السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الاساتذة الفضلاء
يعلن مركز تراث سامراء إلى الباحثين الكرام عن تمديد مواعيد استلام الملخصات والبحوث لمؤتمره العلمي الدولي الثالث (العتبة العسكرية المقدسة في سامراء حاضرة الفكر والتراث) وفقاً الآتي:
اخر موعد لتسليم ملخصات البحوث ٢٠٢٣/٩/١٥.
اخر موعد لتسليم البحوث كاملة ٢٠٢٣/١٠/١٥.
مع التحايا
با سلام تمدید یک ماه ارسال چکیده و دو ماهه اصل مقاله برای همایش بین المللی سامرا👆
وب سایت کنفرانس:
https://www.cnby.ir/Home/Index
موافقت مجلس با تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان اوقاف
نماینده مردم تفت و مبیبد با اشاره به درآمدهای اوقاف و امورخیریه و نحوه هزینه کرد آن در سطح کشور اظهار داشت: سازمان اوقاف مشخص کند که این سازمان محل سرمایه گذاریهای خود را کجا انجام داده است؟ چرا در جاهای که وظیفه اش بود وظایف خود را انجام نداده و در جاهای که ربطی به اساسنامه و تکلیفش ندارد سرمایه گذاری کرده است؟ این موضوعات باید مشخص…
ادامه خبر در لینک زیر
https://dibaache.com/post/20194349
دیباچه جور دیگر باید گشت!
هدایت شده از M_Etratdoost
🇮🇷 نخستین کنگره بین المللی دانشمند برجسته، شهید حسن طهرانی مقدم (گرامیداشت 70 شهید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی)🇮🇷
🇮🇷 زمان برگزاری: 22 آبان 1402
🇮🇷 مهلت ارسال آثار: 30 مهر 1402
🇮🇷 سایت کنگره: http://conghtm.sru.ac.ir/fa/
🇮🇷کانال اطلاع رسانی کنگره: @conghtm
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از فراخوان ها و مسأله های #پژوهشی
بانوی هزاره اسلام
🔸بانوی هزاره اسلام جشنواره ای برای زنده نگه داشتن نام بانوی عظیم الشان اسلام حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها)
و نشان دادن سبک زندگی اسلامی ایشان به بانوان و دختران جامعه اسلامی ایرانی
⏰آخرین مهلت ارسال: ۲۰ شهریور ۱۴۰۲
https://eitaa.com/b_Islam
✍️جهت اطلاع از #فراخوان های پژوهشی👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1083703368C48b93d5f61
فراخوان هاي پژوهشي، #مهارت #مقاله نویسی و موضوع ها و مسئله هاي #پژوهش خواه
🔶 بیانیۀ رئیس انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی خانم دکتر فروغ پارسا در پی صدور حکم تعلیق آقای دکتر مهدی مطیع دانشیار گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان
🔹الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ ۗ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ حَسِيبًا(احزاب: ۳۹)
🔸اسلام مانند دیگر ادیان الهی به تربیت و تعالی اخلاقی جوامع بشری اهتمام جدّی داشته است. چنان که وجود مقدس پیامبر(ص)، آموزش مکارم و نیکیهای اخلاقی به مردم را هدف اصیل بعثت و برانگیختگی خود دانسته و امامان شیعه علیهمالسلام و پیروان راستین آنان نیز همگی در صدد تعلیم و تربیت اخلاقی جامعه بودند. پس از مهجوریت اسلام و قران در دوران ستمشاهی، بحمدالله با پیروزی انقلاب و برپایی جمهوری اسلامی در ایران عزیز فرصت مغتنمی برای استادان علوم اسلامی و قرآن پژوهان پدید آمد که با تأسی به رهنمودهای اهل بیت علیهم السلام، معارف اصیل و انسانساز قرآن کریم را در دانشگاهها تبلیغ و ترویج کرده و جوانان این مرز و بوم را با قرآن آشنا و مأنوس نمایند.
آقای دکتر مهدی مطیع، بی تردید در شمار استادان جوان و دانشمندی است که بحمدلله به امر توسعه فرهنگ قرآنی در دانشگاه ها اهتمام داشته و با کاربست روشهای نوین تدریس و بینش خردورزانه، گروههای مختلف دانشجویی در رشتههای مختلف علوم پزشکی و مهندسی را نیز مفتون و مجذوب آموزههای قرآن نموده است. آثار قلمی و قدمی ارزشمند دکتر مطیع نشان میدهد ایشان بیش از هر چیز دغدغۀ تبیین غنا و توانمندی معارف قرآنی در مواجهه با چالشهای معاصر را داشته و تلاش کرده با رویکردی زیبایی شناسانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی اسلام را به نسل جوان معاصر ارائه نماید.
با این پیشینة روشن، بحث تعلیق آقای دکتر مهدی مطیع پیش از آن که مایة تأسف باشد، باورکردنی نیست و این نگرانی را ایجاد میکند که گویا بدخواهانی در صدد محروم ساختن نسل جوان علاقمند به قرآن از مساعی استادانی چنین خدوم وزحمتکش هستند.
جایگاه علمی و شخصیت فرهنگی آقای دکتر مطیع نزد بسیاری از اساتید پیش کسوت رشتۀ علوم قرآن و حدیث دانشگاههای مختلف ایران مورد تأیید است و جامعۀ علمی کشور به ویژه در حوزۀ مطالعات قرآنی انتظار دارند، هرچه زودتر حضور پرتلاش ایشان بر کرسی تدریس و پژوهش را نظارهگر باشند.
▪️فروغ پارسا
▫️۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
♦️بیانیه برخی اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه اصفهان در اعتراض به تعلیق اساتید منتقد
https://t.me/dineaqlani
✅ کانال قرارگاه خانواده و تعالی جمعیت در ایتا
لینک عضویت: https://eitaa.com/motaleati