📷 ️هلاکت خاخام ارشد صهیونیستها در حملات موشکی ایران
🔸خاخام کالمان مایر بر، خاخام ارشد اشکنازی اسرائیل و رئیس شورای خاخامهای ارشد رژیم صهیونیستی است.
🔸او همان کسی است که میگفت باید غزه را نابود کنیم.
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
🖼 قالیباف: ایران هیچ تفکیکی بین رژیم اسراییل و آمریکا قائل نیست
🔹در این جنایت بزرگی که مرتکب شدند برای ایران تفکیکی بین آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
🔹جنگ تا تغییر محاسبه و پشیمانسازی دشمن ادامه خواهد یافت.
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
🔰 دیروز ظهر تو نمازجمعه از جامهری ساده و شیک نگار عکس گرفتم که بذارم کانال فرصت نشد و با تأخیر بارگذاری کردم، برای تهیه به کانال گالری هنری نگار سر بزنید، کانالی که در کنار فروش محصولات فعالیت تبیینی و انقلابی هم داره👇👇
🆔 @negarart_gallery
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
3.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک نفتکش متعلق به امارات در بندر شارجه امارات مورد هدف قرار گرفت
✅ اخبار جنگ ایران و آمریکا بدون سانسور 👇
http://eitaa.com/joinchat/404946944Ceab6f2b794
هدایت شده از خبرگزاری فارس
انصارالله: تصمیم برای ایستادن در کنار ایران گرفته شده
🔹محمد البخیتی، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله به المیادین گفت هماهنگی کاملی میان کشورهای محور مقاومت، از جمله یمن وجود دارد.
🔹تصمیم برای ایستادن در کنار ایران در یمن گرفته شده است و تأکید کرد که آنها اوضاع را زیر نظر دارند و همانگونه که سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله اشاره کرده، دست روی ماشه است.
🔹مشارکت یمن فقط مسئله زمان است و در این زمینه نیز هماهنگی کاملی وجود دارد.
@Farsna - Link
📣 ورود آمریکایی و سگ ممنوع✋
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥رجزخوانی همسر شهید محمدحسین کوچکی
🔹شهید محمدحسین کوچکی از شهدای ایست بازرسی اتوبان ارتش بود که در روز ۲۱ اسفند درحال پاسداری از وطن به شهادت رسید.
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
شابات شالوم تلآویو!
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
🔰پیام آیتالله سیدجعفر شبیری زنجانی، دوست دیرین رهبر شهید انقلاب
🔸یا مولای یا بقیهالله روحی لک الفداء
هرگز تصور نمیکردم روزی را درک کنم و شاهد شهادت مظلومانه و مقتدرانه رفیق دیرینم، سید علی باشم؛ عزیز و دوست هشتادسالهای که همچون امیر المومنین (ع) و حسین بن علی (ع) درماه مبارک رمضان به همراه فرزند و کودکانش به دست شقیترین دشمنان، یعنی صهیونیستهای جنایتکار، به فیض عظمای شهادت نائل آمد. شهادتی که در میان علمای اسلام کمنظیر است و این اندوه جانکاه، جز با نابودی کامل اسرائیل و تحقق رجعت آن سید حکیم در پرتو ظهور حضرتت، التیام نمییابد.
🔸این جانب در حالی که در حرم ملکوتی امام رضا(ع) داغدار بودم، خبر انتخاب حضرت آیتالله امام سید مجتبی حسینی خامنهای از سوی خبرگان محترم رهبری، مرا تا حدی تسکین داد. کسی که بیش از پنج دهه است او را از نزدیک میشناسم و به عمق معنویت، سجایای اخلاقی، زهد، علم و اجتهادش واقفم. این ویژگیهای برجسته، به ویژه اجتهاد و تهجد ؛ عشق و عاطفه به مردم ؛ توسل و ارتباط خاص با امام رئوف از دوران کودکی، در گفتار و نوشتار امام شهیدمان نیز مورد تأکید قرار گرفته است.
🔸خدای سبحان را شاکرم که ثمره اخلاص آن سید مظلوم و مقتدر را در سال ۱۳۴۸، در قالب تولد سید خراسانی دیگری رقم زد؛ ذخیرهای برای این نظام و انقلاب که پیش از پیروزی انقلاب امام خمینی(ره) پا به عرصه وجود نهاد.
🔸از خداوند جبار و منتقم، در این حرم مطهر رضوی، خاضعانه مسئلت دارم همانگونه که غیبت صغری با زعامت عثمان بن سعید و فرزندش آغاز شد، با زعامت سید مجتبی، غیبت کبری به پایان رسد و جهان به دست منجی عالم بشریت، حضرت صاحبالامر(عج) پر از عدل و داد گردد و انتقام مادرمان فاطمه زهرا(س) و سید الشهدا حسین بن علی (ع) و تمام مظلومان عالم را بگیرد.
🔸در پایان، شهادت جانگداز امام شهیدمان را به امت اسلام، مستضعفان جهان، منتظران ظهور و به ویژه به سید مجتبی عزیز و فرزندان و خانواده گرامیشان تسلیت عرض نموده و این انتخاب شایسته را که بیگمان با عنایت ولیعصر(عج) بر قلب خبرگان رهبری در جوار حرم مطهر کریمه اهل بیت فاطمه معصومه(س) نقش بسته است، به امت اسلام و به شخص ایشان تبریک میگویم.
🔸در این شبهای با فضیلت ماه مبارک رمضان، از درگاه خداوند متعال، پیروزی قاطع امت اسلام بر صهیونیست پلید و آمریکای جنایتکار و سلامتی و عافیت رهبر عزیزمان همراه با پیشرفت و اصلاح امور ایران عزیز بهدست توانمند و با کفایتش را مسئلت مینمایم.
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89