D Komi:
#کرایمر_علیه_کرایمر
#Kramer_vs_Kramer 1979
دوبله
رابرت_بنتون_داستین_هافمن_مریل_استریپ
جوایز: جایزهٔ اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد و جایزهٔ اسکار بهترین فیلم
Kramer vs. Kramer
کرامر علیه کرامر
کارگردان:رابرت بنتون
بازیگران: داستین هافمن.مریل استریپ
ژانر:درام
محصول 1979 امریکا
برنده جایزه بهترین فیلم در اسکار 1979 ـ فیلمی پراحساس ـ وگاهی اشک انگیز ـ که در ارائه تصویری «واقعی» از یک مشکل خانوادگی (به سبک امریکایی) موفق می نماید، وبه کمک دو بازیگر اسطوره ای اش به هرحال تماشاگر را تا پایان درگیر ماجرا نگه می دارد(هرچند که استریپ در بیشتر فیلم حضور ندارد). ـ داستان: « جوانا کرامر» (استریپ)، همسر یک مجری تبلیغات جوان و خوش آتیه به نام «تد» (هافمن) و مادر پسر هفت ساله ای به نام «بیلی» تصمیم می گیرد برای دست یابی به استقلال شخصی، خانه را ترک کند و به راه خود برود. «تد» نیز در اوج فشار کار، خود مراقبت از «بیلی» را به عهده می گیرد
کریمر علیه کریمر
نام فیلمی به کارگردانی رابرت بنتون محصول سال ۱۹۷۹ ایالات متحدهٔ آمریکا که موضوع آن طلاق است.این فیلم نامزد ۹ اسکار شد که موفق به کسب ۵ جایزه از جمله بهترین فیلم گردید.
تاریخ اکران: ۱۹ دسامبر ۱۹۷۹ (آمریکا)
مدیر: رابرت بنتون
داستان از: آوری کورمن
اقتباس از: Kramer vs. Kramer
جوایز: جایزهٔ اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد، جایزهٔ ا
https://eitaa.com/fakannn
https://eitaa.com/fakannn
دیدار اعضا انجمن زیر گنبد کبود و جمعی از نویسندگان از کتابخانه تازه بازسازی شده شهید دستغیب 📕📕📕📕📕
داستان کوتاه
عوض دعا
از عارفی پرسیدند: از این همه دعا به درگاه خدای متعال، چه چیزی به دست آوردهای؟ جواب داد: هیچ؛ اما بعضی چیزها را از دست دادهام: خشم، نگرانی، اضطراب، افسردگی، احساس عدم امنیت، ترس از پیری و مرگ. الحمد لله همهی اینها را از دست دادهام.
زبانزد، مجموعه داستانهای کوتاه، محمد عبداللهی، ج ۱، ص ۴۰.
#داستانکوتاه
#دعا
#محمدعبداللهی
🌈فرهنگسرای علوی
پرفروشترین کتاب سال سوئد، رتبه یک نیویورک تایمز و از پرفروشترینهای سایت آمازون در سال ۲۰۱۶ افتخاراتی است که کتاب فردریک بکمن به دست آورده است. این کتاب داستان مردی است میانسال به نام اوه که به تازگی همسرش را از دست داده و تنها زندگی میکند. اوه منزوی و تا حدی بداخلاق است و به راحتی با دیگران ارتباط برقرار نمیکند.
کتاب مردی به نام اوه به خوبی روابط انسانی حاکم در دنیای معاصر را بیان میکند. وجود یک شخصیت ایرانی به نام پروانه در داستان، بر جذابیت این داستان برای مخاطبان ایرانی افزوده است. شخصیتی خونگرم و کنجکاو که با سرسختی هر چه بیشتر با اوه ارتباط برقرار میکند. فیلمی که بر اساس این داستان ساخته شده در سال ۲۰۱۷ رقیب فروشنده اصغر فرهادی در جایزه اسکار در قسمت بهترین فیلم خارجی زبان بود.