هدایت شده از روحانیت گام دوم انقلاب
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم، پیش از انقلاب
سکوت مرگبار
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و
با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
سکوت آیت الله بروجری چگونه قابل تحلیل است؟
#فداییان_اسلام
#آیت_الله_بروجردی
#سکوت
#سکولاریزم
@Rogadoen
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
28دیماه سالروز شهادت خردسالترین شهید دفاع مقدس است
مسئولان میبد برای معرفی شهید محمد حسین ذوالفقاری ؛افتخار ملی، چه کرده اند؟
#شهید_محمد_حسین_ذوالفقاری
@knhene
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نمایی از سریال معمای شاه
❄️آخرین لحظات عمر شهید نواب در دل شب تار و سرد ۲۷ دیماه ۱۳۳۴
@fahome
a5a14537_23df_4480_bb82_a3dcebe7ef36.pdf
1.32M
🔺 ویژهنامه تاریخی فدائیان اسلام و شهید نواب صفوی
👈 زیر نظر استاد علی ابوالحسنی (منذر) | ویژهنامه ایام سال ۱۳۸۴
#سیر_مطالعات_تاریخی #سیر_مطالعاتی
🆔 کانال اسرار تاریخ
🌐 eitaa.com/monzer_ir
🔰نواب، طلبه مومن انقلابی
به مناسبت ۲۷ دی ماه، سالروز شهادت ⚘شهید نواب صفوی و یاران با وفایش
《۳ خصلت مهم ⚘شهید #نواب_صفوی》
❇اولین و مهمترین آن غیرت دینی اوست.
زمانی که کسروی ملعون به پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت علیهماالسلام دشنام داد و در کتابش به مقدسات توهین کرد، بلافاصله مراجع تقلید حکم ارتداد او را صادر کردند. نواب و یارانش بلافاصله پول قرض کرده و اسلحه تهیه نمودند و کسروی را به درک واصل کردند.این غیرت دینی بالای او است.
🔸️او اگر امروز بود مثل امثال ما نمی نشست تا این همه در شبکههای مجازی و پشت تریبون به مقدسات توهین کنند و بعد ما راحت از کنار آنها رد شویم. او اینگونه نبود و نمی توانست راحت بنشیند که به مقدسات توهین کنند.
❇دومین ویژگی نواب آزادی و عدم وابستگی او بود.
چون آزاد بود می توانست حرف حق را بزند. امام جمعه وقت تهران که آخوندی درباری بود از طرف شاه مأمور شد که پیش نواب برود. گفت اعلی حضرت تصمیم گرفته است تولیت آستان قدس را به تو بدهد. نواب گفت: فکر کرده است که می تواند با این چیزها من را بخرد؟
🔸️من آزادم و زیر بار این چیزها نمی روم تولیت را به کس دیگری بدهد!
❇سومین ویژگی نواب شجاعت بود.
او در آخرین لحظات عمر شریفش با کمال شجاعت بعد از آنکه سرهنگ از او پرسید: «اگر خواسته ای دارید بگویید؟» او تقاضای آب برای غسل شهادت نمود. آب سرد بود. نواب خمشگین بر سر سرهنگ بختیار فریاد زد: «اگر آب گرم نباشد, رنگ ما میپرد و تو و امثال تو فکر میکنند که ترسیده ایم! اما مهم نیست. خدا آگاه است که لحظه به لحظه اشتیاق ما به شهادت بیشتر میشود».
🔸️رهبر فداییان، یارانش را مورد خطاب قرار داد و گفت: «خلیلم, محمدم, مظفرم, زودتر آماده شوید, زودتر غسل شهادت کنید, امشب جده ام فاطمه زهرا (سلام الله علیها) منتظر ماست» پس از غسل شهادت به نماز ایستاد. افسران و درجه داران با ناباوری به آنان نگاه میکردند. دستان به قنوت رفته اش حریم آسمان مناجات بود...
برگرفته از سخنرانی حجه الاسلام سیدمحمدحسین راجی
🌐 #منبرک
🆔 @manbarak
اخراج فداییان اسلام از قم
آیتالله سید حسین بدلا که از اعضای شورای استفتائات آیتالله بروجردی و پسرعموی شهیدان واحدی است از توطئه دربار برای بدبین ساختن وجههی فداییان اسلام گفته است.
بهعنوان نمونه ایشان میگوید در ان زمان راه زوار برای رسيدن به حرم حضرت معصومه (س) از ميان مدرسه فيضيه و دارالشفا میگذشت.
عدهای از افراد که وانمود میكردند كه از فداييان اسلام هستند در حجرههای نزديك حرم فیضیه مینشسته و میخواندند و با سينی و قابلمه ضرب میگرفتند.
آنها نه طلبه بودند و نه از فداييان اسلام بلكه اجيرشدگان از جانب دربار براي بدبين ساختن مرجعيت و عوام الناس نسبت به گروه فداييان اسلام بودند.
برخی از مرتبطين با آيت الله بروجردي به ايشان خبر رساندند كه فداييان اسلام چنين كاري میكنند و ايشان هم خشمگين شد و دستور داد شهريه شان را قطع كنند.
ضرب و جرح فداییان اسلام توسط افراد منتسب به آیتالله بروجردی ره در مدرسه فیضیه پایانی بر حضور فداییان در قم بود.
حاجآقا مصطفی خمینی نقل میکند: «این طایفه از دیرزمانی در قم زیست میکردند. آن وقتها ما قم بودیم و از دور آنها را میپاییدیم. تا آنکه شبانه عدهای با چوب و چماق در پیش چندصد نفر طلبه به آنها هجوم بردند و آنان را زدند که دیگر کار به آخر رسیده بود و دیگر نتوانستند در قم بمانند.
@fahome
🔺️ملاقات با شاه
وقتی نواب وارد محل استقرار شاه می شود، «محمود جم» به او می گوید: «تعظیم کن.» نواب به او می گوید: «خفه شو!»
شاه می پرسد: «شما چه درسی می خوانی؟»
- نواب: «درس هستی! سیاه مشق زندگی!»
- شاه: «ما از فعالیت های شما در نجف باخبریم.»
- نواب: «برای مسلمان تکلیف شرعی او مطرح است و کربلا و نجف و تهران فرقی نمی کند.»
- شاه: «ما حاضریم هزینه ادامه تحصیل شما را بپردازیم.»
-نواب: «مردم مسلمان ما آن قدر غیرت دارند که خرج تحصیل یک سرباز امام زمان را بدهند.»
در آن ایام مدیر مسول روزنامه « مرد امروز» در نشریه خود آورده بود که من مسلمانم و فلانم، ولی به آقای بروجردی می گویم که حجاب در اسلام نیست و از این حرف ها.
نواب در مورد این مسئله با دست محکم به میز می کوبد و می گوید: «چرا در این مملکت باید کسانی باشند که اعتنا به تعالیم اسلامی ندارند؟»
بعد از این ملاقات، شاه که رفتار نواب شگفت زده شده بود، به محمود جم می گوید: «نه به آخوند دیروزی، نه به سید امروزی! آن آخوند مال عهد دقیانوس بود و این سید، مثل یک افسر که با زیر دستش حرف می زند، با من صحبت می کرد و اصلا انگار نه انگار شاهی وجود دارد. این چه کسی بود که این جا فرستاده بودی؟»
@Akhbarevijeh1
📸 آتشی در دل من
رهبر معظم انقلاب:
🔹جرقههای انگیزش انقلاب اسلامی به وسیلهی نواب صفوی در من به وجود آمده و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را مرحوم نواب در دل ما روشن کرد.
🔸 به مناسبت ۲۷ دیماه، سالروز شهادت سیدمجتبی نواب صفوی و یارانش
🌹اینجا معراج شهداست👇
@merajshohadaa
امام خمینی ره مرجع نوابی
امام خمینی ره عمل کردن بر خلاف رویه آیتالله بروجردی را به صلاح نمیدانستند. از این رو برای دامن نزدن به اختلافات، به حمایت پنهان از فداییان اسلام روی آوردند.
شاگردان امام خمینی ره از همدلی امام راحل با شهید نواب صفوی و فداییان اسلام میگویند. به باور آیتالله گرامی «روح او (امام خمینی) روح نوابی بود به اضافه مرجعیت.»
آیتالله بروجردی از حمایت امام راحل ره از شهید نواب خشنود نبود و گفته بود من از عقلای قوم تعجب میکنم.
آیتالله واعظزاده نقل میکند: امام در یکی از جلسات خصوصی تصریح کردند «ایشان (فداییان) بدون هیچ اسلحهای، فقط با سخنرانی با دستگاه درافتادهاند و دستگاه را به وحشت انداختهاند.»
از دیدگاه امام راحل ره مبارزه شهید نواب صفوی روشنیبخش حیات اسلام و راه مبارزان بود.»
اما از دیدگاه برخی مبارزه روحانیت با شاه ننگ بود و استدلال میکردند حالا که بناست یک روحانی اعدام شود، لباس روحانی را از تن او بیرون بیاورید تا به مقام روحانیت اهانت نشود!
در حالی که امام بر خلاف آنان اعتقاد داشتند روحانی باید با کسوت مقدس روحانیت شهید شود تا مردم بدانند که روحانیت صحنه را خالی نکرده است.
@fahome
هدایت شده از روحانیت گام دوم انقلاب
تیرباران در سکوت
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم پیش از انقلاب
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و
با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
علی رغم وساطت برخی علمای طراز اول قم مانند آیت الله سید روح الله موسوی خمینی نزد آیت الله بروجردی،و هشدار آگاهان از تصمیم رژیم پهلوی برای کشتار فداییان اسلام ، آیت الله بروجردی نپذیرفت در ماجرا دخالت کند و شد آنچه شد.
#فداییان_اسلام
#آیت_الله_بروجردی
#سکوت
#سکولاریزم
@Rogadoen
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
27 دیماه سالروز شهادت نماد غیرت روحانیت پیشرو شیعه،سید مجتبی نواب صفوی و یارانش گرامی باد
در برابر انحراف و التقاط
اکنون یک ماه از هجمه به شخصیت حضرت زهرا(س) و حجاب توسط یک جریان فکری ، در محیط آموزشی دخترانه میبد گذشته است و هیچ اقدام قاطعی در قبال این جریان انجام نشده است .
روحانیت معظم میبد برای جلوگیری از هجمه به مقدسات و نفوذ جریانات سکولار در محیط آموزشی میبد چه برنامه ای دارند؟
اجازه ندهیم جریان های فکری زاویه دار موفق به تربیت نسل های آینده میبد شوند.
@knhene
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
28دیماه سالروز شهادت خردسالترین شهید دفاع مقدس،محمد حسین ذوالفقاری میبدی است.
نهاد های فرهنگی میبد مانند آموزش و پرورش،بنیاد شهید،فرهنگ و ارشاد،شهرداری و شورای شهر و... برای معرفی شهید محمد حسین ذوالفقاری ؛افتخار ملی، چه کرده اند؟
#شهید_محمد_حسین_ذوالفقاری_میبدی
#شهید_آیت_الله_العظمی_حائری
#شهید_غلامحسین_مقنی
#افتخارات_میبد
@knhene
🔴منبر برای تبلیغ کالای ایرانی👌👌
📸تصویری از شهید نواب صفوی در مسجد فخریه در حال معرفی محصولات ساخت داخل کشورمان
▪️ خیلیها پا منبریاش بودند. خیلیها از راه دور و نزدیک میآمدند مسجد بنشینند پای سخنرانیاش. آن روز حرفهایش با روزهای دیگر فرق داشت. ایستاده بود پشت بلندگو چراغ را گرفته بود توی دستش. میچرخاند و تعریفش را میکرد و با آب و تاب میگفت «مردم ببینید، ساخت کشور خودمونه.»
▪️طلبه بود. مبارز بود. انقلابی بود. دلش میسوخت. میدانست کلی کارگر عرق ریختنداند تا همین یک چراغ ایرانی ساخته شده. دلش میخواست هر طور شده کمک کند مزد زحمتشان را بگیرند💯
▪️ او ۶۰ سال پیش و در زمان طاغوت پهلوی بینشی داشت که اکنون بسیاری از مدیران کشور و حتی بزرگان حوزه علمیه ندارند. مبلغان، علما، دفتر تبلیغات، ائمه جمعه و مراجع معظم تقلید، چقدر به وظیفه خود در تبلیغ امر #مقدس تولید ملی عمل کرده اند. طلاب، چند منبر برای حمایت از تولید ملی رفتهاند؟ آیا ادله فقهی و قرآنی استقلال اقتصادی از حجیت ساقط شده است؟!!
⏪متاسفانه شهید نواب صرفا بعنوان قاتل برخی از سران پهلوی شناخته شده است حال انکه فدائیان اسلام اساسا یک جریان فرهنگی بود نه چریکی. گرچه مورد سوء استفاده جریان ملی گرا واقع گشت..
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🕹ماجرای یک عکس از شهید نواب صفوی
🔹از جمله خصال شهید سید مجتبی نواب صفوی، علاقه اش به لباس روحانیت بود. هماره آن را، "کسوت سیادت" خویش می نامید و هیچگاه در مجامع عمومی، بدون آن ظاهر نشد. هر چند در پوشش این لباس، ابتکاراتی نیز داشت. مثلا: به گونه ای خاص عمامه می بست و گاه از پارچه سبز، برای دستار خویش استفاده می کرد.
🔹پس از دستگیری او در آذر ۳۴، از اولین دستورات فرماندار نظامی تهران، این بود که لباس روحانی اش را بستانند و به جای آن، پالتویی به برش کنند! احتمالا به قصد تحقیر وی، یا عدم برانگیختن حساسیت روحانیت. در آغازین روز از دادگاه بدوی، هنگامی که نواب پا به محلِّ آن نهاد و عکاسان مطبوعات را دید، بلافاصله شال خویش را از کمر باز کرد و خواست تا آن را به سر ببندد. در همین حین عکاس روزنامه اطلاعات، به ثبت لحظه مبادرت کرد. بلافاصله یکی از افسران حاضر، به سوی او رفت و به جبر، شال را از دستش درآورد! نواب اما به خروش آمد: " به جدم قسم، با همین لباس به شهادت خواهم رسید!".
📍منبع: کانال تلگرام محمدرضا کائینی
@markazasnad
🔖 به روایت پرویز ثابتی
🔻شاه از تابستان ۵۷ به فکر فرار افتاد
🔹محمدرضا پهلوی در ۲۶ دی ماه ۱۳۵۷ از کشور فرار کرد. اما او که سابقه فرار در دوران کودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ را داشت، مجدداً از تابستان ۵۷ به فکر فرار افتاده بود.
🔹پرویز ثابتی مدیرکل امنیت داخلی ساواک در خاطرات خود میگوید: من اولین بار در خرداد ۱۳۵۷ موقعی که پیشنهاد دستگیری ۱۵۰۰ نفر را داده بودیم (و شاه با بازداشت ۳۰۰ نفر موافقت کرده بود) در ملاقاتی که در ایــن رابطه با با فردوست داشتم، از ایشان شنیدم که: «اگر مردم این قدر ناسپاس باشند، ممکن است بگذارند و بروند»، گفتم: «کجا بروند؟ چطور چنین امری ممکن است؟» در پاسخ گفت: «ایشان چه اندازه میتوانند این ناسپاسیها را تحمل کنند؟ میگذارند از مملکت میروند، این یک واقعیت است.»
🔹بار دوم در مرداد ۱۳۵۷ که هنوز آموزگار، نخستوزیر بود، جلسهای در نخستوزیری با شرکت قرهباغی(فرمانده ژاندارمری)، صمدیانپور(رییس شهربانی)، سرلشکر مولوی(رییس پلیس تهران) و من تشکیل شده بود تا راجع به پرداخت پاداش به عناصر پلیس، که مدتی بود با متظاهرین در خیابانها درگیر بودند، تصمیمگیری شود. در این جلسه، این بار آموزگار گفت: «اگر مردم به این اندازه قدر ناشناس، باشند اعلیحضرت ممکن است رها کنند و بروند.»...
🔹بار سوم امکان کنارهگیری شاه، به وسیله مهناز افخمی از قول والاحضرت اشرف نقل شد. در شهریور ماه در منزل یکی از دوستان میهمان بودیم. مهناز افخمی که از دیدار والاحضرت اشرف برگشته بود عنوان کرد که والاحضرت به او گفته است که: «با ناسپاسی مردم اعلیحضرت ممکن است از مملکت بروند.»
📚 منبع: کتاب "در دامگه حادثه" خاطرات پرویز ثابتی مدیرکل امنیت داخلی ساواک
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
28دیماه سالروز شهادت خردسالترین شهید دفاع مقدس است.
مسئولان میبد برای معرفی شهید محمد حسین ذوالفقاری میبدی؛افتخار ملی، و شناساندن شهر میبد به این نام مقدس چه کرده اند؟
آیا این شهید والامقام در چهره شهر میبد نمودی دارد؟!
#افتخارات_حقیقی_میبد
#شهید_محمد_حسین_ذوالفقاری
#شهید_آیت_الله_حائری
#شهید_غلامحسین_مقنی
@knhene
هدایت شده از توشه ای برای...
بسم الله الرحمن الرحیم
مراسم ناسپاسی از باریدن برف در پارک غدیر میبد
بعد از نماز ظهر با بچه ها یک سری به پارک غدیر زدم وضعیت خیلی زننده و زشت!
رقص، پایکوبی و موسیقی و کشف حجاب های متعدد، و ماشین نیروی انتظامی در حال بیرون آمدن از پارک.
با این که تماس با چند مسئول گرفتم
فقط گفتند فیلم بگیرید و پلاک یادداشت کنید و ...
آیا مسئولین نمی دانند مکان های این چنینی و تفریحی نیاز به تدبیر فرهنگی و مدیریت دارد؟! و از اوضاع پارک های ما خبر ندارند یا خبر دارند و کاری نمی کنند؟!
حتما باید من نوعی که رفتم و این مسایل را دیدم زنگ بزنم، فیلم و عکس بگیرم یا پلاک یادداشت کنم؟!؟
آیا شهر صاحبی ندارد نیروی انتظامی و امنیتی و اطلاعات و... کجا هستند؟!
امنیت فرهنگی شهر متولی ندارد؟!
آیا امنیت فقط به معنای امنیت جانی است و عده ای در کمال امنیت و آرامش با گناه و فسق امنیت دیگران را به هم بزنند؟!
جوابگوی خون شهدایی چون علی وردی ها و عجمیان و خلیلی ها ... چه کسانی و کجا هستند و چه میکنند؟!
#گناه_ناسپاسی_از_خدا
#مطالبه_از_مسئولین
#خون_شهید #گناه_علنی
#مکان_های_تفریحی_رها_شده #متولیان_شهر
@rahtoosha
هدایت شده از کانون نخبگان حامی اسلام ناب امام خمینی(ره)
شهید آیت الله مصطفی خمینی درباره اعدام شهید نواب صفوی و واکنش حوزه قم نوشت: سرانجام به دست پسر رضاخان جلب شدند و با سکوت مرگبار علما، آنها را تیرباران کردند.
تکرار نفوذ
فاجعه 27 دیماه 1334و درنگی بر ریشه های تاریخی سکولاریزم در حوزه علمیه قم پیش از انقلاب
علی رغم وجود تجربه تلخ اشتباه برخی مراجع نجف همچون آخوند خراسانی در قضیه شهادت آیت الله العظمی نوری،حوزه قم و آیت الله بروجردی برای جلوگیری از کشتار فداییان اسلام توسط رژیم پهلوی،اقدام قاطعی انجام ندادند.
@Rogadoen
مهمانی چون امیرمومنان (ع)
یکی از کشاورزان قم، آیتالله شهید شیخ عبدالکریم حائری ره و شاگردانش را به باغ خود دعوت کرد. ایشان دعوت وی را پذیرفته و با شاگردانش به آن باغ رفته و در گوشهای که میزبان پیشنهاد کرده بود نشستند.
آیتالله حائری ره که کتابی برای مطالعه در دست داشت، به انگور اظهار تمایل کرد. ظرفی پر از انگور را آورده و در برابر ایشان نهادند. ولی ایشان فرمودند: «میل به انگور ندارم.» و مشغول مطالعه شدند.
همراهان از کار ایشان تعجب کرده و به ایشان گفتند: «شما خود اظهار میل به انگور کردید؛ حالا چرا اظهار بیمیلی میکنید.» فرمودند: «میل داشتم، ولی حالا میل ندارم.» حاضران بر دانستن سِرِّ این مطلب، اصرار کردند. ایشان پرسشهایی در رابطه با مسائل شرعی آن باغ، مانند آب و زمین آن، از صاحب باغ پرسیدند. از پاسخها معلوم شد، محصول باغ حلال و حقوق شرعی آن توسط صاحب باغ ادا شده است. ایشان فرمود: «من میل داشتم و اکنون میل ندارم؛ حتما رازی وجود دارد که علت بیمیلی من است.»
در این هنگام، کارگر باغ جلو آمده و اجازه سخن گفتن خواست و افزود: «شما اظهار تمایل به انگور کردید. دیدم شخصیتی مانند امیرالمومنین (ع) از ما انگور خواسته است؛ اما انگور باغ ما ترش و شیرین است؛ در حالی که در باغ همسایه انگور شیرین وجود دارد، درست نیست آن را برای شما بیاورم. با این نیت که بعدا از همسایه اجازه بگیرم، به باغ او رفتم و ظرفی از انگور شیرین چیدم و در ظرف نهاده و خدمت شما آوردم.»
📚موسس شهید، ص۳۹و۴۰.
2⃣1⃣روز تا هشتادوششمین سالگرد شهادت آیتالله حایری ره
@fahome
00999.jpg
472.6K
🔻
🔶 چرا ایرانیان، مسلمان شدند؟
☑️ داستان غُسل با ادرارِ انسان
👈🏻 در قوانین زرتشتی، کسانی که در تشییع جنازه مُرده حاضر میشوند، پس از پایان مراسم، باید سر و صورت خود را با ادرار گاو یا ادرار انسانها شستشو دهند.
👈🏻 در باور زرتشتیان، این حُکم اهورامزدا (خداوند) شمرده میشود.
📚 مجموعه قوانین زرتشتی یا وندیداد اَوِستا، ترجمه ژام دارمستتر، برگردان به فارسی: موسی جوان، تهران: انتشارات دنیای کتاب، 1384، ص 160. (وندیداد، فرگرد 8، بند 11-13)
❌ زرتشتیان گرامی در توجیه این مسئله میگویند: ادرار انسان، ضد عفونی کننده است.
☑️ ما در پاسخ میگوییم: اولاً کسی که در تشییع جنازه حاضر میشود، گرفتار عفونت نمیشود که نیاز به ضد عفونی کننده داشته باشد. ثانیاً امروزه از حیث علمی ثابت شده که ادرار، ضد عفونی کننده نیست. بلکه خود، عامل عفونت است. چنان که پایگاه علمی Science News در گزارش Urine is not sterile به روشنی این قضیه را توضیح داده است.
@ir_bastan
🔰 اسلام آمد و گفت برای پاکیزگیِ تَن، باید از آب پاک استفاده کرد (قرآن کریم، سوره انفال، آیه 11. سوره فرقان، آیه 48).
👈🏻 ایرانیان، هنگامی که تعالیم زرتشتی را با تعالیم اسلام، مقایسه کردند، به برتری اسلام پِی بُرده و مسلمان شدند. در طول تاریخ، ایرانیان، بیش از همه در راه اسلام، جانفشانی کردند. به این سبب که شریفترینِ ایرانیان، از صمیم قلب، قرآن و اهل بیت را دوست داشته و میدارند.
@ir_bastan