«سوئیت هوم» ها از جان ما چه میخواهند؟
🔹«سوئیتهوم» اصطلاحی است که بعضی کاربران اینستاگرام برای مشهور کردن خود از آن استفاده می کنند. آنها هر روز عکسهایی بسیار زیبا و خوش رنگ و لعاب از جزئیات خانه و زندگی خود و اعضای خانوادهشان، از قصه آشنایی با همسر گرفته تا بارداری و نکات خانهداری و البته بچهداری منتشر میکنند.
🔹تا اینجای کار، همه چیز عادی است. اما این خانههای خوش رنگ و لعاب، و این کودکان خوشپوش و همیشه شاد، پشت صحنهای دارند که مخاطبان نمیبینند.
🔹با افزایش فالوئرهای اینستاگرامرها، برندهای مشهور نیز برای تبلیغ محصولاتشان به سراغ آنها میروند. چراکه تبلیغ در این صفحات، بسیار ارزانتر از رسانههای رسمی است و البته درآمد بسیار خوبی برای اینستاگرامری است که هیچ کار خاصی نمیکند جز استفاده از آن کالا.
🔹قیمت یک استوری یا پست تبلیغی، ممکن است به چند میلیون تومان هم برسد. اما در بسیاری موارد، هیچ پولی جابجا نمیشود و تبلیغ کننده فقط افتخار دریافت رایگان یک کالا یا خدمات را پیدا میکند. اما وظیفهاش این است که با آب و تاب، حسرت استفاده از آن کالا را در دل مخاطب بیندازد.
🔹آنچه در ذهن مخاطب باقی میماند، کمبود همان چیزهای بهظاهر عادی ،در زندگی روزمرهاش است. حالا او گمان میکند برای کودک یا همسرش کم گذاشتهاست؛ دقیقا همان چیزی که تبلیغکننده میخواهد.
🔹ضربه اصلی سوئیتهومها، به افسردگی مخاطبانشان یا ترویج مصرفگرایی خلاصه نمیشود. به جامعهای فکر کنید که درآمد بلاگرها و سوئیتهومهایش بسیار بیشتر از پزشکان، صنعتگران و فرهیختگان است.
به نقل از فارس
🌕
#تربیت_فرزند
📛امروز #مدرسه و #دانشگاه به درون #تلفن_همراه رفته است
👤اسحاق جهانگیری:
🔶پیش از شیوع بیماری #کرونا، این #حساسیت در #مدارس وجود داشت که دانش آموزان #موبایل با خود به همراه نداشته باشند. اما امروز به تعبیری می توان گفت که مدرسه و دانشگاه به درون تلفن های همراه رفته است و یکی از #دغدغه های کنونی، عدم دسترسی برخی خانواده ها و دانش آموزان به ابزار مورد نیاز برای آموزش از طریق #فضای_مجازی است که باید تلاش کنیم با فراهم کردن ابزار مورد نیاز، فرصت #آموزش برای این دانش آموزان فراهم شود.
https://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2353986
🔹آقای جهانگیری می دانند چرا موبایل در مدارس ممنوع بوده و چرا #والدین و #معلمان دغدغه مشغول نشدن دانش آموزان با #موبایل و #اینترنت را داشتند که امروز به این اجبار به دسترسی، با خنده افتخار می کنند؟
🔹ایشان می دانند خانواده ها مجبور شده اند پای فرزندانشان را به فضای مجازی آلوده باز کنند، بدون اینکه #فضای_امنی برای آنان تعریف شده باشد؟
🔹ایشان خبر دارند بسیاری مدارس ترجیح دادند به جای #شاد با #واتساپ و #تلگرام به آموزش بپردازند و این یعنی دسترسی حتی #کودکان کم سن و سال به گروه ها و کانال هایی که محتوایی غیرقابل پیش بینی و #غیرقابل_کنترل برای والدین دارد؟! تلگرامی که مشاور رئیس جمهور هم حتی ممکن است در خواب و بیداری #محتوای_غیراخلاقی در آن به اشتراک بگذارد!
🔹#شبکه_ملی_اطلاعات و #اینترنت_امن، مطالبه چندین ساله #رهبری، #کارشناسان، #دلسوزان و #والدین بوده که تاکنون اقدامی در این خصوص نشده است. #رها_عبداللهی
تصویب قوانین دیرهنگام و دهن کجی تولید کننده داخلی دقیقا بعد از اعلام آن که امیدواریم رسیدگی شود( یک لحظه فکرکنید تلویزیون را روشن کردید و تبلیغ مای بی بی این بود)
به هرحال همین تصمیم را نیز باید بهفال نیک گرفت...لاقل دیگر رسماً و وقیحانه نمیتوان نان جمهوری اسلامی را خورد و در اینستاگرام جولانهای ضد دین اسلام داد...
https://ble.ir/famp_for_family
eitaa.com/famp_for_family
✅ با شرکت در پویش #flytheflag حامی مردم فلسطین باشید.
1⃣ با پرچم یا نمادی از فلسطین، از خود تصویر بگیرید.
2⃣ تصویر خود را در اکانت خود، با هشتگ #FlaytheFLag منتشر کنید.
3⃣ حداقل پنج نفر از دوستان خود را دعوت به این کار کنید.
🕐 زمان پویش: سه شنبه ۳۰ اردیبهشت تا جمعه روز قدس
#هسته_مرکزی_بینالملل_بسیج_دانشجویی
@iccbso
📌 معرفی و بررسی "چیخوبه"
[سایت و اپلیکیشن تحلیل محتوایی انیمیشن کودکان]
🔹 مقدمه
"چیخوبه" را میتوان نسخه ایرانی سایت آمریکایی common sense media نامید، که حتی در جزئیات نیز شباهت زیادی به آن دارد. این سایت آمریکایی وابسته به نهادی غیردولتی و ناسودبَر در آمریکاست که در سال ۲۰۰۳ با هدف حمایت از خانوادهها در جهت ترویج استفاده امن کودکان از رسانهها ایجاد شده است.
امروزه در بسیاری از کشورها، نظارت دولت بر مسائل اخلاقی محصولات رسانهای (فیلم، سریال، بازی وغیره) بسیار حداقلی است و مداخله دولت به الزام درج درجهبندی سنّی و نشانگرهای توصیفگر محتوا (مثلا درج V برای خشونت) بر روی محصولات رسانهای محدود میشود. نهادهای اجتماعی همچون نهاد غیردولتی مذکور، با هدف پر کردن خلا نقش کنترلی دولت بر بازار محصولات رسانهای ایجاد شدهاند و میکوشند حداقل برای خانوادههای دغدغهمند، امکان مواجهه امن با رسانه را فراهم آورند. در ایران نیز با توجه به گسترش سایتهای دانلود قانونی و غیرقانونی فیلم و نیز vodها در سالهای اخیر و در کنار آن عدم وجود نظارت و کنترل حاکمیتی کارآمد، خلا وجود چنین نهادهایی احساس میشود. تلاشهایی همچون "چیخوبه؟" را میتوان در این پازل تحلیل کرد.
🔹 معرفی
"چی خوبه؟" تنها به محصولات عرضه شده برای کودکان و نوجوانان میپردازد. از بین انواع محصولات رسانهای، فاز اول فعالیت این سایت و اپلیکیشن محدود به انیمیشن است.
در صفحه مربوط به هر انیمیشن، این اطلاعات وجود دارد:
۱. رده سنی: در چهار رده سنی (۳ تا ۷)، (۷ تا ۱۱)، (۱۱ تا ۱۴) و (۱۴ تا ۱۷) سال
۲. امتیاز انیمیشن از ۵
۳. نظرات
طبعا استثنا هم دارد... ولی استثنا اسمش رویش است...برای موارد خاص و اهداف خاص و محدود و اجتناب ناپذیر است.
این روزها همه خود را باهمان موارد خاص مقایسه میکنند و کارهای روزمره شان را هم در این نرم افزارها انجام میدهند.
https://ble.ir/famp_for_family
eitaa.com/famp_for_family
🖌 #یادداشت_رسانه_و_فرهنگ:
سه ماموریت ویژه رسانه در مهندسی شخصیت
🔶وقتی از رسانه صحبت می کنیم، موضوع ما یک امر فانتزی و #سرگرمی صرف نیست. پشت صحنه ای حرفه ای با اتاق فکری هوشمند و متشکل از اربابان قدرت و ثروت در عرصه #صنعت_فرهنگ که هدفی جز تثبیت #هژمونی و سلطه پایدار ندارند.
🔶 کارویژه رسانه چیست و صنعت فرهنگ در رسانه چه می کند؟
شناسایی و آنالیز دقیق شخصیت انسان و دقت و توجه به وزنی که هر بخش از شخصیت دارد، یک هنرشناختی در فعالیت رسانه ای و عملیات روانی است که اگر به درستی صورت بگیرد، به مرور به #هک_شدن_انسان و توانایی تسلط بر اقدامات و ترجیحات و انتخابات او منجر شود.
🔶قابل ذکر و توضیح است که سه بعد شخصیت انسان، احساسات، اندیشه ها و کنش های اوست. متناظر با هربخش، الگوریتمی از ذائقه سازی، انگاره سازی و عادت سازی در #دستگاه_تبلیغاتی_اطلاعاتی قدرت های رسانه ای طراحی و مهندسی می شود. این #مهندسی_شخصیت در سه گام صورت گرفته و به مرحله کنترل و مهار نائل می گردد.
#انگاره_سازی
✅در گام نخست وارد مرحله شناختی می شود و با تاکتیک تصویرسازی(imagemanagement) و با استفاده از #تکنیک_های_اقناعی چون برجسته سازی، تولیدکلیشه و برچسب زنی و...انگاره سازی را در مخاطبین رقم زده و #مدیریت_ذهن و تصورات انسان را به دست می گیرد.
نمونه عینی آن، #اسلام_هراسی و ایران هراسی پروژه ای در سینمای هالیوودی قابل مشاهده است🎥
#ذایقه_سازی
✅در گام دوم وارد عملیات روانی تسخیر عواطف و احساسات می شود و لازمه جدی آن، شناسایی و مهندسی ذایقه است. اینکه چه سبکی یا مدلی یا کسانی یا مصرفی را می پسندیم و لایک👍 می کنیم، محور فهم و لو رفتن ذایقه ما می باشد که بدلیل #نگاه_مصرفی_حاکم بر سبک زندگی مردم و عدم دقت در فعالیت مجازی براحتی تعیین و تثبیت می شود.
#عادت_سازی
✅در گام سوم و مبتنی بر نظام ترجیحات و اطلاعاتی که در اختیار مغز دیجیتال حاکم بر رسانه قرار داده ایم، خط و مشی رفتاری ما در فضای مجازی شکل می گیرد 📱و کنشگری ما در غفلت از عقبه حاکم بر آن رقم میخورد. از طریق تکنیک های تکرار و #شرطی_سازی و بکاربستن سیستم محرک_پاسخ و حذف عنصر #مکث و #تفکر در رفتارشناسی، تاکتیک عادت سازی را به نتیجه رسانده و پازل کنشگری انسان را تکمیل می نمایند.
🔶مدل صف بستن ها و خریدها 🛒و ثبت نام گله ای و یکهویی و جوزده، نحوه حضور و رای دادن در انتخابات و جنس اعتراضات مدنی و سبک زندگی مصرفی و رفتارنمایشی مردم، نمونه های بارزی از رفتارسازی های حساب شده و مبتنی بر #نظام_عرضه_تقاضای_مصنوعی و مهندسی شده می باشد که بایستی به چشم یک پاشنه آشیل فرهنگی_امنیتی_رسانه ای به آن نگریسته و راهبرد منسجمی و فوری در نهادهای مربوطه اتخاذ گردد.
علیرضامحمدلو، پژوهشگر رسانه و علوم اجتماعی
@andisheengelabi
https://ble.ir/famp_for_family
*«خونین شهر» اشغال شده فضای مجازی باید «خرمشهر» شود*
عضو شورای عالی فضای مجازی با انتقاد از اشغال فضای مجازی کشورمان توسط نیروهای بیگانه عمدتا آمریکایی، گفت: باید «رایا-خونینشهر» فضای مجازی کشور به «رایا-خرمشهر» جمهوری اسلامی ایران تبدیل شود.
http://famp.ir/?p=7605
@fampir
www.famp.ir
❗️ساخت انیمیشن کوتاه با مضمون همجنسگرایی
در سال گذشته تعداد فیلمها و انیمیشنهایی که مخصوص کودکان و نوجوانان است و در آن محتوای همجنسخواهانه دیده شد رو به فزونی گذاشت.
از انیمیشن داستان اسباببازی 4 که در آن دو کاراکتر مادر که همجنسگرا بودند گرفته تا قسمت جدید مجموعه جنگهای ستارهای که نسبت به آن واکنشهای متفاوت منفی ایجاد شد.
در ابتدای سال جدید نیز انیمیشن «بهپیش» نیز دارای جملهای بود که محتوای اینچنینی را در آن برملا میکرد. اما دیروز نیز خبری مبنی بر ساخته شدن انیمیشنی کوتاه با محتوای صریحتر در زمینه همجسنگرایی در رسانههای خارجی زبان منتشر شده است.
⭕️ این بار این انیمیشن که ساخته کمپانی «پیکسار» است دارای شخصیت همجسنگرای مردی است که کاملاً بر این موضوع بدون تعارف تأکید شده است؛ این که او «بوی فرند» دارد و میخواهد با او در ارتباط باشد.
🔸از جمله انیمیشن های معروف پیکسار میتوان به ماشین ها، کارخانه هیولاها، دایناسور خوب، شگفت انگیزان و راتاتویی اشاره کرد.
منبع: تسنیم
eitaa.com/famp_for_family
کاربردهای مطالعات فلسفه ی شبکه های اجتماعی
✅به نظر میاید که یکی از مهمترین و شاخص ترین کمبودها در حوزه شبکه های اجتماعی در کشور ما مساله فلسفه شبکه های اجتماعی باشد.
✅در پستهای گذشته توضیح دادیم که چطور فلسفه نمایشی و تبرج محور اینستاگرام این شبکه را از گزیده گویی (و بخوانید تکه پرانی های با ژست نخبگانی) در توییتر متفاوت میکند و اینها هیچکدام اتفاقی نیستند. بلکه اساسا این شبکه ها هرکدام با فلسفه متفاوت و برای پررنگ کردن بخشی از شخصیت افراد و رفع نیازهای وی برای جلوه این بخش از شخصیت از ابتدا طراحی شده اند .
✅انچه اما در کشور ما انجام نگرفت و نادیده گرفته شد دقیقا همین طور مطالعاتی بود که نشان دهد هرشبکه اجتماعی چه میخواهد؟ ما میتوانستیم ایتا و بله و ...همه را حفظ کنیم و از بودنشان لذت ببریم اگر فلسفه وجودی متفاوتی داشتند.
✅کاربرد مهم دیگر این بحث این است که میفهمیم چه چیزی کم داریم که مسولینمان اغلب حتی اطلاعرسانی های عادی شان را هم از بسترهای داخلی انجام نمی دهند. یا مثلا بچه بسیجی ها هم نه تنها برای کار در سطح جهان بلکه برای ابراز نظرهای داخلی و به قول خودمان گفتمان سازی هم روی داخلی ها کار نمیکنند . راز این قهر با بسترهای داخلی نبود فلسفه ارتباط سراسری و فعالیت جمعی افراد در پیامرسانهای داخلی و حتی بقیه شبکه های اجتماعی داخلی است.
✅ نبود فلسفه فعالیت جمعی یعنی مثلا در بله شما نمیتوانید جمعی دیده شوید. یعنی نمیتوانید نشان دهید هفت تپه برایتان مهم شده است, به ماجراهای دختر آبی اعتراضی دارید یاچه....هرکس جدا فعالیت میکند و سراسری چیزی قابل رصد برای عموم نیست.
مثلا یک کپی خارجی اش همین مساله هشتگ اول و ترند شدن و اینها بود که نیست.
✅ویژگی دیگر هم نبود نمایش سراسری است. اساسا در این پیامرسان ها ویژگی برای متصل کردن و معرفی افراد یا نیست یا خیلی کمرنگ است...تضمینی نیست که اگر شما خوب مینویسی کسی تو را بشناسد. شبکه سازی قرار نیست اتفاق بیفتد. فکر نکنیم هرگونه معرفی جدید ادم آشنا و ناآشنایی غیر اسلامی است که به سمتش نرفتیم...خیر می شود با سیاست های مختلفی شبکه سازی داشت در یک شبکه اجتماعی....
✅خلاصه اینکه کمی میان رشته ای تر به توسعه شبکه ملی اطلاعات باید فکر کنیم و به طراحی محصولات داخلی این شبکه....و الا قطعا بازنده ایم.
🌼شادی روح همه شهدا بالاخص شهید فرهاد دبیریان صلوات🌼
#قوت_در_فجازی
#فلسفه_شبکه_اجتماعی
https://ble.ir/famp_for_family
eitaa.com/famp_for_family
📌شبکه اختصاصی کودک و نوجوان (Walled Garden) یا همان اینترنت کودک
💥از جمله رویکردهای جهانی در صیانت از کودکان و نوجوانان
میتوان به فراهم سازی محیط های محصور و اختصاصی اینترنت ویژه کودکان و نوجوانان اشاره کرد.
💥محیطی مجازی بر بستر شبکه ملی اطلاعات که برحسب سن، جنس و دیگر ویژگی های فرهنگی و اجتماعی
کودک و نوجوان سطح مشخص و تعریف شده ای از تبادل اطلاعات و ارتباطات را در بر دارد.
💥در این محیط امکان تولید و دسترسی به همه محتوا و خدمات مورد نیاز کودکان و نوجوانان اعم از آموزش
الکترونیک، موتور جستجو، شبکه های اجتماعی، سلامت از راه دور، برنامک و اپلیکیشن، پخش فیلم و صوت،
بازی رایانه ای و... به صورت جذاب، متنوع و نظارت شده فراهم است.
🔴 و این همون اینترنت کودکه!
همون که ما تو بیانیه اسفند ماه از مسئولین خواستیم تا موانع رو برای محقق شدنش برطرف کنن.
همون که یه اینترنت پالایش شده، بر اساس سن بچه ها در اختیارشون میذاره.
همون که حتی در جستجوها، اصلاً محتوا و تصاویر نامناسب رو نمیاره.
همون که ایده آل همه ی مامانای مهربونه ...
eitaa.com/famp_for_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آذری جهرمی:
به فرزند خودم اجازه استفاده از شبکه های اجتماعی رو نمیدم ولی معنا نداره من برای تمام مردم ایران این نسخه رو تجویز کنم!
حالا معلوم میشه دلیل این ولنگاری فضای مجازی چیه!!!
@Bisimchimedia