روز امامتِ امت، روز حکومت الله
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
وَ نُریدْ انْ نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْارْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ ائِمَّةً وَ نَجْعَلُهُمُ الْوارِثینَ صَدَقَ اللَّه الْعَظیمْ.
من به ملت بزرگ ایران که در طول تاریخ شاهنشاهی، که با استکبار خود آنان را خفیف شمردند و بر آنان کردند آنچه کردند، صمیمانه تبریک می گویم. خداوند تعالی بر ما منت نهاد و رژیم استکبار را با دست توانای خود که قدرت مستضعفین است در هم پیچید و ملت عظیم ما را ائمه و پیشوای ملتهای مستضعف نمود، و با برقراری جمهوری اسلامی، وراثت حقه را بدانان ارزانی داشت. من در این روز مبارک، «روز امامت امت» و روز فتح و ظفر ملت، جمهوری اسلامی ایران را اعلام میکنم. به دنیا اعلام میکنم که در تاریخ ایران چنین رفراندمی سابقه ندارد، که سرتاسر مملکت با شوق و شعف و عشق و علاقه به صندوقها هجوم آورده و رأی مثبت خود را در آن ریخته و رژیم طاغوتی را برای همیشه در زباله دان تاریخ دفن کنند.
من از این همبستگی بیمانند که جز مشتی ماجراجو و بیخبر از خدا، همه و همه به ندای آسمانی «وَ اْعتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمیعاً» لبیک گفتند، و با تقریباً اتفاق آرا به جمهوری اسلامی رأی مثبت دادند و رشد سیاسی و اجتماعی خود را به شرق و غرب ثابت کردند، تقدیر میکنم. مبارک باد بر شما روزی که پس از شهادت جوانان برومند و داغ دل مادران و پدران و رنجهای طاقتفرسا، دشمن غول صفت و فرعون زمان را از پای درآوردید، و با رأی قاطع به جمهوری اسلامی، حکومت عدل الهی را اعلام نمودید. حکومتی که در آن، جمیع اقشار ملت با یک چشم دیده میشوند و نور عدالت الهی بر همه و همه به یک طور میتابد، و باران رحمت قرآن و سنت بر همه کس به یکسان می بارد. مبارک باد شما را چنین حکومتی که در آن اختلاف نژاد و سیاه و سفید و ترک و فارس و لر و کرد و بلوچ مطرح نیست. همه برادر و برابرند؛ فقط و فقط کرامت در پناه تقوا و برتری و به اخلاق فاضله و اعمال صالحه است.
مبارک باد بر شما روزی که در آن تمام اقشار ملت به حقوق خود میرسند، فرقی بین زن و مرد و اقلیتهای مذهبی و دیگران در اجرای عدالت نیست. طاغوت دفن شد و طغیان و سرکشی به دنبال او دفن میشود، و کشور از چنگال دشمنهای داخلی و خارجی و چپاولگران و غارت پیشگان نجات یافت. اینک شما ملت شجاع، پاسداران جمهوری اسلامی هستید. اینک شما هستید که باید این ارث الهی را با قدرت و قاطعیت حفظ کنید و نگذارید بقایای رژیم متعفن که در کمین نشستهاند و طرفداران دزدان بین المللی و نفتخواران مفتخوار در بین صفوف فشرده شما رخنه کنند. اینک شمایید که باید مقدرات خود را به دست بگیرید و مجال به فرصت طلبان ندهید، و با قدرت الهی که مظهر آن جماعت است، قدمهای بعدی را بردارید، و با فرستادن طبقه فاضله و امنای خود در مجلس مؤسسان، قانون اساسی جمهوری اسلامی را به تصویب برسانید، و همان طور که با عشق و علاقه به جمهوری اسلامی رأی دادید، به امنای امت رأی دهید تا مجالی برای بداندیشان نماند.
صبحگاه ۱۲ فروردین - که روز نخستین حکومت اللَّه است - از بزرگترین اعیاد مذهبی و ملی ماست. ملت ما باید این روز را عید بگیرند و زنده نگه دارند. روزی که کنگره های قصر ۲۵۰۰ سال حکومت طاغوتی فرو ریخت، و سلطۀ شیطانی برای همیشه رخت بربست و حکومت مستضعفین که حکومت خداست به جای آن نشست.
هان! ای ملت عزیز که با خون جوانان خود حق خود را به دست آوردید، این حق را عزیز بشمرید و از آن پاسداری کنید، و در تحت لوای اسلام و پرچم قرآن، عدالت الهی را با پشتیبانی خود اجرا نمایید. من با تمام قوا در خدمت شما که خدمت به اسلام است، این چند روز آخر عمر را میگذرانم، و از ملت انتظار آن دارم که با تمام قوا از اسلام و جمهوری اسلامی پاسداری کنند.
من از دولتها می خواهم که بدون وحشت از غرب و شرق، با استقلال فکر و اراده، باقیمانده رژیم طاغوتی را که آثارش در تمام شئون کشور ریشه دارد پاکسازی کنند، و فرهنگ و دادگستری و سایر وزارتخانه ها و ادارات که با فرم غربی و غربزدگی بپا شده است به شکل اسلامی متحول کنند، و به دنیا عدالت اجتماعی و استقلال فرهنگی و اقتصادی و سیاسی را نشان دهند. از خداوند تعالی عظمت و استقلال کشور و امت اسلامی را خواستارم.
و السلام علیکم و رحمة اللَّه.
روح اللَّه الموسوی الخمینی
صحیفه امام؛ ج ۶، ص ۴۵۲
پس از برگزاری رفراندوم جمهوری اسلامی و رأی قاطع مردم به آن، امام خمینی در پیامی از حضور گسترده مردم در این انتخابات قدردانی کردند.
@fakhrian_ir
آنچه که مسلّم است این است که اگر دشمن احساس کند ضعیف هستیم یا ترسو، جلوتر میآید، بیشتر میزند، محکمتر میزند. اما بدتر این است که مردم خودمان احساس کنند که در مواجهۀ سخت با دشمن، ضعیف یا ترسو هستیم و یا مصلحتاندیشیهای مندرآوردی داریم.
مردم انتقام خیلی از خونها را طلبکارند.
آقایان مسئول مراقب باشید حس ترس و انفعال و ناتوانی در تأمین امنیت، به مردم دست ندهد.
#انتقام_سخت
@fakhrian_ir
km_20240402_1080p_30f_20240402_103458_02042024.mp3
8.83M
#صوت۱
معنای دستگاه توحید
@fakhrian_ir
km_20240402-1_1080p_30f_20240402_151556_02042024.mp3
11.44M
#صوت۲
سر دین منت نذار...
@fakhrian_ir
در آخرین جمعۀ ماه رمضان امسال، همه یک صدا از #نخواستن اسرائیل گفتند، داد زدند. همه گفتند اسرائیل غدۀ سرطانی است و هرچه زودتر باید ریشهکن شود. این حجم از نخواستن اسرائیل، بینظیر بود.
من داستان مقاومت بینظیر فلسطین و خونخواری و وحشیگری اسرائیل را در کلانپروژه خدا میبینم. در میان سنن الهی میبینم. يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَنصُرُوا اللَّهَ يَنصُركُم وَيُثَبِّت أَقدامَكُم.
الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتي كُنتُم توعَدونَ.
از اول هم اسرائیل ماندنی نبود، بهشرط آنکه #طوفانی مثل #طوفان_الاقصی را فلسطینیها راه میانداختند. محو اسرائیل منتظر #طوفان بود که از مهر ۱۴۰۲ این طوفان شروع شد.
اسرائیل #تمام شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: امروز، فردا، چند روز یا یک ماه دیگر ایران پاسخ اسرائیل را خواهد داد
🔹ایران عجله نمیکند اما مطمئن باشید که پاسخ قطعی است و حتما اتفاق خواهد افتاد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سید حسن نصرالله: اسرائیلیها از ترس همۀ نیروهای ذخیرۀ خودشان را فراخواندهاند و در جیپیاسِ منطقه اختلال ایجاد کردهاند و منتظرند؛ قصه مربوط به ایران است
🔹اصل پاسخ قطعی است؛ اینکه کجا چگونه و کِی اتفاق خواهد افتاد را نمیدانیم. کل ایران در پاسخ به اسرائیل اتفاق نظر دارند؛ حتی کسانی که با حاکمیت اختلاف نظر دارند.
🔹شما ایرانیها را میشناسید و در این موارد نباید به اختلافات داخلی دلخوش کنید.
اسماعیل فخریان
🎥 سید حسن نصرالله: اسرائیلیها از ترس همۀ نیروهای ذخیرۀ خودشان را فراخواندهاند و در جیپیاسِ منطقه
اتحاد ایران در انتقامِ خونِ شهیدان
آیندۀ جدید
نظم نوین جهانی که چندماه پیش رهبری در موردش صحبت کردند، کاملاً مشهود است. در نظم جدید، دیگر هیچ جایی برای حکمرانی #غرب وجود نخواهد داشت. غرب بهکلی در محاسبات بینالمللی «تمامشده» است. غرب با همۀ «لیبرال دموکراسی»اش مثل کشتی تایتانیک در حال غرق شدن است. در جهان آینده، تفکر اسلامی بسیار میتواند نقشآفرین باشد. اسلام، از نوع انقلابیاش، یعنی اسلام ناب. باید خودمان را برای یک #نو_جهان آماده کنیم. نخبگان، خواص و همچنین مردم، بایستی متوجه آیندۀ جدید و نقشی که ایران میتواند ایفا کند، باشند. نباید این فرصت طلایی و بینظیر را از دست بدهیم. معتقدم آیندۀ جهان بهشدت محتاج اسلامِ انقلاب اسلامی است. تبیین این اسلام و انقلاب اسلامی، بر دوش ما جوانان است. ما بایستی هستۀ پیشران این حرکت جهانی باشیم. برای این تبیین، نیازمند #نرم_افزاری مطمئن و جامع هستیم. این نرمافزار، اندیشۀ امامین انقلاب است.
#نو_جهان
@fakhrian_ir
انشاءالله بزودی پیرامون مشارکت جدی مردم در اقتصاد و چالش تحمیلی حجاب صحبت خواهیم کرد.
این مسأله باید برای ما یک درس باشد که ما حق را از حق و برای حق بخواهیم و اینقدر بیدار باشیم که حقِّ ما، طُعمۀ باطل نگردد و قدرتهای استعماری از آن تغذیه نکنند. چون هنگامی که باطل از حق تغذیه کند، به نیروی عظیمی دست مییابد. شکستهایی که تا به حال نصیب [جبهۀ حق] گردیده اکثراً بهخاطر فراموش کردن همین درس بوده است.
🔸برشی کوتاه، جذاب و پراهمیت از کتابی که هماکنون مشغول خواندنش هستم.
@fakhrian_ir
نقش مردم در حکمرانی.mp3
10.93M
🎙نقش مردم در حکمرانی
اهم مباحث این جلسه:
مدل اسلام انقلابی در حکمرانی
نقش زندگی جمعی در خودسازی
کارکرد طرح امام در انسانسازی
📅 شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳
🕌 قم، حسینیۀ آبشار
#صوت_کامل
@fakhrian_ir
از مهمترین نکاتی که رهبری در دیدار با دانشجویان فرمود، درک درست از «نظام انقلابی» است. فرمود: «نظام انقلابی یعنی آن نظامی که بعد از یک سلسله مبارزات دشوار و البته همراه با تلخیها بوجود آمده و دارای یک نظام ارزشی و بهدنبال تحقق اهدافی است».
ما بایستی بدانیم که در آیندۀ این کشور و البته فراتر از آن، چه اتفاقاتی بایستی رخ دهد و آنگاه نقش خودمان در رخداد آن وقایع را پیدا کنیم. فرمود باید نگاهمان به آینده باشد، البته برای قضاوت در مورد «حال» کشور و حرکت بهسمت آینده، بایستی گذشته را درست شناخت. گذشتۀ ایران در قبل از انقلاب. قبل از انقلاب این کشور چگونه بود؟ چه کسانی در این کشور حکومت میکردند؟ چگونه حکومت میکردند؟ آنها را چه کسانی بر سر کار آورده بودند؟ برای چه اهدافی آنها را آورده بودند؟ یعنی بدانیم مبارزات مردم از سال ۴۱ برای چه و با چه کسانی بود؟ و الان کشور به برکت یک نظام انقلابی به کجا رسیده است؟ حالا با درک گذشته و حال، برویم به سمت آینده. با فکر، برنامه، نقشپذیری و اقدام.
@fakhrian_ir
«حکمرانی دینی و ارائۀ الگوی حکمرانی به سایر کشورها، از مهمترین آرمانهای ماست».
در دیدار با دانشجویان فرمود به این مسأله فکر کنید و بعد اقدام. فرمود انتقاد به کمکاریهای مسئولین لازم است اما بایستی به خودمان هم انتقاد کنیم. انتقاد به خیلی از فکرها که نکردیم، انتقاد به بسیاری از اقدامها که نکردیم، انتقاد به آن نقشها که نپذیرفتیم.
مشغول کردن ایران
دشمنِ از همیشه ضعیفتر که دارد نفَسهای آخر خود را میکشد تمرکزش بر جنگ شناختی و به جان هم انداختن مردم است. دشمن از عمق راهبردی ایران، جانش به لب رسیده. او میداند که اگر ایران بیدغدغه و آزاد باشد، دنیا را فتح میکند، آمریکا را غرق میکند، اسرائیل را محو میکند. پس عاقلانهترین کار برای او، مشغول کردن ایران به خودش هست. او بایستی دم به دم برای ایران مسأله بسازد. مسائل فکری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی. با ارز و سکه بازی میکند، مسالۀ درمانگاه قم را بزرگ و بزرگ میکند، به شخصیتی همچون آقای صدیقی تهمت زمینخواری میزند، به طرز شگفتآوری طرفدار امیرالمومنین علیهالسلام میشود و پناهیان - این عالم انقلابی - را میزند. سفارت ایران در سوریه را موشکباران میکند، وقایع تروریستی در سیستان و بلوچستان و سایر نقاط راه میاندازد، داعشی به ایران میفرستد، در مورد یکی از بهترین رئیسجمهورهای کشور مدام شایعهسازی و توهین میسازد، به آتش ناامیدی مردم از آینده و مسئولین میدمد و...
چرا؟ چرا دشمن دست از سر ایران برنمیدارد؟ چون با یک ابرقدرتی به نام ایران طرف است. چون با ایرانِ انقلابیِ فعال روبروست. چون ایران امروز وزنۀ بینالمللی است. چون ایران راه ۱۰۰ ساله را ۴۰ ساله رفته. چون ایران توان تمدنسازی دارد. چون ایران از پا نمیایستد. چون ایران خسته نمیشود. چون ایران «مردم» را دارد. چون ایران آیتالله خامنهای را دارد. ایران با این خصوصیات، خار چشم نظام سلطه است. ایرانِ ما خواب را از چشمان قلدرهای عالم گرفته، بیچارهشان کرده. خب طبیعی است که هرچه در چنته دارند را بایستی رو کنند. طبیعی است که از سر استیصال هرچه میتوانند، بکنند. در این میان اما ما چه میکنیم؟ ما هم به دنبال هر مسألۀ مسخره و مضحکی که او میسازد، میدویم؟ به آنچه او میخواهد مشغول میشویم؟ آنچه او میخواهد را میگوییم؟ مسألۀ دستساز او، مسألۀ ما میشود؟ یا نه ما تحلیل خودمان را داریم. ما دشمنشناسیم. ما مسائل خودمان را داریم. ما با او و برای او نیستیم. ما با خودمان و برای خودمان هستیم. ما با پای دشمن راه نمیرویم. ما در زمین او نیستیم. ما هیچ مخرج مشترکی با او نداریم. ما حتی حرف حقمان اگر بهنفع او باشد را نخواهیم گفت.
ما کدامیم؟
@fakhrian_ir
اللَّهُ أَکْبَرُ اللَّهُ أَکْبَرُ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ اللَّهُ أَکْبَرُ
وَ لِلَّهِ الْحَمْدُ الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَی مَا هَدَانَا وَ لَهُ الشُّکْرُ عَلَی مَا أَوْلانَا.
عید فطر بر همه مبارک. انشاءالله بتوانیم آثار و برکات ماه رمضان را تا ماه رمضان سال بعد نگه داریم.
خدایا ما را در حصن حصین خودت حفظ فرما.
اسماعیل فخریان
انشاءالله بزودی پیرامون مشارکت جدی مردم در اقتصاد و چالش تحمیلی حجاب صحبت خواهیم کرد.
چالشهای تحمیلی
بزرگترین چالشِ انقلابها آنهاست که بر آن تحمیل میشود. آنها که آن انقلاب، نانشان، آبشان، رفاهشان، غارتکردنشان، بردنشان، خوردنشان را قطع کرده، چالشآفریناند. آنقدر بلا سر آن انقلاب در میآورند که پدرش درآید و به غلط کردن بیفتد. در این میان اگر عوامل قدرت در آن کشورِ انقلابی جمع باشد، چالشها یکی یکی خنثی میشوند. ایرانِ انقلابی را ببینید! از روزی که آمریکا و اذنابش را از کشور بیرون کرد، از روزی که دست آمریکا را از منابع و منافع این ملت برید، چالشآفرینی او هم شروع شد. اول انقلاب، با ترورهای وحشیانه، بعد از مدتی با تحمیل جنگ بینالمللی، بعد با شبیخون فرهنگی، بعد با جنگ سیاسی و اقتصادی، بعد با جنگ ترکیبی و با تمرکز بر اقتصاد و معیشت مردم، بعد با جنگ ترکیبی و با تحمیل چالش تحریف. هر روز به شکلی برای این ملت مظلوم یک جور چالش درست کردند. هر کدام از این چالشها، پادزهر مناسب خود را میطلبد. ترورها را یک جور بایستی خنثی کرد، جنگ نظامی را جور دیگر، جنگ فرهنگی را با برنامه و ابزار و مدل مناسب خودش و... بحمدالله تاکنون این کشور از پس چالشهای تحمیلی - علی رغم همۀ مشکلات و سختیها - برآمده.
مثلاً آنگاه که چالش تحمیلی اقتصاد و معیشت رو شد، آنتی چالش آن شد: «اقتصاد مقاومتی». شد: سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی. شد: اصلاح الگوی مصرف. شد سند چشمانداز ۲۰ ساله. شد: اسناد برنامههای ۵ ساله. شد: توجه به تولید داخل. شد: توجه به دانشبنیانها. شد: حمایت از کالا و کارگر ایرانی. شد: مشارکت مردم در اقتصاد و تولید.
کما اینکه پادزهر تحریف هم شد: جهاد تبیین.
و اما چالش تحمیلی حجاب.
این چالش، چند وجهی است. هم شرعی است، هم حقوقی است، هم فرهنگی است، هم سیاسی است، هم اقتصادی است و هم امنیتی. خب پادزهر این چالش چگونه بایستی باشد؟ آیا میتوان یک مسالۀ چند وجهی را صرفاً تک وجهی حل کرد؟ خیر. بایستی از وجوه مختلف وارد شد. بایستی مسئولین هر بخش از این چند وجه، مسئولیت خود را بپذیرند و انجام دهند. من معتقدم مسالۀ حجاب نیاز به پرداخت خیلی بیشتری دارد. باید ابعاد مختلف آن روشن شود، بایستی آن را خودی حل کرد. تمرکز بر یک وجه از حجاب و حل آن از طریق همان یک وجه، خطای راهبردی است. حل مسألۀ حجاب، نه صرفاً با ولاء طرفینی و عرضی و امر به معروف مردمی است و نه صرفا با برخورد پلیسی. هر کدام از این دو، یک بخش کار هستند. بخشهای دیگر و مسئولین آن هم بایستی دیده شوند. بایستی همزمان در تمام ابعاد کار کرد. البته نباید از رسانه و هنر در مبارزه با این چالش تحمیلی غافل شد.
@fakhrian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دیوید آیزنهاور در مورد ایران چه گفت؟
Reza Narimani - Boland Shod Alamdar (128).mp3
7.34M
بلندشو علمدار، علم رو بلند کن
به یاد حاجقاسم عزیز
@fakhrian_ir
عقلانیت ستودنی
عقلانیت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در تغییر ندادن زمان امامت جمعۀ تهران و حضور آقای صدیقی در جایگاه امامت جمعۀ امروز بسیار ستودنی است. عذرخواهی مجدد ایشان هم نشان از تقوا و اخلاقمداری است.
هرگونه تغییر در برنامههای جاری آقای صدیقی گمانۀ تأیید مجرم بودن ایشان را بالا میبرد. وظیفۀ دستگاه قضا بررسی و بعد پیگیری و بعد اقدام قضایی است که بایستی به درستی انجام و به مردم اطلاع داده شود.
آنانکه به اسم عدالتخواهی و محافظت از بیتالمال در جایگاه قاضی نشستند و قبل از روشن شدن مساله، حکم کردند، یا طعنه زدند، یا تهمت زدند و یا... آنها «عادل» نیستند. یعنی شهادتشان در محکمه مورد قبول نیست. یعنی نبایستی پشت سرشان نماز خواند. یعنی مورد اطمینان نیستند. یعنی انقلابی نیستند. یعنی حتی عدالتخواه هم نیستند. عدالتخواهی اگر با عقلانیت و معنویت همراه نباشد، عدالتبازی است. بعضیها دانسته یا نادانسته مریضاند. از بازی کردن با همهچیز خوششان میآید. با «عدالت» هم بازی میکنند. پایش بیفتد با بالاتر از عدالت هم بازی میکنند. هر مزخرفی را میگویند اما با عنوان زیبا و جذاب «عدالتخواهی». بعضی از اینها آنقدر ناداناند که حتی رهبری را هم یا «عدالتخواه» نمیدانند یا «عدالتخواه رقیق و ضعیف» میدانند. میگویند با گذشت زمان رهبری هم «نو محافظهکار» شده. دیدید که در دیدار چند روز پیش رهبری با دانشجویان و تشکلهای دانشجویی همین مسأله مطرح شد و رهبری پاسخ فرمود که من عدالتخواهتر شدم و تأکیدم بر عدالت و عدالتخواهی بیشتر شده. مگر میتوان از مسألۀ عدالت منصرف شد؟ مگر میتوان چشم را بر عدالت بست؟ سالها قبل فرمود انقلاب اسلامی منهای عدالت اجتماعی هیچ حرفی برای گفتن ندارد. حالا این شخص میتواند محافظهکار شود؟!
خودشان تغییر کردهاند، خودشان بیعرضهاند، خودشان یک قدم عملی به نفع عدالت برنداشتهاند حالا گمان محافظهکار شدن در مورد رهبر میبرند. بارها گفتهایم عدالتخواهی را در عدالتگستری ببینید. آنکه در حوزه گسترش عدالت پیاده است، حق ندارد اسم عدالت را بر زبان بیاورد.
تمام.
@fakhrian_ir
هدایت شده از نوشتههای انقلابی
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
به نام خالقِ هنر و انقلاب
🔖هنرِ انقلاب اسلامی
۱. روز ۲۰ فروردین به نام هنر انقلاب اسلامی و شهید سید مرتضی آوینی مُزیّن شده است. اگر این دو نام به هم گره خوردهاند، به این معناست که سید مرتضی الگوی هنر انقلاب اسلامی است. اما سوال اینجا مطرح میشود؛ چرا سید مرتضی باید الگو باشد؟ بیایید حداقل با چند جمله در افکار او غوطهور شویم: «ضحاکبنِعبداللهِ مشرقی» را كه میشناسی! عصرِ عاشورا از جبهۀ حق گریخت؛ بعد از آنكه صبح تا شام را در ركابِ امام شمشیــر زده بود. خوفْ، فرزند شک است و شک زاییدۀ شِرک. و این هرسه، خوف و شک و شِرک، راهزنانِ طـــریقِ حقاند... كه اگر با مرگ اُنس نگیری، خوفْ، راهِ تو را خواهد زد و امام را در صحرایِ بَلا رها خواهی كرد». «سربازان امام زمان از هیچچیز جز گناهان خویش نمیترسند!». «کسانی به امام زمانشان خواهند رسید که اهل سرعت باشند و اِلّا تاریخ کربلا نشان داده که قافله حسینی مُعَطّل کسی نمیماند». «یاران شتاب کنید... گویند قافلهای در راه است که گناهکاران را در آن راهی نیست، آری گناهکاران را راهی نیست، اما پشیمانان را میپذیرند.» و یا کتابهایش، مانند «کتابهای توسعه و مبانی تمدن غرب، انفطار صورت، حلزونهای خانه به دوش، فردایی دیگر، رستاخیز جان و فتح خون » و...
۲. این روایت را هم بخوانید؛ [مسؤول دفتر مقام معظم رهبری وقتی در مراسم تشیع شهید آوینی حاضر شدند، به من فرمودند: «تدارک ببینید، آقا هم قرار است در تشییع شرکت کنند». گفتم: «چرا از قبل نگفتید که ما آمادگی داشته باشیم؟» گفتند: «ساعت ۸:۳۰ صبح آقا زنگ زدند و پرسیدند شما نرفتید مراسم تشییع؟ گفتیم، داریم میرویم؛ فرمودند: مراسم تشییع در حوزهی هنری است؟ گفتیم: بله. فرمودند: من دلم گرفته، دلم غم دارد؛ میخواهم بیایم تشیع پیکر پاک شهید آوینی». (راز خون صفحه ۳۰) ] و ناگهان! تشییعکنندگان میبینند امام جامعه بر پیکر « این معجزهی انقلاب اسلامی در زمینهی هنر الهی» حاضر شدند. بله سید مرتضی باید رهبر فکری جامعهی هنری را به عهده بگیرد و چه کسی بهتر از او که «از یک راه طی شده» سخن میگوید، او که از عمق وجود، در دفاع از انقلاب اسلامی و آرمانهایش و در حمایت از امامین انقلاب ایستاد آن هم در دورانی که پس از دفاع مقدس، برخی از مسئولان رو به تجملات آورده و عدهای عکس شهدا را از در و دیوار شهر حذف میکردند، فضای سبک فیلمسازی به ناکجاآباد روانه شده بود و عدالت زیر چرخهای توسعه در حال له شدن بود؛ دچار هیچگونه ترس و خودباختگی و رودربایستی نشد، مقاومت کرد و بر مبانی انقلاب اسلامی محکم ایستاد و هزینه این ایستادن را هم روزبهروز به روزنامههای باصطلاح انقلابی وقت پرداخت! چیزی که امروز خیلی از مؤمنان به انقلاب و نظام در میانه بمباران تبلیغاتی دشمن و فضاسازیهای گسترده رسانهای به آن احتیاج دارند.
۳. آیا چنین انسان فرهیختهای که صاحب فکر، جهانبینی و نظریه است و به عنوان نقاد فلسفهی غرب و بحثهای تمدنی شناخته شده، نمیتواند بهعنوان الگو معرفی شود؟ امام خامنهای در دیدار دانشجویان و معلمان در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ میفرمایند: «ما برای تربیت نسل جوان منطبق بر اهداف و آرمانها و جهتگیریهای نظام اسلامی دچار فقرِ الگو نیستیم که سراغ فلان شخصیت تاریخی بیگانه برویم، بلکه الگوهای بزرگی همچون شهدای هستهای، شهید چمران، شهید آوینی و شهید حججی داریم که با احساس مسئولیت و با قدرت و عزت و برای افتخار و سربلندی ملت، در مقابل دشمن ایستادند.» بله سید مرتضی آوینی با تمام وجود در راه اهداف نظام مقدس قدم برداشت و سرانجام در ۲۰ فروردین ۱۳۷۲در رملهای فکه، به مقام رفیع شهادت دست پیدا کرد.
✍خالقی
@enqelabi_nevesht
📌کانال نوشتههای انقلابی