eitaa logo
✨فانوس شب✨
910 دنبال‌کننده
15.3هزار عکس
10.3هزار ویدیو
84 فایل
جهاد تبیین را جدّی بگیرید، شبهه‌زدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید! بعضی‌ها در مقابل تیر و شمشیر ایستادند، در مقابل شبهه نتوانستند بِایستند!
مشاهده در ایتا
دانلود
هم مدافع امنیت هم مدافع سلامت اوج کرونا به مردم خدمت کرد مزدش هم الان گرفت... شهیدی که داعشی های وطنی به منزلش حمله کردند و جلوی دخترش به شهادت رسید...(منبع اعترافات قاتلان این شهید) جنایت وحشتناکی رخ داد... شهید حمید پور نوروز تاریخ شهادت 12 آبان 1401
♦️طرح مجلس برای نظارت بر سلبریتی‌ها در فضای مجازی روزنامه کیهان در یادداشتی نوشت: 🔹نمایندگان مجلس با اشاره به اینکه متاسفانه سلبریتی‌ها در فضای مجازی بدون اینکه مسئولیتی را متوجه خود بدانند هر دروغ و ادعایی را بدون تحقیق در صحت آن منتشر می‌کنند تاکید کردند که طرحی در مجلس برای قانونمند کردن سلبریتی‌ها در فضای مجازی تدوین شده است. 🔹امنیتی که با تلاش شبانه‌روزی و با اهدای شهدای به دست آمده با ادعای یک سلبریتی به‌هم می‌ریزد!
احترام برومند نوشت: امروز سه شنبه پانزدهم آذرماه ، براى حمايت از سهيلاگلستانى، حميدپورآذرى و همه زندانيان بى گناه ، همراه جمعى از هنرمندان تاتر، در مقابل زندان اوين ، بودم . من احترام برومند ، به عنوان كسى كه سالهاى بسيار شاهد مظلوميت تاترو تاتريها بوده ام ، خواستار آزادى هر چه زودتر آنها هستم پ.ن بازیگر پیشکسوتی که برای رفتار خارج از عرف همکارش تخلفی قائل نیست و درخواست ازادی او و دوستانش را دارد میدونید که سهیلا گلستانی و یک سری خانم تئاتری چند روز قبل همگی دسته جمعی در یک حرکت دسته جمعی کشف حجاب کردن.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اجرای زیبای سرود ملی گروه سرود برعندازان 👌👌😂😂 برو بچ های امنیتی دیشب با حضور لیدرهای برعندازانی که تو گونی رفتند گروه سرود تشکیل دادند و سرود ملی ج.ا.ا رو به زیبایی اجرا کردند😂 *
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا دو فاطمیه داریم؟ 🔹بنا بر نظر مشهور علمای شیعه، فاطمیه اول از سیزدهم تا پانزدهم جمادی الاول و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می‌باشد. ♦️درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها روایات مختلفی وجود دارد و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله بیان شده است؛   🔹اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان؛ بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی‌الاوّل، شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها اتفاق افتاده است و این ایام را فاطمیّه اوّل می‌خوانند؛ اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت سلام‌الله‌علیها در سوم تا پنجم جمادی‌الثانی اتفاق افتاده و این ایام را فاطمیّه دوم می‌خوانند.[۱] 🔹بنابراین ایام فاطمیه جمعا ۶ روز است، ۳ روز در ماه جمادی‌الاول و ۳ روز در ماه جمادی‌الثانی؛ فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی‌الاول و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی‌الثانی می‌باشد. ............   [۱] مجلسی، محمدباقر، مرآه العقول، ج۵، ص۳۱۲.  
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رحمت و رضوان خدا به روح مرحوم قره باغی آمریکا آمریکا ننگ به نیرنگ تو ....
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدای انقلاب جاودانه شد. اسفندیار قره‌باغی خالق بیش از نهصد ترانه و سرود انقلاب جاودانه شد.