#نشست_علمی
📣 مرکز آموزش تخصصی فلسفه اسلامی برگزار می کند :
#سلسله_نشست_های_امتداد_
#فلسفه_اسلامی
🔰 نشست یازدهم : با موضوع
رابطه حکمت عملی با دیگر دانش ها
با حضور :
دکتر حسام الدین شریفی
زمان :
دوشنبه ۱۴۰۰/۹/۱ ساعت ۱۵/۳۰
✅ حضور برای تمامی طلاب آزاد است
#علمی_پژوهشی
#فلسفه_های_مضاف
#امتداد_فلسفه_اسلامی
#دکتر_شریفی
۳۰ آبان ۱۴۰۰
#نشست_علمی
🔶 سلسله جلسات بازخوانی انتقادی فلسفه اسلامی
با حضور استاد حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی سبحانی
📆 سه شنبه ها ساعت ۱۶ عصر
#جلسه_سوم
سهشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
#علمی_پژوهشی
#نشست_علمی
#جلسات_امتداد_فلسفه
#حجت_الاسلام_سبحانی
۱ آذر ۱۴۰۰
فلسفه اسلامی
#نشست_علمی 🔶 سلسله جلسات بازخوانی انتقادی فلسفه اسلامی
‼️‼️
با عرض پوزش از دوستان محترم ،
به دلیل مشکلی که برای جناب استاد پیش آمده ، جلسه فردا برگزار نخواهد شد .
۱ آذر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرهنگی_تربیتی
🎥 تلاش علامه طباطبایی (ره) برای هدایت یکی از سران کمونیست
🎙 آیتالله جوادی آملی
#فرهنگی_تربیتی
#علامه_طباطبایی
#آیت_الله_جوادی
۲ آذر ۱۴۰۰
#فرهنگی_تربیتی
*شهیدی که بعداز۱۷سال زنده شد*
💠اتفاقی جالب در تفحص یک شهید...
می گفت:اهل تهران بودم و عضو گروه تفحص و پدرم از تجار بازار تهران.علیرغم مخالفت شدید خانواده و بخاطر عشقم به شهداء حجره پدر را ترک کردم و به وهمراه بچه های تفحص لشکر۲۷ محمد رسول الله (ص)راهی مناطق عملیاتی جنوب شدم.
یکبار رفتن همان و پای ثابت گروه تفحص شدن همان... بعد از چند ماه، خانه ای در اهواز اجاره کردم و همسرم را هم با خود همراه کردم.
یکی دو سالی گذشته بود و من و همسرم این مدت را با حقوق مختصر گروه تفحص میگذراندیم. سفره ساده ای پهن می شد اما دلمان،از یاد خدا شاد بود و زندگیمان،با عطر شهدا عطرآگین.تا اینکه...
🔹تلفن زنگ خورد وخبر دادند که دو پسرعمویم که از بازاری های تهران بودند برای کاری به اهواز آمده اند و مهمان ما خواهند شد.آشوبی در دلم پیدا شد.حقوق بچه ها چند ماهی می شد که از تهران نرسیده بود و من این مدت را با نسیه گرفتن از بازار گذرانده بودم. نمی خواستم شرمنده اقوامم شوم.با همان حال به محل کارم رفتم و با بچه ها عازم شلمچه شدیم.
🔹 بعد از زیارت عاشورا و توسل به شهدا کار را شروع کردیم و بعد از ساعتی استخوان وپلاک شهیدی نمایان شد. شهیدسیدمرتضیدادگر...🌷
فرزند سید حسین اعزامی از ساری...
گروه غرق در شادی به ادامه ی کار پرداخت اما من....
🔹استخوان های مطهر شهید را به معراج انتقال دادیم و کارت شناسایی شهید به من سپرده شد تا برای استعلام از لشکر و خبر به خانواده شهید،به بنیاد شهید تحویل دهم.
🔹قبل از حرکت با منزل تماس گرفتم و جویای آمدن مهمان ها شدم و جواب شنیدم که مهمان ها هنوز نیامده اند اما همسرم وقتی برای خرید به بازار رفته بود مغازه هایی که از آنها نسیه خرید می کرد به علت بدهی زیاد،دیگر حاضر به نسیه دادن نبودند و همسرم هم رویش نشده اصرار کند.با ناراحتی به معراج شهدا برگشتم و در حسینیه با استخوانهای شهیدی که امروز تفحص شده بود به راز و نیاز پرداختم.
🔹"این رسمش نیست با معرفت ها...ما به عشق شما از رفاهمان در تهران بریدیم....راضی نشوید به خاطر مسائل مادی شرمنده خانواده مان شویم. گفتم و گریه کردم.
🔹دو ساعت در راه شلمچه تا اهواز مدام با خودم زمزمه کردم: «شهدا! ببخشید... بی ادبی و جسارتم را ببخشید...»
🔹وارد خانه که شدم همسرم با خوشحالی به استقبال آمد و خبر داد که بعد از تماس من کسی درب خانه را زده و خود را پسرعموی من معرفی کرده و عنوان کرده که مبلغی پول به همسرت بدهکارم و حالا آمدم که بدهی ام را بدهم.هرچه فکرکردم،یادم نیامد که به کدام پسرعمویم پول قرض داده ام.با خودم گفتم هرکه بوده به موقع پول را پس آورده،لباسم را عوض کردم و با پول ها راهی بازار شدم.به قصابی رفتم.خواستم بدهی ام را بپردازدم که در جواب شنیدم:
🔹بدهی تان را امروز پسرعمویتان پرداخت کرده است.به میوه فروشی رفتم،به همه مغازه هایی که به صاحبانشان بدهکار بودم سرزدم،جواب همان بود.بدهی تان را امروز پسرعمویتان پرداخت کرده است.گیج گیج بودم.خرید کردم و به خانه برگشتم و در راه مدام به این فکر می کردم که چه کسی خبر بدهی هایم را به پسرعمویم داده است؟
🔹وارد خانه شدم و پیش از اینکه با دلخوری از همسرم بپرسم که چرا جریان بدهی ها را به کسی گفته با چشمان گریان همسرم مواجه شدم که روی پله های حیاط نشسته بود و زار زار گریه می کرد.
🔹جلو رفتم و کارت شناسایی شهیدی را که امروز تفحص کرده بودیم را در دستان همسرم دیدم.اعتراض کردم که: چند بار بگویم تو که طاقت دیدنش را نداری چرا سراغ مدارک و کارت شناسایی شهدا می روی؟
🔹همسرم هق هق کنان پاسخ داد:خودش بود. بخدا خودش بود.کسی که امروز خودش را پسر عمویت معرفی کرد صاحب این عکس بود.
کارت شناسایی را برداشتم و راهی بازار شدم.مثل دیوانه ها شده بودم.عکس را به صاحبان مغازه ها نشان می دادم. می پرسیدم:آیا این عکس، عکس همان فردی است که امروز...؟
🔹نمی دانستم در مقابل جواب های مثبتی که می شنیدم چه بگویم.مثل دیوانه هاشده بودم.به کارت شناسایی نگاه کردم،
🔹شهید سید مرتضی دادگر. فرزند سید حسین.. اعزامی از ساری..
وسط بازار ازحال رفتم.
🔹ولاتحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
#فرهنگی_تربیتی
#یاد_شهدا
۵ آذر ۱۴۰۰
◾️انا لله و انا الیه راجعون
با کمال تاسف و تاثر به اطلاع می رساند:
حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای سیار رحمت الله علیه، از دانش پژوهان سطح ۲ این مرکز، امروز بر اثر سانحه تصادف به لقاءالله پیوست.
مصیبت وارده را خدمت همسر، خانواده و دوستان آن مرحوم تسلیت و از خدای متعال صبر جمیل برای بازماندگان مسالت میکنیم.
جهت شادی روح آن مرحوم حمد و سوره قرائت فرمایید.
۹ آذر ۱۴۰۰
فلسفه اسلامی
◾️انا لله و انا الیه راجعون با کمال تاسف و تاثر به اطلاع می رساند: حجتالاسلام والمسلمین جناب
#مراسم_مجازی_ختم_قرآن
از دوستان و همکاران عزیز درخواست می شود با شرکت خود در مراسم مجازی ختم قرآن مرحوم حجتالاسلام احمد سیار ، موجبات شادی و آرامش روح آن مرحوم را فراهم نمایند .
لینک شرکت در مراسم 👇👇👇
https://fatehe-online.ir/216566
۱۰ آذر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله
حجت الاسلام و المسلمین احمد سیار "رحمت الله علیه"
الفاتحه مع الصلوات
۱۰ آذر ۱۴۰۰
۱۱ آذر ۱۴۰۰
۱۱ آذر ۱۴۰۰
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیت الله آقای حاج سید رضی شیرازی را تسلیت گفتند.
متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت عالم بزرگوار مرحوم آیتالله آقای حاج سید رضی شیرازی رحمةالله علیه را که از احفاد پرچمدار کبیر اسلام و تشیع و مرجعِ استعمارستیز قرن چهاردهم هجری مرحوم میرزای شیرازی بزرگ بودند، به حوزهی علمیه تهران و شاگردان و ارادتمندان ایشان و بیت رفیع شیرازی و بویژه به خاندان مکرّم و بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت و علو درجات ایشان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۱ آذر ۱۴۰۰
۱۲ آذر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلامی_شدن_دانشگاه
✅ چگونه دانشگاه، اسلامی میشود؟
علامه #جوادی_آملی:
اسلامی شدن دانشگاه به این نیست که ما #نمازخانه داشته باشیم، این وظیفه همه ماست. عکس امام و رهبری را داشته باشیم و آرم جمهوری اسلامی داشته باشیم، اینها جزء سنن ملّی ماست.
دانشگاه را ، دانش اداره می کند. اگر دانش اسلامی شد، دانشگاه اسلامی است؛ و اگر _ معاذ الله _ او از این فیض و فوز محروم ماند، دانشگاه اسلامی نیست.
آن وظائف فردی است، در حکمت عملی نقش دارد؛ نماز خواندن همه ما و مانند آن در #حکمت_عملی نقش دارد، نه در #حکمت_نظری !
۲۲ آذر ۱۴۰۰
💢 از دست دادن سرمایهها و ظرفیتسوزی
☘ حوالی سال 93 بود که به همراه #حاج_مهدی_مطلبی در آزمون ورودی مراکز و مؤسسات تخصصی حوزه شرکت کردیم و هر دو در مقطع سطح سه مرکز تخصصی آموزش #فلسفه_اسلامی حوزه قبول شدیم. هر چند حاج مهدی پرکشید و همیشه سر کلاس احساس نداشتنش آزارم میداد.
☘ روال آموزشي و تحصیلی در مؤسسه فلسفه بسیار عادی و #معمولی بود. روزی سه تا درس و آخر ترم امتحان و نظارت بخش آموزش بر حضور و غیاب، بدون هرگونه کنش متمایز علمی و #ایده_خاص.
☘ تا اینکه در سال دوم برای درس (شواهد الربوبیه) استاد جوانی بهنام حجتالاسلام شیخ مهدی #منصوری استاد ما شد. ورود استاد منصوری به دوران تحصیلی ما، آغاز #فصل_جديدي از علم آموزی بود.
☘ #استاد_منصوری بر علوم معقول بسیار مسلط بود. بسیاری از عبارات بوعلی و ملاصدرا را از حفظ میخواند و به مکتب مشاء و اشراق و صدرا مسلط بود. هم فلسفه میدانست و هم عرفان و فقه و اصول
☘ دغدغه اصلی #استاد_منصوری تربیت همه جانبه و رشد واقعی علمی طلاب بود. اینکه طلبه چند ترم درس بخواند و آخر کار بار علمی نداشته باشد و تنها دستاوردش نمره باشد را برنمی تابید. میخواست فیلسوف تربیت کند، طلبهای که چند واحد فلسفه پاس کرده است. همین شد #مبدأ_تحول در بخشی از مؤسسه.
☘ طلبهها با #شوق سر درس استاد منصوری حاضر میشدند و اشتیاق به علم آموزی بین بچهها موج میزد. این اثر وجود یک استاد متمایز بود.
📌 و این شد مبدأ یک #تحول_مثبت در مرکز تخصصی فلسفه اسلامی قم و انتصاب #استاد_منصوری...
#استاد_منصوری
۲۸ آذر ۱۴۰۰
👇
🔰️ اخیراً جناب حجتالاسلام والمسلمین استاد شیخ مهدی #منصوری قائم مقام مرکز تخصصی فلسفه اسلامی قم از این سمت کنار گذاشته شدند.
🔰️ اما استاد منصوری در مرکز تخصصی فلسفه چه کرد؟ به اذعان همه افرادی که با فعالیتهای تقریبا یک دهه اخیر مؤسسه آشنا هستند، دوران مدیریت استاد منصوری یک #نقطه_عطف در این موسسه بهشمار میآید. در ادامه تنها برخی از تحولات را مرور میکنیم.
🔰️ قرار بود حوزه در راستای فرامین مقام معظم رهبری سیاست تحول را پی بگیرد و از #الگوهای_موفق تحولی حمایت کند.
🔰️ کسانی که با فضای مراکز تخصصی حوزه آشنا هستند می دانند تقریبا در بیشتر مراکز تخصصی روال ثابتی وجود دارد. آموزش ترمیک دروس تخصصی حوزه و برخی استانداردهای دانشگاهی .
استاد #منصوری در دوران کوتاه مدیریت در مرکز تخصصی فلسفه چنان تحول شگرفی ایجاد کرد که می توانست به عنوان یک الگوی تحولی کارآمد در راستای فرامین مقام معظم رهبری در حوزه علمیه مدل سازی شود.
🔰️ اما در نهایت یک #الگوی_موفق و یک #نخبه_علمی و مدیریتی برکنار شد.
باید گفت هرچند مسئولان محترم حوزه قبل از این تصمیم جلساتی باخوداستادمنصوری وافراد مخالف بابرنامه هاوفعالیتهای استادمنصوری گرفتندوتحقیق وتفحص هم صورت گرفت و با برخی اساتید مرکز هم صحبت شد، ولی به نظر طلاب این مقدارکافی نبودو جنبه های تحولی که استادمنصوری ارائه داده بودندآن طور که بایدو شایددیده نشدو باطلاب مرکز که میتوانست مهمترین دلیل برحسن فعالیتها وتحولات استاد منصوری باشدصحبت جدی نشد.انشالله مسئولان محترم نسبت به این خواسته طلاب توجهی فرمایند.
🖍 ادامه دارد...
#استاد_منصوری
۲۸ آذر ۱۴۰۰
📚 نگاهی گذرا به برخی تحولات در دوران مدیریت استاد منصوری (1)
1⃣ تحول در نظام آموزشی و بازگشت به سنت های اصیل حوزوی
✅ علم محوری به جای ترم محوری:
🔻 نظام آموزشی حوزه برخی استانداردهای آموزشی دانشگاهی را وارد حوزه کرده و برخی سنت های اصیل حوزوی را به فراموشی سپرده که همواره مورد انتقاد برزگان و #مراجع_عظام تقلید بود.
استاد منصوری کوشید سیستم آموزش #ترم_محور را به سیستم آموزش #علم_محور تغییر دهد.
🔻 در این دوره کتب حکمی بهصورت کامل تدریس میشدند و محدودیت ترم مانع اشراف بر همه محتوای کتب نبود.
🔻 آنچه در مرکز مهم شد و به عنوان ارزش به شمار می آمد، تسلط بر متون اصیل و قدیمی #سنت_حکمی و فلسفی بود نه تنها گذراندن چند واحد درسی و پاس کردن واحدها.
🔻 پس از این دوره ما در مرکز آموزشی فلسفه از کتاب #اشارات و تنبیهات بوعلی تنها نمط 4 و 5 را درس می گرفتیم، آن هم به دلیل محدودیت ترم، همیشه مجبور بودیم با سرعت بخوانیم و کمیت بر کیفیت غالب می شد. استاد #منصوری روالی را طراحی کردند که بسیاری از نمط های اشارات با کمال #طمأنینه_علمی درس گرفته شود.
✅ توجه به #تراث و ایجاد کارگروه های علمی
🔻 در نظام آموزش رسمی فلسفه، همین که چند کتاب محدود فلسفی آن هم به صورت ناقص درس گرفته شود و نمره ای در پایان ترم کسب شود، شما فارغ التحصیل فلسفه به شمار می آیید. استاد #منصوری این شیوه از علم آموزی را فاقد اثر واقعی می دانست لذا با تشکیل کارگروه های تخصصی حول کتب اصلی فلسفی و #تراث_حکمی، طلاب را به سمت متن خوانی تراث و مباحثه گروهی سوق داد. انجام فعالیت کارگاهی حول تراث حکمی به قوت علمی طلاب منجر شد.
✅ برگزاری سلسله نشست های امتداد فلسفه اسلامی
🔻 مقام معظم #رهبری سال هاست بر امتدادبخشی فلسفه اسلامی تأکید دارند. استاد منصوری ده ها نشست با موضوع «سلسله نشست های #امتداد_فلسفه اسلامی» در موسسه برگزار کردند. در این نشست ها اساتید و صاحب نظران رشته های مختلف از جمله علوم سیاسی، علوم تربیتی، روانشناسی، جامعه شناسی و... با بیان نحوه، کیفیت و روش های امتدادبخشی فلسفه اسلامی در رشته های خود به ابعادی از این مباحث اشاره داشتند.
✅ برگزاری ده ها نشست تخصصی و کرسی های آزاداندیشی
🔻 یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری برگزاری #کرسیهای _آزاداندیشی در حوزه است. استاد منصوری با دعوت از منتقدین فلسفه اسلامی به مرکز تخصصی و ایجاد زمینه ارائه بحث های انتقادی و گفتگوهای علمی و آزاد و دوستانه بین طلاب فلسفه خوان و اساتید، گام مهمی در راستای تحقق آزاداندیشی برداشتند. همچنین گفتگوهای تفصیلی با اساتید و صاحب نظران #مکتب_تفکیک در مشهد از دیگر گام های مهم در این زمینه بود.
✅ توجه به رشد اجتهادی و فقهی طلاب
🔻 ساعت فعالیت مرکز تخصصی فلسفه تا پیش از حضور استاد منصوری از ظهر تا حوالی مغرب بود. طلاب روزانه 3 ساعت در دروس شرکت می کردند. طلاب مخیر بودند روزانه در دروس سطح و خارج شرکت کنند یا نه و موسسه در این زمینه ورودی نداشت. استاد منصوری که هدف آموزشی خود را «#اجتهاد_در_معارف» تعریف کرده بود، تحصیل دروس فقه و اصول سطح و خارج را ضروری می دانست.
🔹 از این روی با دعوت از برخی اساتید برجسته، روزانه در مرکز به برگزاری دروس سطوح عالی فقه و اصول پرداختند و حتی برنامی ریزی در جهت برگزاری درس #خارج_فقه و اصول را برای امسال کرده بودند که متاسفانه با برکناری ایشان دیگر فرصت نشد خارج فقه و اصول در مرکز برگزار شود.
🖍 ادامه دارد...
#استاد_منصوری
۲۸ آذر ۱۴۰۰
📚 نگاهی گذرا به برخی تحولات دوران مدیریت استاد منصوری (2)
2⃣ تحول در رویکردهای تربیتی
✅ توجه به کانون خانواده
🔻#استاد_منصوری یکی از ارکان موفقیت طلبه را برخورداری از خانواده ای با نشاط و همراه می دانست. از این روی برای همسران طلاب نیز برنامه های آموزشی در نظر گرفتند و پنجشنبه ها ساعتی را برای حضور بانوان در مرکز طراحی نمودند. از طرفی با راه اندازی هیئت هفتگی زمینه گردهم آمدن طلاب به همراه خانواده در کنار هم را ایجاد کردند. این امر در نشاط خانواده ها و انس گرفتن #همسران_طلاب با یکدیگر تأثیر به سزایی داشت.
✅ برگزاری سلسله نشست های «سبیل»
🔻 در این نشست ها با موضوع «راه و رسم طلبگی» تلاش می شد طلبه با ابعاد مختلفی از رشد علمی و عملی و معنوی آشنا شود. نشست های سبیل به #خودآگاهی_صنفی طلاب کمک می کرد و برای #رشد_جامع طلبه هدفگذاری شده بود.
✅ برگزاری دروس اخلاق
🔻 راه اندازی سلسله نشست های اخلاق شرح کتاب #آداب_الصلاه مرحوم امام خمینی «ره» از دیگر خدمات استاد منصوری بود. دعوت از آیتالله فیاضی برای تدریس کتاب شریف آداب الصلاه اقدام مهمی در حیات معنوی طلاب بود.
✅ ایجاد زمینه انس و الفت بین طلاب
🔻 طلبه ها فقط در کلاس درس همدیگر را می دیدند اما با تغییر ساعات حضور در موسسه طلاب ساعات بیشتری در کنار هم بودند. #استاد_منصوری برای اولین بار، زمینه صرف ناهار در موسسه به صورت جمعی را فراهم آورد. هر روز ظهر در سالن موسسه سفره ای گسترده می شد و طلاب و اساتید در کنار هم به صرف ناهار مشغول بودند. همین اقدام به ظاهر ساده چنان تأثیری از الفت قلوب داشت.
✅ تحول در طراحی داخلی موسسه
🔻 موسسه پیش از این یک ساختمان آموزشی عادی بود. بدون روح و جهت گیری خاص. تحول در نحوه #طراحی_محیطی موسسه، به کارگیری نمادهای مذهبی، جملاتی از بزرگان و عرفا، نصب تصاویر فقها و حکمای بزرگ حوزه، دیزاین نمازخانه با نمادهای جبهه و جنگ و تغییر ساختار و چینش اتاق ها و استفاده بهینه از فضاهای متروک و خالی موسسه، موجب شده بود وقتی گام در موسسه می نهادیم احساس #پویایی و نشاط و حیات به وفور به چشم خورد.
3⃣ توجه به بعد بصیرتی و انقلابی
🔻 برگزاری نشست های بصیرتی و سیاسی و توجه به بعد سیاسی و اجتماعی حیات طلاب از دیگر برنامه های استاد منصوری بود. استاد منصوری یک استاد فاضل، نخبه و انقلابی است که تمام دغدغهاش تربیت طلبه و عالم #فاضل_انقلابی است.
۲۸ آذر ۱۴۰۰
🏴 حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی برای زن ایرانی
☑️ حضرت آیتالله خامنهای: «حضرت زهرا سلام اللهعلیها سرمشقی است برای زن ایرانی که میخواهد علیرغم تمام بدآموزیها، موجودی دنبالهرو ایشان، یعنی دیندار، طیب و طاهر، شجاع، مبارز و وفادار باشد و در عین حال در میدانهای دشوار زندگی با تمام وجود سرمایهگذاری کند.» ۶۳/۱۱/۱۲
#رهبر_انقلاب
۳۰ آذر ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمدن نوین اسلامی
افق پیشرو تمدن اسلامی می باشد که در امتداد انقلاب اسلامی شکل می گیرد
۴ دی ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◾️السلام علیک یا ابا عبدالله
◾️شب شهادت خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها گذشتگان را یاد کنیم
حجت الاسلام و المسلمین احمد سیار "رحمت الله علیه"
الفاتحه مع الصلوات
۱۵ دی ۱۴۰۰
یاعلی
اِنِّی اُوصیِكَ اَنْ لایَلِیَ غُسْلِی وَ كَفَنِی سِواكَ وَ اِذا اَنَا مِتُّ فَادْفِنِّی لَیْلاً وَ لا تُۆذِّنَّنَ بِی اَحَداً...
@kanoon_tafakor
۱۵ دی ۱۴۰۰
◾️انا لله و انا الیه راجعون
◾️در گذشت شیخ الفقهاء و المجتهدین حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ لطف الله صافی گلپایگانی رحمت الله علیه را محضر قطب عالم امکان حضرت بقیه الله الاعظم (روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء)،مقام معظم رهبری (حفظه الله)،طلاب و عموم شیعیان تسلیت عرض می نماییم.
◾️@kanoon_tafakor
۱۲ بهمن ۱۴۰۰
35.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 ثبت نام دوره تربیت مدرس طرح ولایت
💠 مرکز آموزشهای آزاد، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در راستای عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر ضرورت فراگیر شدن طرح ولایت و به منظور تکمیل کادر اساتید طرح ولایت، دوره تربیت مدرس مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت) برگزار میکند
📚محتوای دوره:
1️⃣معرفت شناسی
2️⃣خداشناسی
3️⃣انسان شناسی
4️⃣فلسفه اخلاق
5️⃣ فلسفه حقوق
6️⃣فلسفه سیاست
✅مزایای دوره:
🔶آشنایی و تسلط بر مباحث بنیادین اندیشه اسلامی؛
🔷توانایی مواجهه صحیح با شبهات و تهاجمات فکری و فرهنگی؛
🔶تدریس در دوره های آموزش مبانی اندیشه اسلامی؛
🔷پرداخت کمکهزینه تحصیلی
♻️ راههای ارتباط :
🏢آدرس: قم، بلوار جمهوری، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، مرکز آموزشهای آزاد، واحد تربیت مدرس اتاق ۱۴
📞شماره تماس: 02532113639
📭شناسه ارتباطی در پیام رسان ایتا:
🔰 @Tarbiat_Modarres_iki
♻️ اطلاعات بیشتر و ثبت نام👇
🌐 https://maab.iki.ac.ir/node/1722
https://eitaa.com/joinchat/729677891Cc0cea1ba96
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱