9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنجه در پنجۀ تحجر
پ.ن: بعضی از دستگاهها وظیفۀ خود را در قبال حجاب به درستی انجام ندادهاند، اما انصافا «پلیس مظلوم» در قبال مسألۀ حجاب به بهترین شکل انجام وظیفه کرده. امروز پلیس در خط مقدم مبارزه با تحجر و برگرداندن ایران به قبل از انقلاب ایستاده. حجاب یک سنگر اساسی برای حفظ کرامت زن و بنیان خانواده است. با زدن حجاب، با کنار رفتن پوشش مناسب زنان، راه برای آندلسیسازی ایران، باز میشود. امروز هرکسی که دغدغۀ حرمت و کرامت زن را دارد، هرکسی که اهمیت خانواده را درک کرده، هرکسی که دل در گروه انقلاب و ارزشهای آن دارد، بایستی از اصل کار پلیس در اجرای قانون شرعی و ملی حجاب حمایت کند. امنیت مهمترین نیاز بشر است، منهای امنیت هیچچیزِ خوبی نخواهد بود و امروز پلیس تأمینکنندۀ امنیت است.
@fakhrian_ir
انسانهای کوچک در بهشت جایی ندارند .mp3
1.93M
💠 بهشت جای آدمهای کوچک نیست
⬅️اگر در دنیا از قبر بیرون نیای، به بهشت راهت نمیدن...
@fakhrian_ir
سخنرانی.mp3
15.67M
#سخنرانی
#جلسه_سوم
🎙سخنران: حجت الاسلام والمسلمین فخریان
ما و توحید در قرآن
بستۀ جامع توحید
سبک زندگی توحیدی
حیات جمعی و تشکیلاتی
📅یکشنبه ۱۲ فروردینماه ۱۴۰۳
۲۰ رمضانالمبارک ۱۴۴۵
🕌هیئت منتظران ظهور(نیشابور)
ـــــــــــــــــــــــ
@fakhrian_ir
سرّ ظهور.mp3
5.68M
🎙زندگی جمعی، مهمترین عامل ظهور
ضرورت زندگی جمعی(۱)
@fakhrian_ir
هدایت شده از مکث | میان واقعیت و حقیقت
22.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مکث
🔸بریتانیا در عراق، ایران و افغانستان
📺 قسمت #سیزدهم مستند کوتاه و دیدنی «مکث»
https://ble.ir/max_ir
https://eitaa.com/max_ir
مکث | میان واقعیت و حقیقت
طرح یک مسأله | نقش کانونهای دینی در نبرد تمدنی
در تمدنسازی، «هویت» نقش اساسی دارد. هویتها هستند که انسان را به کار میگیرند. اگر میخواهی انسانی را از خود کنی، هویت وابسته به او بده. اگر انسان استقلالگرا میخواهی، به او هویت استقلالطلب بده. اگر انسان مصرفگرا و هرزه میخواهی، به او اینچنین هویتی را تزریق کن. اگر انسان مجاهدِ شهادتطلب میخواهی هم. در فرآیند تمدنسازی، هویتسازی جزو ضروریات است.
در تمدن غرب، مصرفگرایی، کوتاهخواهی، شهوتخواهی، شهرتخواهی، انفعال، سکوت، بردگی نوین و... مطلوب است. این تمدن برای بقایش باید هویتی را در مردم بوجود آورد که همینها را بخواهند. همان جور که تمدنسازان میگویند، زیست کنند. برخلاف تمدن اسلام که به سراغ فطرت انسان میرود و هدفش شکوفا کردن ظرفیتها و خواستهای فطری انسان است. اینجا نقطۀ تقابل دو تمدن است، نقطۀ تقابل دو مکتب، دو ایدئولوژی، دو جهانبینی. در این تقابل، تمدن غرب به دنبال ترویج اباحهگری و فساد و تمدن اسلام به دنبال ترویج زیست مومنانه است. هر کدام برای اهدافشان کانونهایی را تأسیس، تجهیز و بهکار میگیرند. این نبرد، نامتقارن است. یعنی هر طرف، امکاناتی، داراییهایی، ظرفیتهایی دارد که آن دیگری ندارد. از میان همۀ داراییهای جبهۀ حق، مسجد، هیئت و مراسمهای دینی میتواند نقش مؤثرتری در این نبرد تمدنی ایفا کند. اینها همان چیزهایی است که طرف مقابل ما آنها را ندارد و از آن محروم است. این کانونها در این نبرد پیچیده، سخت، زمانبر و پرهزینه باید ابتدا اصل این نبرد و بعد قواعد و پیچیدگیهای آن و سپس نقش خودشان را پیدا کنند. جبهۀ حق چشم امیدش بیش از امکانات دیگرش، به این کانونهاست. اما راستی اینها برای نصرت جبهۀ حق بایستی چه کنند؟ فرماندهان چه کسانیاند؟ باید به چه امکانات سختافزاری و نرمافزاری مجهز باشند؟ باید در مواجهه با انواع حملههای دشمن چه کنند؟ یا نه باید چگونه حمله کنند؟ چه چیزهایی را باید بدانند؟ مخاطبینشان چه کسانیاند؟ با چه ذائقه و نیازی؟ چگونه بایستی رصد و پایش شوند؟ چگونه میتوانند بروزرسانی شوند؟ و...
@fakhrian_ir