4_5791964106772710160.pdf
14.13M
💢#پویش_لبخند_رضایت
✅تولید محتوای پرورشی وتربیتی باموضوع (ازخودت مراقبت کن) توسط #تیم_پیشرفت_مدرسه هنرستان ثمین کانون بسیج فرهنگیان #شهرستان_مانه_وسملقان با مدیریت فرهنگی بسیجی خانم هدی رجایی (جهت استفاده درفضای مجازی )
💠کانون بسیج فرهنگیان شهرستان مانه وسملقان خراسان شمالی
🆔@farhang_ashkhane
به رسم هر روز صبح🌤
💢السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن💢
💢السلام علیڪ یابقیة الله یا
اباصالح المهدۍیاخلیفة الرحمن
ویاشریڪ القرآن ایهاالامام
الانس والجان"سیدی"و"مولاۍ"
الامان الامان💢
🌺أللَّـهُـمَ عَـجِّـلْ لولیک الفرج🌺
💠کانون بسیج فرهنگیان مانه وسملقان
🆔@farhang_ashkhane
🌹رسول خدا(صل الله علیه واله وسلم) فرمودند:
♦️«إنَّ مِنَ الذُّنوبِ ذُنوبَاً لا یُکَفِّرُهَا صلاةٌ و لا صومٌ . قیل: یا رسول الله! فَمَا یُکَفِّرُهَا؟ قال: اَلْهُمُومُ فِی طَلَبِ الْمَعِیشَة؛
♦️برخی گناهان هستند که هیچ نماز و روزه ای آنها را نمی پوشاند. عرض شد: ای رسول خدا ! پس چه چیز آنها را می پوشاند [و از بین می برد؟] حضرت فرمود: اندوه برای کسب درآمد و گذران زندگی.»
📚مستدرک الوسائل، ج13،ص 13.
💠کانون بسیج فرهنگیان مانه وسملقان
🆔@farhang_ashkhane
🔴امام خامنه ای(مدظله العالی) :
♦️در مواجه با دشمن دو جور انسان داریم: یک عده هستند که وقتی هیمنهی #آمریکا را میبینند،
قدرت نظامی او را میبینند،
قدرت دیپلماسی او را میبینند،
قدرت تبلیغاتی او را میبینند،
پول فراوان او را میبینند،
مرعوب میشوند؛ .
♦️میگویند ما که نمیتوانیم کاری بکنیم، چرا بیخودی نیروهایمان را هدر بدهیم؟اینجور افراد الان هستند، در زمان انقلاب ما هم بودند. ما مواجه بودیم با افرادی از این قبیل که میگفتند :آقا بیخود چرا خودتان را زحمت میدهید؛ به یک حداقلی قانع شوید و قضیه را تمام کنید. یک عده اینجور بودند.
♦️یک عدهی دیگر هستند که نه، قدرت دشمن را با قدرت خدای متعال مقایسه میکنند،عظمت دشمن را در مقابل عظمت پروردگار قرار میدهند؛ آن وقت میبینند که اینها حقیر محضند، اینها چیزی نیستند.
♦️وعدهی الهی را هم راست میشمرند، حسن ظن به وعدهی الهی دارند؛ این مهم است. خدای متعال به ما وعده کرده است: «و لینصرنّ اللَّه من ینصره انّ اللَّه لقویّ عزیز»؛این وعدهی قطعی است، وعدهی مؤکد است.
♦️اگر چنانچه ما به وعدهی الهی حسنظن داشته باشیم، یک جور عمل میکنیم،اگر به وعدهی الهی سوءظن داشته باشیم، جور دیگری عمل میکنیم.
♦️خدای متعال افرادی را که سوءظن دارند، مشخص کرده است:«و یعذّب المنافقین و المنافقات و المشرکین و المشرکات الظّانّین باللَّه ظنّ السّوء علیهم دائرة السّوء و غضب اللَّه علیهم و لعنهم و اعدّ لهم جهنّم و سائت مصیرا»؛
♦️این «الظّانّین باللَّه ظنّ السّوء» امروز هم هستند. چند آیه بعد میگوید: «بل ظننتم ان لن ینقلب الرّسول و المؤمنون الی اهلیهم ابدا و زیّن ذلک فی قلوبکم و ظننتم ظنّ السّوء و کنتم قوما بورا».
♦️سوءظن به خدا موجب میشود که انسان بنشیند و از حرکت و از کار و تلاش باز بماند. اگر حسنظن به خدا داشتیم، آن وقت میتوانیم پیش برویم.
💠کانون بسیج فرهنگیان مانه وسملقان
🆔@farhang_ashkhane
✍هیچ چیز را بی جواب نگذار!!!
❣جواب نگاه مهربان را با لبخند
❣جواب دورنگی را با خلـوص
❣جواب مسئولیت را با وجدان
❣جواب بی ادبی را با سکـوت
❣جواب خشـم را با صبـوری
❣جواب پشتکار را با تشویق
❣جواب کینـه را با گذشـت
❣جواب گنـاه را با بخشـش
❣جواب دلمـرده را با امیــد
❣جواب منتظـر را با نویــد
بـدهیــد...🌺
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💠کانون بسیج فرهنگیان شهرستان مانه وسملقان
🆔@farhang_ashkhane
🍃"تأثیر حجاب در تشکیل و تحکیم نهاد خانواده "🍃
💠تشکیل خانواده نقطه اصلی شروع عشق و امید و تحقق آرزوهای شیرین همه دختر-پسرهای جوان است؛ 💞
💠از سوی دیگر #خانواده مهمترین و اساسیترین نهاد #اجتماعی جامعه انسانی است و تأثیر آن در نهادهای اجتماعی دیگر مثل آموزش و پرورش و نهاد حکومت و سیاست غیرقابل انکار است.❣
👌بنابراین ثبات و استحکام نهاد اجتماعی خانواده، در استحکام و استواری نهادهای دیگر جامعه نیز مؤثر خواهد بود. ✅
💠 تردیدی نیست که یکی از عوامل مهم در تشکیل و استحکام خانواده رعایت #حجاب است. 💯
✍اگر در جامعه حدود حجاب رعایت گردد و رابطه #جنسی تنها به رابطه زن و شوهری در محیط خانواده محدود گردد، #جوانان به تشکیل #خانواده تمایل شدیدی پیدا میکنند و خانوادههای تشکیل شده نیز ثبات و استحکام بیشتری نیز خواهند داشت.💞💞
✅در نهایت بیشترین فایده و نفع نصیب خود #زنان خواهد شد! چرا که با مستحکم شدن خانواده، بانوان از #محبت و حمایت روحی و #عاطفی همسران خود سرشار خواهند شد؛💝
اما اگر بدحجابی و بیحجابی و #خودنمایی و آرایش بانوان به طور #تحریک کننده در جامعه رواج پیدا کند و روابط جنسی نامحدود در محیطهای دیگر غیر از خانواده ممکن گردد، نه تنها جوانان به ازدواج تن نخواهند داد، بلکه خانوادههای تشکیل شده نیز دائما #متزلزل شده، فرو خواهند ریخت.💔💔
💠کانون بسیج فرهنگیان مانه وسملقان
🆔@farhang_ashkhane
🏴با سلام و عرض ادب و احترام و تسلیت به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت ام البنین مادر حضرت ابوالفضل العباس (ع).
🏴🕯🏴🕯🏴🕯🏴🕯🏴🕯🏴
💠کانون بسیج فرهنگیان شهرستان مانه وسملقان خراسان شمالی
🆔@farhang_ashkhane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢#پویش_لبخند_رضایت
✅تولید محتوای پرورشی وتربیتی باموضوع (حضرت ام البنین) توسط #تیم_پیشرفت_مدرسه دبستان نبوت کانون بسیج فرهنگیان #شهرستان_مانه_وسملقان با مدیریت فرهنگی بسیجی خانم شهناز خدک (جهت استفاده درفضای مجازی )
💠کانون بسیج فرهنگیان شهرستان مانه وسملقان خراسان شمالی
🆔@farhang_ashkhane
🏴زندگی نامه حضرت ام البنین(س)
▪️ سیزدهم جمادی الثانی، یادآور روزی غم انگیز بود؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید. ام البنین، مادر پسرانِ علی علیه السلام ، بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامتْ با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی (ع) ، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، در جوار دیگر فرزند زهرا سلام الله علیها برای همیشه رحل اقامت افکند.
▪️نام و مشخصات
نامش فاطمه و کنیه اش امُّ البنین (مادر پسران) است. پدرش حِزام، و مادرش ثمامه یا لیلاست. همسرش علی بن ابیطالب (ع) و فرزندانش عباس (ع) ، عبداللّه، جعفر و عثمان هستند که هر چهار نفرْ در سرزمین کربلا و در رکاب امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند.
♦️ولادت ام البنین (س)
برخی از تاریخ نگارانْ زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
تاریخ گواهی میدهد که پدران و داییان حضرت ام البنین از دلیران عربِ پیش از اسلام بوده و از آنها به هنگام نبرد، دلیرْ مردی های فراوانی نقل شده است که در عین شجاعتْ بزرگ و پیشوای قوم خود نیز بوده اند، آنچنان که حاکمان زمانْ در برابرشان سرتسلیم فرود می آورند. اینان همانان هستند که عقیل ـ نسبْ شناس بزرگ عرب و برادر علی (ع) ـ به امیرالمؤمنین (ع) گفت: در میان عرب از پدرانش شجاعتر و قهرمانتر یافت نمیشود.
♦️انتخاب ام البنین (س) برای همسری علی علیه السلام
بعد از شهادت فاطمه زهرا علیهاالسلام ، علی بن ابیطالب علیه السلام برادرش عقیل را ـ که آشنا به علم نسب شناسی عرب بود ـ فرا خواند و از او خواست که برایش همسری از تبار دلاوران برگزیند تا پسر دلیری برای مولا به ارمغان آورد.
عقیل، فاطمه کلابیه را برای حضرت برگزید که قبیله و خاندانش، بنی کِلاب، در شجاعت بیمانند بودند، و حضرت علی علیه السلام نیز این انتخاب را پسندید.
♦️خواستگاری از ام البنین علیهاالسلام
بعد از این که عقیل شجره نامه های اَعراب را بررسی و ام البنین را انتخاب کرد، حضرت علی علیه السلام ، او را نزد پدر ام البنین فرستاد. پدرخشنود از این وصلت مبارک، نزد دختر خود شتافت و موضوع را در میان گذاشت. ام البنین نیز با سربلندی و افتخارْ پاسخ مثبت داد و پیوندی همیشگی بین وی و مولای متقیان علی بن ابیطالب علیه السلام برقرار شد.
♦️اولین روز زندگی مشترک
روز اولی که ام البنین علیهاالسلام پا در خانه علی علیه السلام گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
♦️تغییر نام
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی علیه السلام ، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه»، که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را ام البنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا علیهاالسلام از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا علیهاالسلام نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.
🌹محبت بی دریغ ام البنین علیها السلام به فرزندان زهرا علیهاالسلام
♦️ام البنین بر آن بود که، در زندگی جای خالی حضرت زهرا علیهاالسلام را برای فرزندان ایشان پر کند؛ مادری که در اوج شکوفایی پژمرده شد و آتش به جان فرزندان خردسال زد: فرزندان فاطمه زهرا علیهاالسلام در وجود این بانوی پارسا، مادر خود را میدیدند و رنج فقدانِ مادر را کمتر احساس میکردند.
♦️ام البنین علیهاالسلام ، فرزندان دختر گرامی رسول خدا صلی الله علیه وآله را بر فرزندان خود مقدّم میداشت و بخش عمده محبت و علاقه خود را متوجه آنان میکرد و آن را فریضه ای دینی میشمرد؛ زیرا خداوند متعال در کتاب خود، همگان را به محبت آنان دستور داده است.
♦️فرزندان ام البنین علیهاالسلام
ثمره زندگی مشترک ام البنین علیهاالسلام با حضرت علی علیه السلام ، چهار پسر بود که به دلیل داشتن همین پسران، او را ام البنین، یعنی مادر پسران میخواندند. نام فرزندان ایشان به ترتیب عبارتند از: قمربنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام ، عبداللّه، جعفر و عثمان.
فرزندان ام البنین همگی در کربلا به شهادت رسیدند و نسل ایشان از طریق عُبیداللّه فرزند حضرت ابوالفضل علیه السلام ادامه یافت.
🌹مادر چهار شهید
با شهادت چهار فرزند ام البنین علیها السلام در کربلا، این بانوی شکیبا، به افتخار مادر شهیدان بودن نائل آمد و درکنار همسر شهید بودن، افتخاری دیگر بر صفحه افتخاراتش افزوده شد.
💠کانون بسیج فرهنگیان شهرستان مانه وسملقان خراسان شمالی
🆔@farhang_ashkhane