🖇 قوت ایمان عامل تقویت امید
🔰 سومین نکتهای که باز در آثار مرحوم علامه مصباح به عنوان عامل تقویتکننده امید مطرح است، تقویت ایمان به خدای متعال است. از نظر ایشان هر چقدر ایمانمان به خدای متعال تقویت شود، امید ما بیشتر میشود. ایشان در زمینه مسائل علمی میفرمایند که در موضوعات علمی اگر ایمان داشته باشیم، امید به رسیدن به درجات بالای علمی خواهیم داشت؛ اگر نه آن ایمان نباشد چنین اتفاقی نمیافتد.
🖊 دکتر هادی حسینخانی
#شماره۴۶
#علامه_مصباح
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | قسام منتشر کرد؛ التماس و خواستههای اسیر اسرائیلی
💬 اسیر اسرائیلی خطاب به نتانیابو و دولت اسرائیل:
🔻 باید ما را آزاد کنید، ما میترسیم اینجا، برای آزادی شالیط هزار نفر رو آزاد کردید حالا در برابر هرکدام از ما ۲۵۰ نفر را میخواهند، من نمیفهمم ما از آن کمتریم؟
🔻 من شهروند اسرائیلیم و وظیفه دولت اسرائیل است که من را آزاد کند من نمیفهمم چرا اینجائیم ما میخواهیم برگردیم پیش خوانوادههایمان.
🔻 بریزید تو خیابونا و صدای ما باشید.
🔻 اتفاقات هفت اکتبر بخاطر ضعف ارتش و دولت و نهادهای امنیتی است.
#استکبار_ستیزی
#صهیونیسم_ستیزی
#طریق_القدس
🆔 @farhang_puya
🔗 نظام دوقطبی و جنگ سرد (بخش اول)
🔸 با ناکامی نظام امنیت دسته جمعی در برقراری و حفظ صلح جهانی، کشورهای پیروز و قدرتمند جنگ جهانی دوم با تکیه بر نظریه فرانکلین روزولت،رئیس جمهور وقت آمریکا که به «برادران بزرگتر» معروف است، صورتبندی نظم بینالملل بعد از جنگ را بر عهده گرفتند و سازمان ملل و شورای امنیت را با حق وتو برای قدرتهای پیروز در جنگ و به زعم فرانکلین روزولت «برادران بزرگتر» شکل دادند.
🔹 در عین حال، برتری نظامی آمریکا و شوروی، جهان را به سوی نظامی دوقطبی سوق داد و به تدریج سیاستها و استراتژیهای دو کشور به صورت بسیار آشکار، رودرروی یکدیگر قرار گرفت. این رویارویی به دلایل متعددی باز میگردد ولی به طور کلی میتوان دلیل آن را در حفظ و افزایش قدرت و نوعی توازن
قدرت یا به عبارت بهتر «توازن وحشت» خلاصه کرد.
📝 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🔗 نظام دوقطبی و جنگ سرد (بخش اول) 🔸 با ناکامی نظام امنیت دسته جمعی در برقراری و حفظ صلح جهانی، کشور
🖇 نظام دوقطبی و جنگ سرد (بخش دوم)
🔹 نظام یاد شده که نظام دو قطبی خوانده میشود، به اختصار دارای ویژگیهایی؛ چون تقسیم جهان به دو بلوک و دو منطقه تحت نفوذ، تأسیس اتحادیههای نظامی و اقتصادی متقابل (مانند ناتو در مقابل ورشو)، وضعیت نه جنگ و نه صلح، جایگزینشدن بیاعتمادی به جای تفاهم در تعیین خط مشیهای نظامی، سیاسی، حتی اقتصادی و فرهنگی اعضای دو
بلوک بود.
🔸 جنگ سرد به دورانی اطلاق میشود که از اواسط دهه ی ۱۹۴۰ میلادی با پایان جنگ جهانی دوم آغاز و تا سال ۱۹۸۸ و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ادامه یافت؛ یعنی حدود ۴۵ سال، دوام آورد و همپیمانان دو ابر قدرت از آن حمایت کردند.
🔹 در این دوران بریتانیا، فرانسه، آلمان غربی و اعضای دیگر ناتو، سنتو، سیتو، آنزوس و کشورهای ژاپن و کره جنوبی همپیمانان مهم و ثابتقدم آمریکا بودند. در مقابل همپیمانان ثابت و قدرتمند شوروی نیز شامل لهستان، چکسلواکی، آلمان شرقی و اعضای دیگر پیمان ورشو و کومکون
و همچنین مغولستان، کره شمالی، ویتنام و کوبا بودند.
📝 دکتر منوچهر محمدی
#شماره۴۶
#سیاست
🆔 @farhang_puya
💢 حملات اسرائیل به غزه از حملات جنگ جهانی دوم پیشی گرفت
🔻 در حالی که ۱۵ هزار تن مواد منفجره در هیروشیما که در جنگ جهانی دوم با بمب اتمی منهدم شد و ۲٠ هزار تن مواد منفجره در لندن مورد حمله نازیها استفاده شد.
🔻 میزان مواد منفجره استفاده شده در غزه از ۸۵ هزار تن گذشت.
#غزه
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 امام رضا علیه السلام: هر که در قبال خوبى مردم تشکر نکند، از خداوند عز و جل هم تشکر نکرده است
📚 عیون أخبار الرضا، ج۲، ص۲۴
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💠 تاثیر ایمان به خدا در حل مسائل طاقتفرسای علمی
🔹[علامه مصباح(ره)] مثال میزنند، میگویند شما اگر یک مطلب علمی را چندبار مطالعه کردید و متوجه نشدید، یک مسئله علمی بغرنجی را بارها نگاه کردید و به نتیجه نرسیدید، کم کم این را کنار میگذارید و از پیگیریکردن آن ناامید میشوید؛ ولی اگر امید داشته باشید که خدای متعال بالاخره راهگشاست و میتواند در حل این مسئله به شما کمک کند، ناامید نخواهید شد.
🔸 بعد مثال میزنند به ابن سینا که ایشان گفته هر وقت یک مسئلهای برای من مشکل میشد به مسجد میرفتم، دو رکعت نماز میخواندم و از خدا حل این مسئله را درخواست می کردم؛ خدای متعال هم کمک میکرد که آن مسئله حل شود.
🔸 بنابراین ایمان به خدای متعال که یک پله از آن بحث اول که صرف شناخت بود بالاتر میرود، باعث میشود که ما در سختترین مسائل حالا چه مسائل علمی، چه مسائل نظامی، چه مسائل اخلاقی [ناامید نشویم]؛ اگر ایمان به خدا را پشتوانه کارمان قرار بدهیم و به حل آن مسئله امیدوار باشیم.
📝 دکتر هادی حسینخانی
#شماره۴۶
#معارف
🆔 @farhang_puya
33.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #روضه | آقاجان هنوز داغ غربت و شهادتت دل شیعه را به درد میآورد و مقدمهای است برای فضیلت اشک بر این عزا
🏴 شهادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، حضرت امام رضا علیه السلام را خدمت ولی عصر(عج) و عموم محبین و شیعیان آن حضرت تسلیت عرض میکنیم.
#مناسبتی
#امام_رضا
#روضه
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️افاضات جدید حسن آقامیری :
📌«بجای انتقام، با فضل برخورد کنید با اسرائیل؛ همانطور که در نهجالبلاغه آمده!»
🔸 نفوذ اسلام رحمانی در بدنه اجتماعی جامعه، آفتی است که ثمره تلاشهای اعتدالیون و اصلاحطلبان خائن در کشور است. افرادی که از آیات و سیره صلح نتیجه رحم بر دشمن را به جامعه میخورانند و بر آیات و روایات دیگر چشمپوشی میکنند.
🔸 همان فردی که دستور رفتار با فضل در برابر دشمن را صادر کرده، قتال الیهود و قهرمان جنگ بدر و حنین و احد و خندق بوده. اسرائیل و یهود به قدری در لجن ظلم و فساد غرق شدند که با مالهکشیهای امثال شما تصفیه نمیشود!
#اسلام_رحمانی
#اسلام_سکولار
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیه السلام: اموات خود را زیارت کنید بهراستی که آنها از زیارت شما خوشحال میشوند.
📚 الکافی،ج۳،ص۲۰۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💠 برایم سخت بود تا باور کنم... (بخش اول)
🔰 من از دوران نوجوانی
گاهی از بزرگترها میشنیدم
که بعضی از کشورهای خارجی با دین ما
مخالفند و میخواهند اسلام را از بین ببرند. در آن سـن
و سال من این حرف را درست باور نمیکردم و با خود میگفتم
مثلاً انگلستان چه دشمنی با نماز و روزه من دارد؟!
🔹 آنها میخواهند از منابع
ما استفاده کنند، از نفت ما استفاده کنند، طلا و مس و سایر معادن ما و بازار تجارت ما
را میخواهند و میخواهند بر ما تسلط پیدا کنند تا منافع مادیشان را تأمین کنند؛ اما با دین ما
چه کار دارند؟ برای من سخت بود که باور کنم کشورهای خارجی دشمن دین ما هستند.
🖊 علامه مصباح یزدی(ره)
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
💠 برایم سخت بود تا باور کنم... (بخش اول) 🔰 من از دوران نوجوانیگاهی از بزرگترها میشنیدمکه بعضی از
🖇 برایم سخت بود تا باور کنم... (بخش دوم)
🔹 این شبهه برای من کمرنگ بود؛ تا اوائل شروع نهضت که امام رحمه الله هم بر این مسأله تکیه کردند؛ ایشان خیلی روی «اسلام» تکیه میکردند و دائما میگفتند اسلام در خطر است؛ من برای اسلام احساس خطر میکنم؛ اینها دشمنان اسلام هستند؛ اینها از اسلام سیلی خوردهاند و صحبتهایی از این قبیل.
🔹 من فرمایشات امام را جدیتر گرفتم؛ چون میدانستم امام اهل گزافهگویی نیست و بی جهت حرف نمیزند. لذا این مسأله برای من جدیتر شد که آیا واقعاً ممکن است اینها دشمن دین ما باشند؟
🔸 وقتی این احتمال در ذهنم تقویت شد که ممکن است این گفته صحیح باشد، آیات قرآن را بهتر میفهمیدم و بیشتر به آن توجه میکردم؛ بارها در قرآن خوانده بودم که «وَ لَنْ تَرْضى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصارى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُم» یا آیه دیگری که میفرماید: «وَ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَكُمْ حَتَّى يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا»
🖊 علامه مصباح یزدی(ره)
#شماره۴۶
#استکبار_ستیزی
🆔 @farhang_puya
📋 #گزارش | تدریس رشته تحصیلی ایران در اسرائیل
🔻شهر خولون در نزدیکی تلآویو که در گذشته دارای جمعیت زیادی از ایرانیتباران بود، اعلام کرده که موضوع ایران را به عنوان یکی از رشتههای تحصیلی اصلی به دانشآموزان دبیرستان «ناوُون» پیشنهاد کرده و در حال حاضر برای آن «۱۵ دانشآموز ممتاز» را پذیرش کرده است.
🔻به نوشته رسانههای اسرائیل، اموری چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «جمعهٔ سیاه» (یکی از روزهای تظاهرات مخالفان شاه در زمان اعتراضات ضد حکومت پهلوی در تهران)، سیاستهای رهبر کنونی جمهوری اسلامی ایران، مسائل جمعیتی مثل شیعیان و سنیهای ایران و زبان فارسی در این رشته به دانشآموزان تدریس خواهد شد.
🔻برنامهریزان این رشته امیدوارند که دانشآموزان در پایان سال تحصیلی، همچنین درک عمیقی از موضوعات امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل در ارتباط با ایران بهدست آورند تا در دورههای بعدی زندگی خود برای گردآوری اطلاعات در مورد ایران، شناسایی تهدیدها، مبارزه با تروریسم و ارزیابی منابع اطلاعاتی به نهادهای امنیتی اسرائیلی کمک کنند.
🔻مدیر دبیرستان «ناوون» گفته که این دانشآموزان در دوره سربازی نیز به احتمال زیاد در خدمت یگان ۸۲۰۰ خواهند بود. این یگان واحد شنود و رصد در «امان»، سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل است.
🔻این گزارش حاکی است مدرسان این رشته خود عمدتاً نیروهای پیشین موساد، سازمان امنیت داخلی و یگان ۸۲۰۰ هستند.
#خبر
#اسرائیل
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 برایم سخت بود تا باور کنم... (بخش دوم) 🔹 این شبهه برای من کمرنگ بود؛ تا اوائل شروع نهضت که امام ر
💠 برایم سخت بود تا باور کنم... (بخش سوم)
🔹 با ذهنیت قبلی میگفتم این امری عادی است؛ منظور این است که آنها دلشان میخواهد شما تابع آنها باشید؛ همچنان که ما هم دلمان میخواهد یهود و نصاری مسلمان بشوند. با این آیه خیلی ساده برخورد میکردم.
🔸اما بعد از فرمایشات امام رضوان الله علیه و تأکیدات ایشان کمی حساستر شدم که مسأله جدیتر است و واقعا مبارزه با دین یک انگیزه اصیل است و تنها این نیست که هر کسی دلش بخواهد طرفداران خودش بیشتر شوند؛ هدف آنها تنها استفاده از منابع مادی ما نیست.
📝 علامه مصباح یزدی رحمة الله علیه
#استکبار_ستیزی
#شماره۴۶
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیهالسلام: امروز در محیط و زمانهای زندگی میکنیم که بیشتر مردم حیله و نیرنگ را، زیرکی میپندارند و افراد جاهل آنان را اهل تدبیر میخوانند.
📚 نهج البلاغه، خطبه ۴۱
#حدیث
🆔 @farhang_puya
💠 تفاوت امامت و نبوت
🔸 دکترین مهدویت در عالم تشیع ریشه در اعتقاد به ولایت و امامت دارد. امر ولایت ولی امر مسلمین نیز جریانی است که پس از پیامبر آغاز شده و تا پایان تاریخ ادامه خواهد
یافت.
🔸 پس از پیامبر اسلام به اذن الهی حضرت على (ع) مظهر تام ولایت شد و این امر در دیگر امامان تداوم یافت تا به امام غایب (عج) رسید. امامت باطن نبوت است. رسالت پیامبران دارای دو ساحت نبوی و ولایی است که ساحت آن به مراتب بر ساحت دیگر ارجحیت تکوینی و تشریعی دارد؛ چراکه نبوت دعوت مردم به توحید الوهی و امامت و ولایت دعوت آنان به توحید ولایی است.
🔹 توحید الوهی نیز در سیر تکامل معرفتی خود، به توحید ولایی منتهی میگردد؛ به همین دلیل پیامبران بزرگی همچون ابراهیم در مراحل تکامل علمی و عملی خود پس از پشت سرنهادن آزمایشهای بسیار دشوار به مقام و مرتبه امامت رسیدند و پا به عرصه ساحت ولایت نهادند. پیامبران ابتدا به مقام نبوت رسیده و آنگاه به مقام امامت نایل آمدهاند.
🖊 علی فلاح
#شماره۴۶
#معارف
🆔 @farhang_puya
💠 نظام و دکترین اقتصادی
🔹 نظام اقتصادی بیانگر اصول، مبانی و اهدافی است که بر اساس آنها رفتارهای اقتصادی در یک جامعه شکل میگیرد. این که مصرفکننده چه چیز و چه مقدار و چگونه مصرف کند، تولیدکننده چه کالاهایی و چه مقدار تولید میکند. در نظام سرمایهداری بر اساس تفکر دئیسم، اصالت فرد، مالکیت خصوصی و آزادی اقتصادی و نیز با هدف حداکثر کردن رشد و رفاه اقتصادی، رفتارهای اقتصادی در جامعه شکل میگیرد.
🔸 دکترین اقتصادی اسلام که نمونه کامل و ایده آل آن در عصر ظهور حضرت مهدی (عج) تحقق مییاید تفاوتهای اساسی و ماهوی با سایر نظامها و از جمله نظام سرمایهداری داشته، آثار و نتایج متفاوتی نیز بر آن مترتب
خواهد شد.
📝 سعید فراهانی فرد
#شمار۵
#اقتصاد
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | بر عمق هوش مصنوعی مسلط شوید
📌 بیانات رهبر انقلاب درباره هوش مصنوعی از سال ۹۷ تا دیدار اخیر
#هوش_مصنوعی
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🛑 امام علی علیه السلام: بیشترین قربانگاه اندیشهها زیر برق طمعها است
📚 حکمت ٢١٩ نهجالبلاغه
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 عوامل پیشرفت آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم (بخش اول)
🔷 پس از جنگ جهانی دوم که بسیاری از کشورها در اثر جنگ ویران شده بودند، این کشور از این ویرانیها مصون ماند و ساختارهای سیاسی و اقتصادی با ثباتتری یافت؛ آمریکا به سه دلیل عمده توانست گوی پیشرفت را از رقبای خود برباید:
🔶 اولین عامل این بود که برای حدود سی سال پس از جنگ دوم، هیچ رقیب جدی اقتصادی نداشت و در این مدت توانست به رشد استفاده چشمگیری برسد.
🔷 عامل دوم طولانیمدت از منبع کار مجانی «برده ها» بود. آمریکاییها صدها هزار نفر را از آفریقا آوردند و از کار آنها استفاده کردند؛ بدون آنکه هزینه چندانی در قبال کار آنها پرداخت کند.
🖋دکتر فواد ایزدی
#شماره۲۱
#تاریخ
#سیاست
🆔@farhang_puya
🖇 دو سنت نظری در زمینه رسانه
🔹 هرگونه کوشش برای ثبت و تشریح تئوریهای مربوط به رسانهها با ماهیت پیچیده و گاه سرکش اصل موضوع رسانهها روبرو میشود. در دهه های گذشته شاهد بروز تفارق آرایی بودهایم که از کشاکش دو سنت نظری در این زمینه سرچشمه میگیرد.
🔸 در یک سو تئوریهای موسوم به اجتماعی - رفتاری قرار دارند که گاه آنها را علوم ارتباطات نیز نامیدهاند و در سوی دیگر تئوریهای فلسفی ـ فرهنگی قرار دارند. گروه نخست را افرادی چون هارولد لاسول و لیپمن تشکیل میدهند و در گروه دوم مک لوهان آدورنو و هربرت دریفوس صاحب نظریههای تأثیر گذار هستند. این تقابل بخشی از تحولاتی اساسی است که
درون حوزه علوم اجتماعی و علوم انسانی صورت میپذیرد.
📝 سید حسین میلانی
#شماره۴۶
#فرهنگ
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 دو سنت نظری در زمینه رسانه 🔹 هرگونه کوشش برای ثبت و تشریح تئوریهای مربوط به رسانهها با ماهیت پی
🖇 فنآوریهای اساس رسانه، اموری استثنایی
🔹داشکال گوناگون رسانهای چه نوع اطلاعاتی را به ما میرسانند؟ چگونه شیوۀ تفکر ما را شکل داده، بر راههای مؤثر بر ویژگیهای ارتباطهای اجتماعی ما اثر میگذارند؟ این
سؤالات تجهیزات فنی رسانهها و به ویژه خود رسانه را مورد پرسش قرار میدهند.
🔸 از نظر بیشتر افراد، فنآوریهایی که اساس رسانههای گروهی را شکل میدهند اموری استثنایی هستند. حتی دستگاههای چاپ اوایل قرن نوزده نیز در آن زمان ماشینهایی باشکوه به نظر میآمدند؛ اما ارتباطات الکترونیکی از لحاظ فنی به مراتب
تأثیرگذارتر و درک آنها دشوارتر است.
🔸 رایانهها و شبکههای رایانهای نیز در زمرهٔ فنآوریهای پیشرفتهای هستند که بیشتر ما برای استفاده از آنها اطلاعات بسیار اندکی داریم.
📝 سید حسین میلانی
#شماره۴۶
#جامعه
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | عزیزان هفده شهریور آفرین...
🔗 سخنرانی کمتر دیده شده آیتالله خامنهای در بهشت زهرا در دومین سالگرد واقعه کشتار مردم در ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ توسط رژیم شاهنشاهی
#تاریخ
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
🛑 امام على عليه السلام: تا سخن را به زبان نياوردهاى، سخن در بند توست. همين كه آن را به زبان آوردى، تو در بند سخن در مىآيى.
📚 نهجالبلاغه حکمت ۳۸۱
#حدیث
🆔 @farhang_puya
🖇 بازگشت مطبوعات طاغوتی (بخش اول)
🔷انقلاب اسلامی به حیات مطبوعات وابسته به رژیم پایان داد، هر چند فضای مطبوعاتی کشور چون فضای عرصههای دیگر از وجود عناصر غربگرا پاک نشد و باقیمانده عوامل رژیم و غربگرایان با شیطنتهای خاص خود به تلاش مذبوحانه برای بازگشت به فضای دوران قبل از انقلاب ادامه میدادند.
🔶عناصر وابسته در این دوره موزیانه به نام انقلابی شدن به تریبونی برای نهضت آزادی جبهه ملی، چریکهای فدایی خلق، سازمان منافقین و... تبدیل شده بودند؛ اما به سبب نداشتن حرکتی همسو و استراتژی واحد در تعامل با یکدیگر، از سوی یاران امام(ره) و انقلاب، خطری برای نظام نو پای اسلامی به
شمار نمیرفتند.
🖋حسن ابراهیم زاده
#شماره۸
#انقلاب_اسلامی
🆔 @farhang_puya
نشریه فرهنگ پویا
🖇 بازگشت مطبوعات طاغوتی (بخش اول) 🔷انقلاب اسلامی به حیات مطبوعات وابسته به رژیم پایان داد، هر چند ف
🖇 بازگشت مطبوعات طاغوتی (بخش دوم)
🔶 فرا رسیدن ایام انتخابات دوره ریاست جمهوری و آغاز تبلیغات انتخاباتی بنیصدر، انقلاب برای اولین بار شاهد شکلگیری جریانی بود که به نام انقلاب، اهداف سلطنتطلبان، ملیگراها و گروههای چپگرا را دنبال میکرد.
🔷 این جریان با محوریت شخص بنیصدر به بستری مناسب برای سازماندهی مجدد مطبوعات و جانگرفتن دوباره وابستگان به شرق و
غرب در روزنامهها و مجلات مبدل شد؛ از این رو با ظهور مطبوعات وابسته به بنیصدر، تحریریهها و به دنبال آن مطبوعات مخالف با اسلام و ضدانقلاب، جانی دوباره گرفتند و در ائتلافی همسو، مبانی اسلام و انقلاب را
مورد هجمه قرار دادند.
🖊حسن ابراهیم زاده
#شماره۹
#تاریخ
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | اینستاگرام چگونه با شنود مکالمات اکسپلور شما را جهتدهی میکند؟
#جاسوسی
#هوش_مصنوعی
🆔 @farhang_puya
💠 امیرالمؤمنین علیه السلام: حرف بزنید تا معرفی شوید؛ زیرا که شخصیت انسان زیر زبان او پنهان است.
📚 نهج البلاغه: حکمت ۳۸۴
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📌 آسه برو، آسه بیا گربه شاخت نزنه! | ویژگی شهروندان دهکده جهانی
🔹 دهکده جهانی واقعیت پیدا خواهد کرد، چه بخواهیم و چه نخواهیم. این حقیقت، تنها ما را که شهروندان مطیعی برای این دهکده بزرگ نیستیم، مضطرب نمیدارد و بلکه غرب را هم چه بسا بیشتر از ما به اضطراب میاندازد. ما شهروندان مطیعی برای دهکده جهانی نیستیم؛ این سخن نیاز به کمی توضیح دارد.
🔸 شهروند مطیع کسی است که وجود فردیاش مستحیل در جامعهای است که پیرامون او وجود دارد. اعتراضی ندارد. استدلالهای رسمی را میپذیرد و در صدق گفتار سیاستمداران تردید روا نمیدارد. تا آنجا تسلیم قوانین محلی است که عدالت را نه قبله قانون، که تابع آن میبیند. به آنچه فرا میخوانندش روی میآورد و از آنچه باز میدارندش پرهیز میکند.
🔹 دروازههای گوش و چشم و عقلش برای پیامهای پروپاگاندا باز است و مثلاً در ایران خودمان وقتی میشنود که «بانک فلان بانک شماست»، باور میکند و پولش را در بانکی انبار میکند که جایزه بیشتری میدهد... و از این قبیل و خوب! دهکده جهانی هم برای آن که سر پا بماند به آنکه شهروندان مطیعی نیاز دارد که سرشان در آخور خودشان باشد.
📝 شهید آوینی
#جامعه
#شماره۸_۹
🆔 @farhang_puya