توصیه به ازدواج.mp3
5.1M
🌿 امروز یکی از مجاهدت ها #ازدواج و تشکیل خانواده و بچه دار شدنه…
بسیار قابل استفاده برای جوانها👌
#روز_ازدواج_مبارک
#ذی_الحجه
#استاد_پناهیان
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
🔰 نماز دهه اول ماه ذیالحجه
☝️کیفیت خواندن نماز در پوستر
✨️ امام باقر علیه السلام: هرکس در دهه اول ذیالحجه این نماز را بخواند، در ثواب حاجیان شریک میشود، هرچند به حج نرفته باشد.
#ذی_الحجه
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
029 14010826 عملیاتهای ابتدایی و ازدواع علی ع_1.mp3
4.49M
تاریخ اسلام
ابتدا مختصری درباره اقدامات نظامی پیامبر برای مقابله با مشرکین صحبت شده است
05:50 ازدواج علی(ع) با فاطمه (س).
▫️خواستگاری، مهریه، ولیمه.
⏱ مدت: ۱۸ دقیقه.
#استاد_روشن
#ازدواج
ادامه دارد ....
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
🛑 تا ابد بر
حرمله ها لعنت...
اُولئِکَ الَّذینَ لَعَنَهُمُ اللهُ
وَمَنیَلعَنِاللهُفَلَنتَجِدَلَهُنَصیراً
آیهی ۵۲ سورهی مبارکهی نساء
#فلسطین
#غزه
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
🔴 چه اشتباهاتی را در برخورد با نوجوانم، مرتکب نشوم؟ (قسمت اول)
فرزند شما دیگر یک کودک نیست، او دیگر سالهای نوجوانی و جوانیاش را میگذراند،یک روز میبینید که خیلی مودب و خوش رفتار است و روز دیگر در خود فرو رفته و اخلاق خوشی ندارد.
او دیگر به مسایل متفاوتی فکر میکند و از شما توقعات تازهای دارد. مثلاً دلش میخواهد در زمان رفت و آمد او محدودیتی وجود نداشته باشد و با دوستان خود بیرون برود بدون اینکه از او استنطاق شود.
الان دیگر زمان آن رسیده که مهارتهای فرزند پروری تان را کمی سبک سنگین کنید و با روشهای متفاوتی با فرزندتان برخورد کنید. میپرسید چگونه بدانیم که برخورد درستی داریم یا نه؟ در این مقاله چند اشتباه والدین در برخورد با نوجوان و راه صحیح آن را بخوانید:
👈 شکی نیست که نوجوان و جوان هم خط قرمزهایی را که شما برایش گذاشته اید امتحان خواهد کرد تا ببیند شما تا چه اندازه در این قوانین جدی هستید و چقدر میتوانید سرکشیهای او را تحمل کنید.
با تمام این حرفها او هنوز هم فرزند شماست و حتی اگر از قوانین شما سرپیچی کند باز هم به شما نیاز دارد. مهم این است که بتوانید تشخیص دهید کدام تلاشها ارزشش را دارد و کدامیک نتیجه معکوس میدهد.
❌ اشتباه رایج والدین روش اصلاح آن 👇
🛑 از آینده میترسید بر علایق و سرگرمیهای مورد علاقهاش تاکید کنید. حتی اگر آنها را درک نمیکنید ؛ کتابهای فرزند پروری زیادی میخوانید و مو به مو عمل میکنید در هنگام برخورد و ارتباط با فرزندتان باید کتاب را کنار بگذارید و به تصمیم و انتخاب خودتان اعتماد کنید.
🛑به چیزهای کوچک و کم ارزش گیر میدهید اگر این کار فرزندتان او را در معرض خطری قرار نمیدهد، خیلی سختگیری نکنید و اجازه دهید تصمیمات متناسب با سن خود را بگیرد مشکلات بزرگ را ندیده میگیرید الان وقتی است که باید واکنش نشان دهید و قبل از اینکه مشکل بزرگتر شود، کاری بکنید.
🛑سختگیری بیش از حد میکنید یا او را کاملا آزاد گذاشته اید لازم است بین آزادی دادن به فرزندتان و پیروی او از شما تعادلی وجود داشته باشد. پس قوانین واضح و روشنی برای آنها مشخص کنید و ارزشهای خانوادگی و دینی خود را با کلمات و رفتار خود به نوجوانتان بگویید.
🛑انتظار بدترین را دارید:
بسیاری از والدین به بزرگ شدن نوجوانشان به چشم یک مصیبت نگاه میکنند، با این باور که تنها میتوانند بدون هیچ کمکی تبدیل کودک دلبندشان به یک غول غیر قابل پیش بینی را تماشاکنند. اما این روش باعث میشود که شما و نوجوانتان سالهای بدی را بدون رضایت از در کنار هم بودن بگذرانید.
پیغامی که ما به نوجوانمان میدهیم این است که او تنها زمانی خوب است که کارهای بد نکند. مثلاً لباسها و موهای خود را همانگونه که ما میپسندیم بیاراید و تنها با دوستانی که ما میشناسیم و تایید میکنیم ارتباط داشته باشد. و همیشه در حال درس خواندن و یا ورزش باشد. زیرا میترسیم از دوستانش قرص و سیگار بگیرد و معتاد شود.
جالب است بدانید متخصصان میگویند انتظارات منفی شما میتواند او را به همان رفتاری که از آن میترسید سوق دهد. تحقیقات نشان داده نوجوانانی که والدینشان از درگیر شدن آنها در رفتار پر خطر
وحشت داشتهاند، تا یک سال بعد از بررسی بیشتر از بقیه درگیر همان رفتار پر خطر شده بودند. بنابر این به جای اینکه مدام فرزندتان را از کارهای بد بترسانید، بر علایق و سرگرمیهای مورد علاقهاش تاکید کنید. حتی اگر آنها را درک نمیکنید.
لازم است شما راه تازهای برای ارتباط با نوجوانتان پیدا کنید و دوباره با دلبندتان مرتبط شوید و چیزهای تازهای از او یاد بگیرید. اگر او عاشق رایانه و تلفن همراه است و دوست دارد با آنها ور برود با او همراه شوید تا هم شما از او چیزهای تازه در این باره یاد بگیرید و هم بتوانید ارتباطات او با دیگران را از این طریق نظارت کنید. اگر او به فوتبال یا ورزش دیگری علاقه دارد میتوانید دراین ورزش با او همراه شوید حتی اگر همراهی شما تماشای یک مسابقه با یکدیگر باشد.
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
✴️توصیههایی برای تازه مادرها
این کارها رو نکنید
خودتون رو بیخودی خسته نکنید
👩🏻🍼بیشتر مادرها فکر میکنن باید کارهای زیادی برای بچهشون انجام بدن و مدام مشغول رسیدگی به اون باشن، اما چیزی که بچه بیشتر از هر چیز دیگهای بهش نیاز داره، یک مادر بانشاط هست.
بعضی از توصیهها رو نشنیده بگیرید
👩🏻🍼خیلی خوبه که به نظرهای دیگران هم گوش بدید؛اما اول باید مطمئن بشید که میدونید چه توصیههایی مناسب شماست.
سعی نکنید مادر کاملی باشید
👩🏻🍼چیزی به اسم مادر کامل وجود نداره، به غریزهتون اطمینان کنید و با معیارهای دیگران خودتون رو قضاوت نکنید. اگه اشتباهی کردین خودتون رو سرزنش نکنید. اگه از روشی نتیجه نگرفتید، تجربه کنید.
همسرتون رو فراموش نکنید
👩🏻🍼حالا که بچهدار شدین و سرتون گرم رسیدگی به کارهای اونه ممکنه همسر و رابطهتون رو فراموش کنید؛ اما لازمه حتماً وقتی رو به رابطه دونفرهتون اختصاص بدید.
ترسهاتون رو به کودک منتقل نکنید
👩🏻🍼 خیلی وقتها تازه مادرها احساس ترس و ناامنیشون رو به کودک هم انتقال میدن. دلیلی نداره اگه کودک دوستتون به بیماری خاصی دچار شده، بچه شما هم دچار بشه.
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
27ـ راهکارهای عملی استفاده صحیح 2.mp3
14.64M
🔸 درس بیست و هفتم: راهکار های عملی استفاده از ظرفیت های رسانه ای ۲
.
در این درس راه های عملی
استفاده صحیح از ظرفیت های
رسانه ای پرداخته شده است.🌱
.
#دوره_رایگان_تکمیلی_تربیت_دینی_نوجوان
#استاد_رمزی_اوحدی
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده
894.5K
🔥تمرین اول
وقتی نوجوانم شاکی و ناراضی میاد
چی بگم که آروم بشه؟!
سه تا سوال باید ازش بپرسی😊👇
چرا و کجا ⁉️
چه هیجان و احساسی رو تجربه کردی⁉️
چه واکنش و رفتاری انجام دادی⁉️
کاملا شنوا و بی طرف حرفهاشو بشنوید✅
#استاد_رحیمه_قربانی
@familyuni 👈 دانشگاه خانواده