◾️ تهاجم فرهنگی
✍ هادی قطبی
▫️ استادشهیدمرتضی مطهری (ره) درباره توطئه فرهنگی دشمن و اهمیت آن در مقایسه با دیگر برنامههای سیاسی و اقتصادی میفرماید: "استعمار سیاسی و اقتصادی آنگاه توفیق حاصل میکند که در استعمار فرهنگی توفیق بهدست آورده باشد. بی اعتقاد کردن مردم به فرهنگ خودشان و تاریخ خودشان، شرط اصلی این موفقیت است. استعمار، دقیقا تشخیص داده و تجربه کرده است که فرهنگی که مردم مسلمان به آن تکیه میکنندو ایدئولوژیای که به آن مینازند، فرهنگ و ایدئولوژی اسلامی است؛ باقی همه حرف است و از چهار دیواری کنفرانسها و جشنوارهها و کنگرهها و سمینارها هرگز بیرون نمیرود و به متن تودهها نفوذ نمییابد پس مردم از آن اعتقاد و از آن ایمان و از آن اعتماد و حسن ظن باید تخلیه شوند تا آمادهی ساخته شدن طبق الگوی غربی گردند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_7
🆔@farhang_puya
🔰اصول فراماسونری (پلورالیسم)
🖋 محمد ملکزاده
🔸 اصل دیگر فراماسونری پلورالیسم است. به معنی نسبی انگاری است که انسان به جایی برسد که به هیچ اصل و حقیقتی قائل نباشد و دچار نسبیانگاری در همه زمینهها، به ویژه در حوزه معرفتی بشود. یک ماسون بعد از چند جلسه ورود به فراماسونری، چنین ویژگی پیدا میکند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
🆔@farhang_puya
🔴 علت گسترش اسلام در جهان
🖋 هادی مازندرانی
⭕️ اگر اسلام امروز چنان پیشرفت دارد و دلهای مردم آگاه و عالم را تصرف نموده و قرآن کریم این همه جاذبه دارد که دانشمندان بزرگ در مقابل آن سر تعظیم فرود میاورند، همه به این جهت است که اسلام، دین عقل و منطق و استدلال و برهان است؛
⭕️ دینی است که مردم را به تفکر و تدبر و اندیشه دعوت مینماید و برای عالم و علم، ارزش بسیار زیادی قائل است، اسلام، هرگز از علم و عقل و تدبر و اندیشه و فطرت پاک جدا نبوده و نیست.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_30
🆔@farhang_puya
♦️ فروتنی
🖋 هادی مجیدی
🔸 فروتنی، از ارزشهای اخلاقی اسلام است و همه افراد به آن سفارش شدهاند؛ اما فروتنی کارگزاران حکومت، اهمیت و ارزش بیشتری دارد. تواضع افراد در برابر صاحبان قدرت و ثروت پسندیده نیست؛ ولی تواضع صاحبان قدرت در برابر مردن بسیار باارزش است.
🔹اینگونه تواضع که به آن سفارش فراوان شده، موجب تقویت جایگاه کارگزاران نزد خداوند شده و فایده آن، ایجاد الفت و محبوبیت بین آنان و مردم است. از این رو به مالک سفارش میکند که برای کار مردم، افرادی از اهل خشیت و تواضع را برگزیند.
🔸 تاکید حضرت برای تواضع در برابر طبقات پایین جامعه از این روست که از سویی طبع بشر، به ویژه اگر حاکم و کارگزار هم باشد، مایل است که در برابر افراد ضعیف و به ظاهر فقیر گردنکشی کند و تکبر بورزد و از دیگر سو طبقات محروم جامعه به طور معمول دچار احساس حقارت هستند و نیاز عاطفی شدید دارند و اینکه مردم دیگر و بهویژه حاکمان و کارگزاران برایشان تواضع کنند تا آنها بتوانند بدون احساس حقارت، مشکلات خود را بیان کرده، دادِ خویش را بستانند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_35
🆔@farhang_puya
☢ دنیای مجازی و محو واقعیت
✍ حفیظه مهدیان
⭕️ ژان بودریار، نظریه پرداز پست مدرن برای توصیف عصری که در آن زندگی میکنیم از واژهنمایی -شبیهسازی- استفاده میکند. وانمایی اشارهای است به محوشدن مرز میان واقعیت و تصویر. او ادعای مک لوهان را مبنی بر اینکه فناوریهای رسانهای جدید امکان مشارکت و وحدت (قبیلهای شدن مجدد) را ایجاد میکنند، رد میکند. به زعم وی رسانههای جمعی با عرضه بیپایان تصاویر، مرز واقعیت و تصویر را مخدوش و تصویر را جایگزین واقعیت میکنند.
⭕️ بنابراین در این دنیای مجازی، درک ما از واقعیت، زیر سلطه تصاویر رسانهها قرار دارد. به عبارتی اشکال فرهنگی، بازتاب واقعیت نیستند؛ زیرا خود واقعیت سرشار از تبلیغات بازرگانی، فیلم، بازیهای ویدئویی و تصاویر تلویزیونی است.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_29
🆔@farhang_puya
🔵 محمد (ص) بر قلههای اندیشه
🖋 مریم جبل عاملی
🔹 آنیه بسانت مصلح اجتماعی و فیلسوف مشهور ایرلندی است. او سالها به مطالعه اسلام پرداخت و عاقبت به اسلام گروید. همچنین کتابی با نام زندگی و تعالیم محمد (ص) منتشر کرد. او درباره نبی اکرم (ص) مینویسد:
غیر ممکن است کسی زندگی و شخصیت پیامبر بزرگ اسلام را مطالعه کند و او را مورد تکریم و تحسین قرار ندهد، کسی که از بزرگترین پیامبران خداست... هرچه زندگی پیامبر را بیشتر مطالعه میکنم، احساس تکریم و تمجید من نسبت به او شکل جدیدتری میگیرد و احساس جدیدی از بزرگی این استاد بزرگ عرب به من دست میدهد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_1
🆔@farhang_puya
🔷 عفاف در فکر
✍ حنانه صادقی
🔹 اگرچه تخیلات شهوانی و تحریک کننده و خیالات غیر عفیفانه، عمل آشکار خلاف عفت نیست، اما در حقیقت زیادهخواهیای است که تاثیرات سوء و روانی عمیقی دارد.
🔸 تا وقتی فکر به گناه به عمل مبدل نشود، گناه نیست، اما وقتی به افکار ناپاک که در اثر افسارگسیختگی اندیشه و عدم کنترل انسان بر نحوه فکر کردنش بهوجود میآید، میدان داده شود؛ اندک اندک صفحه سپیده دل را سیاه و زمینه فساد را فراهم میکند.
🔹سخن امام علی (ع) اشاره به همین واقعیت دارد: " کسی که زیاد به گناه فکر کند، بالاخره افکارش او را به گناه وا میدارد" ؛ چرا که اعمال آدمی نتیجه فکر و اندیشه اوست.
🔸 وقتی عفاف در همه زمینههایی که بیان شد، رعایت شود؛ میتواند نقشی تعیین کننده در حفظ مسیر اعتدال انسانی ایفا کند و آدمی را به کمال و سعادت حقیقی خویش نایل گرداند. آنگاه دیگر در کوچه پس کوچههای شهر ردپایی از شیطان دیده نمیشود و هوای شهر با هرم هوس آلوده نمیگردد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_18
🆔@farhang_puya
🔰 شاخصه های نفوذ ازنگاه نهج البلاغه (رسانه)
🖋 حسین فلاحزاده ابرقویی
⬅️ رسانه اگر خائن گردد، پایگاه دشمن خواهد بود و منفذی باز برای تسلط دشمن بر افکار عمومی. اگر بخواهیم تنها یک ویژگی را برای رسانه ذکر کنیم قطعا آن ویژگی صداقت خواهد بود؛ پس "خبرگزار باید به مردمش راست بگوید، و پراکندگی کار و افکار خود را جمع نموده، ذهنش را آماده سازد."
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
🆔@farhang_puya
🔴 اصول فراماسونری (کاسماپلوتیسم)
✍ محمد ملکزاده
⭕️ یک بحث دیگری فراماسونها دارند و آن نگاه جهانی است. یک نوع جهانگرایی در تفکر ماسونی وجود دارد که به آن کاسماپلوتیسم میگویند؛ یعنی جهان وطنی.
⭕️ اساسا فراماسونری برای ترویج جهان وطنی تاسیس شد، با همان شعارهایی که مطرح شد: آزادی، برابری و برادری. با اینها حلقهای در سراسر جهان بهوجود میآید که همه با همدیگر براساس همان اصولی که عرض کردم، مرتبط هستند و جهان را اداره میکنند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
🆔@farhang_puya
☢ هجوم نظامی غرب
✍ حسن ابراهیمزاده
🔻 هجوم نظامی غرب به جهان اسلام، یکی از دردناکترین صفحات تاریخ بشریت است. درست پس از ورود نخست مستشاران نظامی به جهان اسلام و پیبردن به نقاط ضعف؛ تطمیع برخی صورت گرفت که تا قبل از آن، سابقهاش را در اندلس تجربه کرده بود.
🔺 از قتل عام هزاران هزار مسلمان و زنده زنده سوزاندن آنان در آتش پس از فتح اندلس و به تصویر کشاندن فجیعترین صحنهها در فتح اورشلیم و جنگهای صلیبی تا تصرف مصر توسط ناپلئون حمله نظامی ایتالیا و به استعمار کشاندن مردم لیبی، تونس و ... ، حمله نظامی فرانسه و سیطره بر مردم الجزایر و قتل میلیونی مردم این سرزمین تا حمله نظامی کفتار پیر استعمار یعنی انگلستان به کشورهایی چون عراق و افغانستان تا به امروز و قتل عامهای مردم بوسنی هرزگوین، عراق و افغانستان و ...؛ همه و همه بیانگر کینه غرب نسبت به جهان اسلام و مسلمانان است.
🔻 شاید به جرات بتوان گفت، قتل عامی که در یک صد سال اخیر، جهان غرب از مسلمانان داشته است، بیسابقهترین قتل عام تمدنی از تمدن دیگر است! فقط کافی است سرانگشت تر کرد و تاریخ را ورق زد؛ از اشبیلیه دیروز تا بغداد امروز.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_10
🆔@farhang_puya
🔰شیوهی تعامل با جریانات خودی
✍ عباسعلی مشکانی سبزواری
🔸 جریان خودی در فرهنگ اسلامی بیش از یکی نیست و آن "جریان حق" است؛ هرچند ممکن است تمام حقگرایان تحت عنوان واحدی تمرکز نیافته باشد، اما در ماهیت، بین جریانات حق تفاوتی مشاهده نمیشود. بنابراین، تنها استراتژی و روشی که دربرابر این جریانات میبایست اتخاذ کرد، سیاست " تقویت و همکاری همه جانبه" است.
🔹 چنانکه حضرت امیرالمؤمنین (ع) میفرمایند: " حق را هرکجا و درمورد هرکس از خاصان و نزدیکان که لازم آمد، اجرا کن!" و پیامبر اعظم اسلام (ص) میفرمایند: "حق را از هرکسی بپذیر، خواه بزرگ باشد یا کوچک."
🔸 اکنون روشن میشود که منطق برخورد با جریانات خودی و حقگرا، منطق حمایت و تقویت است و این روش، تنها راه پسندیده برای نظامهای الهی است و هرسیاستی غیر از این، مانند سیاست بیتفاوتی و یا خصومت با حق، از دیدگاه اسلام مردود و محکوم به شکست است.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
🆔@farhang_puya
♦️ نزدیکان حاکم
🖋 حسین فلاحزاده ابرقویی
▪️ مروان بن حکم روز جمل اسیر شد، برای نجاتش از امام حسن و امام حسین در نزد امیرالمؤمنین علیهالسلام شفاعت خواهی کرد، ایشان نیز شفاعت کردند و امیرالمؤمنین او را آزاد فرمود. اما وقتی آن دو برای بیعت مروان از حضرت اجازه خواستند، امام فرمود: "مگر بعد از قتل عثمان با من بیعت نکرد؟! مرا به بیعت او نیاز نیست، دستش دست یهودی خائن است، اگر با دستش با من بیعت کند با نشیمنگاهش آن را میشکند."
البته نزدیکان امام همیشه چون امام حسن و امام حسین علیهالسلام نیستند که در برابر نهی امام تسلیم محض باشند؛ گاه چون خانواده پیامبر است که به تحریک طلحه و زیبر، در دل شکاک یاران امام نفوذ کرده، آتش جنگ جمل را به پا میدارد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
🆔@farhang_puya
💠 ردپای دزد در رسانه ملی
🖋 راضیه سادات تنکابنی
⬅️ در حوزه هنر نیز میتوان ردپای سیستم تحمیق را دنبال نمود. رسانههایی از قبیل سینما و تلویزیون به سبب گستره فراگیر و تاثیر انکارناپذیرشان میتوانند ابزار خوبی برای القای اندیشهها به یک جامعه باشند. به همین سبب وظیفه این حوزه بسیار سنگین و خطیر است.
⬅️ اما متاسفانه سینمایی که به امر امام امت(رحمهالله علیه) میبایست: "کوبنده سرمایهداری مدرن و کمونیسم خون آشام و نابودکننده اسلام رفاه و تجمل، اسلام التقاط، اسلام سازش و فرومایگی، اسلام مرفهین بیدرد، و در یک کلمه "اسلام آمریکایی" باشد ... نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، نظامی، ... باشد، در برخی حوزهها دانسته یا نادانسته در زمین تیم حریف بازی میکند و بعضا گل به دروازه خودی میزند.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_31
🆔@farhang_puya
🔵 رهبران مدعی
🖋 حسین فلاحزاده ابرقویی
⭕️ در انقلاب ما و همه انقلابهای دنیا، از ابتدای تاریخ تاکنون، کنار هر رهبر صالحی یک رهبر مدعی وجود داشته و دارد؛ قصه قدیمی موسی و سامری شده بود حکایت هرروز مولا با معاویه! به قول مولا: "شگفتا از روزگار! که مرا همسنگ کسی (معاویه) قرار داده که چون من پیشقدم نبوده، مانند من سابقه در اسلام و هجرت نداشته است؛ کسی را سراغ ندارم چنین ادعایی کند، مگر ادعا کنندهای که نه من او را میشناسم و نه فکر میکنم خدا او را بشناسد!"
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_33
🆔@farhang_puya
♦️ از فراز تا فرود
🖋 محمد ملکزاده
⬅️ رضاشاه پهلوی در ایران از نخستین روزهای استحکام سلطنت خود در راه ماموریتی که داشت به از بین بردن احکام اسلام و نمادهای اسلامی همت نهاد و سعی کرد با از بین بردن اسلام در صحنههای هیات اجتماعی و سیاسی ایران، روحیه ملیگرایی و لامذهبی را جایگزین آن نماید. رضاشاه در اجرای این اهداف از آتاتورک در ترکیه نیز الگو میگرفت.
⬅️ مصطفی کمال، مشهور به آتاتورک پس از جلوس بر تخت سلطنت، در نخستین اقدام به باز پس گردانیدن مردم به ما قبل از اسلام-آنچنان که مدنظر بریتانیا و فرانسه بود-همت نهاد. او در سال ۱۹۲۲ سلطنت را الغا و خود را دیکتاتور مطلق در ترکیه منصوب کرد، خلافت اسلامی را ملغی نمود و برای ارضا کینه و عداوت دیرینه خویش با اسلام و مسلمانان، بر ارزشها و اصول اسلامی تاخت؛ در ترکیه اعلام جمهوریت نمود؛ کلاه اروپایی را رواج داد و استفاده از عمامه و قبا را منع نمود. رضا شاه در ایران دقیقا همان اعمال را اجرا کرد.
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
🆔@farhang_puya
❌ توهین به یکتاپرستی
✍ محمود علیپور
⭕️ فراماسونری با ایجاد شبهه در فیلمهای به ظاهر مذهبی و مقدس، پایههای ابتدایی تهاجم خود را آغاز کرد. در فیلم کتاب آفرینش محصول ۱۹۹۶ که مطابق با تورات تحریف شده ساخته شده بود، با احتیاط شروع به تخریب پیامبران و وجهه مقدس آنان کردند. القا شبهات و ظالم نشان دادن خداوند، گام نخست برای نشانه رفتن ایمان مخاطبان جوان و نوجوان فیلمها بود.
⭕️ در صحنهای که حضرت ابراهیم(ع) کودکش را به قربانگاه میبرد، او را از کنار شهر سدوم قوم لوط که دچار عذاب شده بودند، میگذراند. ناگهان کودک پایش به جمجمه طفلی خرد برخورد میکند و ماری از چشم جمجمه بیرون میآید که باعث هراس کودک میشود. کودک از پدرش سوال میکند که این کودکان به چه جرمی عذاب شدند؟ این محاوره که از سوی حضرت ابراهیم(ع) بیجواب میماند، در ذهن این کودک اثر میگذارد تا اینکه به قربانگاه میرود و وقتی با دست و پای بسته خود را مییابد، بیشتر از این از خدا متنفر میگردد. (در قضیه حضرت لوط (ع) و حضرت نوح (ع)، تا ۲۰ سال هیچ فرزندی از آن گناهکاران متولد نشد؛ یعنی کوچکترین فرد عذاب شده، حداقل ۲۰ سال سن داشته است.)
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_20
🆔@farhang_puya
🔵 سیره استکبارستیزی امام استکبار ستیز
✍ رضا محمدی فیروزجایی
🔹 حجت الاسلام حمید روحانی :" در قضیه کاپیتولاسیون، یکی از مقامات آمده بود قم که با امام ملاقات کند. امام اجازه ملاقات به او نداده بود؛ لذا او هم به حضور آقا مصطفی رفته و گفته بود: اگر امام علیه کاپیتولاسیون حرف میزند مواظب باشد علیه آمریکا حرف نزند. امروز علیه آمریکا حرف زدن خیلی خطرناکتر از سخن گفتن علیه شاه است. همین باعث شد که امام در آن سخنرانی خود فرمودند: رئیس جمهور آمریکا بداند که امروز در پیش ملت ما از منفورترین افراد بشر است. امروز تمام گرفتاریهای ما از آمریکاست! و شدیدترین حملهها را به آمریکا کردند."
📜 نشریه فرهنگ پویا #شماره_34
🆔@farhang_puya