﷽
نشست تخصصی هنر ورسانه دینی و فضای سایبر
ضمن تبریک ایام میلاد مسعود پیامبر رحمت و حضرت امام صادق علیهما الصلاه و السلام، نظر به برگزاری دومین کنفرانس فضای سایبر، به اطلاع می رساند:
نشست تخصصی هنر ورسانه دینی و فضای سایبر با مشارکت:
✅دانشکده مهندسی و دانشکده الهیات دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران،
✅ آزمایشگاه هنر ورسانه دینی شهاب مبین،
✅ آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر،
✅دبیرخانه دومین کنفرانس فضای سایبر،
✅جشنواره فیلم عمار،
✅ بنیاد نخبگان استان قم و
✅جهاد دانشگاهی استان قم،
به عنوان یکی از برنامه های این کنفرانس، اجرا گردد.
https://cysp2023.ut.ac.ir/
❇️ محتوای نشست تخصصی هنر و رسانه دینی و فضای سایبر:
✅ ارتقاء سطح مخاطبان آثار علمی دینی با فرآوری در قالب رمان و ادبیات داستانی: دکتر نجارزادگان، دکتر محمدی، دکتر رحماندوست
✅ فضای سایبر و تجاری سازی در رشته های الهیاتی: دکتر فولادی، دکتر اسدی، دکتر جوادی، دکتر میرزمانی
✅ فضای سایبر و راهبردهای رسانه ای القای معارف دینی، دکتر بنیسی
✅ کاربردی سازی مسائل الهیاتی در قالب فیلم و سریال: مهندس کریمی، دکتر تورنگ، جواد افشار، مجید مجیدی، سیدحسین فدائی، سید جواد هاشمی، حمید صالحی
ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: 👇
@F_Smehr
#آزمایشگاه_پژوهشی_هنر_و_رسانه_دینی
🆔️@shahabmobinlab
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن)🌹
👈 سلیس و روان بودن یک متن از نقاط قوت متن است و روان نبودن متن از نقاط ضعف است و یکی از مواردی که ناقد به دنبال نقد آن در یک کتاب است؛ بحث روان بودن و سلیس بودن متن است.
👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحث نقد کتاب؛ نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن است و در آن به این سوال پاسخ داده میشود که آیا متن کتاب به شیوهای که به راحتی قابل فهم و خوانا باشد؛ نوشته شده است یا خیر؟ این مسئله دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا یک متن روان و خوانا به خواننده کمک میکند تا محتوا را به درستی درک کرده و از کتاب به بهترین شکل بهرهمند شود.
در رابطه با نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن باید به موارد زیر باید توجه داشت:
👈 لینک یادداشت: https://irna.ir/xjNzdc
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ نداشتن نوآوری و خلاقیت)🌹
سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی دیگر از جنبههای نقد کتاب، نقد کتاب به لحاظ نداشتن نوآوری و خلاقیت است. ناقد در این حوزه به این مسئله میپردازد که آیا کتاب مورد نظر در ارائه محتوا و ایدهها از دیگر کتب موضوع مشابه خود تفاوتهای معناداری و متمایزی دارد؟ و آیا نوآوریها و خلاقیتهایی در محتوا، ساختار، یا روشهای ارائه متن، دیده میشود؟ درباره نقد کتاب به لحاظ نوآوری و خلاقیت باید به موارد زیر توجه داشت:
👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcc4mq142bq0p8.ala2.html
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ عدم بیطرفی علمی و سوگیری داشتن و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص)🌹
👈 اگر در نقد یک کتاب، به نشانههای تعصب و سوگیری علمی برخورد کردید، میتوانید نتیجه بگیرید که کتاب مورد نقد، از نظر علمی بیطرف نیست. در این صورت، باید از پذیرش اطلاعات ارائه شده در کتاب خودداری کنید.
👈 چرایی بیطرفی علمی و پرهیز از سوگیری و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص
سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از اصول اخلاقی در نگارش کتاب، بیطرفی علمی و پرهیز از سوگیری و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص است.ناقد در این جا به دنبال پاسخ به این سوال است که آیا کتاب به عنوان یک منبع علمی، بیطرف عمل کرده و نقدها و ادعاها را بر اساس شواهد علمی ارائه داده است، یا اینکه نویسنده دارای سوگیری است و از دیدگاهی خاص، متعصبانه دفاع میکند و سعی دارد دیگر دیدگاهها و نظریات را نادیده بگیرد؟ درباره بیطرفی یا طرفداری نویسنده از یک دیدگاه یا شخص،باید به موارد زیر باید توجه شود:
👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcgyu9wqak9tn4.rpra.html
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
💠 فراخوان علمی سی امین اجلاس سراسری نماز با عنوان «نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه»
👥 مخاطبان: مدیران ارشد نظام، محققان و استادان حوزه و دانشگاه و فرهنگیان و دستگاههایی که در پرورش آینده سازان نقش آفرین هستند.
📚 قالب های ارائه آثار: رساله دکتری، مقالات علمی، پژوهش های کاربردی و مطالعات تطبیقی
⌛️مهلت شرکت در فراخوان: از ۱۰ مهر لغایت ۱۵ آذر ۱۴۰۲
📮 ارسال آثار: noor.namaz.ir
🗓 زمان اعلام نتایج: نیمه دوم آذر ۱۴۰۲ از طریق پایگاه اطلاع رسانی www.namaz.ir
🎁 جوایز و هدایا: از صاحبان ۱۱۰ اثر برتر با اهدای جوایز قدردانی می شود و چکیده اثر آنها در کتاب مقالات برگزیده اجلاس منتشر خواهد شد.
▫️راه های ارتباطی با دبیرخانه:
☎️ تلفن: ۸۶۰۳۷۵۰۶ – ۰۲۱
📨 سامانه پیامکی: ۱۰۰۰۰۱۷
┄┅═✧❁🇮🇷❁✧═┅┄
✍️جهت اطلاع از #فراخوان های پژوهشی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1083703368C48b93d5f61
فراخوان هاي پژوهشي، #مهارت #مقاله نویسی و موضوع ها و مسئله هاي #پژوهش خواه
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹چگونه یک کتاب را به لحاظ ایده پردازی و نظریه پردازی نقد کنیم؟🌹
👈 اگر کتاب تنها به جمعآوری منابع اکتفا کرده باشد و خالی از ایدهپردازی و نظریهپردازی باشد، بیشک به کمبود عمق و تأثیرگذاری در انتقال اطلاعات منجر میشود و کتابهای دارای ایده پردازی عمق و دقت بیشتری دارند.
چگونه یک کتاب را به لحاظ ایده پردازی و نظریه پردازی نقد کنیم؟
👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحث نقد علمی یک کتاب، نقد به لحاظ اینکه کتاب صرفاً جمعآوری و خالی از ایدهپردازی و نظریهپردازی است. ناقد در این نوع نقد به ارزیابی محتوای کتاب از منظر تأثیرگذاری و اصالت مفاهیم پرداخته و این مسئله را بررسی میکند که آیا نویسنده تنها منابع و مطالب دیگران را جمعآوری و ارائه کرده است، یا اینکه او نیز ایدههای خود را به موضوع اضافه کرده و نظریهپردازی کرده است؟
👈 در این رابطه(نقد کتاب به لحاظ صرفاً جمعآوری بودن و خالی از ایدهپردازی و نظریهپردازی بودن)، توجه به موارد زیر بسیار مفید است:
👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdchwqnxi23nkmd.tft2.html
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
﷽
✅ آزمایشگاه هنر ورسانه دینی شهاب مبین، قصد دارد در حاشیه نشست تخصصی هنر ورسانه دینی و فضای سایبر و دومین کنفرانس فضای سایبر،
https://cysp2023.ut.ac.ir/
غرفه ای را به معرفی آثار شاخص حوزه هنر و رسانه دینی، اختصاص دهد. لذا از اشخاص حقیقی و حقوقی دارای فعالیت در این حوزه، دعوت به عمل می آید.
متقاضیان می توانند رزومه کاری خود و پیشنهاد قابل عرضه در غرفه را حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۲، به نشانی قم، ابتدای جاده قدیم تهران، بعد از پایانه مسافربری، دانشکدگان فارابی دانشگاه تهران، دفتر معاونت پژوهشی دانشکده الهیات و یا به آیدی زیر، اعلام نمایند.
@F_Smehr
#آزمایشگاه_پژوهشی_هنر_و_رسانه_دینی
🆔️@shahabmobinlab
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹چگونه منابع یک کتاب را نقد کنیم؟🌹
👈 نقد منابع استفاده شده در کتاب به بررسی اعتبار و کیفیت منابعی که نویسنده برای تأیید و پشتیبانیِ ادعاها و مفاهیم خود استفاده کرده است، میپردازد. این نقد به اطمینان از درستی و معتبر بودن منابع ارجاع داده شده و تعهد نویسنده به احترام حقوق دیگر مؤلفان، میپردازد.
👈چگونه منابع یک کتاب را نقد کنیم؟
سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحثی که در نقد یک کتاب مطرح است؛ نقد منابع استفاده شده در کتاب است که در آن به بررسی امانت در نقل، استفاده از منابع دسته اول، غفلت از منابع مهم، استفاده نکردن از منابع به روز، استفاده از منابع فارسی و عربی و انگلیسی معتبر و ارجاع به آنها، میپردازد. به عبارت دیگر، نقد منابع استفاده شده در کتاب به بررسی اعتبار و کیفیت منابعی که نویسنده برای تأیید و پشتیبانیِ ادعاها و مفاهیم خود استفاده کرده است، میپردازد. این نقد به اطمینان از درستی و معتبر بودن منابع ارجاع داده شده و تعهد نویسنده به احترام حقوق دیگر مؤلفان، میپردازد.
👈 درباره نقد منابع کتاب، باید به موارد زیر باید توجه کرد:
👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdci3yappt1a5w2.cbct.html
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹ضرورت سادهسازی و خبریسازی مقالات علمی🌹
👈 مقالات علمی برای مخاطبان عمومی و افرادی که تخصص علمی خاصی ندارند و افرادی که رشته ای غیر از رشته مقاله نگارششده خواندهاند، به سادگی قابل فهم نیستند. به همین دلیل، سادهسازی و خبریسازی این مقالات توسط خبرگزاریها و رسانههای علمی برای تبدیل آنها به محتوایی قابل درک برای مخاطبان عامه و افزایش دسترسی به دانش علمی ضرورت دارد.
👈 مقالات علمی گاه دارای مطالب و مباحث پیچیده و تخصصی هستند که به منظور ارتقای دانش و پژوهش در حوزههای خاص علمی تولید میشوند. این مقالات اغلب شامل اصطلاحات، توضیحات و تحلیلهای فنی و نظری جامعی درباره موضوعات خاصی هستند و از روشهای پژوهشی پیچیده استفاده میکنند. به عبارت دیگر، مقالات علمی ابزارهای تخصصی و فنی برای ارتباط میان پژوهشگران و انتقال دانش به افراد دارای تخصص در همان حوزه هستند یعنی اگر کسی آن رشته علمی مورد نظر را نخوانده باشد احتمال اینکه مفاهیم و اصطلاحات تخصصی آن مقاله را متوجه نشود بسیار زیاد است. حدود ۱۰۰ رشته در علوم انسانی وجود دارد و تعداد رشتهها با حساب رشتههای فنی و پزشکی و غیره بسیار زیاد میشود یعنی حتی تحصیلکردگان یک رشته نیز نیاز به ساده سازی و خبری سازی مقالات علمی دیگر رشتهها دارند.
👈 لینک یادداشت: https://iqna.ir/00HUyI
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
فراخوان برتر پایان نامه های دینی و قرآنی.pdf
142K
فراخوان پایان نامه قرآنی برتر
کمیسیون قرآن و علوم انسانی برگزار می کند.
بیستمین نشست علمی با موضوع:
✅ تفسیر موضوعی صدر، به مثابه روش استخراج نظریههای علوم انسانی قرآنی
ارائه دهنده: حجت الاسلام دکتر علیرضا محمدی فرد
زمان: 1402/07/16 ساعت: ۱۰.30 تا ۱۲
با همکاری جامعة المصطفی ص العالمیه
حضور مجازی از طریق لینک:
http://Meet.quran.ac.ir/res
شرکت برای عموم فرهیختگان و علاقمندان آزاد است.
هدایت شده از پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
🌹نقد ساختاری وخروج موضوعی کتاب🌹
👈 ساختار ضعیف و خروج موضوعی دو اشکال مهم در نگارش کتاب است که ناقد با دیدن این اشکالات، می تواند کتاب را نقد کرده و پیشنهادهای اصلاحی خود را ارائه دهد.
👈 نقد ساختاری وخروج موضوعی کتاب
سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: نقد ساختاری کتاب و نقد خروج موضوعی کتاب از مباحث مهم در نقد کتاب است ابتدا به بحث نقد ساختاری سپس به نقد خروج موضوع کتاب پرداخته میشود.
👈 نقد ساختاری کتاب یکی از جنبههای مهم در نقد علمی و ادبی است و به بررسی ساختار کلی کتاب و تنظیم مفاهیم و مطالب در آن میپردازد. در این نوع نقد، ناقد به بررسی ترتیب و ارتباط بین موضوعات، بخشها، و فصول کتاب میپردازد. برای انجام نقد ساختاری کتاب، توجه به مباحث زیر ضروری است.
👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcjhaetxuqexiz.fsfu.html
👈 لینک کانال:
https://eitaa.com/majidnabavi1366
🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.