برای ارتباط روزمره با نوجوانان چه کاری انجام دهیم:
وقتی در حال انجام کاری هستید برای دقایقی آن را کنار بگذارید و با تمرکز بر روی آن لحظه به فرزند نوجوان خود گوش دهید. برای مثال زمانی که در حال صحبت با تلفن هستید آن را کنار بگذارید یا اگر با کامپیوتر کار میکنید صفحه آن را ببندید. بدین شکل شما تمامی تمرکز و حواس خود را معطوف فرزندتان کردهاید و نوجوان شما این پیام را دریافت میکند که در حال حاضر مهمترین موضوع او است و اینجاست که اتصال و ارتباط شما نتیجه مطلوبی خواهد داشت.
هنگام صحبت کردن فرزندتان با شما حتما به او نگاه کنید. با دقت گوش دادن شما به صحبتهای فرزند نوجوانتان به او این حس را منتقل میکند که حرفهایش برای شما بسیار مهم است.
به کارهای فرزند خود علاقه نشان دهید. با تشویق کردن فرزندتان به او کمک کنید تا بتواند آن چیزی را که میگوید گسترش دهد و نظرات، احساسات، انتظارات یا برنامههایش را بررسی کند.
بدون قضاوت، وقفه و تصحیح کردن به فرزندتان گوش دهید. در واقع هدف شما از ارتباط با نوجوان خود در کنار او ماندن است. اکنون وقت نصیحت یا کمک کردن نیست تا زمانی که خودش این درخواست را از شما داشته باشد.
تماس خود را با فرزند نوجوانتان حفظ کنید. برای مثال اگر مدت طولانی در خانه نیستید یا با او زندگی نمیکنید، حتما در طور روز برایش پیامک ارسال کنید.
همچنین شما میتوانید برای در ارتباط ماندن با نوجوان خود تلاش کنید، فرصتهای گاهبهگاه بسازید. برای مثال انجام برخی کارهای دو نفره همچون آشپزی، پیادهروی یا مرتب سازی وسایل باعث میشود تا نوجوانان و گروه سنی پیش از آن تمایل بیشتر و راحتتری به صحبت کردن پیدا کنند. اما یادتان باشد اگر فرزند شما تمایلی به صحبت کردن ندارد از اجبار او به مکالمه خودداری کنید. بهترین کار این است که منتظر فرصت دیگری برای آغاز مکالمه باشید.
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
جلسه 02_ دوره پوست و زیبایی.mp3
32.42M
🔰دوره رایگان پوست و زیبایی
🔹مدرس: حجت الاسلام علی هادی پور
🌱جلسه دوم: برخی مشکلات پوستی و راهکار درمان آنها
⭕️ دانه ها ریز قرمز رنگ دست و صورت
⭕️ جوشهای چرکین صورت
⭕️ فرو رفتگی محل جوش¬ها
⭕️ چربی های زیر پوستی در سر
⭕️ اگزما و پسوریازیس
⭕️ دمل
⭕️ سوختگی
⭕️ آفتاب سوختگی
✅ معرفی چند ماسک برای صورت
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
✳️ میشه لطفاً دستوری حرف نزنید ؟
🔺 خانمها دقت کنید یکی از قالبهای کلامی که برای مردان خوشایند نیست و اقتدار آنها را خدشهدار میکند دستوری و تحکّمی حرف زدن است.
🔺 بهترین کار این است جملات امری یا دستوری خود را به مشورت و نظر خواهی تبدیل کنید و یا اینکه با قالب خواهش و طلب کمک با او صحبت کنید!
مثلا بجای اینکه به مردتان بگویید: "کمد رو بذار این طرف اتاق!" بگویید: "نظرت چیه کمد رو بذاریم اینجا؟"، "خواهشاً اگر میتونی کمد رو برام بذار اینور اتاق"، "میشه کمکم کنی کمد رو بذاریم اینور اتاق"، و جملات دیگری که از دستوری بودن و تحکّمی حرف زدن، فاصله دارد.
🔺 اقتدار مردتان را حفظ کرده و محبوبیّت خود را با اینگونه زیبا صحبت کردن بیشتر کنید.
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
23.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐️ ببینید 👆
شما بگید!!!
فکر میکنین عاقبت این بچه با
این دردهای عمیق، چیه؟؟ 😢
.
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
.
❌حالا به نظر شما این کودک در
آیـــنده مـیتونه اعتماد به نفس
داشته باشه و تو موقعیت های
سخت استرسی نشه و جا نزنه ؟
❌شما، مشـخص میکنی که وقتی
کودکت بــــهت فکر میکـــنه!!
چه حسی بهش دست بده.
پدر و مادر عزیز ما مسئولیم⚠️
14.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
توی دنیای فرزندان ما نباید
استرس و رنج جایی داشته
باشن 🥰
لطفاً اگر پدر یا مادر هستین
یا قــصـــد دارین پـدر و مادر
بشین، حتماً این کلــــیپ رو
ببینید 🥰
.
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ😍
زمینی که توش زندگی میکنیم بهتره بگم روش زندگی میکنیم سالانه۵۰هزارتن از وزنش کم میشه و جالبه خدا تو ایه ی ۴۱رعد و ۴۴انبیا گفته که مگر ندیدی که سراغزمین میآییم و پیوسته از اطراف زمین میکاهیم؟
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
سلام به اعضای محترم 🌹
همانطور که مستحضرید و در پیام سنجاق شده اعلام کردیم ، برنامه های کانال دانشگاه خانواده تا مدتی محدود شده ولی ان شاءالله از ۱۵ دیماه دوباره به روال عادی برمیگردد ، بلکه با برنامه های جدید ، بر غنای کانال افزوده خواهد شد . 🌼💫🌼
✳️ راهکارهای جلوگیری و درمان افسردگی نوجوان
⬅️ ۱. تکنیک زمان خاص: زمان خاص و اختصاصی در هفته با هم باشید. نوجوان به صورت تکی با یکی از والدین
⬅️ ۲. اگر فرد ژن افسردگی هم داشته باشد، در خانواده آرام و شاد به همین راحتی بروز نمیکند. افسردگی یعنی فقر و نبود هیجانات به علاوه شادی . پس خانوادهتون رو شاد کنید و شاد نگه دارید.
⬅️ ۳. ما راهی جز بازخوردهای مثبت مکرر و تأییدهای رفتاری نداریم. همیشه مثبت بودن سخت است. ولی سعی کنیم نیمه پر لیوان را ببینیم.
⬅️ ۴. منصفانه قضاوت کنیم. یک روز نوجوان، مرتبتر نبوده چقدر به چشم شما آمدهاست؟
قاعده این است: ۱۰ بار تأیید کن ۱ بار انتقاد.
⬅️ ۵. منِ والد وسواسی، منِ والد پرمشغله که فرصت دیدن خودم را هم ندارم چه رسد به فرزندم! باعث میشوم با دادن بازخوردهای منفی و ...منجر به افسردگی نوجوانم بشوم
⬅️ ۶. نوجوان نیاز به تحسین دارد. اگرچه نمیشود خیلی مثل بچگی او را بغل کرد و لوسش کرد ولی همچنان بهترین چیزها مثل محبت، عشق و... مجانی هستند. پس اگر کار مثبتی کرد نادیده نگیرید.
⬅️ ۷. به نوجوان حق انتخاب بدیم، مشورت بگیریم و نظرش را بپرسیم. آدم حسابش کنیم تا آدم حسابمان کند.
" استاد صفری "
🌱 ادامه دارد ....
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده