eitaa logo
✨فانوس شب✨
899 دنبال‌کننده
15.3هزار عکس
10.4هزار ویدیو
84 فایل
جهاد تبیین را جدّی بگیرید، شبهه‌زدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید! بعضی‌ها در مقابل تیر و شمشیر ایستادند، در مقابل شبهه نتوانستند بِایستند!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به این دختر خانم توجه کنید ☝️ تحلیلی که‌می کند: کشور دست چه آدم بی‌سوادی بوده است ... اما وقتی میگن کار فلانی بوده اصلا نمی پذیرد 😅🤣🤣🤣🤣 این چنین افرادی در جامعه کم نیستند؟!😃😃😃
3.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عجب کلیپ باحالی این 😂😂😂
چی میگه این؟ 😂 این چی مصرف می‌کنه؟!! کسی می‌دونه؟!! ظاهراً این خانواده مالیخولیای ارثی دارند.
🔴 وظیفه جمهوری اسلامی برای حفاظت از دختران معصوم فروغی بسطامی : فریاد که در رهگذر آدم خاکی بس دانه فشاندند و بسی دام تنیدند برخی از این دام ها و دانه ها ی مربوط به شیطان، اقتضای زندگی در این دنیا است و خداوند هم به وسیله آنها ما را آزمایش می کند؛ اما برخی از این دام ها و دانه ها برای دختران معصوم ما به دلیل سرپیچی از دستور خداوند و کم کاری ها به وجود می آید. این کم کاری ها موجب می شود که آنها در معرض طوفان شهوات و ضلالت قرار بگیرند. ◀️ وظیفه جمهوری اسلامی این است که این دام ها و دانه هایی که از طریق دشمنان و امتداد داخلی آنها برای دختران معصوم ما گذاشته می شود را از سر راه آنها بردارد.
الحمدللّه 🤲🏻💙 با اطمینان می‌گم؛ اگر قدرت جمهوری اسلامی نبود، طبق برنامه‌ای که برای منطقه ما ریخته بودند، امروز شاهد نوع دیگری از آتش‌بازی در تهران بودیم. ممنون که هستی آقای جمهوری اسلامی. 
🔹توی این دنیا: یکی ميشه ‎ که در زندگی‌ش، "حج" و مقصدش میشه "الله"، خودش رو به "خدا" میفروشه و با "ذبیح‌الله" و "عبدالله‌" شدن به "فلاح و فوز عظیم" میرسه؛ یکی هم مثل ‎ حاجیِ مقصدِ آمریکاست، "صدا"ش رو میفروشه به "شیطان" تا به خیالِ ش "بِبَره"؛ اما "خُسران"
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دشمن‌تر از دشمن؛ التماس اپوزیسیون خارج‌نشین از غرب برای تشدید تحریم و فشار علیه ایران!! 💢 «نگین شیرآقایی» فعال سیاسی ضد ایرانی از تریبون شبکه "بی‌بی‌سی" خطاب به غرب: 🔺"مثلا فروش نفت که از طریق تانکرهای شناور در دریای عمان یا حتی اقیانوس هند در حال انجام است، چطور می‌شود این راه را بست؟! به نیروهای بین‌المللی فشار بیاید سازوکاری اندیشیده شود که دور زدن تحریم‌ها ردگیری شود!!" ❌ اپوزیسیون خارج‌نشین برای براندازی دست به هرکاری می‌زنند تا بتوانند به هدف خود برسند حتی اگر تحقق این هدف به مثابه نابود شدن زندگی مردم ایران باشد!!
🔥هک دوم تلویزیون و خبرگزاری❗ 🔻امروز وقتی بیش از ده کیلومتر تا میدان آزادی را میان سیل عظیم جمعیت رفتم و برگشتم؛ با تمام دقتی که به رویداهای رسانه‌ای اطرافم داشتم مجموعا سه کشف حجاب در حاشیه راهپیمایی دیدم که به نظر می‌رسید همین تعداد هم بیشتر برای حاشیه سازی آمده بودند که ناکام ماندند. 🔻ازسوی دیگر صادقانه عرض کنم از تعداد بسیار زیاد بانوان چادری و خصوصا دختران نوجوان چادری، آن هم بعد از این حوادث تلخ قدری شگفت زده شدم! 🔻اما در رسانه‌ها حتی صداوسیما، این حضور ارزشمند دختران جوانی با آگاهی در طوفان حملات دشمن، چادر را انتخاب کردند، بازتاب جدی نداشت! 🔸پ.ن۱: ظاهرا یرخی خبرگزاری ها دنبال تصویر «بی حجاب» پرچم بدست بودند که یا پیدا کنند یا بسازند! و اگر دید روزی افشا شد که یک خبرگزاری عمدا این صحنه را تولید و سعی کرده به راهپیمایی بچسباند تعجب نکنید. 🔸پ.ن۲: گاهی رسانه‌ها در عملیات خرابکاری هک می‌شوند تا تصویری را که دشمن می خواهد منتشر شود و گاهی به دلیل نفوذ یا ضعف اعتقاد یا تحلیل مسئولان رسانه، این خواست دشمن بدون خرابکاری و خیلی رسمی و شیک تامین می شود و عملا رسانه «هک نوع دوم» می شود!
🔴انفعال های فرهنگی همچنان ادامه دارد ⏪محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی: "اگر خانمی کشف حجاب کرده اما هنوز حاضر است با حجاب در یک فیلم حضور داشته باشد، یعنی در عمل می‌گوید من اشتباه کرده‌ام و می‌خواهم به عرصه فعالیت بازگردم، قطعاً قرار نیست ما مانع او بشویم. هر کس در هر شرایطی احساس می‌کند اشتباه کرده و می‌خواهد بازگردد، حتماً راه برایش باز است"/ایرنا ✍پ.ن: 1⃣واقعاً این ادبیات شل، چه ادبیاتی است؟ «هنوز حاضر است با حجاب در یک فیلم بازی کند» چه صیغه ای است؟ اگر یک بازیگر،با حجاب در فیلم بازی می کند، وظیفه اش است و منتی هم برای حضور یا عدم حضور او در عرصه بازیگری نیست؛ نه در سینما و نه در سطح جامعه حق کشف حجاب ندارد. 2⃣بر اساس سخن رئیس سازمان سینمایی، همینکه بازیگر حاضر است با حجاب در یک فیلم بازی کند، یعنی در عمل می گوید که من اشتباه کرده ام که کشف حجاب کرده ام❗️ ⚠️واقعاً میان حضور با حجاب در یک فیلم و اظهار پشیمانی، چه ملازمه ای وجود دارد؟ 👈 ضمن اینکه در برخی مسائل اجتماعی و فرهنگی برای اینکه قانون در حد مترسک جلوه نکند و برای عموم مردم بازدارندگی از ارتکاب تخلف داشته باشد، به دلیل عمومی بودن ارتکاب تخلف،👌 حتی عذرخواهی رسمی نمی تواند جریمه و برخورد را از بین ببرد؛ مثل رد شدن از چراغ قرمز 3⃣وقتی بازیگران بعد از کشف حجاب هم به راحتی بتوانند در فیلم ها بازی کنند آنگاه سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. 🔻 قانون مملکت چه می شود؟ هزینه تخلف از قانون و دهن کجی علنی به حکم الهی چه می شود 🔻چه حرکت بازدارنده ای برای برخی بازیگران هنجار شکن وجود دارد?
🌱چنان که می‌برد عطش؛ ز طفل تشنه تاب را.... 🌱ندیدن ضریح تو ! زِ من گرفته خواب را...
زمان: حجم: 599.9K
🔴 منتظری دادستان کل کشور در سخنرانی ۲۲ بهمن اصفهان: ▫️نظام اسلامی و ملت شریف ایران قطعا و قاطعانه با برنامه دشمن برای بی‌حجابی مقابله میکنند‌