فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سه هدیه خدا به مصیب زده
🔸 استاد مسعود عالی
2_5280489254789584059.mp3
4.22M
🌺 #میلاد_حضرت_عباس(ع)
💐علم کشا مشتیا
💐میوندارا بامعرفتا
🎙 #حسین_طاهری
هدایت شده از فداییان بانوی دمشق
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 الهی عظم البلا
🎼 نماهنگ ویژه دعای فرج الهی عظم البلا با صدای دل نشین علی فانی
🍃أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ الْفَرَج🍃
#قرار_عاشقی
🌷 هرشب ساعت ۲۲ 🌷
🌙 #رزق_شبانه
🌹روحالله هیچ وقت پشت سر دیگران حرف نمیزد، هیچ وقت حرف زور را قبول نمیکرد، بر اصول و اعتقاداتش محکم بود و ایستادگی میکرد حتی اگر به ضررش تمام میشد باز هم از اصولش کوتاه نمیآمد. خیلی مواقع در دفاع از حرف حقش چوب میخورد اما از آن حرف حق کوتاه نمیآمد بر عقیده به حق خود مستحکم بود.
🥀 #شهید_مدافع_حرم
🥀 #شهید_روح_الله_قربانی🕊🌹
✨ #شبتون_شهدایی✨🌙
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
یاد حضرت در دقایق زندگی
✨🔮✨🔮✨🔮✨🔮✨
🔴 ارادت امام زمان ارواحنا فداه به حضرت عباس علیه السلام
🔵 در عالم مکاشفه، پرسیده بود:
🔺 این نامه ها که بی وقفه می رسند و شما، پای آنها چیزی می نویسید! و این نامه هایی، که بعضی شان را می بوسید! قصه این نامه ها چیست؟!
🔺 امام زمان سلام الله علیه فرموده بود:
"این نامه ها، حوائج و توسلات مردم است به امام زاده ها است اما این نامه هایی که می بوسم حوائجی است که مردم از عمویم عباس طلب کرده اند ..."
🎉ای اهل حرم میر و علمدار خوش آمد🎉
#مهدویت
#قرآن_نور_است.
💠 با نور قرآن، شیطان را ذوب کنیم
🍃صفحه ۴۱۴ هدیه به
✨#شهید_ابراهیم_هادی🌷
@fadayiane_banoye_damshgh
🦋 #در_محضر_قرآن
🔅 نکات آیه ۳۱ سوره لقمان
۱- انسان به طور فطرى خداشناس است، لیکن وسایل و اسباب مادّى همچون پردهاى روى فطرت را مىپوشاند و بروز حوادث و خطرها، این پرده را کنار مىزند. «غشیهم... دعوا اللّه»
۲- رفاه مادّى، عامل غفلت است، ولى خطرها و تنگناها، عامل توجّه، تضرّع، خلوص وغرورزدایى. «اذاغشیهم... دعوُا اللّه...»
۳- قطع امید از اسباب عادّى، یکى از راههاى رسیدن به اخلاص است. «مخلصین له الدین»
۴- براى اولیاى خدا، غفلت عارضى است، «اذا مسّهم طائف منالشّیطان تذکّروا»(۳۳۵) ولى براى گروهى، اخلاص عارضى است. «اذا غشیهم... مخلصین»
۵ - دعاى خالصانه در مظانّ اجابت است. «دعوا اللّه مخلصین... نجّاهم»
۶- انسان داراى اختیار و اراده است. «فمنهم مقتصد» (بعضى پس از رهایى از مشکلات، بر راه حقّ باقى مىمانند، ولى بعضى به راه انحراف و شرک بر مى گردند، و این نمایانگر آزادى اراده واختیار بشر است)
۷- لازمه ایمان، اعتدال است. (به جاى آنکه بفرماید: «فمنهم مؤمن»، فرمود:) «فمنهم مقتصد»
۸ - پیمان شکنى و ناسپاسى، انسان را به کفر مى کشاند. «و ما یجحد بآیاتنا الاّ کلّ ختّار کفور»
💠 پیام صفحه ۴۱۴ قرآن