eitaa logo
فانوس
151 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
7.7هزار ویدیو
10 فایل
آنچه باید بدانیم
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 حمایت قاتل 🔹 خدایا اونقدر بدبخت و ذلیلم نکن که یه روزی کاری کنم منافقین برام کف بزنه
💢 از ثروت قارون های منطقه خلیج فارس نیز نباید ترسید #رهبری #آمریکا
💢یادتان هست؟ #خاتمی #الیاس_حضرتی
✖️به خاطر این شش دلیل جنگ نمیشود☝️
محرمانه ♦️ برگ برنده در دست ایران است «کنراد شه تر» کارشناس آلمانی در گفت‌وگو با روزنامه «جنرال آنسایگر» با اشاره به تصمیم ایران در زمینه کاهش سطح تعهدات به توافق هسته‌ای اظهار داشت: در حال حاضر شرایط کمی پیچیده شده است. از سویی سیاست جدید ایران سبب تشدید مواضع ضد ایرانی آمریکا شده و از سوی دیگر اروپایی‌ها و سایر شرکای ایران نمی‌توانند به راحتی به مشارکت اقتصادی خود با ایران ادامه دهند. این کارشناس سیاست امنیت در دانشگاه «بن» آلمان در ادامه افزود: نباید فراموش کنیم ایران یکی از بزرگ‌ترین صادرکننده‌های نفت از طریق خلیج‌فارس است و شماری از #برگ‌های_برنده در دست ایران است. وی اظهار داشت: به نظر می‌رسد چین و روسیه بتوانند به ایفای نقش بهتری بپردازند. باید پرسید این دو کشور چه خواهند کرد؟ اروپا در حال حاضر تنها می‌تواند در مسیر #دیپلماسی گام بردارد.
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | مسئولین نسبتا محترمی که رفتید سفارت انگلیس افطاری! قبول باشه! ایشالا هفته دیگه سفره حضرت ابوالفضل ملکه الیزابت! 😶😐
▪️پاسخ توئیتری سیدمحمود رضوی(تهیه‌کننده سینما) به حسام‌الدین آشنا 🔹سال‌هاست بودجه صداوسیما توسط دولت‌ها،گروگان خواسته ی دولت میشود!/ ای‌کاش شما ‌به‌جای گرفتن مچ صداوسیما، گرفتن دست صداوسیما را وظیفه می‌دانستید!
ایشون مجتبی خامنه ای فرزند رهبرانقلاب هستند که در جلسه اولیاء دانش آموزان مدرسه پسرشون‌ شرکت کردن و انتهای جلسه بدون هیچ تشریفاتی نشستن! هرجای دنیا این اتفاق افتاده بود عده ای در داخل، سالها تحسین میکردند ولی اینجا یا برای ریا انجام میشه یا وظیفشون‌ رو انجام دادن و اتفاق مهمی نیفتاده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کجای قرآن اومده؟! 🔸دکتر فرهنگ: به صراحت آمده است👆
محرمانه 🔴 پشت پرده تلاش برای تفکیک وزارتخانه صمت و بازرگانی بررسی‌ها نشان می‌دهد، ۱۰ نفر از نمایندگان امضاکننده طرح تفکیک وزارت صمت و تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شرکت‌های بازرگانی در حوزه واردات دارند؛ از این رو شائبه‌ای به وجود آمده است که این نمایندگان با تسهیل واردات به واسطه تشکیل این وزارتخانه در حال تأمین منافع شخصی هستند! گفتنی است، پروانه سلحشوری با پنج شرکت، غلامرضا کاتب با سه شرکت، همایون هاشمی، فریدون احمدی، زهرا ساعی و بهروز نعمتی با دو شرکت و محمدرضا تابش، احمد انارکی، عبدالغفور ایران‌نژاد و هادی بهادری هر کدام با یک شرکت بازرگانی ارتباط دارند و به کار واردات کالا مشغولند!