فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩🚩عباس امان نامه نمی خواهد...
استاد رحیم پور
اگه این حرف رو یکی از مقامات دولت منتخب جدید در ایران می گفت چه قیامتی از سوی بعضی جریان های افسادطلب برپا می شد!
◀️ «جوزپ بورل»، نماینده عالی اتحادیه اروپا در سیاست خارجی و امور امنیتی در یک کنفرانس مطبوعاتی در مورد وضعیت افغانستان، اذعان کرد که جنبش طالبان در جنگ پیروز شده و باید هر چه زودتر با آنها گفت و گو داشته باشند تا از بروز بحران مهاجرت و فاجعه انسانی جلوگیری شود.
✅ نمی دانم چرا برای بعضی ها اگه دولت ایران با طالبان مذاکره کنه ، میشه حامی تروریست و داعشی.... اما اروپایی ها و قطری ها و عربستانی ها مذاکره کنند میشه دفاع از حقوق بشر و ناموس افغانستان!؟
هدایت شده از اشعار آیینی حسینیه
علامه امینی صاحب کتاب شریف الغدیر
#شب_عاشورا برای #امام_زمان (عج) #صدقه کنار می گذاشتند و می فرمودند: امشب #قلب آن حضرت در #فشار است.
#جهت_یاری_حضرت_نشر_دهید
@hosenih
مشرق نیوز
چهارشنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - Aug 18 2021
سیاست
کد خبر 1259922
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳
۹ نظر
یادداشت/ حسین عبداللهیفر
جبهه انقلاب و ترکیب کابینه

برخی منتقدین با احتمال بروز خطا در تشخیص مصادیق دولتمردان توانمند و پاکدست به نقد گزینه های مطرح شده پرداخته اند.
سرویس دیدگاه مشرق - نیروهای انقلابی در هشت سال گذشته به دلیل وضعیت نابسامان اقتصادی و افزایش مشکلات معیشتی مردم درد و رنج های زیادی متحمل شدند و اکنون به یمن حضور حماسی ملت در انتخابات خرداد ماه همه امیدشان به دولت سیزدهم برای حل بخشی از این مشکلات است. از این رو، دغدغه زیادی نسبت به گزینش دولتمردان بویژه اعضای کابینه دارند و همین نگرانی ها سبب شده است تا نسبت به اعلام اسامی وزرای پیشنهادی واکنش هایی را نشان دهند که بعضاً دور از انتظار به نظر می رسد.
در اینکه انتقاد و اظهارنظر حق آحاد جامعه بویژه دلسوزان مردم و کشور است و دولت سیزدهم می تواند بهره زیادی از توصیه ها و نقدهای منصفانه ببرد اما متاسفانه این روزها مطالبی از سوی برخی نیروها، گروهها و حتی تشکل های وابسته به حاکمیت مطرح می شود که نه تنها کمکی به دولت و مجلس در چینش کابینه نخواهدکرد بلکه اولا؛ سوژه مناسب را برای تخریب دولت و جبهه انقلاب توسط بدخواهان ملت و جبهه تحریم انتخابات فراهم ساخته است. ثانیا؛ فشار روانی زیادی را متوجه دولتمران به ویژه شخص رئیس جمهور محترم وارد می سازد که این روزها با حجم زیادی از مشکلات انباشته شده مواجه بوده و طغیان ویروس کرونا به تنهایی وضعیت را بیش از پیش غیرعادی کرده است. ثالثا ؛ موافقت و یا مخالفت با یک یا چند گزینه پیشنهادی دولت سبب بروز اختلافاتی میان نیروهای انقلابی شده که با رای اعتماد مجلس تشدید گردیده و روزبه روز روند صعودی را طی خواهد نمود.
این رویه می تواند بر خلاف نیت و خواست نیروهای انقلاب آنها را وارد مسیری کند که به جای کمک به دولت، برای اثبات صحت ادعای خویش تلاش خواهند کرد تا کابینه و یا تعدادی از وزراء را ناموفق جلوه دهند. این درحالی است که توجه به چند نکته می تواند تبعات منفی مواجهه احساسی با ترکیب کابینه را کاهش دهد:
1- بدون شک ترکیب کابینه دولت سیزدهم به هر شکلی که باشد موافقان و مخالفانی خواهد داشت و معرفی وزرایی که مخالف نداشته باشند، تقریبا ممکن نیست.
2- در این هم تردیدی وجود ندارد که آقای رئیسی با اهداف و برنامه خاصی دست به گزینش افراد اعلام شده زده است که در راس آنها پاسخ مثبت به حسن اعتماد مردم و حل بسیاری از مسائل موجود است و ایشان بهتر از هر کسی می داند که چه افرادی در کوتاهترین زمان می توانند وی را در رسیدن به مقصودش کمک کنند.
3- برخی منتقدین با احتمال بروز خطا در تشخیص مصادیق دولتمردان توانمند و پاکدست به نقد گزینه های مطرح شده پرداخته اند و حال آنکه رئیس جمهور محترم بر اساس فرایندی این گزینه را انتخاب نموده که عدم اطلاع منتقدان از آن سبب برخی قضاوت ها شده است. البته این سخن به معنای تایید کامل همه اعضاء و رد هر گونه اشکال نیست چنانچه نگارنده نیز چنین نظری ندارد اما این حق رئیس جمهور است که تیم کاری خود را انتخاب کند و هر چه این تصمیم بر اساس سازوکار مشورتی بیشتر صورت گرفته باشد، دغدغه های بعدی را کاهش می دهد.
4- نکته دیگری نیز وجود دارد که آگاهی از آنها می تواند قضاوت ها را از اتقان بیشتری برخورد سازد و آن محدودیت ها و محظوراتی است که برای انتخاب دولتمردان و اعضای کابینه وجود دارد. اگرچه به دلیل اطلاع دوستان از این محدودیت ، نیازی به اشاره آنها وجود ندارد اما برخی از این موارد به اندازه ای جدی هستند که بسیاری از اشخاص مورد نظر پیشنهاد دهندگان نیز ممکن است از دایره انتخاب بیرون بمانند.
بدین ترتیب به جاست که نیروهای انقلابی به جای واکنش های عجولانه و رسانه ای، پس از کسب اطلاع درباره علل انتخاب افراد اعلام شده و عدم انتخاب افرادی که مدنظرشان قرار دارد، پیشنهادات و انتقادات خود را به گونه ای مطرح نمایند که با امواج رسانه های معاندان نظام و مخالفان دولت یکسان نبوده و به وحدت جبهه انقلاب آسیبی وارد نسازد.
📹 ببينيد | شعرخوانی رهبر انقلاب در مورد گفتگوی حضرت زینب عليهاالسلام و امام حسین عليه السلام در روز عاشورا
🏴 #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز عاشورا یادی کنیم از سیدالشهدا ی مقاومت ، حاج قاسم عزیز که جمیع روضه های محرم را در شهادتش به تصویر کشید
# اربا اربا
# دستان قلم شده
#بدن سوخته
صلی الله علی الباکین علی الحسین
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غوغای مداح عراقی در وصف حضرت ابالفضل ع از زبان مادرش ام البنین... التماس دعا
💢پرهیز از خطای محاسباتی‼️
✳️در جریان کربلا حدود 1200 نفر با امام حسین (علیه السلام) عازم کربلا شدند اما روز عاشورا حداکثری که با امام حسین علیه السلام ماندند حدود 120 نفر بوده است.
✅نه آنهایی که رفتند بی دین بودند ونه آنهایی که ماندند ،عقلانیت نمی دانستند.
✅اشکال کار در بحث محاسبات بود (اشتباه محاسباتی) بعبارتی 1080 نفر محاسبه کردند لشکر 1200 نفری در برابر لشکری دهها هزار نفری حتما نتیجه آن شکست است .
✅در مقابل 120 نفر محاسبه معنوی کردند که این شکست نیست بلکه یک پرواز میان بُری است به سوی لقاءا....
✳️گزاره های تحلیلی
✅محاسبهی غلط، یکی از بزرگترین خطرها است؛ چون ارادهی انسان تحت تأثیر دستگاه محاسباتی او است: اگر دستگاه محاسباتی بد کار کرد، ارادهی انسان تصمیمی میگیرد و در جهتی میرود که خطا است.
✅ خطای محاسباتی از اینجا ناشی میشود که ما جبههی خودمان را هم درست نشناسیم، جبههی مقابل را هم درست نشناسیم؛ وقتی نشناختیم، در محاسبه اشتباه میکنیم؛
✅«دستگاه محاسباتى وقتى دچار اختلال شد، از دادههاى درست، خروجىهاى غلط بهدست خواهد آورد؛
✅دشمن نیز بهدنبال اختلال در نظام محاسباتی در داخل کشور است ودلیل ان نیز عدم توانایی پیشبرد برنامه های پیش بینی شده خود در میدان واقعی و در مقابل سعی مضاعف و شبانه روزی با عملیات روانی جهت زیر سوال بردن مقاومت و ایستادگی ملت ایران است.
👈در این باب هوشیاری ، هوشمندی و بصیرت بالای مسئولین ومردم ، لازمه مقابله با این ترفند دشمن است.
#حسین_عباسیان