eitaa logo
فانوس
149 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
7.7هزار ویدیو
10 فایل
آنچه باید بدانیم
مشاهده در ایتا
دانلود
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نقش دولت و مجلس در ماجرای ورود بانوان به ورزشگاه 🔴آنتی_آمد_نیوز
محرمانه 🔴 توافق لرزان طالبان 🔻مجله «تایم» در گزارش اختصاصی نوشت: «آمریکا و گروه #طالبان طی نه دور گفت‌وگو در دوحه قطر که با هدف پایان دادن به خشونت‌ها در افغانستان صورت گرفت، بر سر مفاد یک توافق‌نامه به نتیجه رسیده‌اند.» بر اساس گزارش‌های منتشر شده، در صورت موافقت دونالد #ترامپ با مفاد توافق‌نامه، حدود ۵۴۰۰ نظامی آمریکایی از افغانستان خارج خواهند شد و پنج پایگاه این کشور هم برچیده می‌شود. احتمال زیاد به هم خوردن این توافق‌نامه و پایبند نبودن گروه طالبان به آن باعث شده است پمپئو از امضای آن خودداری کند.
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریشه های شکل گیری اسرائیل خبیث ☑ استاد آنتی_آمد_نیوز
محرمانه 🔴 دوباره تورقوزآباد همزمان با سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران، باز هم #تورقوزآباد سرخط اخبار رسانه‌های بیگانه شد بی بی سی: خبرگزاری رویترز به نقل از دیپلمات‌هایی که نامشان فاش نشده، گزارش کرده است که نمونه‌برداری بازرسان بین‌المللی از محلی در ایران [تورقوزآباد] که #نتانیاهو آن را یک "انبار مخفی هسته‌ای" توصیف کرده بود، نشان می‌دهد که در این محل اورانیوم وجود داشته است. البته به‌گفته یکی از این دیپلمات‌ها، آزمایش‌ها نشان می‌دهند که #اورانیوم مورد نظر غنی‌شده نبوده‌ و برای تولید سلاح هسته‌ای آماده نبوده است. 🔻پ ن: خبرگزاری رویترز در انتشار اخبار دروغ و ادعایی راجع به ایران از قول منابع ناشناس، سابقه دارد.
1.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در این کلیپ یک عدد را به روایت خودش مشاهده می‌کنید! 🔺 وقتی حتی چیزی که دیکته شده بگن رو یکبار مرور نمیکنن و به فعالین مدنی می‌گویند فعالین 😁 ای خدا ببین کیا برای ما نسخه های سیاسی می‌پیچند😐
محرمانه 🔴 انتصاب حاشیه‌دار (۱) وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ ۱۱ شهریور ۹۸ دکتر #سعداله_نصیری_قیداری را به سمت سرپرست دانشگاه شهید بهشتی منصوب نمود. خبر کوتاه بود ولی ماجرا مفصل تر از این حرفهاست... ظاهرا دولت قصد پرهیز از حاشیه‌ها را نداشته و به جای توجه جدی به منویات و فرمایشات رهبر معظم انقلاب، دلسوزان و نخبگان نظام به دنبال حاشیه‌سازی،لجاجت و سیاسی‌بازی حتی در امور علمی کشور است. نصیری قیداری فارغ از جناحی و حزبی بودنش که مناسب نظام مدیریت دانشگاهی کشور نمی‌باشد، یکی از مسببین و تدوین کنندگان اصلی و محوری سند (چهار چوب عمل) ملی آموزش ۲۰۳۰ جمهوری اسلامی ایران بوده و هنگام تصدی ایشان در سمت دبیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران، این سند استکباری و مشکوک در تاریخ ۲۰ آذر ۹۵ رونمایی می‌گردد. ایشان و حامیان #سند2030 در دولت پس از موضع‌گیری های رهبری، مراجع عظام تقلید و نخبگان جامعه همچنان بر مفید بودن این سند برای جمهوری اسلامی ایران پافشاری می نمودند و برای تطهیر و تلطیف این سند به منظور آماده‌سازی آن برای اجرا، اقدام به برخی اصلاحات از جمله تغییر نام آن شدند که در نهایت رهبر معظم انقلاب در تیر ۹۶ دستور به ملغی و کنار گذاشتن سند مذکور را دادند....
11.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سخنان وحدت آفرین فرزند احمد شاه مسعود در شیر دره پنجشیر
محرمانه 🔴 انتصاب حاشیه‌دار (۲) در هنگام مدیریت #سعداله_نصیری_قیداری بر کرسی دبیر کلی کمیسیون ملی یونسکو در ایران بود که در اقدامی نادر و به صورت داوطلبانه و ابتکاری پیشنهاد و طرح تدوین سندی را تحت عنوان سند ملی آموزش ۲۰۳۰ را به یونسکو ارائه و طرح عملیاتی کردن آن را آغاز می نمایند که این خود نشان از القای ناکارآمدی و ناتوانی و عدم تکیه به درون بوده و همچنین دادن این پیام به بیگانه که برای حل مسائل مان در حوزه های پیشرفت و توسعه کشور مدلی از خود نداریم و شما بیایید برای ما نسخه ارائه دهید. سوال اینجاست که چطور فردی با بی‌اعتمادی به مولفه‌های پیشرفت با شاخص‌های ایرانی و اسلامی و به دنبال مدل توسعه‌ای غرب بوده، می‌تواند در خدمت پیشرفت علمی ایرانی و اسلامی و همچنین نهادینه سازی و مروج آن باشد؟ لذا با وجود شخصیت‌های علمی، نخبه و برجسته دیگری در دانشگاه شهید بهشتی که توانمندی های جناب نصیری قیداری به گرد پای آنها هم نمی‌رسد، انتخاب و انتصاب ایشان نشان از دهن کجی و لجاجت دولت اعتدال دارد و می‌طلبد دانشگاهییان و نخبگان علمی مراتب اعتراض خود را به این انتصاب سیاسی و دارای حاشیه اعلام دارند. همچنین فراموش نکنید "دبیرکل کمیسیون ملی #یونسکو در ایران" یکی از مهم ترین مسئولیت‌های نصیری قیداری در دولت روحانی بوده است.
4.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ زن کشی در فرانسه! 🔸به صدا در آمدن زنگ هشدار زن کشی و خشونت علیه زنان در فرانسه 🔺 کشته شدن هر سه روز یک زن در فرانسه قبله آمال غرب پرستان
محرمانه 🔴 رفت و آمد کارمندان سابق BBC و من وتو به ایران و اشتغال در پست‌های حساس! افرادی که مدتها تحت آموزش سرویس‌های اطلاعاتی رسانه‌های ضدایرانی مشغول فعالیت بوده‌اند حال چطور و با چه منطقی به آنها اعتماد می‌شود؟! به اعتراف کارمندان من و تو، #امیر_حقیقت، مدتی در بی‌بی‌سی و همسر سابقش #منصوره_حسینی در شبکه منوتو مشغول فعالیت علیه ایران بوده‌اند و بعدها مخفیانه به کشور بازگشته‌اند و در مناصب نسبتا حساس مشغول کار شده‌اند!
1.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ وحشت بی‌بی‌سی از حضور مقتدی صدر در کنار رهبر انقلاب و فرماندهان سپاه پاسداران: این نمایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه است!
محرمانه 🔴 اولین گام برای رها شدن از بازرسان آژانس ؛ بازرسی آژانس از دانشگاه‌ها تمام شد! کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی: بازرسی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از دانشگاه‌ها دیگر انجام نمی‌شود. در یک دانشگاهی ممکن است بنا به نیازهای فنی از برخی مواد استفاده شده باشد که باید بر اساس پادمان به سازمان انرژی اتمی اعلام می‌شد. دانشگاه‌های شریف، علم و صنعت، امیرکبیر و کاشان تاکنون مورد بازرسی نمایندگان آژانس قرار گرفته‌اند. 🔹پ.ن: البته هنوز امکان بازرسی روزانه از تاسیسات هسته‌ای برای بازرسان ممکن است. ✍