✅ مراقب لاشخور ها باشیم !
درست است که این روزها شاهد آخرین پرده های ضعف تدبیر دولت هستیم و مردم کلافه از قطع های مکرر برق و آب هستند و از سر مطالبهگری مقابل ادارات آب و برق تجمع میکنند، اما واضح است لاشخورهای سیاسی و رسانهای معاند با بهره گیری از رسانه هایی که رژیم های کودکش در اختیار آنها قرار دادهاند به دنبال اغراض پلید خود از این وضع هستند.
آنها نه تنها از رنج مردم ناراحت نیستند، بلکه از وضع به وجود آمده همانند کفتاری که لاشه مرداری گیرش آمده سرکیف هستند. فراخوان های تجمع های اعتراضی سازمان های تروریستی و مزدوری چون سازمان منافقین، نه برای حل مشکل، بلکه که آنها و اربابانشان در پی بحران آفرینی های جدید هستند تا مشکلات جامعه را بیشتر کنند.
✅ دو لبه یک قیچی؛ نفوذی ها و سهم خواهان
یکی از ویژگی های جریان سیاسی و رسانههای حامی دولت فعلی رنگ عوض کردن و تغییر سریع رویکرد از مدافع وضع موجود به منتقد وضع موجود است.
این جماعت زبان و قلم های خود را در کاسه های زهر خوابانده اند تا بلافاصله بعد از شروع به کار دولت منتخب، آنها را به کار انداخته و اجازه چشیدن حلاوت خدمت صادقانه دولت انقلابی به مردم را ندهند.
در این مسیر سه طیف کمک کار آنها خواهند بود:
۱) نفوذی هایی که بوی قدرت را خوب استشمام میکنند.
۲) سهم خواهانی که به جز منافع خود به چیز دیگری فکر نمی کنند.
۳) مطالبات انباشته ای که در سالیان اخیر محقق نشده اند.
در این وضعیت قشر نخبگان جامعه برای کمک به دولت انقلابی وظایفی دارد که از جمله آنها شناسایی و مقابله هوشمندانه با نفوذی ها، هشدار و طرد سهم خواهان و اقناسازی افکار عمومی نسبت به تنظیم سطح مطالبات خود با واقعیتهای جامعه است.
کنایه روزنامه اصلاحطلب به حسن روحانی ‼️
روزنامه "آفتاب یزد" خطاب به حسن روحانی نوشت:
🔻 پس از مدتها خاموشی بالاخره دیروز رئیس دولت دستوری ویژه برای بررسی موضوع داده است.
🔹 به نظر میرسد حضور دیرهنگام رئیس جمهور در میدان دلیل روشنی است بر اینکه ایشان آنچنان از حال و اوضاع مردم و مملکت خبر ندارند. طبیعی هم به نظر میرسد. چه زمانی سواره از پیاده خبر داشته است؟ چه زمانی کسی که حتی هنگام سخنرانی زیر باد دو کولر گازی است از حال مردم تشنه و گرمازده خبر دارد؟
❌ نظریه:
🔸 البته فراموش نمیکنیم همین رسانههای اصلاحطلب در سالهای گذشته چگونه از حسن روحانی حمایت میکردند و حالا برای آنکه میخواهند نشوند رسوا، همرنگ جماعت میشوند!
🔺 روزنامه آفتاب یزد تیتر "روحانی مچکریم" را که هنوز فراموش نکرده است؟!
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️نشر برای اولین بار♨️
مهربونم بازم برات غزل سرودم
نگی به یاد تو نبودم
تویی تمام تار و پودم...
🎤با صدای محمدحسین پویانفر
💌 حتماً برای دورافتادگان از حرم ارسال کنید...
💐 #چهارشنبه_های_زیارتی #نماهنگ
❣️ کانال رسمی حرم مطهر امام رضا(ع)
🆔 @razavi_aqr_ir
📺 قطعی برق نتیجه نسخه پیچی تاجزاده و دوستان🔌🔌🔦🔦🔦
🔸جریان اصلاح طلب به عنوان بانی اصلی وضع موجود در کشور از طریق رسانه های متعددی که در اختیار دارد، همواره سعی کرده تا در موضوعات مختلف با پاک کردن صورت مسئله، ردپای خود در ایجاد وضع موجود را از بین ببرد.
🔸برخلاف ادعای اصلاح طلبان، قطعی برق به دلیل تحریم ها نیست، بلکه علت اصلی در سوءمدیریت دولت و دیدگاه غیرکارشناسی و تأمل برانگیز دولت اقای روحانی درباره صنعت هسته ای است.
بیبرقیهایی که امروز دامن مردم ایران را گرفته است، زندهکننده همین مرثیه بزرگ در اذهان عمومی است. مرثیهای به نام «مخالفت با انرژی هستهای» و محرومسازی کشور از صنعتی پیشرو که نهتنها میتوانست روشنایی چراغ خانههای ایرانی را تا همیشه تضمین کند، بلکه میتوانست موتور محرکه بسیاری از صنایع دیگر شده و رشد اقتصادی چشمگیری را برای کشور به ارمغان بیاورد.
⚠️در سالهای گذشته امثال زیباکلام و شیرزاد و تاجزاده و حجاریان و...با هجمه به صنعت هسته ای این تکنولوژی برتر را هزینه ساز و بی فایده قلمداد کردند.
✅ رهبر معظم انقلاب- 13 دی 86- حدود 12 سال قبل در دیدار دانشجویان دانشگاه های استان یزد فرمودند:« در داخل کشور خودمان جنجال راه انداختند که آقا انرژی هستهای هزینهی بدون سود است؛ چرا دارید این کار را میکنید؟...اول گفتند نمیشود، نمیتوانیم؛ بعد که دیدند توانستیم، گفتند آقا این هزینهای است که سود ندارد، فایدهای ندارد».
ایشان در ادامه تاکید کردند:«چطور فایدهای ندارد؟ ما برای بیست سال دیگر حداقل بایستی بیست هزار مگاوات برق از انرژی هستهای به دست بیاوریم. برآوردی که برای مصرف انرژی در کشور و تولید برقِ مورد نیاز کردهاند، حداقل بیست هزار مگاوات باید از طریق انرژی هستهای باشد؛ والّا ما باید برق را از دیگران گدائی کنیم؛ یا اگر نتوانستیم گدائی کنیم، یا ننگمان آمد، یا به ما ندادند، از خیر چیزهائی که با نیروی برق میچرخد، باید بگذریم؛ از کارخانه، از تولید، از بسیاری از ابزارهای پیشرفت. خب، ما کِی شروع کنیم تا بتوانیم بیست هزار مگاوات را بیست سال دیگر به دست بیاوریم؟ الان اگر دیر هم نشده باشد، قطعاً زود نیست».
⚠️همان جریانی که دیروز ساخت پالایشگاه را بی فایده و واردات بنزین را امری اجتناب ناپذیر قلمداد می کرد، حالا مدعی است که قطعی برق به دلیل تحریم هاست.
✳️دیروز جوانان نخبه، انقلابی و مومن در اقدامی جهادی با ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس، ایران را در تولید بنزین خودکفا کرده و امروز هم همان جوانان عزیز می توانند معضل قطعی برق را رفع کنند. شرط تحقق این مسئله آن است که طرفداران «تز آبگوشت بزباش» و مدافعان شعار «ما نمی توانیم» زمام امور را به مدیرت جهادی بدهند تا مردم طعم شیرین خدمت را بچشند.
🔹لازم به ذکر است که برای نمونه اکنون فرانسه 75 درصد تامین برق خود را از طریق صنعت هسته ای تامین می کند.
🔴🟠اولويت هاى رييس جمهور منتخب⚪️🟢
كمتر از يک ماه دیگر حجت الاسلام سيد ابراهيم رييسى رسما قوه مجريه را تحويل و كار خود را آغاز خواهد كرد.
با آرزوى موفقيت و خدمت صادقانه از سوى ايشان و دولت آينده از سر خيرخواهى مواردى را به عنوان اولويت هاى كارى تقديم مى نمايم
🔰🔰
1️⃣ تمركز بر انتخاب كابينه اولويت اول است. تيم كارى كه بايد پاكدستى، انقلابى بودن، كارآمدى، تجربه و دانش لازم را به همراه روحيه جهادى داشته باشند مهم ترين معيارهاى گزينش تيم كارى است. در اين انتخاب سهم خواهى و نگرش جناحى، تندروى و راديكاليسيم نبايد جايي داشته باشد.
2️⃣ تحويل صورت وضعيت موجود كشور از دولت فعلى همراه با مستندات و اسناد روشن اولويت بعدى است. فرصت اين كار هم محدود است و وقت رييس جمهور منتخب هم بس محدودتر. تيم موقتى از سوى جناب رييسى ماموريت يابند اين كار را انجام دهند.
3️⃣ زمان بندى برنامه ها و اولويت هاى نيمه دوم سال ۱۴۰۰* بدور از شتابزدگى و مشخص كردن "قول ها و وعده هاى انتخاباتى" كه براى آغاز بكار دولت و تعهد اجراى آن در ۱۰۰ روز نخست داده شده است از اين جمله است.
4️⃣ مساله برجام و رفع تحريم ها، گسترش واكسيناسيون كرونا، رونق كسب و كارها، برنامه و بودجه سال آينده،* در زمره اولويت هاى مهم دولت است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
🔹️🔹️
كشور شرايط سخت و دشوارى دارد. دوران انتخابات پايان يافته است، مديريت و اداره كشور بايک جناح يا يك تيم محدود جواب نميدهد.
بايد همه به كمک رييس جمهور و دولت آينده بشتابيم و شايستگان و كارآمدترين ها فارغ از جناح سياسى گردهم آيند. انتظارى كه از جناب رييسى وجود دارد.
🔸️🔸️
در خاتمه دو ملاحظه را ضرورى ميدانم:
✅ اول:پرهيز از وعده هاى جديد و مديريت مطالبات به گونه اى كه ظرفيت و منابع كشور توانايی جوابگويی داشته باشد.
✅ دوم :آنكه دوران گذار از دولت فعلى به دولت آينده را بايد با آرامش و امنيت لازم و صدالبته توجه بايسته به مسايل فورى كشور چون قطع برق و... و يا چالش هاى سياست خارجى و كشورهاى همسايه رصد و مراقبت كرد.