عکستو دارم😱
چند وقت پیش دختر خانمی می گفت با پسری چت و ویس های جنسی رد و بدل می کردم ولی قصدم فقط در حد پیام بود نه بیش تر
مدتی که گذشت آقا پسر بهم گفت بیا با هم رابطه نامشروع داشته باشیم وگرنه عکسو پیام هایی که برام فرستادی رو، میفرستم برای بابات🥸
اول یه نکته به این دسته پسرا بگم:
شاید شما بعضی چیزا رو شوخی بگیرید ولی شوخی شوخی یه دفعه جدی میشه و چه کسایی سر همین مسخره بازی ها جون شون رو از دست دادن
🧑⚖️در این مورد ماده ۴ قانون مجازات کسانی که در امور سمعی و بصری فعالیت غیر مجاز می کنند میگه اگه پسره پرونده ما تهدیدش اثر کنه و با اون دختر رابطه نامشروع برقرار کنه این رابطه زوری حساب میشه و برای پسره اعدام داره، دختره هم که مجبور شده پس مجازاتی نداره
ولی اگه دختر زیر بار این تهدید نره و رابطه برقرار نکنه اگه تهدید به پخش ویس یا عکس یا متن هایی باشه که در مورد برهنگی کامله، پسر به ۲ تا ۵ سال زندان محکوم میشه
ولی اگه این تصاویر این قدر شدید نباشه به ۱ ماه تا ۱ سال زندان یا تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم میشه بچه ها اینم بدونید دختر و پسر نداره هر کی این تهدید رو انجام بده مجازاتش همینه
راستی توی داستان خودمون به دختره کمک کردیم تا کلاً قضیه حل شد، جالب اینه یه نفر دیگه کلی عکس و فیلم داده، یکی دیگه هم تماشا کرده این وسط پدر ما دَر اومد تا قضیه رو حل کردیم. 😂
@vakilshoo
#حقوق_فجازی
#حریم_خصوصی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
✍ خوشی (fun) لحظهای...
🔻به کلاس بچههای دبیرستانی که میروی کلاً حال ندارند، نه حال درس، نه حال گفتگو، نه حال نگاهکردن، سرشان درونگوشی است و انگشت شستشان از پایینبهبالا حرکت میکند، فعالترین عضو بدنشان انگشت شستشان است.
هر پستی ۳ الی ۴ ثانیه بیشتر فرصت ندارد حرفش را بزند، نه معما، نه کارهای خارقالعاده و نه حتی شهوت خیلی آنها را برنمیانگیزد، نشاط و حرکتشان لحظهای است. شدهاند مثال این آیه که:
👈 «يَكادُ الْبَرْقُ يَخْطَفُ أَبْصارَهُمْ كُلَّما أَضاءَ لَهُمْ مَشَوْا فيهِ وَ إِذا أَظْلَمَ عَلَيْهِمْ قامُوا» (بقره:۲۰) روشنايى برق، نزديك است چشمانشان را بربايد. هر زمان كه برق جستن مىكند، و فضا را براى آنها روشن مىسازد، چند گامى در پرتو آن راه مىروند؛ و چون خاموش مىشود، توقف مىكنند.
🔻 برای خنده هم یکلحظه میخندند و بس! چه شده؟! در دنیای واقعی کارها زمانبر است، قدرتها محدود است، رنگها و تنوعها محدود است، اما در دنیای مجازی بازی کامپیوتری و کارتونها، در لحظه به هر نتیجه و قدرت و تنوعی که بخواهی میرسی، فضاهای متفاوت را تجربه میکنی، با یک تکاندادن انگشت دست، خروجی جذابی را خلق میکنی یا به دست میآوری.
🔻 نتیجهاش اینکه دیگر حوصله دنیای واقعی محدود و بدون تنوع و زمانبر را نداری، از این دنیای بیمزه نسبت به آن دنیا، لذت نمیبری، از این دنیا خستهای و درون آن احساس افسردگی میکنی. در این دنیا برای درک زیباییها باید زحمت دقت و گشتن را بچشی اما در دنیای مجازی درک زیباییها بیزحمت است.
🔻 این روح افسرده و ندیدن زیباییهای حقیقی این دنیا و لذت نبردن از آنها، در مقابل روح ایمان است، مؤمن کسی است که نعمتهای خدا را میبیند و از آنها لذت میبرد. در بهشت هم که وارد میشود و نعمتهای بهشت را برایش میآورند، میگوید: به، به، اینها شبیه همان نعمتهایی است که در دنیا میخوردیم و از آنها لذت میبردیم.
👈 «كُلَّما رُزِقُوا مِنْها مِنْ ثَمَرَةٍ رِزْقاً قالُوا هذَا الَّذي رُزِقْنا مِنْ قَبْلُ وَ أُتُوا بِهِ مُتَشابِها» (بقره:۲۵)
🔻 انس با دنیای مجازی و خیال، چه فیلم و کارتون و چه بازیهای کامپیوتری، بهمرور نظام ادراکی کودکان را دچار اختلال میکند، کودک تأثیرگذاری مجموعهای از عوامل برای ایجاد یک محصول و تولید نتیجه از یک مسیر پیچیده را درک نمیکند و در نتیجه یک فهم بسیط و خطی پیدا میکند که با زدن یک دکمه هر اتفاقی میتواند بیفتد! هر معلولی میتواند از هر علتی به دست بیاید و سنخیت بین علت و معلول را درک نمیکند. اگر فقط با فضای مجازی مأنوس باشد و برای نقاشی قلم و کاغذ را دست نگیرد، نمیفهمد که برای رسیدن به یک نقاشی زیبا، باید ساعاتی بنشیند باحوصله خط بکشد و ذره، ذره رنگ کند، تصور میکند با زدن یک دکمه یا ارادهکردن، یک تصویر باید خلق شود!
📌 اگر میخواهیم فرزندانی باحوصله و بانشاط که از بودن در فضای حقیقی لذت میبرند داشته باشیم، باید گوشی را از دست بچهها دور کنیم، فیلم و کارتون دیدن آنها را محدود کنیم.
📌 پینوشت: در این یاداشت در مقام نفی بعضی از فواید خیال پردازی برای کودکان در برخی سنین نیستم و خوبی استفاده محدود از بعضی بازیهای کامپیوتری و کارتونها را نفی نمیکنم.
🖋 به قلم @sharhe_hal
#خوشی_زودگذر
#کثرت
#نوجوان
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
سلام
أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ (آیه ۲۸ سورهی رعد)
من و چند هزار کاربر از بازوی دستیار قرآنی استفاده میکنیم و علاوه بر امکاناتی مثل جستجو, استخاره و ... هر روز کنار هم بیش از ۳ بار قرآن را قرائت میکنیم.
پیشنهاد میکنم شما هم امتحانش کنی، کافیه وارد لینک زیر بشی😊
*https://ble.ir/quranbot?start=in741708192*
🖋 نظر یکی از کاربران بازوی قرآنی بله:
سلام دوستان این یه بازوی جالب توی بله است.
من چندوقته پیداش کردم.
برای مداومت روزانه بر تلاوت قرآن خیلی عالیه.
خودت مشخص میکنی روزی چقدر میخوای بخونی مثلا چند صفحه یا چند آیه، از کجای قرآن شروع کنه و...
هرروز بهت یادآوری میکنه و ترجمه و متن عربی و تفسیر آیات رو برات میفرسته.
اگر یه روزم نخونی فرداش برات تاسف میخوره و میگه بقیه انقدر خوندن تو نخوندی 😁
حیفم اومد بقیه استفاده نکنن.
#جمعه_های_قرآنی
#قرائت_روزانه_یک_صفحه_قرآن
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
🔺 حمایت رئیس جمهور فرانسه از ممنوعیت موبایل برای کودکان زیر ۱۱ سال
🔹 امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه از ممنوعیت موبایل برای افراد زیر ۱۱ سال و شبکه های اجتماعی زیر ۱۵ سال پشتیبانی کرده است.
خبر در لینک👇
https://www.citna.ir/node/295840
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیدحسن نصرالله: موبایل و دوربین مداربسته جاسوس اسرائیل هستند.
سخنان سید حسن نصرالله ،دبیرکل حزب الله لبنان، در ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ :
🔸خواهش می کنم برای حفظ امنیت خود و دیگران دقت و احتیاط کنید؛ اکثر اتفاقاتی که برای ما افتاده به خاطر موبایل بوده است.
🔸اسرائیل به جاسوس نیاز ندارد بلکه از طریق دوربین های مدار بسته که به اینترنت وصل است همه شهرها و خیابان ها و رزمندگان را می بیند.
🔸از همه مردم می خواهم در خیابان و داروخانه و ... که دوربین دارد اینترنت آن را قطع کند این واجب شرعی است.
✍بهتر است از همین الان دوربین موبایل و لپ تاپ و... را از طریق برچسبی سیاه بپوشانیم زیرا ممکن است لباس کافی نداشته باشیم یا در حالتی نامناسب باشیم و بعد بدون اطلاع ما فیلم برداری و عکس برداری کند و همین ها را علیه ما استفاده کنند و تهدید کنند مثلا اگر فلان جا فلان کار را نکنی اینها را منتشر میکنیم. همچنین دوربین در مکان های خصوصی و مکان هایی که ممکن است پوشش مناسبی نداشته باشیم، قرار ندهیم.
#جاسوس_افزار
#گوشی_هوشمند
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
فجازی پاک برای خانواده
سیدحسن نصرالله: موبایل و دوربین مداربسته جاسوس اسرائیل هستند. سخنان سید حسن نصرالله ،دبیرکل حزب ال
⏮ نیازی به جاسوس نیست.
▪️سه شنبه یکی از فرماندهان ارشد حزب الله ترور شد. و این بار هم نزدیک به همان الگوی قبلی. جلسه ای در ساختمانی، شناسایی زمانی و مکانی حضور سوژه، ساعت صفر، شلیک موشک به ساختمان و تمام! همان روش ترور شیخ صالح العاروری و حاج صادق و سردار زاهدی و...نشانی از قدرت اطلاعاتی مهیب موساد یا ضعف اطلاعاتی مقاومت و یا هر دو و یا هیچ کدام؟ بررسی این مساله زمان دیگری می طلبد و حال دیگری؛ اما فعلا و در این مجال کوتاه، فقط به یکی از دلایل موفقیت ترورهای اسرائیل می پردازیم و باقی را می گذاریم، شاید وقتی دیگر!
▪️چند ماه پیش بود که سیدِ نصرالله در سخنرانی اش به نکته جالبی اشاره کرد که "با وجود موبایل و دوربین های مداربسته در شهرک های جنوب، اسرائیل نیاز به جاسوس ندارد!!" و پشت بندش خیلی از هواخواهان سید سعی کردند موبایل هوشمند را بگذارند کنار. حداقل در جنوب. هر چند که از اولش هم معلوم بود جوگیر شدنی بیش نیست و با همان سرعتی که گذاشتن کنار، دوباره از کنار برداشتنش!
اما دلیل تاکید سید چه بود؟! این سوالی است که سعی می کنیم پاسخش را این جا بدهیم. جمع و جور و مختصر و با برخی فکت ها:
▪️گوشی هوشمند: خود من بارها آرزو کرده ام که ای کاش smartphone را بگذارم کنار. اما در لبنان، نمی شود! قصه این است که در لبنان تماس عادی بسیار گران است و چاره ای نیست جز پناه بردن به اینترنت و تماس های ارزان ترش(اصلا پنج سال پیش به خاطر گران شدن تعرفه واتساب بود که لبنان به هم ریخت و مثلا انقلاب شد!) بماند که شهرک های متعدد لبنان و راه های پرپیچ خمش ، گوگل مپ را باید و بماند که ترک سوشال مدیا مرض را شاید و...
▪️ دوربین های مداربسته: چند وقت پیش، جنوب در حال ساخت مستندی بودیم که طرف درآمد که آقا فیلم برداری نکنید! که صاحب این پمپ بنزین آمریکا است و اینجا را سپرده به ما و با این دوربین های مداربسته می پایدمان. و جنوب پر است از مهاجرها. که یکی کسبش را رها کرده رفته ، دیگری خانه اش را ، آن یکی مزرعه اش را...و دوربین ها چشم های مراقب صاحبانش در اقصی نقاط عالم. و ايضا بهترین وسیله جاسوسی صاحبان سازنده اش. یعنی اروپایی ها و آمریکایی ها. و اضافه کن به خانه و زندگی مهاجران، فروشگاه ها را و مول ها را و موسسه ها را و...
▪️ کالاهای آمریکایی: لبنانی ها نشنوند و نخوانند، جانم بگوید خدمتتان که لبنانی جماعت سخت اهل خودنمایی است! و کالای آمریکایی بهترین راه ارضای این گرفتاری! از گوشی آیفون گرفته تا لب تاب اپل و ماشین جی ام سی. (چرخ اقتصاد آمریکا را می چرخانند و مرگ بر آمریکا هم می گویند!) و کدام ساده دلی هست که خیال کند این ها فقط ابزار هستند و کالا که در سایه تئوری بیزینس ایز بیزینس بار خورده و آمده است این ور عالم؟!
▪️ دارک وب : darkweb یکی دیگر بازارهای مکاره جاسوسی دشمن است. با آن دنیای زیرزمینی اش؛ و پستوهای مخوفش، و ساکنان ناشناخته اش. که فرصتی طلایی است برای موساد و دیگر سرویس های اطلاعاتی. موساد می تواند در دارک وب افراد مناسبش را شناسایی کند، پروژه اش را عرضه کند و پس از مدتی کوتاه تحویل بگیرد. زحمت پولش را هم که بیت کوین می کشد. خیلی تمیز و مرتب و خیلی پاکیزه.
آنچه شرحش رفت فقط برخی از راههای اختراق و نفوذ دشمن بود. راههایی که آن قدر متنوع است که به قول سیدِ نصرالله، نیازی به جاسوس باقی نمی گذارد!
▫️ پ.ن: دلایل موفقیت عملیات های موساد خیلی زیاد است. از اختراق بگیر که گفتیم؛ تا قوت اطلاعاتی او و ضعف اطلاعاتی ما تا ترکیب جمعیتی لبنان، وجود مهاجران و... حقیقتش ابتدا در یادداشتی همه این ها را نوشتم و شرحی سردستی هم گذاشتم تنگش؛ اما دیدم در این شر و شور انتخاباتی کی حوصله این چیزها را دارد. از شرش گذشتم!
✍محمدسامان اقدامی(م.س.الف)
#موجبه_جزئیه
#لبنانولوژی
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
یکی از محورهای صحبت کاندیداهای ریاست جمهوری اینترنت و بحث فیلترینگ است.
کانال «فجازی پاک برای خانواده» قصد داره تا در چند پست یکسری مطالب رو برای همراهان عزیز روشن کنه تا احیانا در دام وعده و وعید گرفتار نشیم و آگاهی خودمون و اطرافیانمون رو بالا ببریم😊
با ما همراه باشید ...
فجازی پاک برای خانواده
یکی از محورهای صحبت کاندیداهای ریاست جمهوری اینترنت و بحث فیلترینگ است. کانال «فجازی پاک برای خانوا
✅ دستور فیلترینگ یک سایت و یا سکو توسط چه مراجعی در ایران صادر میشود؟
🔺 بر اساس قوانین و مقررات فعلی مرجع اصلی فیلترینگ در ایران «کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه» (کمیته فیلترینگ) است. کارگروهی که دبیرخانه آن در قوه قضائیه و در دادستانی است. کافی است به سایت internet.ir مراجعه کنید تا در آن نیز اطلاعات لازم را به دست آورید. این کمیته دارای اعضائی از دولت، مجلس، قوه قضائیه و نهادهای دیگر است. ۱۲ عضو دارد که نیمی از آنها مربوط به وزارتخانهها و نهادهای دولتی است و نیمی دیگر از سایر نهادهای حاکمیتی هستند.
🔻 اما واقعیت آن است که اساسا در این کارگروه فیلترینگ سایتها به صورت تکتک مورد رایگیری قرار نمیگیرند. بر اساس یک مصوبه یا بهتر بگوییم یک توافق در سال ۹۰ راههای میانبری برای فیلترینگ ایجاد شده است که بر اساس ۵ عضو (که ۳ مورد از خارج از دولت و ۲ مورد از طرف دولت است) با تطبیق مصادیق کلی به سایتها، برای فیلترینگ راه سادهتر و میانبری دارند.
🔺 اما در کنار این مرجع کلیدی برای فیلترینگ مسیرهای دیگری نیز وجود دارد که این مسیرها اغلب برای موضوعات بسیار کلان سابقه استفاده دارند.
🔻 یکی از مراجعی که میتواند در خصوص موضوعات کلان تصمیمگیری نماید «شورای عالی امنیت ملی» است.
🔺 در کنار این دو مسیر، «شورای عالی فضای مجازی» این قدرت قانونی را برای فیلترینگ برخوردار است. این شورا نیز شورایی فراقوهای و اعضاء آن از هر ۳ قوه و نیروهای مسلح و افراد حقیقی است. تعداد اعضاء دولت در این شورا کمتر از نصف است و رییس جمهور رییس این شورا است.
🔻 اما یکی از راههای شایع دیگر «حکم قضایی» دادگاه است. این مسیر البته تنها مربوط به ایران نیست و در همه کشورها حکم دادگاه میتواند محدودسازی را اعمال کند.
#فیلترینگ
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
🔺 طبق گزارش الجزیره، مقامات کشور اندونزی ،که اکثریت جمعیت آن مسلمان هستند، در سال ۲۰۲۲ اعلام کردند اگر سایتهای محبوبی از جمله نتفلیکس، گوگل، فیسبوک، اینستاگرام و توییتر درباره جزئیات محتوایی که در سکوهایشان نمایش داده میشود به این مقامات مربوطه توضیحات ارائه نکنند، مسدود خواهند شد!
🔻 همه سایتها موفق شدند با ثبت نام قبل از مهلت مقرر، از ریسک ممنوعیت فعالیت در این کشور اجتناب کنند!😏
🔺 حالا در اوایل ماه جاری شبکه ایکس (توییتر سابق) به طور رسمی سیاست «اجازه انتشار هرزنگاری منوط به رضایت کاربر» را اعلام کرد. 🫣
🔻 وزیر ارتباطات و اطلاعات اندونزی تهدید کرده اگر ایکس از قوانین هرزنگاری این کشور که در ۲۰۰۸ میلادی تصویب شده، پیروی نکند، دسترسی به این سکو را مسدود می کند . این قانون به شدت انتشار محتوای هرزنگاری را ممنوع می کند.
🔺 طبق گزارش ها ایلان ماسک مدیر ارشد اجرایی ایکس هنوز به این گزارش ها پاسخی نداده است
🔻 اندونزی حدود ۳۰۰ میلیون جمعیت دارد که حدودا ۲۴ میلیون کاربر ایکس هست.
#حکمرانی_سایبری
#جمعیت_عامل_قدرت
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
🔺 اسباب مختصرمان را فروختیم و اسفندماه ۶۳، راهی هند شدیم.
🔻 علی مسئولیت امور فرهنگی و گسترش زبان فارسی را داشت و سهچهارم کارها را باید بیرون از خانه فرهنگ انجام میداد. مثلا هماهنگ کردن فعالیتهای قاریان و گروههای تواشیح در سطح مساجد.
🔺 در دهلی فقط دو مسجد وجود داشت که شیعیان در آن اجازه فعالیت داشتند مابقی مساجد دست وهابیت بود که به شیعیان اجازه ورود هم نمیدادند، چه برسد به مجوز اجرای برنامه...
گسترش زبان فارسی در هند، پس از انقلاب اسلامی ایران، عاملی بود برای انتقال و نشر ایدئولوژی و عقاید شیعه.
🔻 وهابیت هم احساس خطر کرده بود و هر روز بیشتر تلاش میکرد که شکاف میان شیعه و سنی را عمق ببخشد.
🔺 برای همین وقتی میگفتند که تیم قاریان از ایران آمدهاند، برای مردم بسیار عجیب بود و به سختی باور میکردند.
🔻 در اعیاد ملی مذهبی، مثل ۲۲ بهمن و عید غدیر، در این مساجد شیرینی پخش میکرد که تاثیر خودش را در بین مردم برای آشنایی شان با اصل احکام شیعه و حکومت ایزان و انقلاب اسلامی ایران داشت.
🔺 در پاکستان هم همین بساط را داشتیم عربستان برای جلوگیری از رشد شیعه در منطقه و صدور انقلاب ایران به آنجا، خیلی فعالیت میکرد. حتی پس از انقلاب ایران، آموزش زبان فارسی، از دروس مدارس پاکستان حذف شد تا جلوی انتقال سریعتر انقلاب ایران گرفته شود.
📚 با تلخیص برگرفته از کتاب «رسول مولتان»
خاطرات سردار فرهنگی شهید علی رحیمی
#پاسداشت_زبان_فارسی
#فارسی_بگوییم_فارسی_بنویسیم
#زبان_فارسی_عامل_وفاق_و_همدلی_فارسی_زبانان_منطقه
#فجازی_پاک_برای_خانواده
@famp_for_family
📣 دهمین نشست عصرانهی بارانی
🗳️ فرزندان ما و همسترکمبَت
0️⃣1️⃣👈 موضوع جلسه: نگاهی تربیتی به پول و پولسازی در بازیها
🔰 با حضور: استاد محسن رزاقی
🏠 میزبان جلسه: استاد حسین غفاری
🗓️ زمان برگزاری:
⏰ شنبه ۲ تیر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۰ الی ۲۱:۰۰
🔹 بهصورت مجازی در اسکایروم
💡🎁 لینک ثبتنام رایگان برای حضور در جلسه:
📎 bmtc.ir/?p=23819
⚠️ ظرفیت بسیار محدود!
💻 ارتباط با روابط عمومی باران:
☎️ ۰۹۱۹۰۱۰۶۰۷۱
📲 @Bmtc_Admin
🔷 موسسه تربیت رسانهای باران
▫️ [عضویت در کانال بله](ble.ir/join/ZWNiNDdlOG)
▪️ [عضویت در کانال ایتا](https://eitaa.com/Bmtc_ir)