🛑🛑امتیاز فرضی برای پیروزی فرضی🛑🛑‼️
یک تصور غلط درباره نسبت آمریکا و لیبرالهای ایرانی وجود دارد و آن اینکه واشنگتن حاضر است به تهران امتیازهایی (نظیر لغو تحریم) بدهد تا جریان سیاسی مطلوبش در انتخابات ایران پیروز شود. خطای این برآورد ناشی از درک نادرست از راهبرد تحریمی آمریکاست.
پرسش اساسی اینجاست که آمریکا با کدام هدف ایران را تحریم کرده است؟ آیا هدف تحریمها غیر از فشار بر مردم برای سرنگونی جمهوری اسلامی به عنوان مانع اصلی چپاول ایران و منطقه توسط آمریکاست؟ سوال بعدی اینکه آمریکا چرا از جریان لیبرال در ایران حمایت میکند؟ آیا غیر از این است که اینها را برای تضعیف مولفههای قدرت ایران مستعدتر میداند؟ اگر این گزاره را بپذیریم که علت تمایل آمریکا به روی کار آمدن جریان لیبرال در ایران، فراهم شدن فضایی مساعدتر برای تضعیف جمهوری اسلامی است، این واقعیت با لغو تحریمهای ایران برای اثرگذاری روی انتخابات ۱۴۰۰ در تناقض است.
از دیگر سو، آمریکا به درستی میداند که آنچه بهدنبالش است، یعنی تضعیف قدرت موشکی و اقتدار منطقهای ایران برای وارد آوردن ضربات بعدی، در چارچوب اختیارات رئیسجمهور نیست که بخواهد با ارائه امتیازهایی، به نوعی برای اخذ امتیازهای بزرگتر سرمایهگذاری کند.
آنچه میماند، ادای امتیازگیری از جانب لیبرالهای ایرانی و حمایتهای رسانهای از این جریان از جانب غربیهاست. حمایت رسانهای-تبلیغاتی آمریکا و شرکای اروپایی آن از روی کار آمدن یک جریان مطلوب در ایران، هزینهای برای غرب ندارد، اما در قضیه برجام روشن شد که اولا این جریان میتواند یک اهرم فشار بر حاکمیت برای امتیازدهی به غرب باشد، ثانیا از آنجائیکه این جماعت برای حل مسائل ایران مسیری جز امتیازدهی به غرب نمیشناسد، میتواند به جای شکوفاسازی توانمندی داخلی، اقتصاد ایران را معطل مذاکره و رفع تحریم نگه دارد و در نتیجه فشار بر مردم ایران تشدید شود.
لیبرالها اما در این سو، همسو با راهبرد تبلیغاتی غرب، ادای امیتازگیری در میآورند تا از ایننمایش در انتخابات سود ببرند. تعابیری خلاف واقع نظیر "توبه آمریکا" را باید در این چارچوب دید.
سخن آخر اینکه راهبرد جریان انقلابی، نباید چیزی جز "لغو راستیآزماییشدهی تحریمها" باشد. هرگونه کوتاه آمدن از این راهبرد، کمک به شوی تبلیغاتی مشترک آمریکا-لیبرالها برای پیروزی این طیف در انتخابات ۱۴۰۰ است. از مجلس شورای اسلامی انتظار میرود در اسرع وقت مکانیسمی معقول برای راستیآزمایی لغو تحریمها طراحی نماید. تصویب یک طرح و شاخصگذاری برای راستیآزمایی لغو تحریمها (مشخصا تجارت اقلام تحریمی در حداقل ارقام تعیین شده) میتواند در این زمینه راهگشا باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامه عبرت آموز روحانی به البرادعی در سال۸۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست معنادار در اینستاگرام
🛑🛑هشیار باید بود!هشیار!!🛑🛑
🔴 رعایت نقشه راه نظام یا نایاک؟
🔹آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است.
🔹مجموعه اخبار و گزارشهای رسمی و غیررسمی که از مذاکرات کمیسیون برجام در وین می رسد، نگرانیهایی در تحلیلگران در مورد رعایت سیاستها و اصول مبتنی بر منافع ملی کشور در مقابل طرف غربی و به ویژه امریکاییها برمی انگیزد. به نظر میرسد در اسرع وقت ضروری است جوانب گوناگون این امر و مخاطرات پیش روی آن مورد مداقه قرار گیرد.
🔹 آقای ظریف وزیر امور خارجه در توئیتی در ضمن ارائه پیشنهاد طرف ایرانی با بیان این که «ایالات متحده که دلیل اصلی بحران موجود است باید اول به برجام بازگردد و ایران پس از راستیآزمایی سریع، پاسخ متقابل میدهد» از عبارت «راستیآزمایی سریع» (rapid verification) استفاده می کند که مبهم است. در عین حال برخی رسانههای خارجی مدعی شده اند قرار است « پس از اعلام آمریکا، روز بعد از آن اعلامیه بازگشت ایران به کل تعهدات، صادر گردد. » اگر این ادعا درست باشد درواقع مقصود آن است که ایران باید در کمتر از ۲۴ ساعت لغو تحریمها را راستیآزمایی کند. آیا به واقع چنین کاری در عمل ممکن است؟
🔹از سویی گفته می شود که توافقی برای برداشته شدن تحریمهای دوره ترامپ در حال شکلگیری است. در این خصوص چند ابهام جدی وجود دارد؛ نخست آنکه آیا فراموش کردهایم که نقض برجام از دوره اوباما و کمتر از گذشت یک سال از عمر برجام آغاز شد؟ آیا نقض عهد برجام در دوره اوباما و زمانی که «امضای کری تضمین بود»، نادیده انگاشته میشود؟ ثانیاً آیا قرار است بازی تلخ «فریب واژگانی» تکرار شود و مذاکرهکنندگان ایرانی «تعلیق» (Suspend) را در داخل «لغو» ترجمه نمایند؟ به خوبی میدانیم که اگر تحریمهای آمریکا تعلیق (و نه لغو) شود، اولاً سایه شوم آنها بر اقتصاد و تعملات تجاری ایران همچنان پایدار بوده و ثانیاً به عنوان اهرم فشاری در اختیار آنها برای تحمیل اراده در آینده خواهد ماند.
🔹در واقع آنچه امروز منافع ملی ایران را تهدید می کند، تکرار تجربههای تلخ برخی دیپلماتها و مسئولان اجرایی در ماجرای برجام است. «عدم رعایت ضوابط و شروط مصوب رهبر معظم انقلاب، شورای عالی امنیت ملی و مجلس در اجرای برجام»، «ادعاهای خلاف واقع در داخل با ارائه ترجمهها و تفاسیر غیرنافذ از توافقات» و «موجسواری با شرطیسازی جامعه» همه و همه از ماجراهای تلخی است که گویی از سر شتابزدگی یا سیاسیگری در حال وقوع دوباره است.
🔹در این نکته تردیدی نیست که دشمن به همین سطح قانع نمانده و مایل است با یک استراتژی چندمرحلهای بتواند حداکثر امتیاز را در جهت تضعیف ارکان اقتدار ملت ایران کسب کند. به نظر می رسد در مرحله نخست بازگشت آمریکا به برجام در قبال امتیازاتی حداقلی و ناپایدار رخ خواهد داد و واشنگتن امیدوار است با عبور از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و تداوم حضور غربگرایان در قدرت بتواند با بهرهگیری از اهرم فشار موجود در «تعلیق یا بازگرداندن تحریمها»، جمهوری اسلامی ایران را وادار به مذاکره مجدد و تحمیل توافقی جدید شامل محدودسازی همه مولفههای اقتدار ملت ایران از جمله توانمندی موشکی، نفوذ و قدرت منطقهای و ... نماید.
🔹با این تفاسیر به نظر میرسد ریلگذاری طراحی شده توسط نهادهای هدایتگر نفوذ همچون نایاک (NIAC) در حال کمرنگسازی خطوط قرمز منافع ملی و سیاستهای قطعی نظام در مذاکرات پیش رو است. به نظر میرسد نقشه راه تجویزی از سوی نایاک به دنبال شرطیسازی جامعه و بهرهبرداریهای خاص انتخاباتی است. آقای ظریف باید به این سوال به صورت شفاف پاسخ دهند که در حال رعایت ضوابط ابلاغی نظام هستند یا نقشه راه پیشنهادی نایاک؟
🔹از سویی این مقطع آزمون مهمی در برابر نهادهای نظارتی نیز هست. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به عنوان نهاد بالادستی و ناظر باید با هرگونه نقض آشکار و ضمنی سیاست قطعی نظام در این باره مقابله کند و از مجلس شورای اسلامی و ریاست محترم آن نیز انتظار می رود، ضامن اجرای قوی قانون مصوب این مجلس در خصوص «لغو تحریمها» باشند.
۲1فروردین ماه سالروز شهادت سپهبد شهید علی صیاد شیرازی گرامی باد
#دیجیتال_پینت
#صیاد_دلها
🌐 مرکز متنا سازمان فضای مجازی بسیج استان تهران
🇮🇷 @matnamedia_basij
🇮🇷 @baseeratt
❌ خدا را شکر که آرزوی سرمایه داران تحقق یافت ... تا ۱۴۰۰ با روحانی هر چند ... می گویند اگر چه اقتصاد نداریم ولی آزادی داریم.
✅ بدانیم: از ماست که بر ماست
💯 نظام جمهوری اسلامی هر کاندیدایی را که مردم خواستند روی کار آورد و خواهد آورد؛ احمدی نژاد یا روحانی و ...
✅ باید بدانیم چه می خواهیم؟ اقتصاد یا آزادی؟
❌ آزادی بی حد و حصر سرمایهدار زالوصفت چه می کند با مستضفین؟
💯 آزادی برای بعضیها مضر است، آزادی ابزار زورگویی سرمایه داران است.
✅ که هر چیزی به جای خویش نیکوست‼️
عزم انقلابی و زنجیر پاره شدنی‼️
🔻 دیروز ایران در حالی به مناسبت روز ملی فناوری هستهای، از 133 دستاورد جدید در این حوزه رونمایی کرد که در نشست وین، آمریکاییها همچنان حاضر نشدند دست از ابزار تحریمها بکشند.
💠نکات تحلیلی:
🔹 1- برخی تحلیلگران و جریانات سیاسی کشور در دوره مبارزات انتخاباتی در آمریکا و ابتدای پیروزی بایدن، در تفسیر از روی کار آمدن بایدن بر این باور بودند که دوران سختی سپریشده و دولت بایدن به تعهدات بینالمللی ازجمله برجام باز خواهد گشت و شرایط فشار حداکثری تحمیلی ترامپ برداشته خواهد شد.
🔸 2- جریان دیگری نیز بود که بین بایدن و ترامپ فرقی قائل نبوده و تصریح داشت که با روی کار آمدن مستأجر جدید کاخ سفید، برجام 2015 نهتنها احیا نخواهد شد، فشارها و تحریمها نیز تداوم خواهد داشت. رهبر معظم انقلاب نیز با دلایلی متقن دیدگاه دوم را باور داشتند. اکنون که حدود سه ماه از روی کار آمدن بایدن میگذرد، واقعبینانه و درستی تحلیل گروه دوم را شاهد هستیم.
🔹 3- البته میتوان دلایل زیادی را برای عدم احیا یا چرایی مانعتراشی آمریکاییها برای شکست مذاکرات برشمرد که مهمترین آنها نگرش مبنایی و کلیشهای مقامات آمریکایی و اروپایی به ملت ایران در کنار زیادهخواهیهای آنها خارج از عرف و عقلانیت مذاکره سیاسی است. در این میان نباید از اعتماد بیشازاندازه و البته کاذب آمریکاییها و همپیمانان آنها به نتیجهبخشی ابزار تحریمها غافل شد. به همین دلیل ابزار تحریمها باید حفظ شود ولو متعلق به رئیسجمهور غیراستانداردی مثل ترامپ باشد که اساساً وعده بایدن، تجدیدنظر در غالب تصمیمات وی بود.
🔸 4- این در حالی است که همین دیروز سردبیر نیویورکتایمز اذعان کرد که آمریکا در اعمال فشار حداکثری به ایران شکست خورده است. نیویورکتایمز با بیان اینکه در مقطع کنونی رویکرد تندروانه با عقل سلیم جور درنمیآید، نوشت: «اگر آمریکا پایبندی به توافق اول را نپذیرفت، چرا باید ایران به توافق دوم اعتماد کند؟».
💢نکته راهبردی:
🔺اما چه چیزی عامل شکست فشار حداکثری آمریکاست؟ مسلماً در وهله اول پایمردی و پایداری ملت ایران در تحمل تبعات نفسگیر این تحریمهای ناجوانمردانه است؛ و در وهله بعد، همصدایی و هماهنگی مسئولان بهویژه در تصویب قانون اقدام راهبردی مجلس در لغو تحریمها و مهندسی معکوس گامهای هستهای ایران است. لذا امروز نباید بیجهت دیگران را متهم کرد که نگذاشتند و نمیگذارند برجام به فرجام برسد! با نگاه غربی! اساساً برجام قرار نبود به سرانجامی برسد بلکه مأموریتش مهار و کنترل ایران بود که لااقل در پیشرفت علمی و هستهای در این سالها موفق بوده و زمینهساز مطالبه وقیحانه سلسله زیادهخواهیهایی چون محدودیت موشکی و منطقهای شده است که تنها با عزم انقلابی و دولت انقلابی این زنجیره پاره شدنی است.
✅ حق با بدنه بسیج است !
👈 چندی است مسولان سپاه و بسیج به صراحت از عدم ورود مصداقی و صرف ورود گفتمانی به انتخابات سخن میگویند و بر همین مبنا نیز عمل میکنند. از این رو بدنه بسیج که از متن مردمند، مبتنی بر شاخصهای گفتمان رهبری هر نظری راجع به نامزدهای حاضر در انتخابات که مورد تایید شورای نگهبان قرار میگیرند، داشته باشند، هیچ کس حق اعتراض به آنها را نداشته و سازمان بسیج نیز هیچ حساسیتی در این خصوص ندارد. در حقیقت این حق آنهاست که به هرکسی اعتماد پیدا میکنند، رای بدهند و رای آنها محترم و ارزشمند است.
به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم ایران در انتخابات به هر نامزدی که رای دهد، ماجور خواهند بود.
# بصیرت دینی
# جهاد امید آفرینی
# شکست خط تحریف
#دولت جوان مومن حزب اللهی
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
قرارگاه مرکزی هدایت و روشنگری سپاه حضرت قمر بنی هاشم علیه السلام
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
نشانی ما در پیامرسانهای سروش، روبیکا و ایتا 👇👇
🆔@fanoosebameiran
🆔sapp.ir/fanoosbameiran
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #نفوذ یعنی قلب حساسترین نقطه کشور را مقابل چشم مسئولان به وسیله بمبگذاری، منفجر کنند.
🔸رهبرانقلاب بارها گفتند: مذاکره با دشمن، یعنی باز کردن راه برای نفوذ...