45.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهندس محسن غفاری مدیرعامل پیام رسان ایتا در محفل هفتگی #مهافمپ:
🔶 برای رسیدن به یک ایران مستقل می بایست فضای کشورمان استقلال خوبی نسبت به موضوع فضای مجازی،هم در زیرساخت های شبکه ملی اطلاعات و هم درون شبکه ملی اطلاعات اعم از نرم افزار های پایه مثل موتور های جستجو و نرم افزارهای مثل بروزر ملی ، لینوکس ملی ، سیستم عامل ملی و رمزنگار های ملی پیدا کند.
🔶 طلاگرام یک سیاست غلط بود ولی به هر حال یک تولید ملی بود که با نظر بعضی از مدیران برای نجات کشور از شر تلگرام از موضوعات امنیتی ایجاد شده بود و به راحتی گوگل آن را از روی گوشی ها حذف کرد.
🔶 ایده پیام رسان ایتا در سال ۹۴ مطرح و تا سال ۹۷ طراحی معماریش طول کشید و به صورت مهندسی معکوس بر روی تلگرام حرکت کردیم و سرورهای ایتا را بومی سازی کردیم که در سال ۹۷ رونمایی شد.
🔶 مهمترین محدودیت پیام رسان های ما محدودیت زیرساخت شبکه ملی اطلاعات است که هنوز درگیر آن هستیم.
🔶 پیام رسان ایتا ۳۲۰۰۰۰۰ کاربر فعال از جهت کافهبازار، حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار کاربر فعال روزانه، حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار کانال و گروه ایجاد شده و حدود ۸۰ هزار کانال و گروه در ایتا آپدیت می شود و بالای ۱۶ میلیون پیام تبادل میشود.
🔶 زیر ساختهای ما بالای ۹۰ درصد پر شده و شرمنده مخاطبان هستیم.
🔶 داشتن یک پیام رسان ملی نیازمند یک عزم ملی است.
فیلم کامل این محفل را می توانید در لینک زیر ببینید:
https://www.aparat.com/v/i2aKX
@fampir
اطلاعات ۵.۵ میلیون کاربر رایتل فاش شد
فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات، با انتشار پستی در فضای مجازی افشای اطلاعات رایتل را تائید کرد.
http://famp.ir/?p=7640
@fampir
www.famp.ir
روشهای جدید هکرها در فضای مجازی را بشناسید/ راهکار کارشناسان و پلیس چیست؟
با افزایش فعالیت در فضای مجازی توسط مردم، تعداد سارقان مجازی نیز افزایش پیدا کرده که با استفاده از روشهای مختلف اقدام به سرقت اطلاعات شخصی افراد در فضای مجازی میکنند.
http://famp.ir/?p=7643
@fampir
www.famp.ir
جوابیه رایتل به مسئله افشای اطلاعات ۵.۵ میلیون کاربر
رایتل در جدیدترین بیانیه خود درباره انتشار اطلاعات ۵.۵ میلیون کاربر و اهمیت حفظ حریم شخصی کاربران صحبت کرد.
http://famp.ir/?p=7646
@fampir
www.famp.ir
پروژههای تبلیغاتی اینستاگرام توسط چه کسانی اداره میشود؟
جرایم سایبری از جمله جرمهای مُدرنی است که راهکارهای سنتی مقابله با آن، دست مأموران قانون را بیش از پیش میبندد.
http://famp.ir/?p=7649
@fampir
www.famp.ir
پایش اخبار با موتور جستجوگر بومی
یکی از شرکتهای دانشبنیان با بهرهگیری از زیرساختهای پردازش ابری، موتور جستجوگری را برای رصد و پایش فضای مجازی چون شبکههای اجتماعی و رسانهها عرضه کرده است.
http://famp.ir/?p=7651
@fampir
www.famp.ir
برای مقابله با مسببان لو رفتن اطلاعات ارادهای نیست؟
با وجود اهمیت محافظت از دادههای شخصی که در اختیار شرکتها قرار میگیرد، به نظر میرسد ارادهای برای پیگیری نشت دادهها وجود ندارد و این موضوع هم به این منجر میشود که شرکتها و سازمانها با این نگاه که نشت دادهها اتفاق چندان بدی نیست، در این خصوص بیمبالاتی کنند.
http://famp.ir/?p=7654
@fampir
www.famp.ir
رشد ۲.۵ درصدی کاربران شبکههای اجتماعی در ایران
محمدرضا طلایی: در شبکههای اجتماعی ایران حدود ۳۳ میلیون کاربر وجود دارد و رشد کاربران ایران به نسبت مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ چیزی در حدود ۲٫۵ درصد است.رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی با بیان اینکه تعداد کاربران شبکههای اجتماعی نسبت به سال گذشته ۲.۵ درصد رشد داشته گفت: سرعت اینترنت در ایران نسبت به کشورهای همتراز پایینتر است.
http://famp.ir/?p=7657
@fampir
www.famp.ir
سؤال از وزیر ارتباطات در مورد شبکه ملی اطلاعات در مجلس کلید خورد
نماینده یزد از طرح سؤال خود از آذری جهرمی در باره شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
http://famp.ir/?p=7660
@fampir
www.famp.ir
39.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطف الله سیاهکلی نماینده مجلس شورای اسلامی در دهمین محفل هفتگی #مهافمپ:
🔶 نمایندگانی که به مجلس آمده اند از سطح علمی و تجربی خوبی برخوردارند اما اینکه این نمایندگان در زمینه حکمرانی جمهوری اسلامی در فضای مجازی و قابلیت های فضای مجازی تخصص داشته باشند ارزیابی ندارم.
🔶 در کشور ما فضای مجازی جدی گرفته نشده و یا در سطح رسانه ای آن را تنزل می دهیم در صورتی که فضای مجازی عرصه زندگی ست، عرصه خدمت رسانی ست و باید به آن توجه جدی شود.
🔶 ما در فضای مجازی تقریبا قانونی نداریم، دو ماده قانونی ۲۱و۲۲ در مورد جرائم رایانه ای داریم که به این شکل نمی توان فضای مجازی کشور را اداره کرد.
🔶 جای کمسیون فضای مجازی در مجلس خالی ست، حتما با ایجاد کمیسیون فضای مجازی ما میتوانیم امیدوار باشیم که حکمرانی فضای مجازی را درک کنیم و برای آن چارچوب تعریف کنیم تا سرمایه گذاران بتوانند از فضایی که جمهوری اسلامی شکل داده بهره مند شوند.
🔶 در زمینه های سرمایه گذاری، تولید محتوا، آپلود و دانلود، محتوای داخلی و خارجی، سبک زندگی، مسائل اعتقادی، زیرساخت ها و نرم افزارها احتیاج به قانون گذاری داریم.
فیلم کامل محفل هفتگی را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید:
https://www.aparat.com/v/anz5R
@fampir
36.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لطف الله سیاهکلی نماینده مجلس شورای اسلامی در دهمین محفل هفتگی #مهافمپ:
🔶 مصوبات شورای عالی فضای مجازی در حکم قانون هستند اما اگر در مجلس تصویب شود الزام آور خواهد بود.
🔶 اعتقاد دارم قانون بستر توسعه است، قانون بیشتر ایجابی است تا سلبی ما باید از فضاهای ایجابی قانون برای توسعه فضای مجازی استفاده کنیم.
🔶 ما در بستر ترافیک بین الملل فقط استفاده کننده نباشیم، تولید هم داشته باشیم.
🔶 شورای عالی بیشتر در حوزه ی برنامه ها و استراتژی ها عمل میکند اما برای قانون شدن اگر به مجلس بیاید از استحکام بیشتری برخوردار خواهد بود.
🔶 بجای تقابل میشود مجلس و شورای عالی در یک تعامل سازنده قوانینی که لازم است در کشور پشتوانه داشته و قدرتمند عمل کند توسط مجلس انجام شود، ما اختلاف نظری با شورای عالی فضای مجازی نداریم و بهتر است شورای عالی فضای مجازی از ظرفیت مجلس بهره بگیرد.
🔶 کارهای مجلس طولانی و زمان بر است و می طلبد شورای عالی فضای مجازی و دست اندرکاران با مجلس تعامل و تقسیم کار بشود تا بستر کار برای اقدامات اساسی تر فراهم بشود.
فیلم کامل محفل هفتگی را می توانید در لینک زیر مشاهده کنید:
https://www.aparat.com/v/anz5R
@fampir