رسالت ما در انتخابات پیشرو.mp3
13.5M
رسالت ما در انتخابات پیشرو!
چگونه در کارزار انتخابات ورود کنیم؟
خمینیشهر، ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
▪️روضۀ هفتگی
به یادبود شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت
🔸سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
🔹مداح: حاج علی فخری
▫️دوشنبه ۱۴ خرداد، ساعت ۲۰:۳۰
▫️قم، پردیسان، بلوار سلمان، خیابان البرز، البرز ۲۱، پلاک ۲۰، دفتر مجموعۀ تبیین
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
نشریه جهت1.pdf
45.76M
نشریۀ جهت
شمارۀ اول، خرداد ۱۴۰۳
اصولِ امام، محور وحدت
وحدت مهمترین نیاز جامعۀ ماست
@t_manzome_f_r
واحد پژوهش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
پانزده خرداد، حرم حضرت معصومه111.mp3
19.24M
🔉 #صوت_کامل
امام و شهدا ملیگراترین انسانهای تاریخ ایران بودهاند.
🕌حرم حضرت معصومه علیهاالسلام
🕰دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
این صوت را حتما بشنوید.
@fakhrian_ir
مراسم به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی رحمهالله و سالروز قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲
با سخنرانی: حجتالاسلام والمسلمین فخریان
مدیر مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری حفظهالله
نویسندۀ کتاب امام انقلاب و چند عنوان دیگر
🕰زمان:
سهشنبه ۱۵ خرداد بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌 مکان:
قم، شهرک مهدیه طلاب، انتهای خیابان نورالمهدی، انتهای خیابان فجر
مسجد حضرت فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها)
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
روضه هفتگی، ج1.mp3
13.56M
روضۀ هفتگی
جلسۀ اول
سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
موضوع: تبیین مکتب انقلاب
دوشنبه ۱۴ خرداد
قم
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
❤️ قربانی اول ماه #ذیالحجه به نیت سلامتی امام زمان (عجاللهفرجه) و نائب ایشان آیتالله العظمی خامنهای و پیروزی ملت فلسطین
👈 توزیع در میان خانوادههای کم برخوردار
💳 شماره کارت:
بانک سپه:
6273817010167124بانک ملی:
6037997950492075بهنام "گروهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی" ✓ جهت کپی شماره کارت کافیست روی شماره کارت بزنید. 🔻لطفاً پس از واریز وجه، حتماً فیش را به شناسۀ زیر ارسال فرمایید: @mostafavi_h قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی وابستهبهمجموعۀتبیینمنظومۀفکریرهبری https://eitaa.com/sh_qasemsoleimani
جای دوستان در بهشت شهدای همدان خالی است. الآن در کنار قبر مطهر بزرگمرد اخلاق و فقه، آخوند همدانی، شهید حاج حسین آقای همدانی، علی آقای خوشلفظ، شهید چیتسازیان و سایر شهدا هستیم.
هفتۀ گذشته هم گلستان شهدای اصفهان، کنار قبر حاجحسین آقای خرازی، احمدآقای کاظمی و شهید زاهدی بودیم.
دوستانی که فرصت دارند و توفیق تشرف به گلزار شهدا، وقت بگذارید و قبر شهدایی که به هر دلیلی زائر ندارند رو بشورید و تمیز کنید.
@fakhrian_ir
28.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر اینطوری هستی برای انتخابات کار کن...
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
روضۀ هفتگی
سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
مداح: حاج علی فخری
دوشنبه ۲۱ خرداد، ساعت ۲۰:۳۰
قم، پردیسان، بلوار سلمان، خیابان البرز، البرز ۲۱، پلاک ۲۰، طبقۀ دوم، دفتر مجموعۀ تبیین
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
دغدغهمندانِ غلتکسوار
الحمدلله جبهۀ انقلاب در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته. دوگانهسازیهای مضحک، نگاههای سطحی با برد نیممتری، دادزدنهای حزبی و شخصی، توهینها، ادعاهای بیسند و مدرک و دعواهای بچهگانه و خالهزنکی خیلی کمتر شده. البته هستند معدود آدمهایی که عنوان انقلابیگری و طرفداری از رهبری و خط امام را هم با خودشان یدک میکشند، اما در واقع از انقلاب و امام و رهبری، فقط اسمش را بلدند. اینها پُرسروصدا هستند اما کمخروجی. این دوستان تخصصشان لِه کردن است، همین. گواهینامۀ غلتکسواری دارند. یک سوژهای را که پیدا میکنند و به هر دلیلی از او خوششان نمیآید، میاندازندش کف آسفالت و با غلتک لِهش میکنند. به همین هم اکتفا نمیکنند، چندبار از روی بنده خدا رد میشوند و دنده عقب میگیرند، تا خوب مطمئن شوند که اثری از او نمانده.
دیدید آقای صدیقی را؟ دیدید چطور پدرش را درآوردند؟ کاری کردند که بنده خدا نتواند سرش را بالا بگیرد. جلساتش کم شده، مردم از فیض منبر و نفَس پاکش کمبهره شدند. گویا بعضی رسالتشان «ظرفیتسوزی» است! علی رغم تذکرات متعدد رهبر انقلاب، اما اینها بنایی بر عوض شدن ندارند، ولی ای کاش قدری از آمریکا یاد میگرفتند! آنوقت که نیروهای اطلاعات ایران، جیسون رضاییانِ جاسوس را گرفتند، علیرغم اینکه او تبدیل به یک مهرۀ کاملاً سوخته شد، اما آمریکاییها از لاشۀ او هم نگذشتند. او را با بیش از یک و نیم میلیارد دلار مبادله کردند. اینها فکر میکنند ما هزاران نیروی درجۀ یک مجربِ کارآزمودۀ خوب را در تابوتهای فلزی فریز کردهایم که عنداللزوم تابوتها را از سردخانه بیرون بکشیم و جلوی آفتاب بگذاریمشان و بعد از آب شدن یخها، از آنها استفاده کنیم. نه آقا. باید با هزینههای گزاف، آدمهای بهدرد بخور را ساخت. از این دوستان دغدغهمند خواهشمندیم اگر هنر کمک به نظام را ندارند، حداقل با «ظرفیتسوزی»ها به دشمن کمک ندهند.
برادر گرامی
به آنکه به نظر تو اصلح است رأی بده، تبلیغش را هم بکن، معرفیاش هم بکن، اما لجنپراکنی نکن. قرآن میفرماید:
وَيَا قَوْمِ أَوْفُوا الْمِكْيَالَ وَالْمِيزَانَ بِالْقِسْطِ وَلَا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْيَاءَهُمْ وَلَا تَعْثَوْا فِي الْأَرْضِ مُفْسِدِينَ.
انسانها را بیارزش نکنید. متاع و زحمت انسانها را بیارزش نکنید.
تلاش و مجاهدت افراد را نادیده نگیرید.
از نگاه صفر و صدی شما آقایان کم چوب نخوردهایم، شما را به خدا بس کنید، دست بردارید.
@fakhrian_ir
لجنپراکنی نکنید، وحدت پیشکش
بعضی از طرفداران آقای جلیلی میگویند وحدت با آقای قالیباف به هیچوجه ممکن نیست. اصلا ما با او همفکر و همجبهه نیستیم. بعضی دیگرشان هم اساساً «جبهۀ انقلاب» را یک مفهوم انتزاعی مینامند. ناگفته نماند که برخی از همین آقایان، قالیباف را باطناً «لیبرال _ تکنوکرات» میدانند و معتقدند او ظاهری فریبنده دارد و ادای انقلابیها را در میآورد.
یعنی اینها به راحتی تهمت میزنند و ژست انقلابیِ حداکثری هم بهخود میگیرند.
به قالیباف به خاطر کثرت مسئولیتهایش و سالها خدمتش در مقام اجرا، مثل خیلیهای دیگر نقد وارد است و قطعاً در مواردی خطا هم داشته. کما اینکه جلیلی هم بیخطا نیست. اما هر دو در جبهۀ انقلاباند. لطفاً نه جلیلی را قدیسِ بیعیب بدانید و نه قالیباف را لیبرال و دموکرات! هر دو اشتباه است. قالیباف کارنامۀ قابل قبولی دارد و جلیلی هم برنامههایِ خوب. طبیعی است که کارنامۀ خوب، از پشتیبانی برنامههای خوب برخوردار است و البته آقای جلیلی هنوز در مقام یک مجری بلندپایه محک نخورده است و امیدواریم اگر رأی آورد، رئیسجمهور قابلی باشد. اکثر نامزدهای این دوره، قوی و محکخوردهاند. بگذاریم با یک رقابت سالم و اخلاقی، مردم آنکه تشخیص میدهند مفیدتر است را انتخاب کنند.
آقایان این صحنه نیاز به وحدت شماها ندارد که بخواهید منت وحدت را بر سر جبهۀ انقلاب بگذارید یا بخواهید با لجنپراکنی، افراد را از جبهۀ انقلاب خارج کنید و یا از یک نامزد منجیِ کشور بسازید.
در انتخابات مجلس هم عدهای احساساتی شدند و به خاطر پروپاگاندای شدید، به کسانی رأی دادند که رفتارشان در همین چند روزی که از شروع بهکار مجلس جدید میگذرد، خجالتآور است.
عدهای از نامزدهای انتخابات مجلس - که اتفاقا رأی هم آوردند - در بحبوحۀ تبلیغات انتخاباتی در تهران، دیگران را کیفکش و پدرخوانده و غیر انقلابی میخواندند و حرف از تغییر و تحول - البته با تعریف و مدل خودشان - میزدند، دیدید که اکثریت مجلس فعلی با آنها نیستند. بعضی فکر میکردند اگر اینها به مجلس راه پیدا کنند، شقالقمر خواهند کرد، اما دیدید که خیر، کار جمعی و شورایی پیچیدهتر از تصور بعضیهاست. یادم نمیرود که بعضی از همین آقایان میگفتند از اصلاحات لولو نسازید، آنها را بر سر ملت نکوبید! خب برادر گرامی تو که خودت مهمترین هنرت لولوسازی است، آن هم از چه کسانی؟ از آنها که سالها به کشور و مردم خدمت صادقانه کردهاند.
@fakhrian_ir
آنها که بهخاطر دعواهای بچهگانه و به هم پریدنهای خندهآور، آمار مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم در تهران را پایین آوردند و در جبهۀ انقلاب نقار و دودستگی ایجاد کردند، بایستی در پیشگاه خدا پاسخگو باشند.
این افراد چه بدانند و چه نه، در واقع دارند ماکیاولی عمل میکنند. میخواهند خودشان، یا حزبشان، یا نامزدشان رأی بیاورد، به هر قیمتی. افشاگری را حق خود میدانند، بدون ملاحظۀ هر مصلحتِ مهمتری. قربةً الی الله آبروی افراد را میبرند تا اثبات کنند که خودشان انقلابیاند و طرف مقابلشان نه. با این دستِ فرمانی که این آقایان میروند، احتمال شکست در انتخابات ۸ تیر هست.
برادران
اصلاحاتیها به هر دلیلی بنا کردهاند که خود را معقولتر نشان دهند، برای پیروزی همفکر و همقدم شدهاند، ما چرا این کار را نکنیم؟ از دعوا و ضدیت چه بدست آوردهایم که رهایش نمیکنیم؟!
@fakhrian_ir
طلبکارانِ بیکار
آنها که فقط آرمانهای اسلامی را میگویند و بر منابرشان از آزادی، عدالت، پیشرفت، رفاه و... سخن میرانند چرا از آنچه از این آرمانها محقق شده نمیگویند؟ چرا واقعیتها را نمیگویند؟
چرا نمیگویند در آزادی - با انواع و اقسام و مصادیق اسلامیاش - کجا بودیم و الآن کجا هستیم؟!
چرا نمیگویند در عدالت - با تمام ذیولش - کجا هستیم؟ چرا نقطۀ شروع و نقطۀ فعلی را با هم مقایسه نمیکنند. چرا از راه طی شده نمیگویند؟ چرا از پیچیدگیهای طی مسیرِ پیشرفت و عدالت نمیگویند؟ چرا از فرآیند تحقق آرمانها نمیگویند؟ چرا رفاه و پیشرفتِ بهدست آمده در حرکت انقلاب، که بهدست مردم رقم خورده را نمیگویند؟ مگر میتوان آرمانها را روی دست گرفت و واقعیتها را ندید؟ آرمانگویی و آرمانخواهی، لازم و خوب و جذاب است. اما بیانصافی محض است اگر از تحقق آرمانها - به هر میزان که هست - نگوییم. اینها چرا شانهشان را زیر بار پیاده شدن آرمانها نمیدهند؟
حواستان باشد، آرمانخواهان تنبل، آرام آرام اپوزیسیون میشوند. میشوند طلبکارانِ بیکار. کرّ و فرّشان زیاد میشود، اما کمکشان کم. فرق اساسی امام با دیگر مصلحان عصر این بود که او به گفتن اکتفا نکرد. عینیت داد. آنچه را که گفت، آنچه را که خواست، آنچه را که حق میدانست، آنچه را که لازم بود، پیاده کرد! اگر از مکتب امام میگوییم، همچون امام باشیم. خودمان را هزینه کنیم. بیاییم وسط میدان، بقیه را هم بیاوریم تا همان را که میگوییم و میخواهیم، بشود.
بیا تو هم یک گوشه کار را بگیر! یک روز هم تو بگو فلان جا را من آباد کردم. فلان مشکل را من حل کردم. فلان بار را من برداشتم. فلان هزینه را من دادم. فلان گره را من گشودم. فلان غصه را من زدودم.
تو هم بیا...
@fakhrian_ir
دیروز در متنی نوشتم که تعداد تخریبگران و لجنپراکنان کم است، اما همان تعداد هم، بحال کشور و نظام بسیار مضر هستند. آسیب اینها به به یک شخص و به یک حزب و گروه وارد نمیشود، آسیبشان دامن نظام را میگیرد.
الحمدلله شاهد تکثیر افرادی هستیم که به نامزدها نقدهای منطقی، درست، میدانی و مستدل دارند. نامزدها را به چالش میکشند تا پاسخگو شوند. این خیلی زیباست. فضای سیاسی ما نیاز به گفتگو دارد. نیاز به نقد کردن، نقد شنیدن و پاسخگویی دارد. ما بایستی مرد استفاده از فرصتها که نه، حتی آدمِ استفاده از بحرانها باشیم. عرصۀ انتخابات، فرصت بروز استعدادهاست. فرصت شنیدنها، گفتنها، نقد کردنها، تعریفکردنها، نشان دادن نقطه ضعفها و نقطه قوتها. چرا باید این صحنۀ کمنظیر ظهور فرصتها را تبدیل به دعوا و افشاگریهای بیسند و یا بعضاً از روی کینه و غرض کنیم؟
بنده در نوشتههایم نه بنا دارم از کسی حمایت کنم و نه خدای نکرده کسی را تخریب کنم. اگر بنا باشد از کسی حمایت کنم، علناً از او اسم خواهم آورد و نیاز به کنایه و ابهام و ایهام نمیبینم. در طول سالهای فعالیتم، در عرصۀ انتخابات، سعیام بر جهاد برای مشارکت حداکثری بوده. توانم را برای مشارکت عمومی مردم در انتخابات، برای شور و رونق انتخابات گذاشتهام و البته هیچگاه چشمم را بر انتخاب اصلح نبستهام. به تشخیصها احترام میگذارم و معتقدم کشور در مسیر رشد سیاسی گام برمیدارد.
سال ۹۲ به جلیلی رأی دادم، سال ۹۶ و ۱۴۰۰ به شهید جمهور، رئیسی عزیز.
برای امسال هنوز به نتیجۀ قطعی نرسیدهام. انشاءالله با بررسی بیشتر و دنبال کردن برنامههای انتخاباتی نامزدها، به نتیجه خواهم رسید. هیچگاه رأی سفید نداده و نخواهم داد.
یاعلی
@fakhrian_ir
📣 Thursday 'Family Night Program' in Qom (13 June 2024)
🏴 Commemorating the Shahadah of Imam Muhammad Baqir (A) 🏴
🕣 8:30 PM
🗓 13 June 2024
📍 SoQ Cultural Center
توحید، زیر پل نیروگاہ، خیابان مصطفی خمینی، نبش کوچه مصطفی خمینی 2، ساختمان آجرنما
——————————————————
📖 Qurān Recitation
🤲🏼 Dua Kumayl
🎬 Video Clip
🎤 Speech in Farsi by Ustad Ismail Fakhrian
[Topic: Letter of Imam Khamenei & Hajj-e-Bara’at]
🏴 Noha/Matam
——————————————————
🤹♂️ Indoor Area for Kids
🤾🏻♂️ Outdoor Playing Area for Boys
——————————————————
🥘 Takeaway Tabarruk Dinner
☕️ Tea / Coffee / Juice
——————————————————
💐 We would be honored by you and your family’s attendance.
RSVP: https://studentsofqom.org/rsvp/
~ Students of Qom (SoQ)
🌐 www.studentsofqom.org
📱 telegram.me/studentsofqom
📱 https://eitaa.com/studentsofqom
📱 https://chat.whatsapp.com/DMICLq3eX9iKhSSh8t8JvA
اسماعیل فخریان
📣 Thursday 'Family Night Program' in Qom (13 June 2024) 🏴 Commemorating the Shahadah of Imam Muhamm
سخنرانی در جمع طلاب خارجی با موضوع: حج برائت و نامه رهبر انقلاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا
هدایت شده از رسانه انقلاب اسلامی
💠 برای خانهی ما؛ برای ایران...
در این قضیّهی انتخابات، شما بانوان و خانمهای عزیز میتوانید نقش ایفا کنید. مهمترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینهی انتخابات فعّال باشند و درست تحقیق کنند... در شناخت نامزدهای انتخاباتی، در حضور در پای صندوقها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه میتوانید نقش ایفا کنید.
۱۴۰۲/۱۰/۶
#امام_خامنهای(مدظلهالعالی)
#انتخابات
#رسانه_انقلاب_اسلامی
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
صدایِ نکره
«همه به تقوا احتیاج دارند؛ من و شما به دو دلیل به تقوا احتیاج داریم:
دلیل اول این است که اگر ما بیتقوایی کردیم و بر اثر بیتقوایی ما ضایعهای پیش آمد، ضایعه بر اسلام پیش میآید، نه بر ما؛ آنوقت وزر و وبالش به گردن ماست، روسیاهیاش متعلق به ماست. گمان میکنم یکوقت در نماز جمعه این داستان مولوی را نقل کردهام. هر وقت این داستان به یادم میآید، تکان میخورم. در شهری از شهرهای مسلمانان، محلۀ مسیحینشینی بود و دختری از مسیحیها عاشق اسلام شده بود و رغبت به اسلام پیدا کرده بود. او به کلیسا نمیرفت، در مراسم دینی شرکت نمیکرد و پدر و مادر او درمانده بودند که با این دختر چه بکنند. مؤذن یا قرآنخوان بدصدایی پیدا شد، پدر آن دختر پول داد و گفت بیا نزدیک خانۀ ما اذان بگو! او هم رفت و اذان گفت. وقتی صدای نکرۀ او بلند شد، همۀ مردم آن محل متوحش شدند. این دختر گفت: چه صدایی است؟ پدر پاسخ گفت: چیزی نیست، اذان مسلمانان است. دختر گفت: عجب! مسلمانان ایناند؟ عشق اسلام از دلش رفت! مولوی این داستان را در کتاب مثنوی نقل میکند. این کتاب، کتاب پُرحکمتی است. این هم یک حکمت است که واقعیت دارد.
دلیل دوم این است که این نظام، حرکت و موفقیتش فقط به برکت تقوا امکانپذیر است. خاصیت نظام الهی این است. نظام حق، بیتقوا پیش نمیرود. نظام باطل که در مقابل حق است، طور دیگری است. البته آنجا هم تقیدات و پایبندیهایی به یک سری اصول لازم است تا پیش بروند؛ اما تقوا به معنای طهارت و پاکی و پرهیزگاری و رعایت حال همۀ ارزشها - که در یک جامعۀ ارزشی و مکتبی و اسلامی لازم است - در جبهۀ باطل لازم نیست. آنها چون پایبندی ندارند، از روشهای باطل پرهیز نمیکنند، از پیامدهای زشت اجتنابی ندارند؛ میزنند و پیش میروند، چیزی از دست میدهند و چیزی هم گیر میآورند. اما جبهۀ حق اینطور نیست. جبهۀ حق، فقط در صورتی که باخدا و باتقوا و باطهارت باشد، خواهد توانست در مقابل جبهۀ باطل بایستد و پیش برود، و لاغیر. باید نظام را، نظام دینی و ارزشی نگهداشت».(۱)
صدای بعضی از حامیان نامزدها، صدای نکرۀ همان موذّنی است که تنها هنرش، بیزار کردن مردم از اسلام و مسلمانی بود. این حامیان ضررشان برای نامزدها، بیش از نفعشان است. با بد حمایت کردنشان، آبروی نامزد را میبرند. او را در افکار عمومی منفور میکنند. به وجهۀ اجتماعی او آسیب میزنند و او را از چشم مردم میاندازند. کاش اینها برای خدا هم که شده هیچگاه از هیچکس حمایت نمیکردند.
خصوصاً این حامیانِ کجفهم برای آقای جلیلی خطرناکترند. همه ایشان را به اخلاقمداری و تقوا و خلوص میشناسیم. نبایست این چهره در افکار عمومی ضایع شود.
کاش آنها هیچگاه از آقای جلیلی حمایت نمیکردند.
۱. بیانات در دیدار با کارگزاران نظام ۱۳۷۰٫۰۵٫۲۳
@fakhrian_ir
وجود این همه تخریبگر در میان جبهۀ انقلاب، طبیعی است؟
آیا نباید شک کرد؟ آیا نباید صحنه را دقیقتر دید؟
وای بر روزی که بفهمیم بازی خوردهایم!
@fakhrian_ir
اسماعیل فخریان
صدایِ نکره «همه به تقوا احتیاج دارند؛ من و شما به دو دلیل به تقوا احتیاج داریم: دلیل اول این است که
این یادداشت را بادقت بخوانید.
شخصیت آقای جلیلی مغتنم و ارزشمند است. نباید در گیر و دار درگیریهای بچهگانۀ عدهای، به شخصیت ایشان آسیبی وارد شود.