💢تصویرسازی «هوش مصنوعی» از استادیومهایی با الهام از عناصر سنتی هر کشور
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 اشتغالآفرینی، میوه شرکتهای دانشبنیان است
🔸مقام معظم رهبری یکم فروردینماه ۱۴۰۱ در سخنرانی تلویزیونی خود، اشتغالآفرینی را میوه شرکتهای دانشبنیان برشمردند.
رهبر انقلاب:
🔸اگر ما به معنای واقعی کلمه بتوانیم این شرکتها را تولید کنیم و به وجود بیاوریم که در این زمینه دچار خطاهایی که گاهی در گذشته شدهاند نشویم، اشتغال هم زیاد خواهد شد.
🔸حرف امروز من این است که برای رشد اقتصاد کشور و اصلاح امور اقتصادی کشور، به طور قاطع باید به سمت اقتصاد دانشبنیان حرکت کنیم.
🔸«اقتصاد دانشبنیان» یعنی چه؟ یعنی اینکه دانش و فنّاوری پیشرفته نقشآفرینی فراوان و کاملی داشته باشد در همه عرصههای تولید. «همه عرصههای تولید» که عرض میکنیم، یعنی حتّی انتخاب آن کار تولیدی؛ چون لزومی ندارد که انسان همه کارهای تولیدی را انجام بدهد.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢شرکت اسپیس ایکس مامور نابودی ایستگاه فضایی بینالمللی شد
🔸ناسا برای حذف و نابودی ایستگاه فضایی بین المللی قرار دادی به مبلغ۴۸۳میلیون دلار با شرکت اسپیسایکس منعقد میکند.
🔸 به نقل از لایوساینس، ایستگاه فضایی بین المللی به پایان عمر عملیاتی خود نزدیک می شود. اکنون ناسا در حال توسعه طرحی با همکاری شرکت اسپیس ایکس برای نابودی آن است.
🔸ناسا در حال آماده شدن برای نابودی ایستگاه فضایی بین المللی است و آن را با قراردادی تا سقف 843 میلیون دلار بر عهده اسپیس ایکس میگذارد تا ایستگاه را ایمن از مدار خارج کند و به زمین بازگرداند.
🔸طبق برنامههای ناسا، فضاپیمای مخصوصی که اسپیسایکس طراحی خواهد کرد ایستگاه فضایی را مدتی پس از پایان عمر عملیاتی آن در سال 2030 به زمین بازمیگرداند.
🔸ایستگاه فضایی بینالمللی قبل از سقوط در اقیانوس با سرعتی بیش از ۲۷۵۰۰ کیلومتر در ساعت به جو سیاره ما برخورد خواهد کرد.
🔸اولین قطعات این آزمایشگاه شناور در سال 1998 به فضا پرتاب شد و از سال 2000 توسط فضانوردانی از ایالات متحده، ژاپن، روسیه، کانادا و اروپا که بیش از 3300 آزمایش علمی را در مدار بالای زمین انجام دادهاند، مورد استفاده قرار گرفت.
🔸ایستگاه فضایی نقصهای فنی و همچنان مشکلاتی را برای خدمه ایجاد کرده است. این سازه همچنین با خطرات ناشی از مشکل فزاینده زبالههای فضایی روبرو است همان زباله های مداری ساخته شده از سایر ماهواره های از بین رفته، که با سرعت بالا به دور زمین می چرخند.
🔸9 فضانورد این ایستگاه در روز ۵شنبه گذشته مجبور به پناه گرفتن در کپسول خدمه بوئینگ استارلاینر شدند زیرا صدها قطعه زباله از یک ماهواره روسی متلاشی شده امنیت ایستگاه فضایی را تهدید میکرد.
خدمه پس از حدود یک ساعت اجازه بازگشت به ایستگاه فضایی بین المللی را پیدا کردند.
🔸ایستگاه فضایی بینالمللی احتمالا پیچیدهترین پروژهی ساختوساز اجراشده تاکنون و بدون شک بزرگترین و گرانقیمتترین سازه فضایی است.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
99.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢دستگاه تشخیص پسته آلوده به آفلاتوکسین
🔸متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با بهره گیری از هوش مصنوعی، دستگاه تشخیص و جداسازی پستههای آلوده به سم آفلاتوکسین را بومی سازی کنند.
🔸 آفلاتوکسین نوعی قارچ میکروسکوپی است که انواع خشکبار مانند پسته را آلوده میکند و برای سلامت انسان مضر است.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 هوش مصنوعی بیش از نیمی از وظایف صنعت بانکی را خودکارسازی میکند
🔸 گزارشی از بانک سرمایهگذاری و خدمات مالی Citigroup با اشاره به تحقیقات شرکت مشاوره Accenture میگوید ۵۴ درصد از وظایف کارمندان بانکی ایالات متحده در معرض خودکارسازی کامل قرار دارند و از این رو کارکنان صنعت بانکداری بیشتر از دیگر صنایع خطر جایگزینی و خودکارسازی کامل را احساس میکنند. براساس این دادهها در حدود ۱۲ درصد از وظایف بانکی نیز هوش مصنوعی در کنار انسان به بهبود عملکرد کمک میکند.
🔸 با این حال در این گزارش با اشاره به تاریخ فناوری تصریح میشود که تحولات فناورانه معمولا به کاهش مشاغل امور مالی منجر نمیشوند و تنها ترکیب نیروی کار است که در طول زمان تغییر میکند. به عبارت ساده ممکن است که هوش مصنوعی جای برخی از مشاغل را بگیرد اما احتمالا به خلق مشاغل بیشتری منجر میشود.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢خودکفایی در تولید ماشینآلات ابزار CNC با دانش ایرانی
🔸شرکتی با طراحی و ساخت چهار نوع ماشینآلات ابزار CNC و یک درایور الکترونیکی موتورهای سروو، گامی بلند در جهت بینیازی کشور از واردات این محصولات استراتژیک برداشته است.
یکبخت، مدیرعامل شرکت فراکنترل توس:
🔸هدف اصلی ما از فعالیت در این حوزه، بینیاز کردن کشور از واردات این دسته از محصولات است که نقش کلیدی در صنایع مختلف از جمله صنایع دفاعی و خودرویی دارند.
🔸با بومیسازی فناوری ساخت این محصولات، ما به دنبال آن هستیم که عمده قطعات مورد نیاز را در داخل کشور تولید کرده و به خودکفایی صنعتی در این زمینه دست پیدا کنیم.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢 توسعه حوزه میکروالکترونیک با حمایت ۱۳ هزار میلیارد ریالی معاونت علمی
🔸به گفته مدیر برنامه ملی میکروالکترونیک، بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال منابع برای توسعه فناوری میکروالکترونیک در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری پیشبینی شده و برنامههای مشترک معاونت علمی برای توسعه این حوزه در حال اجرا هستند.
🔸محمدی لاریجانی: این برنامهها در راستای بسترسازی جهت ایجاد مراکز آفرینش ملی فناوری میکروالکترونیک در نظر گرفته شده که یکی از شش مرکز مهم و راهبردی معاونت علمی در توسعه فناوریهای پیشران و اقتدارآفرین کشور خواهد بود.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir