🔰 #تحلیل_سیاسی
⁉️ اگر مذاکره نباید و نشاید، چرا پالس مذاکره می فرستید؟!
🔹 آقای ربیعی سخنگوی دولت امروز گفت "مذاکرات برجام، از دیدگاه ما اساسا تمام شده است. تنها مسئله باقی مانده، بازگشت همه طرفها به تعهداتشان مطابق توافق انجام گرفته است؛ این موضوع پیچیدهای نیست".
🔸 آقای ظریف وزیر خارجه هم امروز دو توییتی به زبان عربی نوشت "برخی کشورهای همسایه از غرب درخواست کردهاند که بخشی از روند مذاکره با ایران باشند. ما با غرب در خصوص منطقه مذاکره نمیکنیم. مشکل اصلی، مداخله های آنان است".
✅ بسیار خب! اگر برجام، توافق منعقده است و مذاکرات پایان یافته، و اگر با غربِ مداخله گر درباره منطقه مذاکره نمی کنیم -که هر دو، حرف درستی است- پس آقایان روحانی و واعظی و ظریف و ربیعی و آشنا و...، چرا چند هفته است پالس مذاکره برای بایدن می فرستند و به منتقدان ناسزا می گویند؟!
🔹 دو دولت اوباما و ترامپ، برجام را زیر پا گذاشتند و اجرا نکردند. بایدن نیز، هم پیاله اوباما و معاون وی بوده است و قطعا تحریم های نفتی و مالی و بانکی را بر نخواهد داشت. او اگر بخواهد به برجام برگردد، باید تحریم های ویزا، آیسا، سیسادا و کاتسا را لغو کند. اما نه می خواهد و نه می تواند.
💢 بنابراین، مشکل آمریکا، نه مذاکره، بلکه بی ارادگی برای انجام تعهدات است. یا اگر درست تر بگوییم، قصد او از برجام، تداوم فشار و محدود کردن قدرت مانور ایران است، و نه کاستن از فشار تحریم ها. این واقعیت را باید فهمید.
✍️ #محمد_ایمانی
🍂• در حسرت شهادت ؛
عاشقانه، دلتنگیت را با سردار نجوا کردی!
و ما باز با دلی پر از درد
و با آرزوی شهادت نجوایت را شنیدیم؛
و وصلت را به نظاره نشستیم...
#شهیدمحسنفخریزاده❣
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 ۵۰ ثانیه نماهنگ
💴مال حرام در زندگی طلحه وزبیر
🎙سخنران:محمد رضا هاشمی(مدرس کشوری امامت)
🚨 صدای اعتراض خودتان را به گوش نمایندگان مجلس برسانید
🔴💥 شکایت ملت ایران از رئیس جمهور بی کفایت « حسن روحانی » به کمیسیون #اصل_نود مجلس و درخواست عزل و محاکمه وی، به دلیل خسارت های فراوانی که در هفت سال گذشته به مردم و کشور وارد کرده است.
🔴⬅️ با مراجعه به لینک زیر و ثبت شکایت خود، به موج مردم انقلابی و مؤمن بپیوندید👇
http://asle90.24on.ir
✅ لطفا در نشر این پست و گسترش این پویش کوتاهی نکنید.
🔸یقینا چشم مجلس و قوه قضائیه به مطالبات عمومی مردم است
#محاکمه_روحانی
🕊 پروازت، عشق را دوباره معنا کرد ...
دستانم را بگیر و
عاشق کن مرا در این تکاپوی رفتن ها ...
برای رسیدن به خدا
#شهیدمحمودرضابیضایی🥀
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ببینید
#پروژه_نفوذ
⚠️هولناک ترین افشاگری استاد رائفی پور
▶️ #قسمت_اول
🔺️سهل انگاری یا نفوذی؟
🔻نفوذی به چه کسی گفته می شود؟
🔺️نفوذی ها تا چه حد در ایران قدرت دارند؟
🔻چه چهره هایی از آنها حمایت می کند؟
🔺️#وظیفه_اصلی آنها چیست؟
🔻پروژه نفوذ تا چه حد در کشور ما موفق بوده؟
هدایت شده از فداییان بانوی دمشق
19.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ببینید
#پروژه_نفوذ
⚠️هولناک ترین افشاگری استاد رائفی پور
▶️ #قسمت_اول
🔺️سهل انگاری یا نفوذی؟
🔻نفوذی به چه کسی گفته می شود؟
🔺️نفوذی ها تا چه حد در ایران قدرت دارند؟
🔻چه چهره هایی از آنها حمایت می کند؟
🔺️#وظیفه_اصلی آنها چیست؟
🔻پروژه نفوذ تا چه حد در کشور ما موفق بوده؟
🔺 کلامی از علما
⭕️ آیتالله آقا مجتبی تهرانی
منظور از حسن ادب چیست؟
#کلام_علما
#مجله_مبتذل
● کلاس دوم راهنمایی که بود، مجلات عکس مبتذل چاپ می کردند. درآرایشگاه، فروشگاه وحتی مغازه ها این عکس ها روی درو دیوار نصب می کردند و احمد هرجا این عکس ها را می دید پاره میکرد. صاحب مغازه یافروشگاه می آمد و شکایت احمد را برای ما می آورد.
● پدر احمد رئیس پاسگاه بود وکسی به حرمت پدرش به احمد چیزی نمی گفت.من لبخندمی زدم. چون باکاری که احمدانجام می داد، موافق بودم. یک مجله ای باعکس های مبتذل چاپ شده بودکه احمد آنها را از هر کیوسک روزنامه ای می خرید. پول توجیبی هایش راجمع می کرد.
●هربار 20 تامجله ازچند روزنامه فروش می خرید وقتی می آورد در دست هایش جا نمیشد. توی باغچه می انداخت نفت می ریخت وهمه را آتش می زد. می گفتم:چرا این کار را می کنی؟
می گفت:این عکس ها ذهن جوانان را خراب می کند.
✍راوی:مادرشهید
#شهید_خلبان_احمد_کشوری
#از_شهدا_بیاموزیم ❣❣❣❣❣
🕗 #ساعت_عاشقی
کنون دریای طوفانیست ایران، ناخدایی کن
نمکگیر تبار توست این کشور، دعایی کن...
✨ #سلام_آقا✋
🍃صلوات خاصه امام رضا علیه السلام🍃
✨اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضاالمرتَضی الامامِ التّقی النّقی وحُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَعَلیاَحَدٍ مِنْ اوْلیائِک.✨