فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 وقوع انفجار در مراسم نماز جمعه در مرکز ولایت قندوز
🔸امروز انفجاری در مراسم نماز جمعه در مرکز ولایت قندوز به وقوع پیوسته است.
🔸 سخنگوی طالبان: ظهر امروز در منطقه خان آباد بندر مربوطات مرکز ولایت قندز در یک مسجد هموطنان اهل تشیع یک انفجار رخ داد، که از اثر آن تعداد هموطنان ما شهید و زخمی شدند.
🔸خبرگزاری «آسوشیتدپرس» به نقل از منابع خود گزارش داد که تلفات انفجار در مراسم نماز جمعه در مسجد جامع شیعیان در ولایت قندوز، به حداقل ۱۰۰ کشته و حدود ۱۵۰ مجروح افزایش یافته است.
9.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️ واکنش پژمان درستکار، سرمربی تیم ملی کشتی به لجن پراکنی های عوامل شبکه سعودی اینترنشنال!
🔹پژمان درستکار: "افرادی که سالهاست به دنبال تحریم ورزش ایران و دیده نشدن ورزشکاران ایرانی هستند به یکباره دلسوز حسن یزدانی و کشتی ایران شدند؟! آن مجری حتما نیت خوبی نداشت"
🔰مردم مسلمان افغانستان یا بدست آمریکا کشته می شوند و یا بدست عوامل آمریکائی ، که امروز هم یکصد نفر از شیعیان در مسجد کشته شدند .
🔰 ۲۰ سال آمریکا در افغانستان جنایت کرد و عاقبت هم مفتضحانه گریخت ولی این پایان کار نیست و هنوز هم جنایت می کنند و آنها که دل به آمریکا بسته بودند امروز خود دست بسته شده اند ، شاید بیدار شوند .
✍دکتر مهدی چمران
▪️امروز سالگرد شهادت دریاسالار شهید نادر مهدوی، کابوس آمریکایی ها، خالق حماسه نفتکش بریجتون در خلیج فارس و شهید آیه «و ما رَمَیتَ اذ رَمَیتَ وَ لکنَّ اللهَ رَمی» بود. شهیدی که مثل حاج قاسم عزیز به دست خود آمریکاییها به شهادت رسید.
شادی روح ایشون و شهید بیژن گرد وشهیدتوسلی وهمه همرزمان شهیدش صلوات
🌹🍃🌹🍃
✨ #شبتون_شهدایی ✨🌙
#قرآن_نور_است.
💠هر صبح در چشمه سار نور الهی، نورانی شویم.
🍃صفحه ۵۷۲، هدیه به
✨#شهیدحاج_حسین_همدانی🌷
@fadayiane_banoye_damshgh
🌺
#خدا_باهات_حرف_داره
💠 آیات ۶_۸ سوره جن
📝پیام ها
۱- پناه بردن به جن، کارى لغو و سفیهانه است. «یقولوا على اللّه سفیهنا على اللّه شططا... یعوذون برجال من الجنّ»
۲- جنّیان مثل انسان، مرد و زن دارند. «برجال من الجنّ»
۳- پیام ارتباط با جنّ که عموماً براى رسیدن به مقاصد نادرست است، بر گمراهى دو طرف مى افزاید. «یعوذون... فزادوهم رهقا»
۴- منکران قیامت، برهان و دلیل علمى ندارند بلکه گرفتار ظنّ و گمان هستند. «ظنّوا کما ظننتم»
۵ - جنّ از عقاید انسان آگاه است.«ظنّوا کما ظننتم»
۶- بعضى از جنیان کافرند و قیامت را انکار مى کنند. «لن یبعث اللّه احدا»
۷- جن، توان تماس با آسمان را دارد. «لمسنا السماء»
۸ - نااهلان را به هر جا راه ندهید. «فوجدناه ملئت حرساً شدیداً»
💠 پیام صفحه ۵۷۲ قرآن