eitaa logo
فانوس بام ایران
834 دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
8.3هزار ویدیو
1هزار فایل
🌺 دلها که آرزوی امام رضا کنند گویا زیارت علی مرتضی کنند آنجا طلای گنبد گلدسته کیمیاست درکیمیای آن مس قلبت طلا کنند🌺
مشاهده در ایتا
دانلود
📌🟣حاشیه سازی در حرکت رو به جلوی ملت ایران 🔻بلوک شرق به رهبری شوروی، سه دهه قبل از هم پاشید، امپراتوری غرب هم، بدترین دوران قدرت خویش را می‌گذراند و درحال زوال قدرت است. 🔹در چنین وضعیتی از قطب‌بندی قدرت، غرب به انواع ترفندهای نفوذ و جنگ نرم برای قدرتمندنمایی خود، ضعیف‌نمایی جبهه مقاومت اسلامی، و تضعیف اقتدار آن از درون دست می‌یازد. 🔸غرب، از طریق دو گروه به کشورهای رقیب (هدف) آسیب زده است؛ «ساده‌لوحان خام‌اندیش» و «خائنان استخدام شده». 🔹 در کشور ما هم دو طیف «استخدام شده» و «خام‌اندیشان خوش‌بین به غرب»، معمولا نقش تضعیف‌کننده اتحاد و اقتدار ملی در برابر غرب عمل کرده‌اند. هشت سالی که گذشت، مجال عرض‌اندام دو لبه قیچی غربگرایی بود که از درون، ریشه‌های اقتدار و انسجام در برابر دشمن را هدف گرفته بودند. 🔹این طیف بازیگر در نقشه غرب، اکنون در حالی که با ادبار مردم مواجه شده و مجلس و دولت را از دست داده، توانمندی‌های ملی را در همه جهات هدف می‌گیرند یا زیر سؤال می‌بردند. 🔹به طور مثال بلافاصله پس از انتشار تصویر مشترک سفیران روسیه و انگلیس، غربگرایان چنین القا کردند که روسیه با انگلیس ساخته و دست به یکی کرده است. و🔹قتی آمریکا و انگلیس توانسته باشند با آن سطح بالای نفوذ (مستقیم یا فکری)، شوروی را در سال 1991 به پرتگاه فروپاشی بکشانند، هیچ استبعادی ندارد که سفیر روسیه در تهران را - با استخدام یا فریب و تحمیق- وادار به انتشار عکسی مشترک همراه سفیر انگلیس کنند؛ عکسی که موجب انزجار مردم ایران شود. این صحنه‌سازی در حالی است که احمق‌ترین افراد هم می‌فهمند امروز نه اثری از امپراتوری اتحاد جماهیر شوروی مانده و نه بریتانیای کبیر، که طرفین بخواهند خاطرات هشتاد سال قبل‌ اشغال ایران (در دوره منحط حکومت رضاخان) را زنده و مردم ایران را منزجر کنند. 🔹همین شبکه آلوده بود که توسط عناصر نفوذی، فایل صوتی کذایی را علیه فرمانده میدان (شهید سلیمانی) و دیپلماسی مقاومت، تدارک کرد و برای انتشار به شبکه‌های لندنی داد. مصاحبه‌کننده، «سعید- ل» از عناصر بازداشتی فتنه ۸۸ بود. حسین رسام، از رابطان سفارت انگلیس در دادگاه فاش کرد که آقای «ل»، یکی از ۱۳۰ نفری است که ظرف پنج سال به خدمت سفارت درآمده است. سردبیر شبکه‌ای هم که فایل صوتی را در لندن منتشر کرد، رمضان‌پور، معاون وزارت ارشاد در دولت خاتمی بود. 🔹جنگی پر دامنه میان ما و غرب در جریان است. رکن این جنگ از نگاه غرب، بر هم زدن محاسبات حریف، اصلی کردن مسائل فرعی، و به حاشیه کشاندن مسائل اولویت‌دار است. این اخلال در محاسبات و اولویت‌بندی‌ها، توسط دو طیف مزدور و خام‌اندیشان خوش‌بین به غرب انجام می‌شود. آنها اهرم فضاسازی غرب علیه ملت ایران هستند. در شناساندن کارکرد این جماعت و از هم گسیختن شبکه آنها نباید لحظه‌ای تردید کرد.
15.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴فرار نیروهای نظامی افغانی به ایران برای این که اسلحه وتجهیزاتشان به دست طالبان نیفتد. جالب است بدانید این ها را آمریکا🇺🇸 ۲۰سال پرورش داده بود که از امنیت افغانستان دفاع کنند. اما باز هم بهتر است بدانید،حشدالشعبی را ایران🇮🇷 آموزش داده؛ روزی یه پایگاه آمریکا را می زنند.سربازای آمریکا هم دنبال سوراخ موش می گردند‼️ فرق اینجاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه های طب المعصومین برای رفع عوارض واکسن کرونا استاد ضیایی
🟣🟣تودیعی در بستر آمار تأسف‌بار🟣🟣 خبر: 🔻 «مسعود میرکاظمی» در مراسم معارفه خود به‌عنوان رئیس جدید سازمان برنامه‌وبودجه، با بیان این‌که امروز دولت را در وضعیت نامطلوبی تحویل می‌گیریم، گفت: «باید فکری برای کسری بودجه امسال کرد». بخشی از وضعیت نامطلوبی که دولت روحانی تحویل دولت سیزدهم می‌دهد، از قرار زیر است: 🌀 گزاره های خبری: 1⃣ تورم بیش از ۴۴ درصد، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدنِ بدهی‌های دولت از سال ۹۴، وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزارمیلیاردی ازجمله موارد وضعیت نامطلوبی است که رئیس‌جمهور منتخب در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری از آن نام برد. 2⃣ بدهی به بانک‌ها در خرداد سال ۹۲، صد و چهار هزار میلیارد تومان بوده است درحالی‌که امروز بر اساس آمار سایت بانک مرکزی، نظام بانکی ۶۵۰ هزار میلیارد تومان طلب دارد که ۹۰ درصد آن متعلق به بدهی دولت است. 3⃣ در سال ۹۱ عملکرد هزینه‌های جاری دولت ۸۹ هزار میلیارد تومان بوده است، لیکن امروز به ۹۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. 4⃣ هم‌اکنون در کشور ۹ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت جوان مجرد در سن متعارف ازدواج وجود دارند که هنوز ازدواج نکرده‌اند. از طرفی با کاهش ۶۰ درصدی ساخت‌وساز مسکن در کشور، حداقل امروز برای ایجاد تعادل در بازار و رفع نیاز موجود و جبران عقب‌ماندگی‌ها، ساخت ۴ میلیون واحد مسکونی موردنیاز است. 5⃣ متوسط رشد قیمت محصولات خوراکی در دولت تدبیر و امید روحانی که بانک مرکزی اعلام می‌کند، حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد است و رشد قیمت در مسکن ۷۰۰ درصد و رشد قیمت در خودرو، ۸۰۰ درصد 6⃣ بر اساس گزارش مرکز آمار، شاخص‌های توزیع درآمد در دولت روحانی به بدترین وضعیت خود رسیده است. در آخرین سال دولت دهم، ضریب جینی به عدد ۰.۳۶۵ رسیده بود درحالی‌که در سال پایانی دولت روحانی، ضریب جینی با افزایشی ۹.۵ درصدی به ۰.۴۰۱ رسیده است. 💢 گزاره تحلیلی: 🔺 متأسفانه این وضعیت نابسامان اقتصادی حاصل تفکر و مدیریت مبتنی بر پشت‌میزنشینی و صدور بخشنامه از تهران برای شهرستان‌ها و روستاها بود. با فاصله گرفتن وزرا از مردم و نظرسنجی و تصمیم‌گیری رئیس‌جمهور از پشت شیشه‌های دودی خودرو به‌جای حضور میدانی، این نتایج نامطلوب را رقم زد. باکمال تأسف دولتی که با شعار تدبیر و امید آمد، بیشترین میزان ناامیدی را در بین مردم رواج داد. یکی از عملیات‌های روانی که این روزها علیه دولت سیزدهم به‌صورت کاملاً پنهان در حال رشد است و به‌شدت در فضای مجازی و رسانه‌های معاند تبلیغ می‌شود، بالا بردن سطح انتظارات از دولت، بدون توجه به وضعیت نامطلوب و نابسامان فعلی است. خنثی‌سازی جنگ تبلیغاتی دشمن بابیان واقعیت‌های موجود در کنار امیدآفرینی هوشمندانه، از اولویت‌های لازم در این برهه است.
تصرف افغانستان توسط طالبان چه تاثیری بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران دارد؟ 🎙 کارشناس برنامه: دکتر یدالله جوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید شاهمرادی فرمانده وقت تیپ۴۴ قمربنی هاشم رحمت به روان پاکش وهمه شهدا🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤲
✳️ تب اعتماد به آمریکا و اشرف غنی‌های ایرانی 💢اشرف غنی برای جلب آمریکایی‌‌ها چه کاری بود که نکرد؟ ✅ ترامپ بی‌خبر، بی‌اجازه به کشورش آمد. سراسیمه خودش را رساند که بگوید هوای من را داشته باشد. ✅ ۲۰ سال اشغال، ۲۰ سال اعتماد، ۲۰ سال خوش‌بینی به سوپرمن آمریکایی و ندیدن قدرت جوان افغانستانی، به لحظه‌ای از بین رفت! اشرف غنی ظهر فرار کرد و اشرف غنی‌های افغانستانی شب به فرودگاه هجوم آوردند شاید مانند اشرف غنی پروازی پیدا کنند برای فرار! شاید در دلشان بگویند پس چه شد آن هم وعده‌ی آمریکایی!!! 💢ما ایرانی‌ها هم کم اشرف غنی نداریم! 👈هنوز هستندکسانیکه توییت می‌زنند که برویم مستقیم مذاکره کنیم با آمریکا؟از اشرف غنی هم می شد نزدیک‌تر و مستقیم‌تر رفت؟؟؟؟ 👈هنوز اشرف غنی‌های اقتصاد، دلشان خوش است که اگر مذاکره کنیم، دیوار تحریم‌ها ترک بر می‌دارد! 👈هنوز اشرف غنی‌های سلبریتی به رییس جمهور آمریکا نامه می‌نویسند که به ما واکسن بده! 👈هنوز اشرف غنی‌های فرهنگی به سوپر من و مرد عنکبوتی بیشتر از رستم و سیاووش اعتماد دارند! ✅اما چرخ روزگار سرنوشت رضاخان‌ها و اشرف غنی‌ها را فرار نوشته است؛ فراری با ذلت و خواری!
بادکنک آمریکایی ترکید ‼️ 🔻 شبکه خبری سی ان ان گزارش داد پرچم آمریکا در سفارت این کشور در کابل به عنوان آخرین گام برای تخلیه آن، پایین کشیده شد. 🌍 تحلیل کوتاه: 🔹 آمریکا در سال ۲۰۰۱ به بهانه واهی مبارزه با تروریسم وارد شد، حکومت را سرنگون کرد و قرار بود در افغانستان حکومتی بسازد که یک الگوی مناسب از دموکراسی آمریکایی در منطقه باشد. 🔸 قانون اساسی جدید نوشته شد، دولت و مجلس جدید روی کار آمد، ارتش ۳۰۰ هزارنفری آموزش دیده توسط آمریکایی‌ها با میلیاردها دلار هزینه ایجاد شد، دانشگاه آمریکایی کابل جهت تربیت آمریکایی نسل جوان تاسیس گردید و در میان بسیاری از مسئولین افغان، مسابقه ذلیلانه نوکری آمریکا به راه افتاد و روسای جمهور یکی آمریکایی تر از دیگری وارد ارگ (کاخ ریاست جمهوری افغانستان) شدند. 🔹 اما همه این حکومت ویترینی و بزک شده مثل یک بادکنک رنگی در مدتی کوتاه و در مضحک ترین حالت ممکن ترکید و اشرف غنی آمریکایی و ژنرال‌های پرمدعا به سادگی هرچه تمام تر گریختند و پس از ۲۰ سال حضور آمریکایی‌ها در افغانستان و عدم تحقق همه وعده و وعیدها و اهداف آمریکایی، طالبان امروز دوباره به کابل و حکومت بازگشت. 🔸 دیدبان هنرمند و سیآست مدار برجسته جهان اسلام امام خامنه‌ای بارها فرموده اند آمریکائیها زیر دست کش مخملی دستهای چدنی قایم کرده‌اند و ایضا در مذاکرات فرمودند: آمریکائیها خرشون از پل بگذرد برمیگردند به ریشتون میخندند. 🔺 حال باید از حال و روز افغانستان عبرت گرفت. (فاعتبروا یا اولوالابصار ...)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برو سمت میدون به امید دیدار ولی این قدم ها تو آهسته بردار برو سمت میدون گل نوبهارم بدون که نباشی پیمبر ندارم 💌برای نشر محتوای امام حسینی، رسانه باشید... 🤍
26 مردادماه سالروز بازگشت غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی بی تردید یکی از روزهای ماندگاری است که هیچ‌گاه از ذهن و دل ملت ما فراموش نخواهد شد. آزادگان، هیچ‌گاه متعلق به یک مقطع از تاریخ نیستند، بلکه همواره مانند روحی در همه ارکان این کشور و ملت جاری شده‌اند،چرا که پیام و سیره آنان، فریاد سربلندی و شکوهمندی ملت ایران اسلامی است که برای همیشه ماندگار است و در هر زمان و میدانی می‌توان از آن بهره جست. ضمن گرامیداشت ۲۶ مردادماه سالروز بازگشت غرور آفرین آزادگان به میهن اسلامی این روز بزرگ را به تمامی اسوه های صبر، شجاعت و ایستادگی و خانواده های محترمشان تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند قادر متعال سلامتی و توفیق روز افزون آنان را مسئلت داریم.
🔵🔴با مردم و برای مردم جهت خدمت نه دیوارکشی ‼️ 🔻 آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور، در بازدید از پیش اعلام نشده در داروخانه ۲۹ فروردین تهران که از مراکز اصلی توزیع داروهای کرونایی و غیر کرونایی است، حضور یافت و با مردم و کادر اجرایی این داروخانه گفتگو کرد. ✳️ گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ ناخودآگاه با شنیدن این خبر ذهن ها به سوی نقدهای غیرمنصفانه و بلکه تهمت های ناروا در جریان تبلیغات انتخاباتی دولت دوازدهم می‌رود که اصحاب رسانه‌ای معاند داخلی و خارجی و برخی از روشنفکرنماهای سیاست‌زده می‌گفتند با آمدن ایشان (دکتر رئیسی) دیوارکشی پیاده روها!! آغاز می‌شود و این‌گونه اذهان را تشویش کردند. در حالی که این روزها شاهد آن هستیم که رئیس جمهور سیزدهم طوری در خیابان‌ها راه می‌روند که اصلاً مردم متوجه نمی‌شوند رئیس جمهوری در حال آمدن است و این در شرایطی است که برای دیدن مدیران دستِ چندمی دولت پیشین باید از تشریفات خاصی پیروی می‌شد چه برسد به رئیس یا وزرای دولت!! 2️⃣ این رفتار بسیار ارزشمند از سوی رئیس جمهور محترم و حفظ ارتباط با مردم بدور از تشریفات در شرایط کنونی می‌تواند بر اعتماد عمومی بیفزاید؛ آنجا که شهروندی با صراحت و چهره به چهره به منتخب ملت می‌گوید من به شما رای ندادم اما از شما می‌خواهم که این وضع را اصلاح کنید و ايشان با متانت گوش داده و پاسخ می‌دهند؛ چنین رویه‌ای می‌تواند یک الگوی زیبا در حکومت داری و از سوی دیگر در دلهای سایر مردم عزیزمان نیز بذر امید می‌کارد. 3⃣ بر اساس مشاهدات سال‌های اخیر شاید نتوان به این سخن ایراد گرفت که ما قبل از شیوع ویروس منحوس کرونا، فاصله گذاری‌های اجتماعی!! را در سطح کشور و آن هم بین مردم و مسئولان تجربه کرده و خیلی با این جمله پرکاربرد غریب نبوده‌ایم. 4⃣ یکی از شاخص های مهم در حکومت داری آن هم از نوع اسلامی، حفظ جمهور و ارتباط با بدنه عمومی جامعه در تمامی سطوح می باشد که این خود بهترین‌ فضای مناسب تصمیم سازی و دیدن مشکلات از نزدیک جهت اخذ تصمیم گيري های مهم دولتی است. 🔺️امام خامنه‌ای عزیز در مراسم تنفیذ حکم سیزدهمین دوره ریاست جمهوری فرمودند: یک توصیه به رئیس‌جمهور محترم این است که در شعارهای ایشان مسئله‌ی مردمی بودن و از مردم شنیدن و در میان مردم بودن تکرار شده؛ این را از دست ندهند؛ این چیز بسیار مهمّی است. «دولت مردمی» را که شعار ایشان بود، در واقعیّت محقّق کنند و به معنای واقعی کلمه با مردم، در کنار مردم، در میان مردم باشند. مردم یعنی همه‌ی مردم؛ بدون امتیازهای طبقاتی و گروهی. البتّه حضور در میان مردم -که سابقه‌ی این کار را هم ایشان دارند- نباید افراد را از ارتباط با نخبگان غافل کند. ارتباط با نخبگان هم در جای خود یک حرکت بسیار لازم و مفید است؛ تبادل نظر با نخبگان، و استفاده‌ی از نظر آنان.
سقای دشت کربلا ابالفضل.‌‌..
‏عکس از علیرضا اسماعیلی
اگه این حرف رو یکی از مقامات دولت منتخب جدید در ایران می گفت چه قیامتی از سوی بعضی جریان های افسادطلب برپا می شد! ◀️ «جوزپ بورل»، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و امور امنیتی در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد وضعیت افغانستان، اذعان کرد که جنبش طالبان در جنگ پیروز شده و باید هر چه زودتر با آنها گفت و گو داشته باشند تا از بروز بحران مهاجرت و فاجعه انسانی جلوگیری شود. ✅ نمی دانم چرا برای بعضی ها اگه دولت ایران با طالبان مذاکره کنه ، میشه حامی تروریست و داعشی.... اما اروپایی ها و قطری ها و عربستانی ها مذاکره کنند میشه دفاع از حقوق بشر و ناموس افغانستان!؟
هدایت شده از اشعار آیینی حسینیه
علامه امینی صاحب کتاب شریف الغدیر برای (عج) کنار می گذاشتند و می فرمودند: امشب آن حضرت در است. @hosenih
مشرق نیوز چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - Aug 18 2021  سیاست کد خبر 1259922 تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳  ۹ نظر   یادداشت/ حسین عبداللهی‌فر جبهه انقلاب و ترکیب کابینه  برخی منتقدین با احتمال بروز خطا در تشخیص مصادیق دولتمردان توانمند و پاکدست به نقد گزینه های مطرح شده پرداخته اند. سرویس دیدگاه مشرق - نیروهای انقلابی در هشت سال گذشته به دلیل وضعیت نابسامان اقتصادی و افزایش مشکلات معیشتی مردم درد و رنج های زیادی متحمل شدند و اکنون به یمن حضور حماسی ملت در انتخابات خرداد ماه همه امیدشان به دولت سیزدهم برای حل بخشی از این مشکلات است. از این رو، دغدغه زیادی نسبت به گزینش دولتمردان بویژه اعضای کابینه دارند و همین نگرانی ها سبب شده است تا نسبت به اعلام اسامی وزرای پیشنهادی واکنش هایی را نشان دهند که بعضاً دور از انتظار به نظر می رسد. در اینکه انتقاد و اظهارنظر حق آحاد جامعه بویژه دلسوزان مردم و کشور است و دولت سیزدهم می تواند بهره زیادی از توصیه ها و نقدهای منصفانه ببرد اما متاسفانه این روزها مطالبی از سوی برخی نیروها، گروهها و حتی تشکل های وابسته به حاکمیت مطرح می شود که نه تنها کمکی به دولت و مجلس در چینش کابینه نخواهدکرد بلکه اولا؛ سوژه مناسب را برای تخریب دولت و جبهه انقلاب توسط بدخواهان ملت و جبهه تحریم انتخابات فراهم ساخته است. ثانیا؛ فشار روانی زیادی را متوجه دولتمران به ویژه شخص رئیس جمهور محترم وارد می سازد که این روزها با حجم زیادی از مشکلات انباشته شده مواجه بوده و طغیان ویروس کرونا به تنهایی وضعیت را بیش از پیش غیرعادی کرده است. ثالثا ؛ موافقت و یا مخالفت با یک یا چند گزینه پیشنهادی دولت سبب بروز اختلافاتی میان نیروهای انقلابی شده که با رای اعتماد مجلس تشدید گردیده و روزبه روز روند صعودی را طی خواهد نمود. این رویه می تواند بر خلاف نیت و خواست نیروهای انقلاب آنها را وارد مسیری کند که به جای کمک به دولت، برای اثبات صحت ادعای خویش تلاش خواهند کرد تا کابینه و یا تعدادی از وزراء را ناموفق جلوه دهند. این درحالی است که توجه به چند نکته می تواند تبعات منفی مواجهه احساسی با ترکیب کابینه را کاهش دهد: 1- بدون شک ترکیب کابینه دولت سیزدهم به هر شکلی که باشد موافقان و مخالفانی خواهد داشت و معرفی وزرایی که مخالف نداشته باشند، تقریبا ممکن نیست. 2- در این هم تردیدی وجود ندارد که آقای رئیسی با اهداف و برنامه خاصی دست به گزینش افراد اعلام شده زده است که در راس آنها پاسخ مثبت به حسن اعتماد مردم و حل بسیاری از مسائل موجود است و ایشان بهتر از هر کسی می داند که چه افرادی در کوتاهترین زمان می توانند وی را در رسیدن به مقصودش کمک کنند. 3- برخی منتقدین با احتمال بروز خطا در تشخیص مصادیق دولتمردان توانمند و پاکدست به نقد گزینه های مطرح شده پرداخته اند و حال آنکه رئیس جمهور محترم بر اساس فرایندی این گزینه را انتخاب نموده که عدم اطلاع منتقدان از آن سبب برخی قضاوت ها شده است. البته این سخن به معنای تایید کامل همه اعضاء و رد هر گونه اشکال نیست چنانچه نگارنده نیز چنین نظری ندارد اما این حق رئیس جمهور است که تیم کاری خود را انتخاب کند و هر چه این تصمیم بر اساس سازوکار مشورتی بیشتر صورت گرفته باشد، دغدغه های بعدی را کاهش می دهد. 4- نکته دیگری نیز وجود دارد که آگاهی از آنها می تواند قضاوت ها را از اتقان بیشتری برخورد سازد و آن محدودیت ها و محظوراتی است که برای انتخاب دولتمردان و اعضای کابینه وجود دارد. اگرچه به دلیل اطلاع دوستان از این محدودیت ، نیازی به اشاره آنها وجود ندارد اما برخی از این موارد به اندازه ای جدی هستند که بسیاری از اشخاص مورد نظر پیشنهاد دهندگان نیز ممکن است از دایره انتخاب بیرون بمانند. بدین ترتیب به جاست که نیروهای انقلابی به جای واکنش های عجولانه و رسانه ای، پس از کسب اطلاع درباره علل انتخاب افراد اعلام شده و عدم انتخاب افرادی که مدنظرشان قرار دارد، پیشنهادات و انتقادات خود را به گونه ای مطرح نمایند که با امواج رسانه های معاندان نظام و مخالفان دولت یکسان نبوده و به وحدت جبهه انقلاب آسیبی وارد نسازد.
📹 ببينيد | شعرخوانی رهبر انقلاب در مورد گفتگوی حضرت زینب عليهاالسلام و امام حسین عليه السلام در روز عاشورا 🏴 💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز عاشورا یادی کنیم از سیدالشهدا ی مقاومت ، حاج قاسم عزیز که جمیع روضه های محرم را در شهادتش به تصویر کشید # اربا اربا # دستان قلم شده سوخته صلی الله علی الباکین علی الحسین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غوغای مداح عراقی در وصف حضرت ابالفضل ع از زبان مادرش ام البنین... التماس دعا