eitaa logo
فداییان بانوی دمشق
900 دنبال‌کننده
28هزار عکس
11.4هزار ویدیو
151 فایل
#شهدا_علمداران_سپاه_عشق با مطالب شهدایی، مهدویت، تحلیلی_بصیرتی و فرهنگی🌷 با ما همراه باشید 🌸ارتباط با خادم کانال🌸 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
فرازی از وصیت نامه شهید محمد حسین یوسف الهی🕊 شادی روح شهدا صلوات 🌹
🔷 مقام سابق صهیونیست: اگر ایران حمله کند جان‌ سالم به‌ در نمی‌بریم 🔸گیورا عیلند، رئیس سابق شورای امنیت رژیم صهیونیستی: احیای روابط ایران و عربستان، همکاری ایران و روسیه، موشک‌ها و پهپادهای دقیق و بحران داخلی اسرائیل باعث‌شده تهران به این جمع‌بندی برسد که زمان نابودکردنِ اسرائیل رسیده است. 🔸حملۀ همزمان ایران، حز‌ب‌الله لبنان، حماس در غزه، شبه‌نظامیان شیعۀ سوریه، عراق و یمن و خیزش فلسطینی‌ها در کرانۀ باختری رویدادی خواهد بود که اسرائیل از آن جان به در نخواهد برد.
🔷 دستگیری عامل ضرب و شتم آمر به معروف در شیراز معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس: 🔸در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم یک زن آمر به معروف در مجموعه نارنجستان قوام شیراز، ضارب شناسایی و به مقر انتظامی احضار شد. 🔸متهم در بازجویی اولیه ضمن اقرار به جرم خود پس از هماهنگی با مرجع قضایی روانه زندان شد.
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی کارشناس اینترنشنال به قدرت هکری و سایبری ایران اعتراف می‌کند 🔸رهگیری مسیر حرکت کشتی اسرائیلی با توان هکری و سایبری و هدف گیری با پهپاد شاهد یکی از شیوه‌های ایرانی‌هاست!
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بکوشید که گناه نکنید، آیت‌الله علی مشکینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از السلام علیک یا امام رئوف
🅾۱۱مرداد سالروز شهادت شیخ فضل‌الله نوری است. شهیدی که برای اقامه حکومت اسلامی در برابر غربزدگان مشروطه خواه ایستاد و از عقیده راستین خود که همانا مشروطه مشروعه بود؛ دست نکشید و سرانجام بدست همان غربزدگان به شهادت رسید ... ♦️امام خامنه‌ای در مورد قضیۀ شهادت شیخ عبارت عجیبی دارند و از آن به و یاد می‌کنند: ملتی كه در شهر تهران ایستادند و تماشا كردند كه‌ مجتهد بزرگی مثل شیخ فضل الله نوری را بالای دار بكشند و دم نزدند؛ دیدند كه او را بااینكه جزو بانیان و بنیانگذاران و رهبران مشروطه بود، به جرم اینكه با جریان انگلیسی و مشروطیت همراهی نكرد، ضد مشروطه قلمداد كردند- كه هنوز هم یك عده قلمزن‌ها و گوینده‌ها و نویسنده‌های ما همین حرف دروغ بی‌مبنای بی‌منطق را نشخوار و تكرار می‌كنند- پنجاه سال بعد چوبش را خوردند: در همین شهر تهران مجلس مؤسسانی تشكیل شد و در آنجا انتقال سلطنت و حكومت به رضا شاه را تصویب كردند. آن‌ها یك عده آدم خاص نبودند؛ این یك گناه ملی و عمومی بود! امام خامنه‌ای ۱۳۸۴٫۸٫۸ الله نوری🌷 هدیه به ارواح طیبه همه شهدا فاتحه وصلوات💐💐💐💐💐 ❣❣❣❣❣
🔷آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه 🔸در این رزمایش برای اولین بار از سامانه های موشکی کروز قدیر و موشک بالستیک فتح، مجهز به هوش مصنوعی در جزیره ابوموسی رونمایی شد. 🔸سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هدف از برگزاری این رزمایش را " نمایش اقتدار و آمادگی دفاعی و رزمی برای صیانت از امنیت خلیج فارس و جزایر ایرانی " اعلام کرده است. 🔸اجرای تمرینات و وضعیت های مختلف دفاعی توسط یگانهای رزمی عملیاتی، شناوری، موشکی، پهپادی، هوا دریا، جنگال، واکنش سریع، با پشتیبانی هوایی نیروی هوافضای از برنامه های این رزمایش خواهد بود.
🔷 شناورهای جدید سپاه با موشک‌های ۶۰۰ کیلومتری 🔸نیروی دریایی سپاه شناورهای یگان ویژه شهید حججی را با موشک های برد ۶۰۰ کیلومتر در خلیج فارس و برای حراست از حریم جزایر ایرانی عملیاتی کرد. 🔸این شناورها در جریان رزمایش امروز سپاه در جزیره ابوموسی برای اولین بار معرفی شدند.پرنده‌ها و شناورهای بدون سرنشین در رزمایش اقتدار 🔸همچنین در این رزمایش، پرنده‌ها و شناورهای بدون سرنشین مدیریت‌پذیر از راه دور و مجهز به هوش مصنوعی، هواپیماهای دوزیست و موشک‌های بالستیک نقطه‌زن دریایی در بخش‌های مختلف رزمایش به اجرای عملیات‌های هوشمند و دقیق پرداختند.
📸 اولین تصاویر از رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه