8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مجری سرشناس عرب: امریکا از ایران سیلی سختی خورد
🔻 «صالح الازرق» مجری مشهور شبکه "الحوار" با اشاره به پنهانکاری امریکاییها در خصوص تلفاتشان پس از حمله موشکی ایران به پایگاه "عین الاسد"، تصریح کرد: برخی درباره پاسخ ایران تشکیک میکردند ولی حالا معلوم شده که امریکا سیلی سختی دریافت کرده است.
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرمانه
📍شبکه #منوتو مهمان دعوت کرده که از ایران و جمهوری اسلامی بدگویی کند
ببینید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله حسن عباسی جاییزه گرفت 2ماه زندانی! برنامه جهان ارا/ثریا هم جاییزه گرفتن در حالت مرده ضبط شود!! صدا سیما هم جاییزه گرفته که گزارش های دولتو فقط خود دولت تهیه کنه صدا و سیما هم پخش!!!
بماند اون همه فحاشی های حسن روحانی به منتقدان...
پ؛ ن؛ این نشانه نفاق نیست پس چیست؟برای تخریب رقبا و رای بیشتر دم از نبستن دهان میزد اما خودش حالا دهان ها را میبنده ! دم از اتحاد گروه ها میزنه اما ناجوان مردانه علیه رقبای خود حرف میزنه!
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افکار و برنامه های حسام الدین آشنا
افشاگری کریمی قدوسی نماینده مجلس:درباره افکار وبرنامه های شوم حسام الدین اشنا مشاور روحانی
پ؛ن؛ حالا میشه فهمید این جماعت از ترور حاج قاسم خیلی سود میبرن چون که حاج قاسم مانند سدی بود که هم در مقابل این جماعت حامی امریکا هم در مقابل خود امریکا تا نزاره اهداف شوم انها به نتیجه برسه