24.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢کلیپ سرنگونی پهپاد هرمس ۹۰۰ اسرائیل توسط حزبالله
🔸طبق ویدئو، بهراحتی میتوان از نوع اتصال بال به بدنه و همچنین وجود آنتن هدایت ماهوارهای، هرمس ۹۰۰ را از پهپاد هرمس ۴۵۰ تشخیص داد، همچنین این اولین مورد مستند از سرنگونی هرمس ۹۰۰ است.
🔸ویدئو از دید سامانه الکترواپتیکالی است که در ابتدا پهپاد را با سنسور دید تلویزیونی نشان میدهد و بعد مرحله سرنگونی آن را با سنسور تصویرساز فروسرخ به نمایش میگذارد، این سامانه الکترواپتیکال به احتمال زیاد برروی همان سامانه پدافندی نصب باشد که پهپاد را سرنگون کرده است.
🔸اما نکته عجیب ویدئو این است که حزبالله لحظه رصد موشک پدافندی در سامانه الکترواپتیکال و اصابت آن به پهپاد هرمس ۹۰۰ را از ویدئو کات کرده و فقط لحظات قبل و بعد از انفجار در آسمان را نشان میدهد که موضوعی تأملبرانگیز است.
🔸هرمس ۹۰۰ با وزن مسلح حداکثر ۱.۱۸ تن، پهپادی با استقامت پروازی بیش از ۲۴ ساعت است که عمدتا نقشهای نظارت، شناسایی و ارتباطات را با استفاده از محمولههای مختلفی چون سامانه اپتیکی، SAR، سامانههای شنود الکترونیک، سامانههای جنگال و یا رلههای مخابراتی بر عهده دارد.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢افزایش هفت سانتیمتری تراز دریاچه ارومیه/ورودی آب به ۲۲۰ مترمکعب درثانیه رسید
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه گفت: تراز فعلی دریاچه ارومیه به یک هزار و ۲۷۰ متر و۳۵ سانتی متر رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش هفت سانتیمتری آن هستیم.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
25.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حذف کریدوری ایران؟!
در اطراف کشور چه می گذرد؟
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢میدونستید تا دیروز جنس 70 میلیونی رو 200 میلیون داشتن بهمون میفروختن؟!
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢تولید پروفیلهای نانویی با استحکام بیش از دو برابر پروفیلهای معمولی
🔸پروفیلهای UPVC نانویی با استحکام مکانیکی دو برابر پروفیلهای معمولی به همت تولیدکنندگان ایرانی به بازار مصرف عرضه شد.
🔸معاونت علمی ریاستجمهوری، مدیر فروش یک شرکت دانش بنیان که در زمینه تولید پروفیل UPVC برای در و پنجره فعالیت می کند ، گفت: « از سال ۱۳۹۵ فناوری تولید پروفیل را به سوی استفاده از فناورینانو بردیم و از نانوذرات در ساخت پروفیل استفاده کردیم و با این کار بهبودهایی در ساختار محصول ایجاد کردیم.
🔸این فناور افزود:
در تولید پروفیل معمولی به استاندارد بینالمللی رسیده بودیم، اما برای تقویت بیشتر به سراغ استفاده از نانوذرات رفتیم که با افزودن آن موفق شدیم که خواص مکانیکی را بهبود دهیم. در روشهای استاندارد وزنهای با شرایط مشخص از فاصله یک متری به سوی پروفیل پرتاپ میشود که در نمونههای نانویی، پرتاب از فاصله دو متری نیز منجر به شکستن شدن پروفیل نشد. تستهای آزمایشگاهی روی تغییر رنگ در اثر تابش نور خورشید هم نشان داد که در پروفیلهای نانویی بهبود قابل توجهی در مقاومت در برابر تغییر رنگ به وجود آمده است.»
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢نام و برد موشک های بالستیک و قاره پیمای ایران
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢مهبد مقدم، بنیانگذار ایرانی-آمریکایی پلتفرم جینیس، در سن ۴۱ سالگی درگذشت
🔸مهبد مقدم، بنیانگذار ایرانی-آمریکایی جنجالی جینیس (Genius) و اِورپدیا (Everipedia)، ماه گذشته بهدلیل عوارض ناشی از تومور مغزی درگذشته است. این خبر با انتشار پستی در وبسایت جینیس منتشر شد.
🔸استارتاپها در هفتهی جاری از فوت مقدم مطلع شدند و بسیاری افراد در پلتفرم ایکس (توییتر سابق) به او ادای احترام کردند. جاش کاستین، نویسندهی سابق سایت تِککرانچ که قبلاً مصاحبهای با مقدم داشت، درمورد درگذشت او نوشت: «روحش شاد. او فردی پیچیده، جسور و گاه مشکلساز، اما واقعاً بامزه، باهوش و البته همیشه منحصربهفرد بود.»
🔸مقدم در لسآنجلس زندگی میکرد و پساز گذراندن حدود ۲۰ ماه در شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر Mucker Capital بهعنوان کارآفرین، روی طرحهایی برای کمک به خالقان محتوا برای دریافت دستمزد مستقیمتر در ازای کارشان تمرکز کرده بود.
🔸حاصل یکی از تلاشهای اخیر مقدم، HellaDoge بود؛ پلتفرمی اجتماعی که در ازای تولید محتوای مرتبط با دوجکوین، همین رمزارز را به کاربران پرداخت میکرد. ایدهی اصلی این بود کاربران HellaDoge برخلاف فیسبوک یا ایکس که از تعامل کاربرانشان درآمد تبلیغاتی ایجاد میکنند، بهطور مستقیم از مشارکتشان سود ببرند.
🔸همهی طرحها و پروژههای مقدم در طول دوران کاری او به موفقیت جینیس نرسیدند اما او همچنان مورداحترام بسیاری از کاربران و مدیران فناوری بود.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢آخرین مصاحبه مهبد مقدم : با خواهر و برادرهایم صحبت نمیکنم چون طرفدار اسرائیل هستند
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir
💢رباتها آینده آرتش آمریکا
🔸به گزارش فارینپالیسی طی "پروژه همگرایی" در حال آزمایش رباتها در سناریوهای جنگی میباشند.
🔸میلر میگوید: "فقط این که یک ربات جای یک انسان را می گیرد، نیست. سوال این است که چگونه می توان رباتها را در خطمقدم قرار دهد بدون اینکه یک یا چند تفنگدار را از خط خارج کند تا یک ربات را کنترل کنند."
🔸مککردی میگوید امروز، ارتش ممکن است سه جوخه در یک حمله اولیه مستقر کند: "یکی برای تحتفشار نگهداشتن دشمن، دیگری برای انجام مانور تهاجمی و یکی دیگر به عنوان ذخیره. در صورت استفاده از رباتها فضای بسیار بیشتری برای مانور خواهید داشت. پس شما اساساً توجه دشمن را به ربات جلب کردهاید. از شما محافظت میکند،به شما انعطافپذیری بیشتری میدهد و دشمن را تضعیف میکند."
🔸این ممکن است در هر میدان نبرد درست نباشد. جلوگیری از غلتیدن یک ربات دشوار است.یک شلیک به سنسور یا سرمای زمستان ممکن است یک ربات را از نظر عملکردی بی فایده کند.
🔸همچنین جنگ اوکراین نشاندهنده اهمیت استفاده از پهپادها و مقابله با آنها میباشد که در این بخش نیز رباتها میتوانند کمککننده باشند.
📡📚 دنیای فکر و فناوری 👇
@fanavri_ir