دشمن از آدم میترسد:
🔘 اگر شما به سیاست دنیا کاری نداشته باشید و اسلام را همین احکامی که همیشه از آن بحث میکنید بدانید و از آن اصلا تخطی نکنید، آنها(دشمنان) به شما کاری ندارند.
🌎 شما هرچه میخواهید نماز بخوانید، آنها نفت شما را میخواهند به نماز شما چه کار دارند، آنها معادن ما را میخواهند.
🔰 آنها میخواهند که ما آدم نباشیم از آدم میترسند، یک نفر آدم اگر پیدا شد از او میترسند برای این که ممکن است تولید مثل کند.
👈 هر وقت آدمی پیدا شد از او میترسند، لذا هر وقت آدمی پیدا شد یا کشتند یا از بینش بردند و یا لکهدارش کردند که سیاسی است!! در صورتی که پیغمبر هم سیاسی بود.
🎙 امام خمینی(ره
نقض پیمان
🎙 آیتالله امام خامنهای:
🔺 «این از آن اشتباهات عجیبوغریب و بسیار خطرناک است؛ میگویند اگر ما با آمریکا #سازش کردیم، مشکلات کشور حل میشود!
خب، حالا دهتا دلیل میشود شمرد برای اینکه این حرف، #غلط است؛ این حرف، #دروغ است، این حرف، #فریب است. سازش با آمریکا #مشکلات کشور را بههیچوجه حل نمیکند؛ نه مشکلات اقتصادی را، نه مشکلات سیاسی را، نه مشکلات امنیّتی را، نه مشکلات اخلاقی را، بلکه بدتر خواهد کرد. ده-پانزده دلیل وجود دارد و میشود شمرد و ردیف کرد برای این قضیّه؛ آخریاش همین قضیّهٔ #برجام است. من چقدر در طول مذاکرات گفتم که اینها بدعهدند، اینها دروغگویند، اینها پای حرفشان نمیایستند.»
۱۳۹۵/۰۸/۱۲
نام خدا رمزموفقیت در کار
انسان ها هر روز برای رسیدن به اهداف و آرزوهای خصوصی و اجتماعی خود در حال کار و تلاش و فعالیت هستند. برخی با تلاش خود به موفقیت می رسند و گروهی نیز نتیجه تلاشان نافرجام باقی می ماند. آنان که موفق شده اند مسرور و شادمانند و کسانی که به آرزویشان نرسیده اند نگران و مضطربند.گاهی این سوال مطرح می شود چه کار کنیم که تلاش و کوشش ما به موفقیت و فرجامی خوشایند بینجامد؟
اگر به منابع غنی ودینی خود مراجعه کنیم می توانیم پاسخ این سوال را بیابیم :
1- قرآن که کتاب هدایت و تعالی انسان هاست، اولین آیه اش آیه زیبای " بسم الله الرحمن الرحیم " است و این جمله زیبا که یادآور رحمت عام و خاص الهی است و دنیای از امید را به همراه دارد در ابتدای همه ی سوره های قرآن بجز سوره توبه تکرار شده است . یعنی خداوند به ما می آموزد که ای انسان، اگر می خواهی در کارهایت موفق شوی، اگر دوست داری امور فانی و ناپایدار تو باقی و جاویدان بماند، اگر می خواهی کار اندک و ناچیزت، بی نهایت شود، باید آن را به صاحب اقیانوس بیکران علم و قدرت و آگاهی که خداست، پیوند بزنی .
2- اولین آیه ای که از طرف خدا توسط جبرئیل امین برقلب نازنین حضرت محمد(ص) نازل شد با " اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّكَ الَّذِي خَلَقَ" ( علق – 1 ) شروع می شود. یعنی ای برگزیده ما، که رسالت تو هدایت گری انسان هاست، اگر می خواهی معلم و مربی موفقی باشی و امت خود را به کمال و سعادت برسانی باید رسالت خود را با نام خدا شروع کنی .
3- در داستان حضرت نوح می خوانیم زمانی که لحظه طوفان ومجازات کوبنده الهی نسبت به قوم کافر و سرکش فرا رسید وحضرت کشتی را آماده حرکت کرد، به یاران خود که کمتر از80 نفر بودند دستور داد که سوار کشتی شوند و گفت : به نام خدا بر کشتی سوار شوید، هم حرکت شما با نام خدا باشد و هم توقف شما با نام او " بِسْمِ اللَّهِ مَجْرَاهَا وَمُرْسَاهَا ( هود- 41) "
4- زمانی که هدهد خبر بت پرستی قوم سبا را به حضرت سلیمان (ع)داد ، حضرت سلیمان (ع)نامه ای به ملکه سبا نوشت و با نام خدا او را دعوت به تسلیم در برابر خدا نمود . " إِنَّهُ مِنْ سُلَيْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِالرَّحِيمِ( نمل- 30) "
از مطالب قرآن آموخته می شود که یک مسلمان باید با تاسی از خداوند متعال و شیوه جبرئیل امین و روش حضرت نوح (ع)و حضرت سلیمان (ع) برای موفق شدن در برنامه ها و فعالیت ها کار خود را با نام خدا و یاد خدا شروع کند .
پیامبر خدا (ص) نیز فرموده اند: " هر کار با اهمیتی که نام خدا بر آن برده نشود بی عاقبت و نا فرجام است . ( سفینه البحار- ج -1- ماده سما)
البته باید مفهوم بسم الله در روح وجان انسان پیاده شود و هنگامی که این جمله پر ارزش را برزبان جاری می کند تمام وجود خود را در پناه خدا ببیند و از ذات پاکش یاری بجوید.
آری این تقاضا و درخواست چه در گفتارباشد مثل گفتار جبرئیل و حضرت نوح (ع) و چه در نوشتن باشد مانند نامه حضرت سلمان (ع) به ملکه سبا باید با نام خدا شروع شود.
امید است با توکل به خدا و پیروی از قرآن و سیره معصومین (ع) همه ی فعالیت ها و برنامه های که مورد رضایت خداست ، با نام او شروع شود تا به سرانجام نیکویی بینجامد. آمین
میرمؤمنان #علی(ع) خطاب به مردم #کوفه درباره رعایت بیت المال فرمودند:
«ای مردم کوفه، اگر من جز با #زیرانداز، #مرکب و خدمتکار از میان شما رفتم، #خیانتکار به حساب می آیم.»
«شما بندگان خدا هستید و اموال خدا نیز به طور مساوی میان شما تقسیم میگردد و دراین باره هیچ کس را بر دیگری مزیتی نیست.»
📚ثقفى، الغارات، ج1، ص68.
📚ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج7، ص37.