⚫️ اصول فراماسونری (سکولاریسم)
✍ محمد ملکزاده
⭕️ غیر از اومانیسم، اصل دیگری در فراماسونری حاکم است که به آن سکولاریسم میگویند. وقتی کسی به اومانیسم معتقد شد، به طور طبیعی سکولار هم میشود.
⭕️ سکولاریسم به این معنی است که دین و مفاهیم دینی در سیاست و در زندگی اجتماعی دخالت نکند. این اصول کاملا با فضای زندگی یهود و صهیونیزم، همخوانی دارد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
🆔@farhang_puya
♦️ ایمان به ملت
🖋 فائزه فلاطونی
🔹 برای اینکه ملت خودش را از دولت جدا نداند، باید به این دولت ایمان و اعتقاد داشته باشد و دولت موظف است متقابلا به ملتش ایمان داشته باشد.
🔸کسانی که به عنوان زمامدار قدردان این بلوغ، این رشد، این عشق، این شور، این ایمان، این فداکاری در ملت ما نباشند، اینها هرگز نخواهند توانست، با ملت تا همیشه در یک راه بروند.
🔹 در اسلام و در نظام اداری اسلام، امام امت و مسوولان امت و ولات و والیان و مسوولان بخشها و مناطق مختلف، اینها باید با مردم باشند و با مردم حرکت کنند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_35
🆔@farhang_puya
⚪️ اخلاق زمامداری امیرالمؤمنین (ع) : سخاوت
🖋 هادی مجیدی
🔻ویژگی بخشندگی در کارگزار، وی را به سمت کمک به مردم سوق میدهد و از بخل و انباشت داراییها به بهانههای واهی و احتیاطهای بیمورد باز میدارد.
🔻امام علی (ع) در نامه به مالک، برسخاوت و جوانمردی کارگزارانش تاکید دارد: همواره خود را متصل گردان به کسانی که صاحب فتوت و مردانگی و بانسب هستند و از خاندانی پارسا و سابقهای نیکو برخوردارند و نیز اهل بزرگواری، شجاعت، بخشندگی و جوانمردیاند؛ چرا که اینان بزرگواری را در خود فراهم کرده و نیکوییها را گرد آورده اند.
🔺حضرت در ویژگیها و شرایط قاضی نیز بر علم، حلم، پارسایی و سخاوت وی تاکید میکند؛ زیرا انسان بخشنده کمتر در معرض آفت رشوه و خلاف قرار میگیرد و با سخاوتی که دارد میتواند وابستگی مالی را از خود دور سازد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_35
🆔@farhang_puya
🔰 رشد و افول جریان چپ عربی
✍ علیرضا کمیلی
⬅️ در ۱۹۵۶ جمال عبدالناصر توانست به کمک شوروی، به انگلیس، فرانسه و اسرائیل حمله کند و توفیقاتی را به دست آورد. همین عامل جریان ناسیونالیسم عرب را به اوج خود رساند و به تکثیر فوری آن در کشورهای سوریه، عراق و ... انجامید. در همین ایام به تدریج، استعمار مستقیم اروپایی از منطقه رخت برچید و کشورها یک به یک استقلال یافتند.
⬅️ اسلامگرایان اما علیرغم داشتن پایگاه اجتماعی، هنوز فرصت دستیابی به حکومت را نیافته بودند تا این که در ۱۹۶۷، جنگ شش روزه و شکستهای تحقیرآمیز عربهای حامی این جریان رخ داد و به افول آن انجامید. از آن پس بود که تحرک آمریکاییها در منطقه فزونی یافت و "سادات" با وعدههای آنان، جریان مبارزه با رژیم صهیونیستی را با کمپ دیوید، به صلح و سازش تغییر داد و اوج ذلت در جریان مقاومت مشاهده شد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_24
🆔@farhang_puya
💠 دوری از علما
✍ حسین فلاح زاده ابرقویی
🔹داروی جهل، علم است و در فتنهها باید به علما پناه برد و گرنه، دوری از علما خود منفذی برای نفوذ دشمن است؛ پس، "از عالم ربانی خود بشنوید، دلهای خود را نزد او حاضر کنید و اگر بر شما فریاد زد بیدار شوید."
🔹"عالم ربانی حقایق را همچون شکافتن مهره برای شما شکافت، و حقیقت را همچون کندن پوست درخت برای یافتن صمغ پوست کند. به وقت برپاشدن بیرق گمراهی، باطل در محل خود جای گیرد و جهالت بر مرکبهایش سوار گشته، گروه ستمگر بزرگ و فراوان گردد و دعوتکننده به حق کم شود."
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
🆔@farhang_puya
◾️ تهاجم فرهنگی
✍ هادی قطبی
▫️ استادشهیدمرتضی مطهری (ره) درباره توطئه فرهنگی دشمن و اهمیت آن در مقایسه با دیگر برنامههای سیاسی و اقتصادی میفرماید: "استعمار سیاسی و اقتصادی آنگاه توفیق حاصل میکند که در استعمار فرهنگی توفیق بهدست آورده باشد. بی اعتقاد کردن مردم به فرهنگ خودشان و تاریخ خودشان، شرط اصلی این موفقیت است. استعمار، دقیقا تشخیص داده و تجربه کرده است که فرهنگی که مردم مسلمان به آن تکیه میکنندو ایدئولوژیای که به آن مینازند، فرهنگ و ایدئولوژی اسلامی است؛ باقی همه حرف است و از چهار دیواری کنفرانسها و جشنوارهها و کنگرهها و سمینارها هرگز بیرون نمیرود و به متن تودهها نفوذ نمییابد پس مردم از آن اعتقاد و از آن ایمان و از آن اعتماد و حسن ظن باید تخلیه شوند تا آمادهی ساخته شدن طبق الگوی غربی گردند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_7
🆔@farhang_puya
🔰اصول فراماسونری (پلورالیسم)
🖋 محمد ملکزاده
🔸 اصل دیگر فراماسونری پلورالیسم است. به معنی نسبی انگاری است که انسان به جایی برسد که به هیچ اصل و حقیقتی قائل نباشد و دچار نسبیانگاری در همه زمینهها، به ویژه در حوزه معرفتی بشود. یک ماسون بعد از چند جلسه ورود به فراماسونری، چنین ویژگی پیدا میکند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
🆔@farhang_puya
🔴 علت گسترش اسلام در جهان
🖋 هادی مازندرانی
⭕️ اگر اسلام امروز چنان پیشرفت دارد و دلهای مردم آگاه و عالم را تصرف نموده و قرآن کریم این همه جاذبه دارد که دانشمندان بزرگ در مقابل آن سر تعظیم فرود میاورند، همه به این جهت است که اسلام، دین عقل و منطق و استدلال و برهان است؛
⭕️ دینی است که مردم را به تفکر و تدبر و اندیشه دعوت مینماید و برای عالم و علم، ارزش بسیار زیادی قائل است، اسلام، هرگز از علم و عقل و تدبر و اندیشه و فطرت پاک جدا نبوده و نیست.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_30
🆔@farhang_puya
♦️ فروتنی
🖋 هادی مجیدی
🔸 فروتنی، از ارزشهای اخلاقی اسلام است و همه افراد به آن سفارش شدهاند؛ اما فروتنی کارگزاران حکومت، اهمیت و ارزش بیشتری دارد. تواضع افراد در برابر صاحبان قدرت و ثروت پسندیده نیست؛ ولی تواضع صاحبان قدرت در برابر مردن بسیار باارزش است.
🔹اینگونه تواضع که به آن سفارش فراوان شده، موجب تقویت جایگاه کارگزاران نزد خداوند شده و فایده آن، ایجاد الفت و محبوبیت بین آنان و مردم است. از این رو به مالک سفارش میکند که برای کار مردم، افرادی از اهل خشیت و تواضع را برگزیند.
🔸 تاکید حضرت برای تواضع در برابر طبقات پایین جامعه از این روست که از سویی طبع بشر، به ویژه اگر حاکم و کارگزار هم باشد، مایل است که در برابر افراد ضعیف و به ظاهر فقیر گردنکشی کند و تکبر بورزد و از دیگر سو طبقات محروم جامعه به طور معمول دچار احساس حقارت هستند و نیاز عاطفی شدید دارند و اینکه مردم دیگر و بهویژه حاکمان و کارگزاران برایشان تواضع کنند تا آنها بتوانند بدون احساس حقارت، مشکلات خود را بیان کرده، دادِ خویش را بستانند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_35
🆔@farhang_puya
☢ دنیای مجازی و محو واقعیت
✍ حفیظه مهدیان
⭕️ ژان بودریار، نظریه پرداز پست مدرن برای توصیف عصری که در آن زندگی میکنیم از واژهنمایی -شبیهسازی- استفاده میکند. وانمایی اشارهای است به محوشدن مرز میان واقعیت و تصویر. او ادعای مک لوهان را مبنی بر اینکه فناوریهای رسانهای جدید امکان مشارکت و وحدت (قبیلهای شدن مجدد) را ایجاد میکنند، رد میکند. به زعم وی رسانههای جمعی با عرضه بیپایان تصاویر، مرز واقعیت و تصویر را مخدوش و تصویر را جایگزین واقعیت میکنند.
⭕️ بنابراین در این دنیای مجازی، درک ما از واقعیت، زیر سلطه تصاویر رسانهها قرار دارد. به عبارتی اشکال فرهنگی، بازتاب واقعیت نیستند؛ زیرا خود واقعیت سرشار از تبلیغات بازرگانی، فیلم، بازیهای ویدئویی و تصاویر تلویزیونی است.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_29
🆔@farhang_puya
🔵 محمد (ص) بر قلههای اندیشه
🖋 مریم جبل عاملی
🔹 آنیه بسانت مصلح اجتماعی و فیلسوف مشهور ایرلندی است. او سالها به مطالعه اسلام پرداخت و عاقبت به اسلام گروید. همچنین کتابی با نام زندگی و تعالیم محمد (ص) منتشر کرد. او درباره نبی اکرم (ص) مینویسد:
غیر ممکن است کسی زندگی و شخصیت پیامبر بزرگ اسلام را مطالعه کند و او را مورد تکریم و تحسین قرار ندهد، کسی که از بزرگترین پیامبران خداست... هرچه زندگی پیامبر را بیشتر مطالعه میکنم، احساس تکریم و تمجید من نسبت به او شکل جدیدتری میگیرد و احساس جدیدی از بزرگی این استاد بزرگ عرب به من دست میدهد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_1
🆔@farhang_puya
🔷 عفاف در فکر
✍ حنانه صادقی
🔹 اگرچه تخیلات شهوانی و تحریک کننده و خیالات غیر عفیفانه، عمل آشکار خلاف عفت نیست، اما در حقیقت زیادهخواهیای است که تاثیرات سوء و روانی عمیقی دارد.
🔸 تا وقتی فکر به گناه به عمل مبدل نشود، گناه نیست، اما وقتی به افکار ناپاک که در اثر افسارگسیختگی اندیشه و عدم کنترل انسان بر نحوه فکر کردنش بهوجود میآید، میدان داده شود؛ اندک اندک صفحه سپیده دل را سیاه و زمینه فساد را فراهم میکند.
🔹سخن امام علی (ع) اشاره به همین واقعیت دارد: " کسی که زیاد به گناه فکر کند، بالاخره افکارش او را به گناه وا میدارد" ؛ چرا که اعمال آدمی نتیجه فکر و اندیشه اوست.
🔸 وقتی عفاف در همه زمینههایی که بیان شد، رعایت شود؛ میتواند نقشی تعیین کننده در حفظ مسیر اعتدال انسانی ایفا کند و آدمی را به کمال و سعادت حقیقی خویش نایل گرداند. آنگاه دیگر در کوچه پس کوچههای شهر ردپایی از شیطان دیده نمیشود و هوای شهر با هرم هوس آلوده نمیگردد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_18
🆔@farhang_puya
🔰 شاخصه های نفوذ ازنگاه نهج البلاغه (رسانه)
🖋 حسین فلاحزاده ابرقویی
⬅️ رسانه اگر خائن گردد، پایگاه دشمن خواهد بود و منفذی باز برای تسلط دشمن بر افکار عمومی. اگر بخواهیم تنها یک ویژگی را برای رسانه ذکر کنیم قطعا آن ویژگی صداقت خواهد بود؛ پس "خبرگزار باید به مردمش راست بگوید، و پراکندگی کار و افکار خود را جمع نموده، ذهنش را آماده سازد."
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
🆔@farhang_puya
🔴 اصول فراماسونری (کاسماپلوتیسم)
✍ محمد ملکزاده
⭕️ یک بحث دیگری فراماسونها دارند و آن نگاه جهانی است. یک نوع جهانگرایی در تفکر ماسونی وجود دارد که به آن کاسماپلوتیسم میگویند؛ یعنی جهان وطنی.
⭕️ اساسا فراماسونری برای ترویج جهان وطنی تاسیس شد، با همان شعارهایی که مطرح شد: آزادی، برابری و برادری. با اینها حلقهای در سراسر جهان بهوجود میآید که همه با همدیگر براساس همان اصولی که عرض کردم، مرتبط هستند و جهان را اداره میکنند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
🆔@farhang_puya
☢ هجوم نظامی غرب
✍ حسن ابراهیمزاده
🔻 هجوم نظامی غرب به جهان اسلام، یکی از دردناکترین صفحات تاریخ بشریت است. درست پس از ورود نخست مستشاران نظامی به جهان اسلام و پیبردن به نقاط ضعف؛ تطمیع برخی صورت گرفت که تا قبل از آن، سابقهاش را در اندلس تجربه کرده بود.
🔺 از قتل عام هزاران هزار مسلمان و زنده زنده سوزاندن آنان در آتش پس از فتح اندلس و به تصویر کشاندن فجیعترین صحنهها در فتح اورشلیم و جنگهای صلیبی تا تصرف مصر توسط ناپلئون حمله نظامی ایتالیا و به استعمار کشاندن مردم لیبی، تونس و ... ، حمله نظامی فرانسه و سیطره بر مردم الجزایر و قتل میلیونی مردم این سرزمین تا حمله نظامی کفتار پیر استعمار یعنی انگلستان به کشورهایی چون عراق و افغانستان تا به امروز و قتل عامهای مردم بوسنی هرزگوین، عراق و افغانستان و ...؛ همه و همه بیانگر کینه غرب نسبت به جهان اسلام و مسلمانان است.
🔻 شاید به جرات بتوان گفت، قتل عامی که در یک صد سال اخیر، جهان غرب از مسلمانان داشته است، بیسابقهترین قتل عام تمدنی از تمدن دیگر است! فقط کافی است سرانگشت تر کرد و تاریخ را ورق زد؛ از اشبیلیه دیروز تا بغداد امروز.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_10
🆔@farhang_puya
🔰شیوهی تعامل با جریانات خودی
✍ عباسعلی مشکانی سبزواری
🔸 جریان خودی در فرهنگ اسلامی بیش از یکی نیست و آن "جریان حق" است؛ هرچند ممکن است تمام حقگرایان تحت عنوان واحدی تمرکز نیافته باشد، اما در ماهیت، بین جریانات حق تفاوتی مشاهده نمیشود. بنابراین، تنها استراتژی و روشی که دربرابر این جریانات میبایست اتخاذ کرد، سیاست " تقویت و همکاری همه جانبه" است.
🔹 چنانکه حضرت امیرالمؤمنین (ع) میفرمایند: " حق را هرکجا و درمورد هرکس از خاصان و نزدیکان که لازم آمد، اجرا کن!" و پیامبر اعظم اسلام (ص) میفرمایند: "حق را از هرکسی بپذیر، خواه بزرگ باشد یا کوچک."
🔸 اکنون روشن میشود که منطق برخورد با جریانات خودی و حقگرا، منطق حمایت و تقویت است و این روش، تنها راه پسندیده برای نظامهای الهی است و هرسیاستی غیر از این، مانند سیاست بیتفاوتی و یا خصومت با حق، از دیدگاه اسلام مردود و محکوم به شکست است.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
🆔@farhang_puya