eitaa logo
✨فانوس شب✨
971 دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
9.8هزار ویدیو
84 فایل
جهاد تبیین را جدّی بگیرید، شبهه‌زدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید! بعضی‌ها در مقابل تیر و شمشیر ایستادند، در مقابل شبهه نتوانستند بِایستند!
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴🔴🔴رفقا مراقب باشید در نقد صدا و سیما نوک پیکان نقد صدا و سیما سمت رئیس آن نرود 👈 این خواست دشمن است تا در مرحله بعدی بگوید رئیس را رهبر انتخاب می کند پس مقصر اصلی رهبر است. 👈روسای صدا و سیما اکثرا در زمان خود، خوب بودند و رییس کنونی هم مومن و سلیم النفس است لکن در دوره روحانی اصلاح‌طلب و ملعون، مهره های نفوذی در این سازمان رخنه کرده اند . 👈ما باید با تماس با صدا و سیما مطالبه کنیم تا این سازمان از نفوذی ها پاکسازی شود . 👈این مطالبه ی ما کم کم در میان کارکنان صدا و سیما فضایی را ایجاد می کند که دست رئیس صدا و سیما را باز می کند تا قاطعانه برخورد کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید علی خامنه ای 😍 به خاک آمریکا رسید 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
5.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم به براندازان دوزاری 😆 خرج شماها نهایتا یه سیفونه 😉
13.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای امام رضا، حتی خوش‌به‌حالِ فرش‌های عاقبت بخیرِ حرم :) حس و کیفیت کلیپ انقدر بالاست که انگار اونجایید💛🌱
حامد زمانی ترور جانی شدن سالهای گذشته و اینکه تهدیدش کردن که نباید بخونه کسی که فرزند شهید هست اینطور جلوی پیشرفتش رو می گیرن چه انتظاری هست که تلویزیون دعوتش کنه ولی الان در دولت آقای رئیسی تلویزیون باید سرود های کوبنده اش رو پخش کنه هر روز روزی چند بار همه شبکه ها ولی دستانی و نفوذی هایی هستن در صدا و سیما که نمی زارن و اینا باید حذف بشن برکنار بشن
⭕️یکی برای رضای خدا، فقط با دو ساعت حرف، اندازه چند سال کار بعضی سازمان‌ها اثر گذاشت؛ 🔹یکی هم بود که ۳۰ میلیارد میگرفت تا هر شب، از یکی بی‌خاصیت‌تر از خودش بپرسه: "احساس خوشبختی داری؟" 🔹آقای صداوسیما، با چه منطقی به مهران مدیری‌ها تریبون میدادی و به رائفی پور نمیدادی؟!
قبلا تلاش میکردن هیچ کشوری به ایران سلاح نفروشه الان دارن تلاش میکنن ایران به هیچ کشوری سلاح نفروشه ... ؛) ❤️ اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
🔴 احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه برای بار سوم 🔹 پیرو اعلام تحریم‌های خودسرانه و بی اساس لندن علیه چند مقام و واحدی از یک نهاد جمهوری اسلامی ایران، سفیر انگلیس ساعتی قبل از سوی مدیرکل غرب اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد. 🔹 در این ملاقات مراتب اعتراض شدید جمهوری اسلامی ایران به انگلیس به دلیل مداخله در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران به سفیر اعلام و اقدام مداخله جویانه این کشور قویا محکوم شد.
❇️ از همه کانال های انقلابی میخوایم که انقدر در بازی های رسانه ای دشمن شرکت فعال نداشته باشند! ⭕️ نفوذی های صدا و سیما تصاویر برهنه پخش میکنند از این طرف انقلابیون هزار برابر توی کانال هاشون منعکس میکنند که هر کسی هم ندیده حتما ببینه! ⭕️ توی گوگل مپ دشمن یه غلطی میکنه بعد انقلابیون عزیز با قدرت هزار برابری منعکس میکنند که خوب دیده بشه! ⭕️ شبکه های تلویزیون رو هک میکنن دوباره انقلابیون هی اون عکس ناجور رو با قدرت تمام منتشر میکنند! عزیزان دلم خواهش میکنم انقدر در دام بازی های رسانه ای دشمن نیفتید....
آخوند‌ها نمی‌روند، چون جمهوری اسلامی حرم است و حرم بدون آخوند مگه میشه؟ 😂