eitaa logo
فانوس
150 دنبال‌کننده
10.2هزار عکس
7.7هزار ویدیو
10 فایل
آنچه باید بدانیم
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴حجت‌الاسلام عالی: ما چوب انقلابی بودن، اسلامی بودن و ولایی بودن خود را نمی‌خوریم بلکه چوب انتخاب بد را می‌خوریم/در انتخابات کسی انتخاب شود که دنبال سلفی گرفتن با امثال موگرینی نباشد 🔹شما دولت بی‌تدبیر که اسم خود را دولت تدبیر گذاشتید، به خاطر اینکه دولت قبلی سهمیه‌بندی کرده بود، جلوی آن را گرفتید. 🔹خودشان اعلام کرده بودند که اصلاً دو نرخی شدن بنزین فسادآور است، حال بعد از 6 سال چه شد که دوباره بنزین را سهمیه‌بندی کردید؟ 🔹مردم حس می‌کنند شما دارید به آنان توهین می‌کنید. 🔹من نمی‌خواهم نسبت خیانت بدهم به افرادی که این تصمیم را گرفتند، اما یقین دارم نه در میان تصمیم‌گیران بلکه در میان تصمیم‌سازان (مشاوران) خائن وجود دارد 🔹25 آبان که بنزین سهمیه‌بندی شد، نه مردم، نه برخی از وزرا و نه نمایندگان مجلس بی‌خبر بودند، اما چرا آشوبگران خبر داشتند و از قبل آماده بودند که چه زمان بزرگراه امام علی (ع) را ببندند و اسلحه را آماده کنند و مردم را بزنند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصبانیت شدید اپوزیسیون از آشوب‌هایی که به نتیجه نرسید! تا الان ژست روشنفکران و گفتمان می گرفتند ولی یهو بعد از طراحی دوساله به در بسته خوردند کشتار و خونریزی به وسط میارن😂
⭕️ آشوبگران نقابدارِ عراقی در حال تخریب‌گری 🔹 دقیقا پوششی شبیه آشوبگرانِ نقابدارِ ایرانی، این نشان می‌دهد که آخور هردو یکی‌‌است! 👈 فرق مهمّ بین دو ملّت (ایران و عراق) این‌است که مردمِ ایران بارها(سال۸۸ و ۹۸) حضور دشمن را احساس کردن و به موقع باحضورشان در سراسر کشور، آتش فتنه‌ها هارا یکی پس از دیگری خاموش‌کردند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گریه های پروفسور جلالی از بی‌اعتنایی مسئولان به راه‌های پیشرفت کشور ایشان فوق دکترای برق و متخصص آی تی از ویرجنیای آمریکاست سالهاست اومده ایران برای کشورش خدمت کنه
⛔️کارگران خبر داشتند، رئیس‌جمهور خیر❗️ 🔻وزیر کشور: “از 24 ساعت قبل، 20هزار کارگر جایگاههای سوخت از زمان اجرای طرح افزایش قیمت بنزین اطلاع داشتند.” 🔻روحانی: “من هم مثل شما روز جمعه فهمیدم قیمت بنزین تغییر کرده.”
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فعال سیاسی «اصلاح طلب»: شرمنده‌ام که تلاش کردم روحانی «رئیس جمهور» شود و اینگونه مدیریت کشور را به بازی بگیرد و به ریش مردم بخندد!
❌ایشون معاون آذری جهرمی، وزیر ارتباطات هستن. ⛔️ظاهرا علاوه بر آمریکا و غرب که از قطع اینترنت در ایران ناراحت شدن، برخی مسئولین داخلی هم حسابی ناراحت شدن! 🔻آمریکا و غرب به خاطر قطع ارتباط خودشون با اغتشاش گران ناراحت شدن، این مسئولین چرا ناراحت هستن؟ در ضمن کاش به جای مصوبه برای این امور، به دنبال حمایت از پیام رسان‌های داخلی باشید...
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ بسیجی‌ها نرسیده بودند همه چیز در آتش می‌سوخت 👈 روایت کارگر یک پمپ‌ بنزین در اصفهان از روز حمله اشرار
⛔️یک بام و دو هوای دولت! 👤رحمانی فضلی، وزیرکشور: “می‌دانستیم قطع اینترنت هزینه دارد اما جلوی هزینه‌های بیشتر را گرفتیم.” 🔻این حرف درست است، اما مسئولینی که انقدر خوب مسائل را متوجه می‌شوند، چطور نفهمیدند که افزایش سه برابری قیمت بنزین و آن هم شبانه و با غافلگیر کردن مردم، چه تبعاتی دارد؟!
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم منتشر نشده از بهزاد نبوی که پس از چند دهه از صداوسیما پخش شد☝️ 🔺بهزاد نبوی در میزگرد با زندانیان گروهکی سال ۶۳ پاسخ می‌دهد: چرا جنگ پس از فتح خرمشهر ادامه یافت؟
⭕️برخورد فراجناحی قوه قضاییه 🔸با دستور رئیس قوه قضاییه برای رسیدگی ویژه به پرونده هفت سنگان قزوین، مدیر عامل شرکت تعاونی مسکن دادگستری استان قزوین بازداشت شد/فارس 🔻البته از این خبر بیشتر اصلاح‌طلبان ناراحت شدن، چون قبل از این به دروغ، قوه قضاییه رو متهم به برخورد جناحی می‌کردن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 دکتر کچوییان؛ استاد دانشگاه تهران: در هیچ کجای دنیا حکومتی را پیدا نمی‌کنید که با کمک مردم، شورش‌ها را سرکوب کند☝️