در سپاه بانه مسئول آموزش اسلحه به خانم ها بود. علاوه بر آن مخابرات سنندج نیز محل فعالیت او به شمار می رفت.
آنقدر فعال بود که یکی دوبار منافقین برایش پیغام فرستادند:
اگر دستمان به تو بیفتد، پوستت را از کاه پر میکنیم.
روز ۲۸ مرداد سال ۵۹، روزی بود که صدیقه و دوستانش خسته از مداوای مجروحین و در حالی که پا به پای پاسداران دویده بودند، در اتاقی دور هم نشسته واستراحت می کردند. در همین هنگام دختری وارد جمع سه نفره شان شد. صدیقه قاتل خود را می شناخت. گاهی او را در کتابخانه دیده بود.آن دختر به بهانه ای ، اسلحه صدیقه را برداشت و مستقیم گلوله ای به سینه اش شلیک کرد.
شهیده صدیقه رودباری
👈
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢چه کسانی ایالات متحــده را مدیریت میکنند؟
🔸 در چند دقیقه ببینیم
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص👇
✨🍃سیره شهدا 🍃✨
🌹 بچه ها می گفتند :
" ما صبح ها کفش هایمان را واکس خورده میدیدیم و نمی دانستیم چه کسی واکس میزند .. ؟!!! "
🌹 بعدا فهمیدیم که وقتی نیروها خوابند واکس را بر میدارد و هر کفشی که نیاز به واکس داشته باشد ، را واکس میزند .
مشخص شد این فرد همان فرمانده ما ' شهید عبد الحسین برونسی ' بوده است.♥️
🌷 #شهيد_سردار_عبدالحسين_برونسی
متَى أَشْفِي غَيْظِي إِذَا غَضِبْتُ؟ أَحِينَ أَعْجِزُ عَنِ الاِنْتِقَامِ فَيُقَالُ لِي لَوْ صَبَرْتَ؟ أَمْ حِينَ أَقْدِرُ عَلَيْهِ فَيُقَالُ لِي: لَوْ عَفَوْتَ
💠 چون خشم گیرم ، کی آن را فرو نشانم ؟ در آن زمان که قدرت انتقام ندارم ، که به من بگویند: " اگر صبر کنی بهتر است " یا آنگاه قدرت انتقام دارم ؟ که به من بگویند " اگر عفو کنی خوب است ".
🖊اين يك واقعيت است كه انسان خشمگين در برابر ظلم و ستمى كه بر او مى رود دو حالت دارد: گاه مى خواهد انتقام بگيرد; اما توان آن را ندارد و چه بسا به پرخاشگرى و گفتن سخنان درشت و تهديد شخص ظالم بر خيزد و گاه با او گلاويز شود; اما هنگامى كه ناتوانى خود را مى بيند عقب نشينى مى كند. در اين هنگام همه به او مى گويند: اگر مى خواهى انتقام بگيرى بگذار توانايى پيدا كنى و اين گونه كه مايه رسوايى و آبروريزى است به ميدان دشمنت مرو، بنابراين در چنين حالتى مردم، او را به صبر و شكيبايى دعوت مى كنند; اما اگر توان بر انتقام داشته باشد و طرف مقابل در برابر ضعيف و ناتوان گردد همين كه دست به انتقام بلند مى كند مردم به او مى گويند: شايسته است عفو كنى كه زكات قدرت عفو است. به اين ترتيب در هيچ حال، انتقام جويى عاقلانه و صحيح نيست.
📘#حکمت_194
دشمن از آدم میترسد:
🔘 اگر شما به سیاست دنیا کاری نداشته باشید و اسلام را همین احکامی که همیشه از آن بحث میکنید بدانید و از آن اصلا تخطی نکنید، آنها(دشمنان) به شما کاری ندارند.
🌎 شما هرچه میخواهید نماز بخوانید، آنها نفت شما را میخواهند به نماز شما چه کار دارند، آنها معادن ما را میخواهند.
🔰 آنها میخواهند که ما آدم نباشیم از آدم میترسند، یک نفر آدم اگر پیدا شد از او میترسند برای این که ممکن است تولید مثل کند.
👈 هر وقت آدمی پیدا شد از او میترسند، لذا هر وقت آدمی پیدا شد یا کشتند یا از بینش بردند و یا لکهدارش کردند که سیاسی است!! در صورتی که پیغمبر هم سیاسی بود.
🎙 امام خمینی(ره
نقض پیمان
🎙 آیتالله امام خامنهای:
🔺 «این از آن اشتباهات عجیبوغریب و بسیار خطرناک است؛ میگویند اگر ما با آمریکا #سازش کردیم، مشکلات کشور حل میشود!
خب، حالا دهتا دلیل میشود شمرد برای اینکه این حرف، #غلط است؛ این حرف، #دروغ است، این حرف، #فریب است. سازش با آمریکا #مشکلات کشور را بههیچوجه حل نمیکند؛ نه مشکلات اقتصادی را، نه مشکلات سیاسی را، نه مشکلات امنیّتی را، نه مشکلات اخلاقی را، بلکه بدتر خواهد کرد. ده-پانزده دلیل وجود دارد و میشود شمرد و ردیف کرد برای این قضیّه؛ آخریاش همین قضیّهٔ #برجام است. من چقدر در طول مذاکرات گفتم که اینها بدعهدند، اینها دروغگویند، اینها پای حرفشان نمیایستند.»
۱۳۹۵/۰۸/۱۲
نام خدا رمزموفقیت در کار
انسان ها هر روز برای رسیدن به اهداف و آرزوهای خصوصی و اجتماعی خود در حال کار و تلاش و فعالیت هستند. برخی با تلاش خود به موفقیت می رسند و گروهی نیز نتیجه تلاشان نافرجام باقی می ماند. آنان که موفق شده اند مسرور و شادمانند و کسانی که به آرزویشان نرسیده اند نگران و مضطربند.گاهی این سوال مطرح می شود چه کار کنیم که تلاش و کوشش ما به موفقیت و فرجامی خوشایند بینجامد؟
اگر به منابع غنی ودینی خود مراجعه کنیم می توانیم پاسخ این سوال را بیابیم :
1- قرآن که کتاب هدایت و تعالی انسان هاست، اولین آیه اش آیه زیبای " بسم الله الرحمن الرحیم " است و این جمله زیبا که یادآور رحمت عام و خاص الهی است و دنیای از امید را به همراه دارد در ابتدای همه ی سوره های قرآن بجز سوره توبه تکرار شده است . یعنی خداوند به ما می آموزد که ای انسان، اگر می خواهی در کارهایت موفق شوی، اگر دوست داری امور فانی و ناپایدار تو باقی و جاویدان بماند، اگر می خواهی کار اندک و ناچیزت، بی نهایت شود، باید آن را به صاحب اقیانوس بیکران علم و قدرت و آگاهی که خداست، پیوند بزنی .
2- اولین آیه ای که از طرف خدا توسط جبرئیل امین برقلب نازنین حضرت محمد(ص) نازل شد با " اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ" ( علق – 1 ) شروع می شود. یعنی ای برگزیده ما، که رسالت تو هدایت گری انسان هاست، اگر می خواهی معلم و مربی موفقی باشی و امت خود را به کمال و سعادت برسانی باید رسالت خود را با نام خدا شروع کنی .
3- در داستان حضرت نوح می خوانیم زمانی که لحظه طوفان ومجازات کوبنده الهی نسبت به قوم کافر و سرکش فرا رسید وحضرت کشتی را آماده حرکت کرد، به یاران خود که کمتر از80 نفر بودند دستور داد که سوار کشتی شوند و گفت : به نام خدا بر کشتی سوار شوید، هم حرکت شما با نام خدا باشد و هم توقف شما با نام او " بِسْمِ اللَّهِ مَجْرَاهَا وَمُرْسَاهَا ( هود- 41) "
4- زمانی که هدهد خبر بت پرستی قوم سبا را به حضرت سلیمان (ع)داد ، حضرت سلیمان (ع)نامه ای به ملکه سبا نوشت و با نام خدا او را دعوت به تسلیم در برابر خدا نمود . " إِنَّهُ مِنْ سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِالرَّحِيمِ( نمل- 30) "
از مطالب قرآن آموخته می شود که یک مسلمان باید با تاسی از خداوند متعال و شیوه جبرئیل امین و روش حضرت نوح (ع)و حضرت سلیمان (ع) برای موفق شدن در برنامه ها و فعالیت ها کار خود را با نام خدا و یاد خدا شروع کند .
پیامبر خدا (ص) نیز فرموده اند: " هر کار با اهمیتی که نام خدا بر آن برده نشود بی عاقبت و نا فرجام است . ( سفینه البحار- ج -1- ماده سما)
البته باید مفهوم بسم الله در روح وجان انسان پیاده شود و هنگامی که این جمله پر ارزش را برزبان جاری می کند تمام وجود خود را در پناه خدا ببیند و از ذات پاکش یاری بجوید.
آری این تقاضا و درخواست چه در گفتارباشد مثل گفتار جبرئیل و حضرت نوح (ع) و چه در نوشتن باشد مانند نامه حضرت سلمان (ع) به ملکه سبا باید با نام خدا شروع شود.
امید است با توکل به خدا و پیروی از قرآن و سیره معصومین (ع) همه ی فعالیت ها و برنامه های که مورد رضایت خداست ، با نام او شروع شود تا به سرانجام نیکویی بینجامد. آمین
میرمؤمنان #علی(ع) خطاب به مردم #کوفه درباره رعایت بیت المال فرمودند:
«ای مردم کوفه، اگر من جز با #زیرانداز، #مرکب و خدمتکار از میان شما رفتم، #خیانتکار به حساب می آیم.»
«شما بندگان خدا هستید و اموال خدا نیز به طور مساوی میان شما تقسیم میگردد و دراین باره هیچ کس را بر دیگری مزیتی نیست.»
📚ثقفى، الغارات، ج1، ص68.
📚ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج7، ص37.