eitaa logo
فانوس
150 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
7.7هزار ویدیو
10 فایل
آنچه باید بدانیم
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸| رونمایی از ضدآمریکایی‌ترین طرح دیوارنگاره میدان ولیعصر 🔹همزمان با فرارسیدن ۱۳ آبان، جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان ولیعصر با شعار «ابرقدرتیم؛ ۱۳ آبان فریادی که جهانی شد» همراه با نمایش اتحاد کشورهای دنیا علیه آمریکا رونمایی شد.
محرمانه ♨️ افشاگری کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از عصبانیت روحانی در ماجرای دستگیری ادمینهای آمدنیوز و تلگرام: درموج دوم دستگیری ادمین‌های آمدنیوز و تلگرام در سال ۹۶، لیست ۲۶ نفره‌ای آماده شده بود؛ دستگیرشدگان موج اول همه اعتراف کرده بودند یکی از وزرا دولت به ما گفته این کارها را انجام بدهیم. روحانی بعد از موج اول دستگیری‌های آمدنیوز خیلی عصبانی می‌شود. بطوری که صالحی امیری روحانی را نصیحت می‌کند که به مصلحت نیست عصبانی شوید و یا این مساله را اینطوری پیگیری کنید؛ بلکه بهتراست به سلم و سلامتی پیگیری شود. روحانی نیز قضیه را به آقای #شمخانی می‌سپارد که خارج از دولت از طریق شورای عالی امنیت قضیه پیگیری شود و زودتر حل شود و پرونده بسته شود. شخص وزیر اطلاعات برای آزادی ادمین‌های بازداشت شده به شدت فشار می‌آورد؛ نکته مهم این بود که علی رغم ریموو کانالها؛ از طرف دولت با شرکت تلگرام مذاکره می‌کنند و ۲۴ساعته همه پست‌ها و کانال‌ها را برمی‌گردانند." #این_تازه_شروع_ماجراست
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محرمانه ♨️ چه کسی از بیشتر خبر دارد؟ آمریکایی‌ها یا مسئولان لیبرال داخلی!
محرمانه 🔴 حال اقتصاد ایران‌ رو به بهبود است @secret_file خبرگزاری بلومبرگ در گزارش و تحلیلی جدید از #اقتصاد_ایران نوشت که روند بهبود وضعیت به تدریج در حال آشکار شدن است به‌گونه‌ای که در یک نظرسنجی تازه صورت گرفته اکثریت شرکت‌کنندگان معتقدند که کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ راه به جایی نخواهد برد. بلومبرگ ‌پیش‌بینی کرد که اقتصاد ایران سال آینده از این رکود عمیق خارج شده و به تدریج به سمت #رشد مثبت حرکت می کند و هم اکنون ثبات نسبی به قیمت‌های مصرف‌کننده، تولید، تجارت و ارزش پول ملی بازگشته. بلومبرگ، تقویت ۴۰درصدی ارزش ریال در مقایسه با سال قبل را مشهودترین نشانه از بهبود وضعیت اقتصاد ایران خوانده. انتظار می‌رود که صادرات غیرنفتی ایران امسال به ۴۰ میلیارد دلار برسد که یک رکورد تازه خواهد بود. در صورت تحقق این امر برای نخستین بار در تاریخ مدرن ایران، صادرات غیرنفتی از صادرات نفتی پیشی خواهد گرفت #شکست_فشار_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرمانه 🔺 یک روحانی در تظاهرات لبنان بین مردم پول توزیع می کرده، مردم از نیروهای امنیتی خواستند آنها را دستگیر کرده و تحقیق کنند این پولها را از کجا آمده. @secret_file در همین رابطه محمدعلی ترشیشی طلبه قلابی وابسته به نیز دستگیر شده. هر جا هست نام آمریکا می‌درخشد!
محرمانه 🔴 تهدید تلویحی از ترکیه برای حمله به ایران! یکی از نمایندگان حزب حرکت ملی که در ائتلاف سیاسی با حزب حاکم قرار دارد، ایران را تهدید به حمله نظامی و آشوب داخلی کرد و گفت: «ترس فایده ای برای مرگ ندارد». این فرد صراحتا گفته است که پس از شمال سوریه نوبت به شمالغرب ایران خواهد رسید. احمد یی ایت بولود در این توئیت نوشته است: «آذربایجان جنوبی، جمهوری ترکیه خواهد شد و ما هم در آنجا خواهیم بود»! پس از حمله به سوریه زمزمه هایی از میان اعضای حزب حرکت ملی برای تغییر مسیر جنگ به سوی ایران به گوش‌ می رسد که ممکن است عمومیت پیدا کند. با وجود گذشت چند روز از انتشار این توئیت، سفیر ایران در ترکیه هیچ واکنشی به آن نشان نداده است. این در حالی است که همین سفیر به دلیل یک تیتر و‌ عکس معمولی به روزنامه فرهیختگان فشار وارد کرده بود و طی توئیتی به زبان ترکی استانبولی از آن اعلام برائت کرده بود!
محرمانه 🔴 در عراق هم جنجال آفرید دادگاه عراق حکم توقف پرداخت حقوق بازنشستگی غازی الیاور را صادر کرد. این حقوق به عنوان حقوق بازنشستگی رئیس جمهوری به او داده می شده در حالی که او هیچگاه رئیس جمهور رسمی نبوده، تنها معاون رئیس جمهور یا وزیر کشور بوده است. فکر می‌کنید حقوق قطع شده او، چقدر بوده است؟ بیش از ۶۱ میلیون دینار در ماه، یعنی ۶۱۰ میلیون تومان!!!!! ۶۱ میلیون دینار در ماه به عنوان حقوق بازنشستگی ریاست جمهوری برای کسی که اصلا رئیس جمهور رسمی نبوده!! نکته وقتی جالب تر می‌شود که بدانیم تمامی پست‌های عالیرتبه وی، در دوره حکومت انتقالی یا حکومت آمریکایی گارنر بوده است. آمریکا که چند ماه قبل چند مسئول عراقی را به اتهام فساد تحریم کرده بود و می‌خواست خود را قهرمان مبارزه با فساد در عراق جلوه دهد، چنین اشخاصی را روی قدرت آورده بود.
محرمانه 🔺‏اسفند ۹۵ برخی از افراد این عکس، بعد از این دیدار بازداشت می‌شوند. #مهدی_برازنده یکی از این افراد است که ارتباط نزدیکی با وزیر اطلاعات هم دارد... و احتمالا یکی از ادمین‌های وقت ‎#آمدنیوز بوده است آیا آقای کریمی قدوسی به این شخص و وزیر اشاره دارد یا خبرهای دیگری هم هست؟ #این_تازه_شروع_ماجراست ✍ مریم سادات ایرانپور
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رضاشاه چه نوع ازادی به زنان اعطا کرد؟ امام خمینی(ره): آن آزادی است که دیکته شده است از غرب برای به فساد کشیدن جوانهای ما. این نحو آزادی می‌خواهند که هم خواهرهای ما را به فساد و تباهی بکشند؛ و هم جوانهای ما، مردهای ما را به تباهی بکشند. پ؛ ن؛ همین ازادی هایی که امروزه اصلاح طلبان دارن به اسم حقوق مردم قانونی میکنند در واقع میخوان به سبک غرب مردمو سرگرم این آزادی ها کنند و خود با خیال راحت خیانت کنند و در کاخ های خود جولان بدن...دلال ها وکاسب های تمام عیار
محرمانه ♨️ پروژه‌های ناکام ضدانقلاب @secret_file پروژه #ققنوس که تلاشی برای گردهم آوردن سلطنت‌طلبان قدیمی، حول رضا پهلوی و زیر یک چتر بود، پس از گذشت هشت ماه از آغاز فعالیت، با شکست مواجه شد. «الهیار کنگرلو» مؤسس و مدیر پروژه ققنوس و «عطا هودشتیان»، مدیر و سرپرست روابط بین‌المللی این گروه با اعلام خروج خود گفتند، برنامه‌های این گروه با خواسته‌ها و ضرورت‌های آنها همخوانی ندارد... هدف از تشکیل ققنوس جذب نخبگان علمی ایرانی بود؛ اما به دلیل آنکه در میان نخبگان علمی ایرانی جذابیتی پیدا نکرد، اولین کسی که از این گروه خارج شد، شخص مؤسس این گروه بود.