نوبتِ ماست
شهید حاجقاسم:
میزان فرصتی که در بحرانها هست، در خود فرصتها نیست، به شرط آنکه نترسیم و نترسانیم.
سالها دشمن با غول رسانهای و خرجهای سرسامآور و با استفاده از غفلت و کمکاریهای داخلی، چهره تاریکی از مسئولین و تصویر رکود و عقبماندگی در ذهن و دل مردم جاگیر کرده بود. روایت اول و پرتعداد دشمنان ایران، کار را برای جهاد تبیین سخت کرد. در این سه سال اخیر، علیرغم خدماتِ بینظیرِ دولت، علیرغم جهاد کمسابقه دولت، اما حرکت ما در بستر جهاد تبیین به کُندی انجام میگرفت. نتوانستیم آنجور که باید با بدنه مردم ارتباط تبیینی برقرار کنیم. واقعیت این است که اگر روایتِ پاکدستی و پرکاری مسئولین، روایتِ خدماتِ انجام شده، روایتِ نزدیکی به قله به درستی انجام بگیرد، مهمترین اثرش امید به آینده، اعتماد به مسئولین و آمدن ظرفیتِ بینظیر مردم به میدان پیشرفت کشور خواهد بود. شهادت سیدابراهیم رئیسی و همراهانش، فرصتِ مغتنم و بینظیریست که خدا برای سرعت گرفتن جهاد تبیین - که مهمترین عنصر پیشرفت کشور است - رقم زد. ملت در سوگ حماسی خدمتگزارشان قیام کردند. همینجا خط رسانهای _ تحریفی دشمن، بزرگترین شکست را متحمل شد. ارتباط و دلدادگی مردم به رئیسجمهور شهید، زمینه هرگونه تبیین را فراهم کرده است. الآن نوبت ماست که نگذاریم یاد و خط رئیسجمهور شهید، سرد، خاموش یا تحریف شود.
بایستی از تمام ظرفیت خود برای زنده نگه داشتن یاد رئیسیِ عزیز استفاده کنیم. بایستی از ظرفیت او برای تبیین منظومۀ معرفتی، ارزشی و کنشی انقلاب استفاده کنیم. این کارها بایستی مردمی برگزار شود. حداقل تا چهلم شهدای خدمت، بایستی نام و یادشان پررنگ و در میان مردم زنده باشد. بایستی شاخصهای رئیسجمهور تراز انقلاب را روی دست بگیریم و تکرار کنیم. بایستی به کسی رأی دهیم که بتواند راه سید ابراهیم را ادامه دهد.
این چندکار میتواند به تداوم یاد رئیسی عزیز و همسفرانش کمک دهد:
۱. در صورت امکان حجلۀ شهدا را درب منزل خود یا جلوی مسجد محل ببندیم.
۲. پوسترها و بنرهای عکس رئیسی عزیز را بر در و دیوار و ماشین نصب کنیم.
۳. موکبهای تبیینی شهدای خدمت را برپا کنیم.
۴. جلسات پرتعداد بزرگداشت شهدای خدمت را حتی به صورت خانگی برگزار کنیم.
۵. میتوانیم عکس شهیدِ جمهور را بر شیشۀ مغازهها نصب کنیم.
و کارهای دیگر...
@fakhrian_ir
رئیسی عزیز سال ۹۶ آنوقت که به او تهمت زدند که امام رضا علیهالسلام را خرج انتخابات میکند، گفت: مطمئنم امام رضا در همین دنیا سیلیاش را به آنها میزند.
امروز سیلی علیبن موسیالرضا را ببینید. این عزت و محبوبیت رئیسیِ عزیز یکی از همان سیلیهاست به توهین کنندگان.
طوبی له و حسن مآب.
@fakhrian_ir
«هوشمندی، ابتکار و جهاد» برای استفادۀ حداکثری از حماسهای که مردم آفریدند، لازم است.
https://virasty.com/fakhrian_ir/1716548125387928066
حرف آخر رئیسی
رئیسی شهید شد اما یک صندوق پر از درس برای ملت به یادگار گذاشت. او یادمان داد نباید خسته شویم. یادمان داد از خودمان بگذریم. یادمان داد اصلا نگذاریم کار به تعارض منافع بکشد که حالا بعد ما بمانیم و انتخاب یکی از آن منافع. یادمان داد چگونه سیاسی باشیم. یادمان داد تقوا مهمترین عامل رشد است. یادمان داد مردم اصل هستند. یادمان داد دین فروشی و ولایت فروشی نکنیم. یادمان داد برای قدرت و ثروت یقه پاره نکنیم. یادمان داد صادق باشیم. یادمان داد خالص باشیم. اما از همه مهمتر اینکه یادمان داد «دعوا» نکنیم. حرف آخرش این بود که به خاطر «وفاق»، بهخاطر «وحدت کلمه و یکپارچگی» از حقمان بگذریم. سکوت کنیم که حرم آسیب نبیند. چشممان را ببندیم که مردم به نظام و مسئولینش بدبین نشوند. نشنویم تا نکند دشمنشاد شویم.
اینها را فراموش نکنیم. سرد نشویم...
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
خط شهید رئیسی ادامه خواهد داشت...
مراسم بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت
🔸سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
🔹مداح: حاج حمید اکبری
🗓 پنجشنبه ۱۰ خرداد، همزمان با نماز مغرب و عشاء
🕌 مشهد، احمدآباد، مسجد الزهرا علیهاالسلام
✔️ خانوادگی تشریف بیاورید
#رئیسی_عزیز
#خادم_الرضا
#مشهد
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
🔰 آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید
یکی از خصوصیّات شهیدان پرواز اردیبهشت، رعایت فضیلتهای اخلاقی بود
📄 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی، پیامی صادر کردند.
✍ متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی که صبح امروز توسط حجتالاسلام والمسلمین محمّدی گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری در آیین افتتاحیه دوره جدید مجلس شورای اسلامی قرائت شد، به شرح زیر است:
🔹بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و صلّیالله علی سیّدنا محمّد المصطفی و آله الطّاهرین سیّما بقیّةالله فی الارضین.
▫️اکنون که دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی مانند همیشه در موعد مقرّر و بیتأخیر آغاز میشود، جبههی خشوع به درگاه خداوند عزیز و حکیم میسایم و استمرار و استحکام مردمسالاری دینی را که هدیهی بزرگ الهی به ملّت ایران است، سپاس میگویم.
▪️ هر مجلس جدید میتواند درخششی تازه در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزهی ملّت بیفزاید. ترکیب نمایندگان تازهنفَس با منتخبان کارآزموده و مجرّب، این پیام را میرساند که خانهی ملّت، با بهرهگیری از اختیاراتش در قانون اساسی و با التزام به مسئولیّت سنگینش در جمع ارکان کشور، خواهد توانست روزآمدی و نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری و نظارت را از تلاطم و آشفتگی و نیز از رکود و سکون دور نگه دارد.
▫️ بیشک، تعامل منضبط و همدلانه با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه، به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.
▪️ نکتهای که همواره بر آن تأکید میکنم آن است که مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزانندهی همّتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بیفایدهی رسانهای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.
▫️ نکتهی دیگر دربارهی سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّتزا است که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود. نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همهی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت دربارهی عملکرد خویش بدانند.
▪️ نکتهی بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصهی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر مییابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّتپذیری و کار بیمنّت، قیمت اصلی خود را آشکار میسازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلتهای اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.
▫️نکتهی آخر یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندهی همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.
▪️ برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندینمیلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است. مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!
▫️ در پایان لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی یازدهم، بویژه رئیس پُرتلاش و هیئترئیسهی فعّال آن، تشکّر کنم.
والسّلامعلیکمورحمةالله
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
@t_manzome_f_r
▫️مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
اسماعیل فخریان
🔰 آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید یکی از
پیام مهم رهبر انقلاب به مناسبت آغاز به کار مجلس دوازدهم
اسماعیل فخریان
🔰 آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید یکی از
آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید.
یکی از خصوصیّات شهیدان پرواز اردیبهشت، رعایت فضیلتهای اخلاقی بود.
تحریفِ زودهنگام
«حساب شهید رئیسی را از دولت رئیسی جدا کنید» یعنی آقای رئیسی شخصاً آدم خوبی بود. متواضع، متخلق، مردمی، معنوی، پرکار، خستگیناپذیر و... بود، اما همین آدم عرضه دولتداری نداشت. عرضه نداشت وزرای خوبی انتخاب کند. عرضه نداشت نظارت درستی بر عملکرد دولتش داشته باشد. فهمی از تحول ساختاری نداشت. فرهنگ و اقتصاد و سیاست سرش نمیشد. در یک کلام، در دولتداری بیعرضه و ناتوان بود، اما آدم خوبی بود.
شما این را میپذیرید؟ واقعا آقای رئیسی فقط شخصاً دارای شخصیت عالی بود؟ یا آقای رئیسیِ رئیسجمهور با تمام شئون و تکالیف، رئیسجمهور تراز بود؟ مردم در تشییع میلیونی پیکر او چه گفتند؟ مردم ریاست رئیسی را از شخصیت او جدا کردند؟ اصلاً مگر میشود رئیسی را بدون دولتش تصور کرد؟ میتوان او را دید و عملکردش را ندید؟ وزرایش را ندید؟ تراز بودن رئیسیِ عزیز در فرآیند دولتداریاش ظهور کرد، چطور میشود این دو را از هم جدا کرد؟ از این تحریف واضحتر مگر داریم؟ رهبر انقلاب رئیسیِ جدای از دولت را تمجید کرد یا رئیسیِ رئیسِ دولت را؟
برادر گرامی
خط رئیسی، خط انقلاب بود و ادامه خواهد داشت. ما رئیسی را از دولتش جدا نمیبینیم.
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
خط رئیسیِ عزیز ادامه خواهد داشت...
مراسم بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت
سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
جمعه ۱۱ خرداد، ساعت ۱۷
اصفهان، آستان مقدس حضرت زینب خواهر امام رضا علیهماالسلام
✔️ خانوادگی تشریف بیاورید
#رئیسی_عزیز
#خادم_الرضا
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
عوامل تداوم انقلاب .mp3
9.33M
مؤلفههای قدرت در جمهوری اسلامی...
از «اسلامِ خمینی» چه میدانی؟!
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
جلسات تبیینیِ حجةالاسلام و المسلمین فخریان با موضوعِ «انتخابات» در استان اصفهان
🔹اصفهان، دانشگاه اصفهان
شنبه ۱۲ خرداد، ساعت ۱۲:۳۰
🔸خمینیشهر، خیابان امیرکبیر، سالن فرمانداری
شنبه ۱۲ خرداد، ساعت ۱۶
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
رسالت ما در انتخابات پیشرو.mp3
13.5M
رسالت ما در انتخابات پیشرو!
چگونه در کارزار انتخابات ورود کنیم؟
خمینیشهر، ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
▪️روضۀ هفتگی
به یادبود شهید جمهور و دیگر شهدای خدمت
🔸سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
🔹مداح: حاج علی فخری
▫️دوشنبه ۱۴ خرداد، ساعت ۲۰:۳۰
▫️قم، پردیسان، بلوار سلمان، خیابان البرز، البرز ۲۱، پلاک ۲۰، دفتر مجموعۀ تبیین
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
نشریه جهت1.pdf
45.76M
نشریۀ جهت
شمارۀ اول، خرداد ۱۴۰۳
اصولِ امام، محور وحدت
وحدت مهمترین نیاز جامعۀ ماست
@t_manzome_f_r
واحد پژوهش مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از اسماعیل فخریان
پانزده خرداد، حرم حضرت معصومه111.mp3
19.24M
🔉 #صوت_کامل
امام و شهدا ملیگراترین انسانهای تاریخ ایران بودهاند.
🕌حرم حضرت معصومه علیهاالسلام
🕰دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
این صوت را حتما بشنوید.
@fakhrian_ir
مراسم به مناسبت سی و پنجمین سالگرد ارتحال امام خمینی رحمهالله و سالروز قیام ۱۵ خرداد ۱۳۴۲
با سخنرانی: حجتالاسلام والمسلمین فخریان
مدیر مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری حفظهالله
نویسندۀ کتاب امام انقلاب و چند عنوان دیگر
🕰زمان:
سهشنبه ۱۵ خرداد بعد از نماز مغرب و عشاء
🕌 مکان:
قم، شهرک مهدیه طلاب، انتهای خیابان نورالمهدی، انتهای خیابان فجر
مسجد حضرت فاطمه الزهرا (سلاماللهعلیها)
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
روضه هفتگی، ج1.mp3
13.56M
روضۀ هفتگی
جلسۀ اول
سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
موضوع: تبیین مکتب انقلاب
دوشنبه ۱۴ خرداد
قم
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
هدایت شده از قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی
❤️ قربانی اول ماه #ذیالحجه به نیت سلامتی امام زمان (عجاللهفرجه) و نائب ایشان آیتالله العظمی خامنهای و پیروزی ملت فلسطین
👈 توزیع در میان خانوادههای کم برخوردار
💳 شماره کارت:
بانک سپه:
6273817010167124بانک ملی:
6037997950492075بهنام "گروهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی" ✓ جهت کپی شماره کارت کافیست روی شماره کارت بزنید. 🔻لطفاً پس از واریز وجه، حتماً فیش را به شناسۀ زیر ارسال فرمایید: @mostafavi_h قرارگاهجهادیشهیدحاجقاسمسلیمانی وابستهبهمجموعۀتبیینمنظومۀفکریرهبری https://eitaa.com/sh_qasemsoleimani
جای دوستان در بهشت شهدای همدان خالی است. الآن در کنار قبر مطهر بزرگمرد اخلاق و فقه، آخوند همدانی، شهید حاج حسین آقای همدانی، علی آقای خوشلفظ، شهید چیتسازیان و سایر شهدا هستیم.
هفتۀ گذشته هم گلستان شهدای اصفهان، کنار قبر حاجحسین آقای خرازی، احمدآقای کاظمی و شهید زاهدی بودیم.
دوستانی که فرصت دارند و توفیق تشرف به گلزار شهدا، وقت بگذارید و قبر شهدایی که به هر دلیلی زائر ندارند رو بشورید و تمیز کنید.
@fakhrian_ir
28.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر اینطوری هستی برای انتخابات کار کن...
@fakhrian_ir
هدایت شده از تبیین منظومۀ فکری رهبری
روضۀ هفتگی
سخنران: حجةالاسلام و المسلمین فخریان
مداح: حاج علی فخری
دوشنبه ۲۱ خرداد، ساعت ۲۰:۳۰
قم، پردیسان، بلوار سلمان، خیابان البرز، البرز ۲۱، پلاک ۲۰، طبقۀ دوم، دفتر مجموعۀ تبیین
@t_manzome_f_r
مجموعۀ تبیین منظومۀ فکری رهبری
دغدغهمندانِ غلتکسوار
الحمدلله جبهۀ انقلاب در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته. دوگانهسازیهای مضحک، نگاههای سطحی با برد نیممتری، دادزدنهای حزبی و شخصی، توهینها، ادعاهای بیسند و مدرک و دعواهای بچهگانه و خالهزنکی خیلی کمتر شده. البته هستند معدود آدمهایی که عنوان انقلابیگری و طرفداری از رهبری و خط امام را هم با خودشان یدک میکشند، اما در واقع از انقلاب و امام و رهبری، فقط اسمش را بلدند. اینها پُرسروصدا هستند اما کمخروجی. این دوستان تخصصشان لِه کردن است، همین. گواهینامۀ غلتکسواری دارند. یک سوژهای را که پیدا میکنند و به هر دلیلی از او خوششان نمیآید، میاندازندش کف آسفالت و با غلتک لِهش میکنند. به همین هم اکتفا نمیکنند، چندبار از روی بنده خدا رد میشوند و دنده عقب میگیرند، تا خوب مطمئن شوند که اثری از او نمانده.
دیدید آقای صدیقی را؟ دیدید چطور پدرش را درآوردند؟ کاری کردند که بنده خدا نتواند سرش را بالا بگیرد. جلساتش کم شده، مردم از فیض منبر و نفَس پاکش کمبهره شدند. گویا بعضی رسالتشان «ظرفیتسوزی» است! علی رغم تذکرات متعدد رهبر انقلاب، اما اینها بنایی بر عوض شدن ندارند، ولی ای کاش قدری از آمریکا یاد میگرفتند! آنوقت که نیروهای اطلاعات ایران، جیسون رضاییانِ جاسوس را گرفتند، علیرغم اینکه او تبدیل به یک مهرۀ کاملاً سوخته شد، اما آمریکاییها از لاشۀ او هم نگذشتند. او را با بیش از یک و نیم میلیارد دلار مبادله کردند. اینها فکر میکنند ما هزاران نیروی درجۀ یک مجربِ کارآزمودۀ خوب را در تابوتهای فلزی فریز کردهایم که عنداللزوم تابوتها را از سردخانه بیرون بکشیم و جلوی آفتاب بگذاریمشان و بعد از آب شدن یخها، از آنها استفاده کنیم. نه آقا. باید با هزینههای گزاف، آدمهای بهدرد بخور را ساخت. از این دوستان دغدغهمند خواهشمندیم اگر هنر کمک به نظام را ندارند، حداقل با «ظرفیتسوزی»ها به دشمن کمک ندهند.
برادر گرامی
به آنکه به نظر تو اصلح است رأی بده، تبلیغش را هم بکن، معرفیاش هم بکن، اما لجنپراکنی نکن. قرآن میفرماید:
وَيَا قَوْمِ أَوْفُوا الْمِكْيَالَ وَالْمِيزَانَ بِالْقِسْطِ وَلَا تَبْخَسُوا النَّاسَ أَشْيَاءَهُمْ وَلَا تَعْثَوْا فِي الْأَرْضِ مُفْسِدِينَ.
انسانها را بیارزش نکنید. متاع و زحمت انسانها را بیارزش نکنید.
تلاش و مجاهدت افراد را نادیده نگیرید.
از نگاه صفر و صدی شما آقایان کم چوب نخوردهایم، شما را به خدا بس کنید، دست بردارید.
@fakhrian_ir
لجنپراکنی نکنید، وحدت پیشکش
بعضی از طرفداران آقای جلیلی میگویند وحدت با آقای قالیباف به هیچوجه ممکن نیست. اصلا ما با او همفکر و همجبهه نیستیم. بعضی دیگرشان هم اساساً «جبهۀ انقلاب» را یک مفهوم انتزاعی مینامند. ناگفته نماند که برخی از همین آقایان، قالیباف را باطناً «لیبرال _ تکنوکرات» میدانند و معتقدند او ظاهری فریبنده دارد و ادای انقلابیها را در میآورد.
یعنی اینها به راحتی تهمت میزنند و ژست انقلابیِ حداکثری هم بهخود میگیرند.
به قالیباف به خاطر کثرت مسئولیتهایش و سالها خدمتش در مقام اجرا، مثل خیلیهای دیگر نقد وارد است و قطعاً در مواردی خطا هم داشته. کما اینکه جلیلی هم بیخطا نیست. اما هر دو در جبهۀ انقلاباند. لطفاً نه جلیلی را قدیسِ بیعیب بدانید و نه قالیباف را لیبرال و دموکرات! هر دو اشتباه است. قالیباف کارنامۀ قابل قبولی دارد و جلیلی هم برنامههایِ خوب. طبیعی است که کارنامۀ خوب، از پشتیبانی برنامههای خوب برخوردار است و البته آقای جلیلی هنوز در مقام یک مجری بلندپایه محک نخورده است و امیدواریم اگر رأی آورد، رئیسجمهور قابلی باشد. اکثر نامزدهای این دوره، قوی و محکخوردهاند. بگذاریم با یک رقابت سالم و اخلاقی، مردم آنکه تشخیص میدهند مفیدتر است را انتخاب کنند.
آقایان این صحنه نیاز به وحدت شماها ندارد که بخواهید منت وحدت را بر سر جبهۀ انقلاب بگذارید یا بخواهید با لجنپراکنی، افراد را از جبهۀ انقلاب خارج کنید و یا از یک نامزد منجیِ کشور بسازید.
در انتخابات مجلس هم عدهای احساساتی شدند و به خاطر پروپاگاندای شدید، به کسانی رأی دادند که رفتارشان در همین چند روزی که از شروع بهکار مجلس جدید میگذرد، خجالتآور است.
عدهای از نامزدهای انتخابات مجلس - که اتفاقا رأی هم آوردند - در بحبوحۀ تبلیغات انتخاباتی در تهران، دیگران را کیفکش و پدرخوانده و غیر انقلابی میخواندند و حرف از تغییر و تحول - البته با تعریف و مدل خودشان - میزدند، دیدید که اکثریت مجلس فعلی با آنها نیستند. بعضی فکر میکردند اگر اینها به مجلس راه پیدا کنند، شقالقمر خواهند کرد، اما دیدید که خیر، کار جمعی و شورایی پیچیدهتر از تصور بعضیهاست. یادم نمیرود که بعضی از همین آقایان میگفتند از اصلاحات لولو نسازید، آنها را بر سر ملت نکوبید! خب برادر گرامی تو که خودت مهمترین هنرت لولوسازی است، آن هم از چه کسانی؟ از آنها که سالها به کشور و مردم خدمت صادقانه کردهاند.
@fakhrian_ir
آنها که بهخاطر دعواهای بچهگانه و به هم پریدنهای خندهآور، آمار مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم در تهران را پایین آوردند و در جبهۀ انقلاب نقار و دودستگی ایجاد کردند، بایستی در پیشگاه خدا پاسخگو باشند.
این افراد چه بدانند و چه نه، در واقع دارند ماکیاولی عمل میکنند. میخواهند خودشان، یا حزبشان، یا نامزدشان رأی بیاورد، به هر قیمتی. افشاگری را حق خود میدانند، بدون ملاحظۀ هر مصلحتِ مهمتری. قربةً الی الله آبروی افراد را میبرند تا اثبات کنند که خودشان انقلابیاند و طرف مقابلشان نه. با این دستِ فرمانی که این آقایان میروند، احتمال شکست در انتخابات ۸ تیر هست.
برادران
اصلاحاتیها به هر دلیلی بنا کردهاند که خود را معقولتر نشان دهند، برای پیروزی همفکر و همقدم شدهاند، ما چرا این کار را نکنیم؟ از دعوا و ضدیت چه بدست آوردهایم که رهایش نمیکنیم؟!
@fakhrian_ir
طلبکارانِ بیکار
آنها که فقط آرمانهای اسلامی را میگویند و بر منابرشان از آزادی، عدالت، پیشرفت، رفاه و... سخن میرانند چرا از آنچه از این آرمانها محقق شده نمیگویند؟ چرا واقعیتها را نمیگویند؟
چرا نمیگویند در آزادی - با انواع و اقسام و مصادیق اسلامیاش - کجا بودیم و الآن کجا هستیم؟!
چرا نمیگویند در عدالت - با تمام ذیولش - کجا هستیم؟ چرا نقطۀ شروع و نقطۀ فعلی را با هم مقایسه نمیکنند. چرا از راه طی شده نمیگویند؟ چرا از پیچیدگیهای طی مسیرِ پیشرفت و عدالت نمیگویند؟ چرا از فرآیند تحقق آرمانها نمیگویند؟ چرا رفاه و پیشرفتِ بهدست آمده در حرکت انقلاب، که بهدست مردم رقم خورده را نمیگویند؟ مگر میتوان آرمانها را روی دست گرفت و واقعیتها را ندید؟ آرمانگویی و آرمانخواهی، لازم و خوب و جذاب است. اما بیانصافی محض است اگر از تحقق آرمانها - به هر میزان که هست - نگوییم. اینها چرا شانهشان را زیر بار پیاده شدن آرمانها نمیدهند؟
حواستان باشد، آرمانخواهان تنبل، آرام آرام اپوزیسیون میشوند. میشوند طلبکارانِ بیکار. کرّ و فرّشان زیاد میشود، اما کمکشان کم. فرق اساسی امام با دیگر مصلحان عصر این بود که او به گفتن اکتفا نکرد. عینیت داد. آنچه را که گفت، آنچه را که خواست، آنچه را که حق میدانست، آنچه را که لازم بود، پیاده کرد! اگر از مکتب امام میگوییم، همچون امام باشیم. خودمان را هزینه کنیم. بیاییم وسط میدان، بقیه را هم بیاوریم تا همان را که میگوییم و میخواهیم، بشود.
بیا تو هم یک گوشه کار را بگیر! یک روز هم تو بگو فلان جا را من آباد کردم. فلان مشکل را من حل کردم. فلان بار را من برداشتم. فلان هزینه را من دادم. فلان گره را من گشودم. فلان غصه را من زدودم.
تو هم بیا...
@fakhrian_ir
دیروز در متنی نوشتم که تعداد تخریبگران و لجنپراکنان کم است، اما همان تعداد هم، بحال کشور و نظام بسیار مضر هستند. آسیب اینها به به یک شخص و به یک حزب و گروه وارد نمیشود، آسیبشان دامن نظام را میگیرد.
الحمدلله شاهد تکثیر افرادی هستیم که به نامزدها نقدهای منطقی، درست، میدانی و مستدل دارند. نامزدها را به چالش میکشند تا پاسخگو شوند. این خیلی زیباست. فضای سیاسی ما نیاز به گفتگو دارد. نیاز به نقد کردن، نقد شنیدن و پاسخگویی دارد. ما بایستی مرد استفاده از فرصتها که نه، حتی آدمِ استفاده از بحرانها باشیم. عرصۀ انتخابات، فرصت بروز استعدادهاست. فرصت شنیدنها، گفتنها، نقد کردنها، تعریفکردنها، نشان دادن نقطه ضعفها و نقطه قوتها. چرا باید این صحنۀ کمنظیر ظهور فرصتها را تبدیل به دعوا و افشاگریهای بیسند و یا بعضاً از روی کینه و غرض کنیم؟
بنده در نوشتههایم نه بنا دارم از کسی حمایت کنم و نه خدای نکرده کسی را تخریب کنم. اگر بنا باشد از کسی حمایت کنم، علناً از او اسم خواهم آورد و نیاز به کنایه و ابهام و ایهام نمیبینم. در طول سالهای فعالیتم، در عرصۀ انتخابات، سعیام بر جهاد برای مشارکت حداکثری بوده. توانم را برای مشارکت عمومی مردم در انتخابات، برای شور و رونق انتخابات گذاشتهام و البته هیچگاه چشمم را بر انتخاب اصلح نبستهام. به تشخیصها احترام میگذارم و معتقدم کشور در مسیر رشد سیاسی گام برمیدارد.
سال ۹۲ به جلیلی رأی دادم، سال ۹۶ و ۱۴۰۰ به شهید جمهور، رئیسی عزیز.
برای امسال هنوز به نتیجۀ قطعی نرسیدهام. انشاءالله با بررسی بیشتر و دنبال کردن برنامههای انتخاباتی نامزدها، به نتیجه خواهم رسید. هیچگاه رأی سفید نداده و نخواهم داد.
یاعلی
@fakhrian_ir