eitaa logo
فانوس
152 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
7.7هزار ویدیو
10 فایل
آنچه باید بدانیم
مشاهده در ایتا
دانلود
17.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر ویژه از لیدرهای عملیاتی اغتشاشگران 🔹لیدرهای عملیاتی و راهبردی اغتشاشگران با هدایت افراد زیرمجموعه و مردمی که در خیابان‌ها حضور داشتند، دستور حمله به ماموران انتظامی و به آتش کشیدن بانک‌ها و اموال عمومی را صادر می‌کردند.
▪️چه خبر باحالی رو نشنیده بودیم زمان اغتشاشات! 5 آذر تیرانا زلزله ۶/۴ ریشتری اومده، یه عده از منافقین زیر آوار هلاک شدن و این سایت عملیات سایبریشون هم با خاک یکسان شده خدا نذاشت خوشحالیشون از شلوغ شدن ایران به یک هفته برسه :))
8.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اکبر ترکان در برنامه پرونده ویژه: ورود رهبر انقلاب به موضوع بنزین یکی از مقاطع ویژه و بزنگاه‌های اصلی دوران رهبری ایشان بود.
خبر خوب در شب ولادت امام حسن عسکری دوتا از تَکرارچیان روحانی از تلویزیون خداحافظی کردند به امید روزی که سبب تیره بختی ملت یکی پس از دیگری در اوج بیسوادی‌شان از نظریه‌پردازی سیاست خداحافظی کنند🙏
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لباس رزم گیرو رو بپوشید! باید فکر کنند شما از گیرو هستید! این کلیپ ببینید تا با تاکتیک این روزهای ضد انقلاب برای تحریک احساسات مردم و به خط کردن انها ازین روش علیه نظام اشنا بشید پشت پرده عملیات ویژه خرابکاری در ایران!پروژه ای که رد پای گروهک منافقین، مسیح علینژاد و برخی شخصیتهای سیاسی داخلی در آن دیده می شوند!
▪️ جمع آوری بیلبوردهای خانه طراحان توسط شهرداری تهران! 🔻با اعلام شهرداری تهران و بر اساس گزارش‌های میدانی، در اقدامی غیر منتظره و عجیب طرح‌های گرافیکی و بیلبوردهای کمپین فردای روشن توسط ماموران این نهادشهری در شب گذشته از سطح شهر تهران جمع آوری شد. 🔻مسئولان سازمان زیباسازی شهرداری دلیل حذف این آثار را شائبه سیاسی بودن شعار «با جوانان کارها دشوار نیست» دانسته و اذعان دارند این شعار تبلیغ حضور جوانان برای ثبت نام در انتخابات مجلس است! 🔻این درحالی است که بر روی این بیلبوردها، تصاویری از دانشمندان جوان علوم مختلف نقش بسته بود و از چند روز گذشته بر روی دیواره نگاره میدان ولیعصر، بیلبوردهای سطح شهر تهران و دیگر شهرهای کشور با هدف تبیین بیانیه گام دوم انقلاب و دغدغه رهبرانقلاب برای حضور جوانان در عرصه های تاثیرگذار انقلاب اسلامی اکران شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درد دل کشاورزان با رئیسی:ما زکات ده بودیم امروز صدقه خور شدیم
.رسایی: ظریف برای بار چندم استعفا کرد.
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #ببینید 💯 #قوه_قضائیه ⭕️ روایت کریمی قدوسی از علت هجمه ها به قوه قضائیه؛ 🔵 جواد کریمی قدوسی گفت: هجمه ها به قوه قضاییه به دنبال دستگیری جعبه سیاه نفوذ در قوه قضاییه است. _______________
حمید رسایی؛ با روحانی موافقم حتما جوانی که به خاطر عملکرد ناصواب شما عصبانی شده و لاستیک آتش زده را باید آزاد کنند. مقصر اصلی شما هستید. شخص شما را باید بازخواست کنند. #محاکمه_روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حقوقِ‌بشر کیلویی چند؟! ♦️ ظریف: سوئدی‌ها به اینستکس می‌پیوندند اما شرکت دارویی‌شان به بیماران پروانه‌ای دارو نمی‌دهد 🔹کشور‌هایی که به بهانه‌ی صلح و امنیتِ پایدار، تیم دولتیِ جمهوری اسلامی رو پایِ میزِ مذاکره کشاندن، حالا حتی به دارو هم رحم نکردند، اون هم دارویِ بیمارانِ پروانه‌ای😏 👈 حالا عدّه‌ای با پررویی تمام دَم از #صلح_جهانی می‌زنند!
🔴 جلسه بعدی با تانژانت زاویه ورود گلوله اثبات می کنه که ما به نجفی بدهکاریم! محمد اکبرزاده