eitaa logo
فداییان بانوی دمشق
903 دنبال‌کننده
28هزار عکس
11.3هزار ویدیو
151 فایل
#شهدا_علمداران_سپاه_عشق با مطالب شهدایی، مهدویت، تحلیلی_بصیرتی و فرهنگی🌷 با ما همراه باشید 🌸ارتباط با خادم کانال🌸 @tasnim2060
مشاهده در ایتا
دانلود
11.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نالدی پاندرو: حملهٔ اسرائیل به غزه شرم آور است وزیر روابط و همکاری های بین المللی آفریقای جنوبی در نشست خبری مشترک با امیرعبداللهیان: 🔸می‌خواهیم از ارزهای دیگر برای تجارت بین‌المللی استفاده کنیم و می‌خواهیم این نگرش را تغییر دهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تمسخر مادران عزادار فلسطینی توسط شهرک نشینان صهیونیستی با واکنش منفی و گسترده کاربران فضای مجازی مواجه شد. پ. ن: یعنی پستی و رذالت از خاندان صهیونیست چکه میکنه لعنت الله علی القوم الظالمین😡🔥
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥امیر موسوی: سیلی سنگیمی که دشمن صهیونیستی خورده است تا مدت ها آن ها و حامیان اصلی آن ها یعنی آمریکای جنایتکار را در گیجی و بهت و حیرت برده است فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران: 🔸نکته بسیار مهم عملیات طوفان الاقصی این بود که تمام محاسبات دشمن صهیونیستی را بهم ریخت. 🔸این کارهایی که الان انجام میدهند آثار این بهم ریختگی دستگاه محاسباتی آن هاست که این اقدامات جنایتکارانه را انجام میدهند 🔸این اتفاق یک نقطه عطف و یک تغییر مسیر راهبردی در روند آزاد سازی قدس ایجاد کرده است. 🔸اقدامات رذیلانه ای که در حال انجام است اگر چه خوی حیوانی رژیم صهیونیستی را برجسته تر میکند اما نشانه دهنده درهم ریختن دستگاه محاسباتی است. 🔸هر بمبی که میریزند و هر خانه ای ک خراب میکنند و هر کودکی که میکشند، در واقع تبری است که بر ریشه بی ریشه ی خود میزنند. ___
🔴شهادت یک عضو دیگر حزب‌الله هم تأیید شد 🔸حزب‌الله لبنان اعلام کرد «حیدر خضر عیاد» از اعضای این جنبش در جنوب لبنان به شهادت رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥طرح و رنگ چفیه‌های فلسطینی چه معنایی دارند و چرا سمبل مسأله فلسطین شده اند؟
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 این وضعیت جهان امروز است 🔺این کلیپ را ما ساخته‌ایم تا کمی از جنایات صهیونیستها را مرور کنیم. ولی شما نبینید؛ این ویدیوهای کودک‌کشی صهیونیست‌ها را هر انسانی که ببیند تا مدتها نمی‌تواند همان آدم سابق شود. 🔺شب و روزش به هم می‌ریزد، روحش آزار می‌‌بیند، مریض می‌شود و شاید دق کند. 🔺شما و ما این تصاویر را حتی نمی‌توانیم ببینیم؛ ولی صهیونیست‌ها روز و شب این جنایت را تکرار و تکرار می‌کنند. و دولت‌های غربی صبح و شام از آنها دفاع می‌کنند.
📣 نشست ۳+۳ گامی در تکمیل سیاست همسایگی ایران سفیر ایران در آذربایجان: 🔺برگزاری نشست وزرای خارجه عضو ابتکار ۳+۳ ( ایران، روسیه، ترکیه+جمهوری آذربایجان،ارمنستان-گرجستان) در تهران گام بلندی در ادامه و تکمیل سیاست همسایگی دولت ایران است. 🔺منطقه گرایی و شکل گیری سازوکارهای منطقه‌ای با اهداف متنوع از ویژگی‌های نظم جهانی در حال ظهور است. 🔺پیام: حضور و دخالت نیروهای فرامنطقه در مسائل قفقاز ممنوع!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📧 📲سفارشـم به شـما این اسـت کـه تمام حرفتان حـرف رهبری، عملتان عمـل رهبری و جانتـان جان رهبری حضـرت امـام خامنـه‌ای باشـد و نه عقب‌تـر و نه جلوتر حرکـت کنید. 🥀 🥀 🕊🌷
📣 تظاهرات گسترده حمایت از فلسطین در فرانسه 🔺هزاران نفر در حمایت از مردم غزه و با در دست داشتن پرچم‌های فلسطین در خیابان‌های پایتخت فرانسه تظاهرات کردند. 🔺تظاهرات کنندگان با شعار «غزه، پاریس با تو است» با مردم ستمدیده فلسطینی در این منطقه ابراز همبستگی کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 تظاهرات مقابل محل اقامت رئیس رژیم صهیونیستی 🔺صهیونیست‌ها همچنان به اعتراضات برای فراهم کردن زمینه آزادی اسرای خود از دست مقاومت ادامه می‌دهند. 🔺این بار این تظاهرات در برابر محل اقامت رئیس رژیم صهیونیستی برگزار شد. 🔺دیشب نیز خانواده اسرای صهیونیست با برگزاری تظاهرات در خیابان کاپالان تل آویو خواستار آزادی اسرای خود شدند.