دفاع از تاریکی / احیاء روحانی با ظریف
❇️ اصلاحاتیها از اول هم میدانستند که پزشکیان نمیتواند آنها را نمایندگی کند، اما گزینۀ دیگری هم نداشتند. برای احیاء و ماندن بایستی با تمام قدرت پشت پزشکیان میایستادند و ایستادند. همۀ توان و داراییشان را آوردند به صحنه.
❇️ تا دیدند پزشکیان نمیتواند مثل حسن روحانی هوچیگری و دغلبازی درآورد، نمایندۀ دولت روحانی را به کمک پزشکیان فرستادند.
❇️ البته ظریف در دوگانهسازیهای کاذبِ رأی جمعکن تبحر دارد. او بلد است آسمان و ریسمان ببافد و خلاف واقع را درست جلوه دهد.
❗️بناست ظریف مردم را از هیولای موهومِ تحریم بترساند و پزشکیان را منجی کشور جا بزند.
❗️بناست دوگانۀ اقلیت نادانِ ناکاربلد و اکثریت عاقلِ همهچیز فهمِ کاربلد درست کند.
❗️خجالت هم نمیکشد، با وقاحت تمام، از سیاهترین دوران مدیریت کشور، با افتخار و صدای بلند دفاع میکند. به این افتخار میکنند که ۸ سال کشور را تعطیل کردند و پای نفوذیها را به کشور باز کردند. دفاع از کارنامۀ ۸ سالۀ روحانی وقاحت میخواهد که البته ظریف این را دارد.
❗️هرگاه ظریف به میدان آمد بدانید بناست از کشور صدای ضعف و ناتوانی و لزوم مذاکره و وابستگی مخابره شود.
بناست دوباره وحشیهای کرواتزده را جریتر از قبل به جان ملت بیاندازد.
بناست تولید بخوابد و کارخانجات تعطیل شوند.
❗️بناست وادادگی جای ایستادگی را بگیرد.
قرار است خندههایشان برای احمقهای درجه یک و اخمهایشان برای ملت باشد.
❇️ پزشکیان بازیچۀ دست اصلاحاتی هاست.
دیدید در این چند روز هم مدام میگوید که او کارشناس نیست و برنامۀ خاصی هم ندارد.
❇️ اگر او رأی بیاورد صرفاً مجری سیاستهایی خواهد بود که به او دیکته میکنند.
@fakhrian_ir
حرفهای دیروز ظریف، شروع «جنگ شناختی» و «تغییر موازنۀ قدرت» در میان کاندیدا بود. ظریف برای صحنهگردانی آمده.
باید تبیین کنیم...
@fakhrian_ir
به كسی همچون علی(ع) رأی دهید..mp3
4.06M
غدیر یعنی به کسانی که شبیه علیبنابیطالب هستند رأی بدید...
علی چگونه بود؟
@fakhrian_ir
اگر خط سازش و تسلیم رسوا نشود، اگر آنچه سید ضیاء طباطباییها و تقیزادهها بر سر این ملت آوردند، تبیین نشود، حالا حالاها غربزدهها خواهند توانست با افکار عمومی بازی کنند و از مردم رأی بگیرند.
پیشنهاد میدهم سخنرانی رهبر انقلاب با موضوع «دکترین مقاومت خمینی» که در ۱۴ خرداد ۹۸ ایراد کردند را بخوانید.
@fakhrian_ir
انتخابات، غدیر نظام اسلامی ماست.
قرارگاه حاجقاسم سلیمانی و مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری با برپایی موکبهایی با عنوان «امتداد غدیر» به تبیینِ چهارچوب حاکمیت سیاسی اسلام، شاخصهای مسئولینِ طراز دولت اسلامی، اوصاف شخصی و حاکمیتی امیرالمؤمنین علیهالسلام، وظایف حاکمان نسبت به مردم و وظایف مردم نسبت به حکومت اسلامی و موضوعاتی از این قبیل خواهد پرداخت.
در این موکبها، علاوه بر جهاد تبیین، پذیرایی و اطعام غدیر نیز انجام خواهد شد.
دوستان گرامی جهت هرچه باشکوهتر برگزار شدن مراسمات و اطعام غدیر لطفاً همگی مشارکت فرمایید.
✅ هر سهم ۶۵ هزار تومان
شماره کارت:
6273817010167124
6037997950492075
به نام گروه جهادی شهید حاجقاسم سلیمانی
🔻رسید مبالغ واریزی را حتماً به شناسه زیر ارسال نمایید:
@mostafavi_h
اجرتون با امیرالمؤمنین❤️
@fakhrian_ir
هارونِ جلیلی باشید
معتقدم در میان کاندیدها هیچکدام به اندازۀ جلیلی با ظرفیتهای پیدا و پنهان کشور آشنا نیست. او کشور را خوب میشناسد، با ظرفیتهای مختلف کاملاً آشناست. برنامههایش هم ناظر به میدان و عملیات است. او صرفاً از تصورات خود نمیگوید، بلکه از واقعیتهای مغفولِ میدان حرف میزند. در همانجا که مدیر بوده، مدیر خوبی بوده. بله او در عرصههای کلان مدیریت قرار نگرفته، اما در همانجا که بوده، ولو کوچک، خوب عمل کرده. شناخت او از کشور دقیق و جزئی است. اخلاقمدار و باتقواست. او بیش از هر چیز، به زبانِ گویا و هارونواری که افصح از او باشد، نیاز دارد. کاش در دو هفتۀ گذشته طرفداران جلیلی تمام وقتِ خود را برای معرفیِ درست و مردمی او میگذاشتند. نباید چهرۀ جلیلی در فضای نخبگانی حبس شود. هنوز بدنۀ مردم با او ارتباطی که لازم است را نگرفتهاند. نمیدانم در روزهای آتی طرفدارانش میتوانند چنین خدمتی را به او بکنند یا خیر!
@fakhrian_ir
اسماعیل فخریان
هارونِ جلیلی باشید معتقدم در میان کاندیدها هیچکدام به اندازۀ جلیلی با ظرفیتهای پیدا و پنهان کشور
سؤال:
آقای فخریان
آیا هدف شما از این کوتاهنوشت این بود که غیر مستقیم بگویی بنا داری به آقای جلیلی رأی دهی؟
پاسخ:
خیر
هدف بنده این بود که بگویم آقای جلیلی خودش و برنامههایش، نیاز به «تبیین کردنِ مردمی» دارد.
آرای او به جهت همهفهم نبودن برنامههایش، رشد خاصی نداشته.
@fakhrian_ir
جلیل محبی دو به هم زن خوبی است. او در انجام آنچه دشمن میخواهد _ ولو ناخواسته _ تبحر دارد. تخم بدبینی و کینه را خوب میتواند بکارد. آنچه در این سالهای اخیر از او بیشتر دیده شد، نیش و کنایه و تیکه انداختن بود. این آدمها هیچگاه نمیتوانند به نفع جریان انقلاب باشند.
@fakhrian_ir
چوبش را خوردیم
آن شلوغ بازیهایی که در ابتدای اعلام اسامی نامزدهای تأیید صلاحیت شده انجام شد، دلیل بخشی از حیرتی است که الآن در میان بچه انقلابیها وجود دارد.
بدون دیدن صحنه و نگاه کلان و دوربرد، به جان هم افتادیم و عدهای خط قرمزهای کاذبی را مطرح کردند که حاصلش بدبینی به بعضی از نامزدهای جبهۀ انقلاب بود. وحدت را از ابتدا نادرست دانستیم و خیالمان راحت بود که دوگانۀ موجود، دوگانۀ جلیلی _ قالیباف است و در این دوگانه جلیلی برنده است. عدهای هم به جای تمرکز بر محاسن و تواناییهای آنکه میپنداشتند اصلح است، به جان آنکه میپنداشتند اصلح نیست افتادند و به آتش اختلافات دمیدند. به این شکل اصلاً «وحدت» از حیّز انتفاع خارج شد. وحدت آنجا مفید است که اجتماع آرا شود، و الا وحدت معنا ندارد. وقتی به قالیباف گفته شد، نااصلحِ شبهانقلابیِ تکنوکراتِ لیبرال، به نظرتان در صورت معرفی قالیباف بهعنوان گزینۀ نهایی جبهۀ انقلاب، آرا به سمت او سرازیر میشود؟ دو سه روز که گذشت تازه چشمان عدهای باز شد که رقیب چگونه با تنفس مصنوعی میتواند جنجال به پا کند ودوگانههای موهوم قبلی را کنار بزند و خود را بالا بکشد! حالا باید کاسۀ چه کنم چه کنم دستمان بگیریم که به کدامشان رأی بدهیم. عقلانیت در جبهۀ انقلاب اقتضا میکرد بعد از این همه تجربه و درس و عبرت، مصالح کلان نظام و مردم را ببینیم نه نوک بینیمان را. سرمان را بایستی بالا میگرفتیم و میدیدیم که دوگانۀ اصلی، «وابستگی و مقاومت» است، نه آنچه ما میپنداشتیم. دوگانۀ ظریف و امیرعبداللهیان، دوگانۀ رئیسی و روحانی. به جای تبیین خط خانمانسوز غیر انقلابی، چراغ انداختیم بر خطاهای راست و دروغ خودیها.
حالا هم داریم چوبش را میخوریم. چوب کوچکدیدنها را. چوب بیفکریها را.
کاش اول خودمان تغییر کنیم.
@fakhrian_ir
جایِ خالیِ امیدآفرینی
چقدر جای پمپاژ «امید» با تبیینِ راه طی شده در کشور، در میان مباحث کاندیدها خالی است.
فرمود مهمترین جهاد شما در گام دوم، جهاد امیدآفرینی است.
فرمود به « قله نزدیکیم».
فرمود بیشترِ مسیر را طی کردهایم!
اگر مسیرِ طی شده درست تبیین شود، اگر چگونگی طی این مسیر هم درست تبیین شود، آرا در سبد آن نامزدی خواهد ریخت که نشان دهد میتواند راهِ مانده تا قله را طی کند.
نامزدهایِ جبهۀ انقلاب بدانند، بهترین راه برای جلب آرا، امیدآفرینی است.
خصوصاً با بهرهگیری از عملکرد شهید جمهور.
کاندیدهای جبهۀ انقلاب نبایستی در تلۀ پاسخ به سیاهنماییها بیفتند. قبل از آن باید «سفیدیها» را با بهترین بیان بگویند.
نگذارید دلمان در رقابتهای انتخاباتی، باز هم برای رئیسی بسوزد.
رئیسی هم اعتماد را زنده کرد و هم امید را.
چقدر در این ایام میتوان از فرصتها استفاده کرد و ذهنها را تنظیم کرد!
کاش استفاده کنیم.
@fakhrian_ir
به نفع نظام نیست
اتفاقی که در میزگرد آقای پزشکیان از طرف مشاور او و کارشناس برنامه افتاد را به ضرر نظام میدانم. کما اینکه ادبیات آقای زاکانی و نوع مواجهۀ او با مسائل مختلف در مناظرات را هم بههیچوجه به نفع کشور، جبهۀ انقلاب و دولت آقای رئیسی نمیدانم.
کاملاً مشخص است که آقای زاکانی توان بهرهبرداری از چالشهای مناظرات را ندارد.
@fakhrian_ir
رئیسی چه کرد؟
سال ۹۶ را یادتان هست؟ وقتی روحانی و جهانگیری رقیب انتخاباتی رئیسی عزیز بودند! چه هتاکیها که نکردند! چه بیادبیهایی که نکردند! به او تهمت زدند، اما او فقط سکوت کرد. گفت من از آنچه مربوط به دستگاه قضا میشود، در مورد روحانی و معاون اولش خبر دارم، اما هیچ نمیگویم. رئیسی سال ۹۶ برنده شد. در اخلاق برنده شد. در سیاستمداری برنده شد. در کشاکش حفظ نظام که اوجب واجبات است برنده شد. در صداقت برنده شد. در سعۀ صدر برنده شد.
سال ۱۴۰۰ هم همه جوره برنده شد. به او تهمت بیسوادی زدند، اما او آرام فقط توضیح داد. به او توهین کردند، گفتند سندروم بیقرار صندلی داری، اما او متانت بهخرج داد. اخلاق و معنویت او، رقبایش را ادب کرد. او یک روش دیگری در ادب کردن، در دفاع کردن از خود، در مواجهۀ با تهمتهای و دروغها و توهینها را نشان مردم داد. امروز ما بیش از همیشه نیازمند همان شیوه هستیم. فقط این جنس آدمها میتوانند به مردم ایران خدمت کنند. فقط اینها میتوانند در این کشور پیشرفت را رقم بزنند. منهای اخلاق سیاسی، منهای معنویت، منهای ازخودکذشتگی، منهای کار برای خدا، از کسی کاری برنمیآید. ایران با همهجا فرق دارد، مردمش با همۀ مردم دیگر فرق دارند. مردم ایران قلبا عاشق سیاستمداران صادق و باظرفیت هستند.
@fakhrian_ir
خدا بیدارشان کند
نوشته: فتنۀ امسال «فتنۀ تردید» از طریق «بدعت اجماع» است.
و باید این بدعت را با گفتمان اصلح از بین برد.
این حرف سرتاپا غلط است. اگر هم فتنهای باشد، فتنۀ لجنپراکنی بر علیه آدمهای جبهۀ انقلاب است. فتنۀ القای تقابل اعتقادی بین نامزدهای انقلابی است. فتنۀ تکرار تهمتهای بیاساسی است که سالهاست عدهای جاهل یا خائن به جامعه القا کردند. فتنۀ ظهور آدمهای خشکمغزی است که دم از «اصلح» میزنند اما «مصالح» را نمیفهمند. خدا بیدارشان کند.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
نشریه جهت ۲.pdf
2.14M
نشریۀ جهت
شمارۀ دوم، تیر ۱۴۰۳
ضرورت تداوم خط رئیسی
مردمی بودن؛ از شعار تا واقعیت
@t_manzome_f_r
▫️واحد پژوهش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وارد زمینِ بازی ظریف نشویم
ظریف درصدد فتنهانگیزی است. بایستی مراقب باشیم. جریان اصلاحات که در چندسال اخیر تبدیل به مردار سیاسی شده بود، بناست با فتنهانگیزیهایی که حکم تنفس مصنوعی را دارد، زنده شود.
ظریف دارد «زمین بازی» درست میکند. نبایست در زمینی که او و همفکرانش میسازند بازی کنیم و الا چه ببریم و چه ببازیم، بازندهایم. زمینی که او دارد میسازد، شبیه زمین انتخاباتی سال ۸۸ است. هم دوقطبیسازی، هم بدبینی به متولیان برگزاری انتخابات و هم ظلم آشکار به شهید رئیسی.
بایستی خط سازش و وادادگی، خط معطل کردن کشور، خط عقبنگه داشتن کشور، خط وابستگی، خط غربیسازی کشور صراحتاً رسوا شود. بر اشخاص تمرکز نکنید، خط را تبیین کنید.
نگذارید اسم این آدمها بر سر زبانها بیفتد، بهجای آن، فجایعی که در دولت یازدهم و دوازدهم رخ داد را روشن کنیم. مردم از مرام رئیس دولت ۱۱ و ۱۲ بیزارند، آن مرام را تبیین کنیم.
@fakhrian_ir
تحقیر نکنیم / برچسب نزنیم
مراقب باشیم آنان که به نامزد مورد نظر ما رأی نمیدهند را تحقیر نکنیم، برچسب نزنیم، عناد و تضاد درست نکنیم، بیمصرفشان نکنیم. انتخابات تمام میشود اما اثر این نوشتهها و گفتههایمان میماند. انتخابات میتواند عرصۀ فرصتسازی و ظهور ظرفیتهای جدید باشد. نکند آن را تبدیل به عرصۀ فرصتسوزی کنیم.
@fakhrian_ir
دوگانه جلیلی و قالیباف..mp3
3.95M
در این سهچهار روز باقیمانده تا #انتخابات چه کنیم؟
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
جشن عید سعید غدیر خم
با سخنرانی: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
با مدحخوانی: کربلایی علی واعظیفرد
سهشنبه ۵ تیر، ساعت ۲۰:۳۰
قم، پردیسان، بلوار سلمان، البرز۲۱، پلاک۲۰
@t_manzome_f_r
واحد روابط عمومی مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
دو یار امام و رهبری
دو انسان انقلابی و معتقد به انقلاب و مکتب امام
@fakhrian_ir
خط مهمتر است از شخص
جو را متشنج نکنیم. بگذاریم اگر هم بناست وحدت و اجماعی صورت بگیرد، با آرامش و از روی عقلانیت انجام شود.
با آنانکه لجنپراکنی کردند و میکنند، چه به حمایت از قالیباف و چه به حمایت از جلیلی، اصلاً حرفی نداریم.
روی سخن با آنان است که معتقد به «جبهۀ انقلاب» هستند. به اینان میگوییم که بایستی صحنه را درست ببینیم. اگر نتوان بین حفظ خط و اشخاص مورد نظرمان جمع کنیم، خط حتماً اولویت دارد. نبایستی به خاطر حمایت از اشخاص، خط را تضعیف کرد! کار، در جبهه و با جبهه پیش میرود، از اشخاص منهای خط و جبهه کار خاصی برنمیآید. به طرفداران آقای جلیلی عرض میکنم که عنداللزوم آقای جلیلی بایستی به نفع قالیباف کنار رود و همه هم بایستی تمکین کنیم. نه به قالیباف انگ بزنیم و نه پشت جلیلی را خالی کنیم. بلکه بایستی جشن وحدت، جشن وفاق و همدلی برگزار کنیم. به طرفداران قالیباف هم همین را میگوییم. رأی بنده به دلایلی که برای خودم موجه است، مخفی خواهد بود، اما تمام تلاشم را برای قدرت یافتن جبهۀ انقلاب خواهم کرد. از طرفداران این دو نامزد عزیز و انقلابی میخواهم که به هیچوجه تقابلی میان این دو کاندید بوجود نیاورند. متأسفانه در پارهای از موارد دیدیم که نه تنها بین این دو، تقابل درست کردند که تقابل را هم اعتقادی جلوه دادند.
بدانید این کارها به نفع دشمنان انقلاب خواهد بود نه دوستان انقلاب.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
نشست توانمندسازی فراگیرانِ دورۀ آموزشی منظومۀ فکری رهبر انقلاب
با حضور: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
چهارشنبه ۶ تیرماه، ساعت ۱۷
کاشان، خیابان شهید بهشتی، حسینیۀ حضرت علیاکبر (جنب دفتر امام جمعه)
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
جالبه، اونایی که یک عمر در میدان مبارزه و خدمت بودن و هستن، شهادت بر سلامت، جهادی بودن، اخلاص و پرکاری آقای قالیباف میدن، اما یه عده که سرشون تو کتاب و درس و بحث و کارشون سخنرانی بوده، آقای قالیباف رو تکذیب میکنند.
عجیب نیست؟
@fakhrian_ir
پیرامون انتخابات.mp3
6.76M
#صوت_مهم
پیرامون انتخابات
راهبرد انتخاباتی ما چگونه باشد؟
حجةالاسلام و المسلمین فخریان
۱۴۰۳٫۰۴٫۰۶
@fakhrian_ir
لعنت بر این عدالتخواهی / مترسکان وسط مزرعه
قسط مهمترین نیاز اجتماعی انسانهاست. منهای آن، زندگی جهنم میشود. لذتِ زندگی در سایۀ عدالت اجتماعی چشیده میشود. وجود عدالت یعنی من فقیر نیستم، یعنی تو فقیر نیستی. یعنی ستون فقرات جامعه نشکسته است. نسبت عدالت و پیشرفت دوسویه است. هر کدام در دیگری اثر خواهد داشت. خواستگاه عدالت، قدرت اجتماعی اهل حق است. اگر گرانیگاه جامعه بهدست صالحان باشد، میتوان به سمت عدالت پیش رفت. هرچه توان صالحان بالاتر رود، میزان رشد عدالت اجتماعی افزایش مییابد. برعکس، اگر ناصالحان مسلط بر امور حیات مردم گردند، بویی از عدالت در جامعه به مشام نخواهد رسید. در این میان بایستی اهل حق را مدد رساند تا قطار عدالت را به جلو برانند. نبایستی گذاشت دغدغۀ عدالت در ذهن و دل و عمل حاکمان کمرنگ یا بیفروغ شود. باید دید «علَمِ» عدالت کجا بر دوش گرفته شده! باید دید چه کسانی، کجا و چگونه در مراقبت از این ستون فقرات مردم میکوشند! بایستی به آنها و به آنجا مدد رساند. خب آنها از ما چه میخواهند؟ دوش و هوش. دوشمان را میخواهند که بار برداریم، هوشمان را میخواهند که بفهمیم کدام بار را چگونه برداریم. منهای دوش و هوش، ما بسان مترسکانی هستیم که فقط بهدرد وسط مزرعه میخوریم که با دیدن ما پرندگان کمتر دانههای زمین را بچینند، والا هیچ خاصیت دیگری نخواهیم داشت. در دهۀ هشتاد، در اوج شعارهای عدالتخواهانۀ احمدینژاد و مریدانش، رهبری سهگانۀ «عدالت»، «معنویت» و «عقلانیت» را مطرح کرد. فرمود به آنها که دم از عدالت و رفع فقر و گرسنگی میزنند، به آنها که از مردم و معیشتشان میگویند، نگاه کنید ببینید چقدر تقوا و عقل دارند! اگر این دو را ندارند، از عدالت گفتنشان، دروغ است.
او راه را نشانمان داد. فرمود عدالت میخواهی؟ آستینت را بالا بزن، بیا به میدان! ولی اول بگو چه در چنته داری؟ عقل داری؟ اگر داری بیا! دین داری؟ اگر داری بیا! و الا اصلاً. دو رو بر عدالت نیا که عدالت را به لجن خواهی کشید. دیدیم آدمهای کم عقل و کم دینی را که با عدالت چه بازیها که نکردند. به اسم عدالت، دهانشان را باز کردند و نه فقط حیثیت و آبروی افراد و خانوادههایشان را که آبروی نظام را بردند. مدد به ولیّ جامعه نرساندند که ضربه هم زدند. لعنت به آن زبانی که به اسم عدالت، دشمنِ عدالت را مدد میرساند. لعنت به آن قلمی که در عدالتخواهی بیانصافی میکند. لعنت به آن عدالتخواهیای که خود عین بیعدالتی است. تهمت میزنند، یا تهمتها را منتشر میکنند، یا ضریب میدهند و یا هزار غلط دیگر میکنند و بعد که به همه چیر گند زدند، میگویند ما عدالتخواه هستیم.
نه برادر
اینها خود عین ظلم هستند.
@fakhrian_ir
عزیزان
تا پایان زمان رأیگیری بایستی برای موفقیت جبهۀ انقلاب تلاش کنیم.
رقیب ما در این انتخابات، جلیلی یا قالیباف نیست، رقیب ما جبهۀ مقابل است.
مهمترین کار ما باید یادآوری فجایع دولت روحانی به مردم باشد.
@fakhrian_ir