24.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرا معاندین اصرار دارن بگن حجاب اجباری؟
👤 استاد ازغدی
🔸توئیتریها در مورد کدام اعدامشده بیشتر توئیت زدند؟/رباتها همچنان مشغول کارند!
🔺دادهکاوی ایرنا از بررسی تولیدمحتوای مربوط به اعدام چهار فرد مربوط به اغتشاشهای اخیر نشان میدهد اولویت زمانی، تاثیر زیادی در حجم تولیدمحتوای توئیتری داشته و محسن شکاری با ۴ میلیون، بیشترین و محمد حسینی با ۲۲۰ هزار، کمترین واکنش را در توئیتر فارسی به خود اختصاص داد.
🔺دادهکاوی ایرنا در بررسیهای جداگانه به واکاوی هر چهار موج توئیتری شکل گرفته پیرامون اعدام «محسن شکاری، مجیدرضا رهنورد، محمدمهدی کرمی و سیدمحمد حسینی» پرداخته است.
#دادهکاوی
#شبکه_انقلاب
#شهدا_شرمنده_ایم
#سردار_دلها
#امنیت_اقتدار
#جان_فدا
#جاسوس_خائن_موش_مرگ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صوت لو رفته شاه و امینی قبل از فرار (این مکالمه توسط ساواک ضبط شده)
محمدرضا پهلوی: اصلا رفتیم، بدون اینکه با آبرو هم رفته باشیم، مثل پیرزنها ... 😃😂🤪
دهه فجر انقلاب اسلامی گرامی
🅾این اظهارات امروز معاون وزیر بهداشت است
حالا چند سؤال:
♦️چند نفر از ما از آمدن و رفتن موج جدید کرونا خبر دار شدیم⁉️
♦️چند نفر در موج جدید از استرس احتمال ابتلا به کرونا سکته کردند⁉️
♦️چند نفر کرونا گرفتند و فوت کردند⁉️
⚠️موج جدید نشان داد که کرونا بیش از واقعیت؛ برساختی فریبکارانه حاصل هماهنگی مافیای کروناهراس و مافیای رسانهای برای القای بیماری به جامعه با هدف در دست گرفتن قدرت کنترل اجتماعی و کسب ثروت است
✅چه خوش گفت آن پیرمرد عراقی:
«هر جا تلوزیون (=رسانه) هست؛
⚠️⚠️⚠️کرونا هم هست
♻️ و هرجا تلوزیون نیست؛
خبری هم از کرونا نیست»😂😂😂
#کروناهراسی
#عملیاتروانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تخریب ورودی اصلی #پارلمان تروریست اروپا این تازه اول ماجراست!
خود کرده را تدبیر نیست ...
26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حسادت اپوزیسیون به هیبت #امام_خامنهای
🔹زدن هیبت امام خامنهای، استراتژی صریح آمریکا
🔹توهینهای شارلی ابدو به رهبر انقلاب از کجا نشأت میگیرد؟
🇮🇷 @JahadeTabiien
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی و جذابیت های خانه ای با ۹ فرزند ❤️❤️🌹🌹❤️
#جهاد_تبیین
#تبیین_فاطمی
#فرزند_آوری
#خانواده_شاد
🇮🇷 @JahadeTabiien
پیام رهبر انقلاب به بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز
حضرت آیتالله خامنهای در پیامی به بیست و نهمین اجلاس سراسری نماز برپائی این همایش را پس از دوسال مایه خرسندی و برکت دانسته و خاطرنشان کردند: پیوندهای حیاتی در یک جامعهی خوشبخت و خوشفرجام، همچون دوستی و گذشت و مهربانی و همدلی و همدردی و یاریرسانی و خیرخواهی و امثال آن به برکت رواج و اقامهی نماز، استحکام مییابد.
متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فیالعالمین ارواحنا فداه
برپائی این همایش فرخنده پس از تأخیر دوساله، مایهی خرسندی و انشاءالله موجب برکت است. هر تلاش فکری و عملی برای نشان دادن ارزش نماز و بزرگداشت این فریضهی مبارک، کاری در جهت نورانی کردن دل انسانها و گرم کردن محفل زندگی آنها است.
یاد خدا که نماز مظهر کامل آن است، دل و جان را آزاد و جامعه را آباد میسازد. پیوندهای حیاتی در یک جامعهی خوشبخت و خوشفرجام، همچون دوستی و گذشت و مهربانی و همدلی و همدردی و یاریرسانی و خیرخواهی و امثال آن به برکت رواج و اقامهی نماز، استحکام مییابد. صفهای نماز جماعت، صفوف به هم پیوستهی فعالیتهای اجتماعی را پدید میآورد. کانون گرم و پرشور مساجد، کانونهای همکاری در عرصهی اجتماعی را رونق میبخشد. نماز، آنگاه که با احساس حضور خداوند، گزارده شود به همهی عرصههای زندگی نورافشانی میکند و دنیا و آخرت فرد و جامعه را آباد میسازد.
نمازگزار -هر که و هر جا- به اندازهی ظرفیت خود از نماز بهره میبرد، ولی در این میان، جوانان و نوجوانان از همه جلوترند؛ بهرهی آنان از نمازی که با توجه و خشوع خوانده شود بسی بیشتر است. دل جوان و نوجوان آمادگی افزونتری دارد برای رسیدن به «فلاح» که اذان نماز، شتاب گرفتن به آن را سفارش میکند.
پدران و مادران، معلمان و استادان، اندرزگویان و راهنمایان، این حقیقت را در رابطه میان نماز و جوان، به یاد داشته باشند و وظیفهئی را که بر دوش آنهاست بشناسند.
مدارس، دانشگاهها، بطور ویژه دانشگاه فرهنگیان، صداوسیما و دیگر دستگاههای فرهنگساز، در شمار مخاطبان اصلی «اقیموا الصلاة» جای میگیرند.
توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۵ بهمنماه ۱۴۰۱
تهاجم گروهك ضدانقلاب مسلحِ "اتحاديه كمونيستها" به شهر هزارسنگر "آمل" در(1360ش)
🔸ضد انقلابيون مسلح در قالب اتحاديه كمونيستها با جمعآوري تمام امكانات و نيروهاي خود، در شب ششم بهمن 1360، به شهر هزارسنگر "آمل" حمله آورده تا به تصور خويش آن را مركز حملههاي بعدي در خطه شمال ايران قرار بدهند.
🔸ولي نيروهاي رزمنده و مردم انقلابي اين شهر، در اندك زماني تهاجم ضد انقلاب را دفع نمودند. گرچه تعدادي از اهالي اين شهر در اين هجوم وحشيانه ضدانقلابيون به شهادت رسيدند ولي تعداد بسياري از مهاجمان به هلاكت رسيده، تعدادي اسير شده و مابقي در جنگلهاي اطراف پراكنده گشتند.
#جمهوری اسلامی _ حرم_ است
#ایران _ قوی
ششم بهمن ١٣۶٠ ، سالروز حماسه مردم مازندران بویژه آمل درمقابله با گروه های کمونیستی و سایر ضدانقلابیون گرامی باد .
مردم متعهد و انقلابی شهرستان آمل با دفاع در کوی و برزن { خیابان ها و کوچه پس کوچه ها } با گروه های مسلح ضد انقلاب که قصد تصرف و اشغال شهر را داشتند ، به مقابله برخواستند .
در این مقاومت عاشورایی ، تعداد چهل نفر از مدافعان انقلاب اسلامی { مردان و زنان } به شهادت رسیدند .
شهر آمل به سنگرهایی تبدیل شده بود که مردان و زنان سلحشورش با حداقل امکانات و تجهیزات با عوامل استکبار جهانی مقابله و می جنگیدند .
لذا به پاس مقاومت و ایستادگی مدافعانِ این شهر ، به شهرستان هزارسنگر معروف گردید .
آن ایستادگی و مقاومت مردمی آنقدر ارزشمند بود که امام خمینی { ره } در وصیت نامه خود ازآن یاد نموده است .
یاد و خاطره حماسه سازان مقاومت و ایستادگی بویژه شهدای عظیم الشان در جبهه های شمالی کشور گرامی باد .
🇮🇷 رسانه بسیج دانشجویی
دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران 🇮🇷
🌹گرامیباد سالروز حماسه مردم غیور آمل در سال 60
🔴حماسه از منظر ولایت
♦️امام خمینی (ره) در مورد این حماسه تاریخی فرمودند «من از شهرستان آمل و مردم فداکار آن تشکر می کنم. دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند.»
♦️ هم چنین مقام معظم رهبری در مورد ششم بهمن می فرمایند: «نباید اجازه داد که این خاطره های پرشکوه، این حوادث بی نظیر و تعیین کننده تاریخ انقلاب، در ذهن ها کم رنگ شود. نسل جوان ما باید این خاطره ها را درست بشناسد، بتواند آن ها را تحلیل کند و آن ها را چراغ راه آینده پرماجرای خود و هدف بلند خود قرار بدهد. «شهر هزار سنگر» این تعبیر کمی است؟ حرف کوچکی است؟ قضیه ششم بهمن آنقدر اهمیت داشت که امام بزرگوار ما آن را در وصیتنامه تاریخی خود هم مندرج کردند، آن را یادگار گذاشتند؛ یعنی فراموش نشود. حالا چرا فراموش نشود؟ برای این که حوادث تاریخی، هم درس است، هم عبرت است. قضایای جاری بر یک ملت، قضایائی است که در برهه های مختلف غالباً تکرار می شود».
🔴مقابله با انقلاب
♦️پیروزی انقلاب اسلامی آغاز یک راه جدید برای ملت ایران بود که قرن ها زیر یوغ استعمار و استبداد به سر برده بودند و هرازگاهی به رهبری روحانیت قیام هایی در گوشه ای از این سرزمین اتفاق می افتاد، اما با دخالت استعمار این قیام ها سرکوب می شد.
♦️وقوع انقلاب اسلامی که ناشی از آگاهی و عزم ملت ایران برای تعیین سرنوشت خود بود و با رهبری امام خمینی (ره) به سرانجام رسید، دشمنان و ایادی داخلی آن ها را نگران کرد، زیرا تنها وقوع یک انقلاب مطرح نبود، تفکر ضد استکباری این انقلاب برای دشمن نگران کننده بود، لذا از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش برای سرنگونی این نظام نوپا از سوی جریان های منحرفی چون منافقین و کمونیست ها صورت گرفت.
🔴حساسیت حادثه
♦️در این میان حادثه 6 بهمن سال 60 اتفاق مهمی در تاریخ انقلاب اسلامی بود که با درایت مردم آمل به سرانجام رسید، در روز 6 بهمن منافقین و کمونیستها تلاش کردند با تسخیر شهر و تثبیت مواضع خود، سایر شهرهای شمالی ایران را محاصره و تسخیر کنند و با حمایت شوروی این بخش ها را از ایران جدا کنند.
♦️در این زمینه منافقین با کمونیست ها یک صدا شدند تا در برابر جمهوری اسلامی بایستند و نظام نوپای اسلامی را با چالشی بزرگ روبه رو سازند، آن ها تلاش می کردند تا با مبارزه در نقاط شمالی کشور به نوعی تلاش رزمندگان اسلام در جبهه ها را تحت الشعاع قرار دهند، منافقین در کردستان نیز آشوب ایجاد کرده بودند و در واقع این توطئه دشمن در آمل برای غافل شدن جمهوری اسلامی از کردستان نیز بود.
🔴خیال خام
♦️منافقینی که در آمل دست به سلاح بردند، تصور می کردند در ظرف چند روز می توانند شمال کشور را از ایران جدا کنند و مردم را با خود همراه سازند، این ایده ناشیانه در سال 67 نیز به اجرا درآمد، در روزهایی که منافقین با کمک صدام می خواستند با یک حمله برق آسا تهران را تسخیر کنند، اما در عملیات مرصاد شکست تاریخی متحمل شدند.
منافقین در سخنان خود اعلام می کردند که ما برای رهایی مردم ایران قیام کرده ایم و باید مردم به قیام ما بپیوندند.
🔴 قیام مردم
♦️اما در روز 6 بهمن نبرد مسلحانه ای در شهر شکل گرفت که مردم آمل پیشتاز این مبارزه بر علیه منافقین بودند، در روزهایی که به دلیل جنگ تحمیلی جمع زیادی از مردم آمل در جبهه ها حضور داشتند، فرزندان آن ها و زنان آملی مقابل منافقین ایستادند و در یک نبرد نابرابر با اهدای 40 شهید اجازه ندادند، این فتنه منافقین به نتیجه برسد.
♦️این مقاومت مردمی در شهر آمل موجب شد تا منافقین در معادلات خود تجدید نظر کنند، منافقین همیشه تصور می کردند در هر شهری که عملیات مسلحانه انجام دهند مردم به آن ها می
پیوندند، اما مردم شهر آمل نشان دادند که نه تنها مردم این شهر بلکه سایر ملت ایران هیچگاه پذیرای منافقینی که دستشان به خون فرزندان این ملت آغشته است، نخواهند بود و با قدرت در برابر هرگونه فتنه گری دشمنان ایستادگی می کنند.
🌷شهدای ششم بهمن سال ۶۰ شهرستان آمل🌷
⬅️ کمونیست ها و خفاشان کوردل شب دزدانه وارد شهر آمل شدند به خیال خامشان مردم شریف آمل فرش قرمز برایشان پهن میکنند چون فریب عده ای وطن فروش را خوردند . درگیری را شروع کردن و متاسفانه چهل تن از عزیزان ما را به شهادت رساند .ولی مردم ولایتمدار شهر و روستای آمل با درست کردن صدها سنگر (که بعدها معروف به شهر هزار سنگر شد ) و مبارزه با آنها درسی به آنان دادند تا سالها طول میکشد خود و اربابانشان از خاطره شان محو شود ..و این حماسه در تاریخ ثبت شد ، امام خمینی (ره) در وصیت نامه اش فرمودند ما باید از مردم فداکار آمل تشکر کنیم .
شادی ارواح طیبه شهدا صلوات..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🥀🕊🌹🌴🌹🕊🥀
#شهیده_والامقام
#سید_طاهره_هاشمی
تنها #بانوی_شهیده
قیام خونین #ششم_بهمن
شهر آمل
در اول خرداد سال 46 در شهربانو محله شهر آمل در خانواده اي مذهبي ديده به جهان گشود. شش ساله بود که به مدرسه رفت و با اشتياقي بسيار به تحصيل پرداخت و پيوسته جزو شاگردان ممتاز کلاس بود. انساني صبور، صادق، از خود گذشته و صريح اللهجه بود که هميشه نظراتش را آشکارا بيان مي کرد و از بيان حقيقت ترسي نداشت. بسيار کوچک بود که همراه خواهرانش در راه پيمايي ها شرکت مي کرد.
در پانزده سالگي، به عنوان يکي از فعال ترين اعضاي واحد خواهران انجمن شهربانو محله شروع به کار کرد و از نظر اخلاق و رفتار، الگوي ديگران شد.
بالاترين دغدغه طاهره آشنا ساختن دوستان و آشنايان با اسلام بود. بسيار به خواندن نماز اول وقت و نماز جماعت اهميت مي داد و سعي داشت پيام هاي شانزده گانه امام را نکته به نکته رعايت کند و در اين راستا، غالباً روزهاي دوشنبه و پنج شنبه را روزه مي گرفت.
او که علاقه زيادي به خط و نقاشي داشت، درباره وقايع انقلاب و جنگ، طرح هاي زيادي را از خود به جا گذاشت. او علاقه خاصي به امام داشت و هرگاه دلتنگ مي شد، عکس امام را مي کشيد. يک هفته قبل از شهادت، طاهره به همراه اعضاي انجمن اسلامي دبيرستان هاي دخترانه، به اردويي در تهران رفت و از بهشت زهرا و مزار شهداي 72 تن ديدار کرد.
يک شب قبل از شهادتش براي خانواده تعريف کرده بود که شهيد بهشتي و يارانش را با دو تن از اعضاي انجمن اسلامي محل در خواب ديده و مژده شهادتش را از زبان آنها شنيده است. در روز ششم بهمن سال 60، هنگامي که گروه هاي چپ متجاوز که از مدت ها قبل در جنگل هاي اطراف آمل مستقر شده بودند، به شهر حمله کردند، او که در گردآوري دارو، غذا و تهيه کيسه براي شن و سنگرسازي، سر از پا نمي شناخت. در غروب روزي خونين، هنگامي که مي رفت تا دوستش را همراهي کند، به ضرب گلوله دشمنان انقلاب از پا درآمد و به آرزوي ديرين خود، شهادت، نائل شد.
#روحش_شاد
#یادش_گرامی
#راهش_پر_رهرو
🔴 کاهش معنادار و هشدار دهنده تعداد ازدواج ها در چند سال گذشته /جوانان را دریابید
🔹بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی، اقدامات فرهنگی و ارائه مشوقهای جدیتر و کمککنندهتر شاید بتواند کمی به بهبود وضعیت فعلی کمک کند.
🇮🇷 @JahadeTabiien
🔴حالا ما واقعیت این حسن فیروزی رو فهمیدیم و خودش هم اعتراف کرد که کلا دروغ بوده...
👆ولی حساب کنید از چند نفر اینطوری با داستان های فیک قهرمان سازی کردن و باهاش اشک فالوورای گوسفندشون رو در اوردن
🇮🇷 @JahadeTabiien