🔸یکی از مقامات حماس افشا کرد که حاج قاسم چندین بار به نوار غزه سفر کرده و در نحوه ایجاد خطوط دفاعی مقاومت فلسطین مشارکت داشته است. غزه سالهاست (از سال ۲۰۰۷) تحت محاصره کامل مصر و اسرائیل قرار دارد و راههای دریایی نیز توسط اسرائیل کنترل میگردد.
فقط ۳ راه وجود دارد که حاج قاسم به غزه سفر کرده باشد:
۱_ مصر
۲_ دریای مدیترانه
۳_ اسرائیل
وقتی #ایران رو #تحریم کرده و قطعات #هواپیما نميدادند، همه خفه خون مرگ گرفته بودن. حالا كه هواپیمايي سقوط كرده كه توش مسافران خارجي و دوتابعيتي بودند، روی جنازه های سوختشون اشک تمساح میریزند.
همسر ۲۵ ساله من توی هواپیمایی سوخت که #آمریکا و غرب قطعاتش رو تحریم کردند.
تف بر بی شرفیتان
#عین_الاسد #بی_بی_سی #منوتو #ماهواره #هواپیمای_اوکراینی #روحانی #ظریف #ایران #تهران
🔰شهید سردار قاسم سلیمانی:
«مردم از من قبول کنید، من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت می کند به اسلام و انقلاب، تمایل ندارم.
اما این را بدانید، والله علمای شیعه را تماما و از نزدیک میشناسم، الان ۱۴ سال شغل من همین است، علمای لبنان را میشناسم، علمای پاکستان را می شناسم، علمای حوزه خلیج فارس را میشناسم، چه شیعه و چه سنی... والله، اشهد بالله، *سرآمد همه این روحانیت* از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی #آیت_الله_العظمی_خامنه_ای است!»
( کنگره شهدای کرمان۱۳۸۹ )
فداییان بانوی دمشق
⭕️#سوال از محضر حضرت آقا ⁉️۵۳. «چرا شما بهعنوان رهبر انقلاب، مانع سنگاندازی گروههای فشار در جهت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️#سوال از محضر حضرت آقا
⁉️۶۰. وظیفهی جنبش دانشجوئی در کنار سایر اقشار جامعه برای رسیدن به جامعه اسلامی الگو چیست؟
✅#پاسخ: جنبش دانشجوئی؛ یعنی دانشجوی متحرک، دانشجوی فعال؛ دانشجوئی که از نیروی فکر و توان جسمی و روحی خودش میخواهد برای پیشرفت استفاده کند؛ آیا فقط اینها مخاطبند؟ بلاشک نه. سنگینترین مسئولیت بر عهدهی مسئولان و انواع نخبگان جامعه است؛ نخبگان علمی و نخبگان فکری و نخبگان سیاسی، لیکن جریان دانشجوئىِ فعال هم مسئولیت سنگینی دارد. یکی از مسئولیتهای جریان دانشجوئی، تلاش برای فهمیدن است؛ یعنی تفکر.
من به نظرم میرسد یکی از کارهای لازم، تشکیل جلسات فکری وسیعی است که مجموعهی دانشجوئی، همراه با مجموعهی حوزوی، با برنامهریزی خوب، میتواند به وجود بیاورد تا بنشینند دربارهی مسائل گوناگون فکر کنند. گسترش فکر و پراکندن فکرِ درست و صحیح میتواند همان ثمراتی را ببخشد که ما در زمینههای مسائل علم و فناوری و پیشرفت علوم از دانشجو توقع داریم؛ یعنی شکوفائی، آوردن حرف نو به میدان اندیشه، با یک حرکت صحیح و جهتگیری درست. یکی از کارها این است.
یکی از کارها، مشخص کردن اصول است. ما اصولی داریم که باید از این اصول تخطی نشود. یعنی به نام فکرپردازی واندیشهپردازی، از اصول انحراف پیدا نشود. اصول، شاخصهای راه صحیح و صراط مستقیم است. خطاست اگر اصول را به دیوارههائی تشبیه بکنیم که انسان از وسط این دیوارهها باید حرکت کند؛ نه، اصول شاخصند. یک راه مستقیمی وجود دارد، یک صراط مستقیمی هست که این، انسان را به هدف میرساند. این صراط مستقیم را باید شناخت، باید کشف کرد. هیچ کس در محدودهی صراط مستقیم زندانی نشده. اجبار به پیمودن صراط مستقیم در هیچ کس نیست. این اصول کسی را اجبار نمیکند، الزام نمیکند، محدود نمیکند، بلکه این اصول انسان را هدایت میکند و به او میگوید که اگر چنانچه بر طبق این اصول حرکت کردی، به آن نتیجهی مطلوب خواهی رسید؛ اگر از این اصول تخطی کردی، به هدف نخواهی رسید. آخر، اشکال بیراهه همین است. بیراهه، دواشکال دارد: یک اشکال این است که انسان به سرمنزل مقصود نمیرسد؛ اشکال دیگر این است که وقت انسان تلف میشود؛ فرصتها از دست میرود.
این کسانی که در طول این صد سال، صد و پنجاه سال اخیر در کشور ما داعیهی اصلاح و پیشرفت و ترقی سر دادندو ما را حقاً و انصافاً به بیراهه کشاندند، این گناه بزرگ را انجام دادند؛ هم ما در طول این صد و پنجاه سال به مقصد نرسیدیم و عقب ماندیم، هم وقتمان تلف شد. چند نسل پیدرپی باید بیایند، ضایع شوند، در این تیه سرگردانی بروند و به نتیجه نرسند، تا یک وقت یک نسل متوجه بشود که اشتباه کردهاند؛ راه را برگردد، شروع کند از نو حرکت کردن. گناه آن کسانی که جوامع بشری را به بیراهه میکشانند، این است که وقت آنها وعمر آنها و فرصتهای آنها را ضایع میکنند.
دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب ۸۷/۷/۷
#شبنشینی_با_آقا
#پرسش و #پاسخ
🕊🕊🕊
دو حرف زیبا از دو بزرگ مرد🌹:
شهید #قاسم_سیمانی: برای شهید شدن اول باید مانند شهید زندگی کرد👌🕊
#شهید_سیدمرتضی_آوینی: تنها کسانی مردانه میمیرند که مردانه زیسته باشند☝️
#شبتون_شهدایی🌙✨
🔘
#خدا_باهات_حرف_داره
📎 آیات ۱۱_۱۸ سوره معارج به حالات دوزخیان پرداخته است.
📌«يَفْتَدِي» به معناى فديه و عوض دادن براى رهايى و نجات است. «فصيلة» به معناى فاميلى است كه انسان از آن جدا شده است. «تُؤْوِيهِ» از «مأوى» به معناى پناه دادن است.
«لَظى» شعله خالص آتش است. «اوعى» از «وعاء» به معناى ظرف است و مراد از آن، ذخيره كردن چيزى در ظرف است. «شوى» به پوست اطراف بدن گويند.
📌مجرم در قيامت سه آرزو مىكند:
الف) با خاك يكسان شود. «لَوْ تُسَوَّى بِهِمُ الْأَرْضُ»
ب) از اعمالش دور شود. «أَمَداً بَعِيداً»
ج) با فديه دادن رها شود. يوم يَوَدُّ الْمُجْرِمُ لَوْ يَفْتَدِي ...
📌مجرم براى فديه دادن و نجات يافتن، فرد يا گروهى را انتخاب نمىكند، بلكه مىگويد:
همه را بگيريد و مرا آزاد كنيد؛ فرزند، همسر، برادر، فاميل و همه مردم زمين. (كلمات با حرف واو عطف شده نه با حرف «اوْ»)
📌در آن روز، عاطفه فرزندى، غيرت همسرى، محبّت برادرى و حمايت فاميلى و آشنايى مردمى همه فدا مىشود، ولى چه سود؟!
📌بر اساس اين آيات، عوامل دوزخى شدن چهار چيز است:
🔻فرد در ظاهر به حق پشت مىكند: «أَدْبَرَ»
🔺 در قلب تنفّر دارد و روى بر مىتابد: «تَوَلَّى»
🔻 ثروت اندوزى مىكند: «جمع»
🔺 به ديگران نمىدهد. «فَأَوْعى»
📝پیام ها
۱- به دوستىها و روابط گرم دنيوى دل نبنديد كه در آخرت به كار نيايد. «لا يَسْئَلُ حَمِيمٌ حَمِيماً»
۲- در قيامت، شكنجه روحى وجسمى با هم است. نشان دادن خويشان ودوستان صميمى به انسان و بالعكس، بالاترين شكنجه روحى است. «يُبَصَّرُونَهُمْ»
۳- مجرم در آن روز، نجات خود را از عذاب، به قيمت نابودى همه مىخواهد.
يَوَدُّ الْمُجْرِمُ لَوْ يَفْتَدِي ... بِبَنِيهِ وَ صاحِبَتِهِ وَ أَخِيهِ ... وَ مَنْ فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ يُنْجِيهِ
۴- مراقب باشيم كه در دنيا به خاطر رفاه همسر و فرزندان و جلب رضايت دوستان و خويشان، خود را دوزخى نكنيم. زيرا در آن روز هيچ يك از آنها به داد ما نمىرسند و به درد ما نمىخورند. لَوْ يَفْتَدِي ... بِبَنِيهِ وَ صاحِبَتِهِ وَ أَخِيهِ
۵- غريزه حبّ ذات، بالاترين غرايز است. لَوْ يَفْتَدِي ... مَنْ فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً ثُمَّ يُنْجِيهِ
۶- آتش دوزخ شعور دارد و مجرم شناس است. «تَدْعُوا مَنْ أَدْبَرَ وَ تَوَلَّى»
💠 پیام صفحه ۵۶۹ قرآن