پيروزيد.
شما دو راه در پيش داريد كه از هر كدام برويد به منزل مقصود خواهيد رسيد، بيراهه و پرتگاه مطلقا در مسير شما وجود ندارد يك راه به سوى شهادت مى رود كه نقطه اوج افتخار يك انسان با ايمان است و بالاترين موهبتى است كه براى انسان تصور مى شود كه با خدا معامله كند جان را بدهد و يك حيات جاويدان را در جوار قرب پروردگار خريدارى كند.
راه ديگر پيروزى بر دشمن و در هم شكستن قدرت اهريمنى و رهایی از شر ظالمان و ستمگران است و اين نيز فيضى بزرگ و افتخارى مسلم است .
💠 پیام صفحه ۱۹۵ قرآن
@fadayiane_banoye_damshgh
🔹🔷💠🔷🔹
💠 رهبر انقلاب:
🔹در دوران قاجار و پهلوی، ایران یکی از عقب ماندهترین کشورها از لحاظ دانش روز بود، درحالیکه جمعیت ایران حدود یک درصد جمعیت جهان است، سهم ما در تولید علم در دوران پهلوی، یک دهم درصد بود.
🔹اما اکنون سهم ایران در تولید علم در دنیا به حدود دو درصد رسیده است که به این حد نیز نباید قانع بود.
۹۷/۰۷/۲۵
@fadayiane_banoye_damshgh