♻️ مخالفان امام (ع) هم امنیت داشتند
🖊 علیاکبر عالمیان
✳️ امنیت در همهی جوانب آن به عنوان یکی از اهداف حکومت حضرت علی مورد توجه جدی بوده است. حضرت (ع) نه تنها در آغاز حکومت خود، بیعت تحمیلی را طلب نکردند تا امنیت فردی و سیاسی آسیب ببیند، بلکه در مقابل سرباز زدن اشخاصی همچون زیدبن ثابت، رافع بن خدیج و... از بیعت، آنان را آزاد گذاشتند.
✅ در حکومت امام (ع) همه مخالفان و دشمنان و اقلیتها از هرگونه امنیتی برخوردار بودند و تا زمانی که دست به شورش نزده بودند و به نظم و امنیت اجتماعی تعرضی نکرده بودند از امنیت و آزادی لازم بهرهمند بودند.
✳️ ولی هنگامی که اقدامی علنی یا پنهانی را علیه نظام و مصالح ملی آغاز کردند، امام برای حفظ امنیت جامعه پس از یأس از نصیحت پذیری ایشان با شدت با آنان برخورد کردند و در واقع امنیت آنان را که مُخل امنیت عمومی جامعه بود، سلب کردند. در هر حال شیوهی کلان حضرت در اداره حکومت و سیره سیاسی ایشان بر مبنای نهادینه کردن امنیت نیز استوار بود.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#امام_علی
#امنیت
#نظام_کار_آمد
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
📙 ادبیات بیهویت و متمایل به غرب
🖊 حسين ارشياء
🔷 از مشروطه تا پيش از پيروزي انقلاب در کشور، ادبيات داستانی ما کمتر هويت ايرایی مشخص داشت. منظور از هويت ايرانی؛ شاخصههای پنهان و آشکارِ فنی و محتوايی و معنوی است که از دور فرياد بزند که اين گُل، روييده از آب و خاکِ اين قسمت از دنياست.
🔶 غرض از ايراني بودن، بروز و ظهور توأمان تمام ويژگيهاي ناب متأثر از نژاد، قوميت، زبان، جغرافيا و فرهنگ، اعتقادات، آداب، رسوم، سنّتها در اثر است. ويژگی بارز اين فرهنگ، اسلاميت آن است که در چهارده قرن گذشته، تأثير عميق خود را بر تمام شئون زندگی مردم گذاشته است.
🔷 ادبيات داستاني شبهروشنفکري و مطرح قبل از انقلاب، با وجود خلق آثاري بعضاً چشمگير، از اساس ادبياتي بيهويت و متمايل به غرب يا شرق و مملو از دلسپردگي در برابر آن فرهنگها بود.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_19
#هنر_اسلامی
#مشروطه
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
🔊 جايگاه خوشبينى و بدبينى در جامع
💠 امام علی(ع) میفرمایند:
✅ إِذَا اسْتَوْلَى الصَّلَاحُ عَلَى الزَّمَانِ وَ أَهْلِهِ ثُمَّ أَسَاءَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ لَمْ تَظْهَرْ مِنْهُ حَوْبَةٌ فَقَدْ ظَلَمَ وَ إِذَا اسْتَوْلَى الْفَسَادُ عَلَى الزَّمَانِ وَ أَهْلِهِ فَأَحْسَنَ رَجُلٌ الظَّنَّ بِرَجُلٍ فَقَدْ غَرَّرَ .
✅ هرگاه نيكوكارى بر روزگار و مردم آن غالب آيد ، اگر كسى ديگرى گمان بد برد ، در حالى كه از او عمل زشتى آشكار نشده ستمكار است ، و اگر بدى بر زمانه و مردم آن غالب شود و كسى به ديگرى خوش گمان باشد ، خود را فريب داد.
📚 نهجالبلاغه، حکمت 114
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📽 سینما دوران شاهی
🖊 طاهره زاهدی
🔴 در دوران ستم شاهی سینمای ایران به جای تبلیغ و ترویج فرهنگ کار و تولید داخلی به تبلیغ هرزگی و مصر فگرایی و محل تجلی و ظهور انواع و اقسام پوش شها و آرایشهایی بود که به هیچ عنوان با ارزشهای جامعهی اسلامی سازگاری نداشت.
🔵 زنان بیحیا، هوسران، خائن به همسر خود، عیاش، دارای روابط خارج از عرف و غیراخلاقی، پولپرست، رقاص و آوازه خوان، در بسیاری از فیلمهای سینمایی به چشم میخورند. سینما در ذات خود جلوهگری و نمایش به مفهوم غربی؛ یعنی «show» را دنبال میکرد که در اکثر موارد با حیا و حجب ذاتی که در فطرت انسانهاست، در تعارض قرار دارد.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#سینمای_غربی
#غرب_زدگی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
💰 خودفروشی فيلسوفان و روشنفکران
🖊 پیام فضلی نژاد
💢 پل نيزان از سال 1935 در نشريه اومانيته و از مارس 1937 در روزنامه سوسوار پيرامون «خودفروشی فيلسوفان و روشنفکران» به نظام سرمايهداری، افشاگریهايی فراوانی کرد. پافشاريیهای او برايی يافتن نيمه پنهان رويدادها، مشهور بود؛ همچنين نزاعهايش نيز با ديگر روزنامهنگاران درباره پنهان کردن حقايق.
💢 نيزان اعتقاد داشت نظام سرمايهداری (بورژوازيی) بايد فرهنگ و آگاهی مردمی که بر آنها فرمان میراند را پايين آورد. تا بتواند به حکومت خود ادامه دهد: از فلسفه تا مطبوعات بورژوا، همه برگه مأموريت نسبتاً مشابهای دارند: هر يک مأموريت دارد تا با خوب نشان دادن، نجيب نماياندن و توجيه يک حکم، آن را بقبولاند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_11
#غرب_شناسی
#نظام_سرمایه_داری
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
💠 حضرت رسول اکرم میفرماید:
✅ المؤمن من أهل الإيمان بمنزلة الرّأس من الجسد يألم المؤمن لأهل الإيمان كما يألم الجسد لما في الرّأس.
✅ مؤمن نسبت باهل ايمان چون سر نسبت بتن است مؤمن از رنج مؤمنان رنجور شود چنان كه تن از رنج سر رنجور گردد.
📚 نهجالفصاحه، 3106
#حدیث
🆔 @farhang_puya
♻️ مسئول باید انتقاد پذیر باشد
🖊 علی اکبرعالميان
🔴 باشد که هرگونه انتقادی را به جان بخرد و در صدد پاسخگویی برآید. با دیگران نیز مشورت کند. مثلا خداوند در مورد انتقاد پذیری حضرت موسی و پاسخگویی او می فرماید: «قَالُوٓا۟ أُوذِينَا مِن قَبْلِ أَن تَأْتِيَنَا وَمِنۢ بَعْدِ مَا جِئْتَنَا ۚ قَالَ عَسَىٰ رَبُّكُمْ أَن يُهْلِكَ عَدُوَّكُمْ وَيَسْتَخْلِفَكُمْ فِى ٱلْأَرْضِ فَيَنظُرَ كَيْفَ تَعْمَلُونَ»
🔵 ترجمه آیه: گفتند: «پيش از آنكه به سوى ما بيایي آزار ديديم، (هم اكنون) پس از آمدنت نيز آزار میبينيم! (كى اين آزارها سر خواهد آمد؟) گفت: «اميد است پروردگارتان دشمن شما را هلاك كند و شما را در زمين جانشين (آنها) سازد و بنگرد چگونه عمل میكنيد! »
🔴 لزوم پاسخ گویی به سوالات و انتقادات به اندازهای است که خداوند در آیات چهل و هفت تا پنجاه سورهی مبارکه واقعه بر لزوم پاسخگویی به دشمنترین دشمنان نیز تاکید می کند.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#انتقاد_پذیری
#نظام_کار_آمد
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
🔰 فاسْتَكْبَرُوا وَكَانُوا قَوْمًا عَالِينَ
🎙 علامه مصباح یزدی
💢 خداوند درباره فرعون و اطرافيان او ميفرمايد: فَاسْتَكْبَرُوا وَكَانُوا قَوْمًا عَالِينَ. استعمال واژه «عالين» درباره فرعون و اطرافيانش اين مفهوم را به ذهن ميآورد که آنها خيلي علوّ پيدا کرده بودند. اما او به آن علوّي که براي دار و دستهاش قائل بود، اکتفا نميکرد. او ميخواست حتي در ميان اين طبقه عالي نيز يک مقامي پيدا کند که اختصاص به خودش داشته باشد.
⭕️ از اينرو ميگفت: انا ربّکم الاعلي. نميگفت: انا ربکم العالي. براي خودش قائل به علوّ مطلق بود؛ علوّي که بالاتر از آن نيست. او ميخواست به يک مقام انحصاري برسد که در عالم، الهي غير از او نباشد، و لذا وقتي ديد که دارد در مقابل استدلالات و معجزات حضرت موسي شکست ميخورد و نميتواند در ميان مردم مقاومت کند،گفت: من که خداي ديگري سراغ ندارم، اما حالا من منصفانه رفتار ميکنم؛
💢 فأَوْقِدْ لِي يَا هَامَانُ عَلَى الطِّينِ فَاجْعَل لِّي صَرْحًا لَّعَلِّي أَطَّلِعُ إِلَى إِلَهِ مُوسَى؛ حالا با موسي مماشات ميکنيم. او ميگويد خدايي در آسمان هست و او را فرستاده است. بيا براي من يک برج آجري بلند درست کن تا به آسمانها بروم و اگر خدايي هست ببينيم بايد با او چه کار بکنيم. اما فعلا من غير از خودم خدايي سراغ ندارم؛ مَا عَلِمْتُ لَكُم مِّنْ إِلَهٍ غَيْرِي.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_34
#استکبار
#علامه_مصباح_یزدی
#حضرت_موسی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
♻️ در هیچ دوره از رسالت انبیاء چنین امکانی برای اهل حق نبوده
🎙 سخنرانی دکتر حسن عباسی(تهيه و تنظيم: محسن مؤمنی)
✅ پس وجه اول مسئله ما در کارآمدی نظام و معرفی کارآمدی مسئله، کارآمدی در بخشی است به نام کارآمدی ایدئولوژیک. بار اصلی کارآمدی ایدئولوژیک بر عهده خود حضرت امام بوده و در دوره اخیر هم بر عهده حضرت آقا هست یعنی کسی که با تمام توان با شجاعت ایستاد آن روز فرمود: اگر در بانک ما ربا بماند جمهوری ما اسلامی نیست.
✳️ در سال63 حضرت امام بود و اگر امروز یک کسی صراحتاً میایستد میگوید مبانی علوم اسلامی غرب در تعارض با اسلام است و این با مبانی ما سازگار نیست، آن کسی که کلاً مبانی ایدئولوژیک اسلامی را ذرهای از آن عقبنشینی نمیکند و با او مشکل دارند خود شخص ولی فقیه است. مثلاً در بخش قاعده نفی سبیل در سیاست خارجی در پروژه دیپلماسی علوی آقا 450 بار دیدار داشتهاند.
✅ میدانید در دوره هیچ کدام از انبیاء چنین امکانی برای اهل حق نبوده، در دوره هیچ کدام از ائمه هم نبوده. جالب است که در بیرون عالم اهل حق یعنی در عالم کفر هم هیچ کس تا حالا ننشسته 450 نفر از سران دنیا دیدار او بیایند.
📝 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#ولایت_فقیه
#حسن_عباسی
#دیپلماسی_علوی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
💠 امام على (ع) میفرمایند:
✅ لا يَسعَدُ أحَدٌ إلاّ بِإقامَةِ حُدودِ اللّهِ ، و لا يَشقَى أحَدٌ إلاّ بِإضاعَتِها .
✅ هيچ كس جز با بر پا داشتن حدود الهى خوشبخت نشود و احدى جز با فرو گذاشتن آنها بدبخت نگردد
📚 میزانالحکمه، ج5، ۸۷۳۳
#حدیث
🆔 @farhang_puya
✊ ارتش جهانی جبهه مقاومت
🖊 مهدی پيش بين
✅ جبهه مقاومت در حال حاضر یک ارتش جهانی شده است هر جایی که در جنگ سوریه به مشکل برمیخوردند، میگفتند فاطمیون، حیدریون و زینبیون بیایند؛ و نمیگفتند بگویید روسها و ارتش سوریه بیاید! اینها بسیجیهایی بودند که همگی از بسیج ما الهام گرفته بودند. این از دستاوردهای بزرگ نظام است.
✳️ به راستی که امروز ما ابعاد بیرونی این شجره طیبه یعنی بسیج را میبینیم. برای نمونه کالین پاول وزیر خارجه و وزیر دفاع سابق آمریکا میگوید: زمانی که این سعودیها آمدند، به آمریکا گفتند در عرض یک هفته قصه یمن تمام میشود اما امروز سه سال از آن زمان میگذرد. یک گام هم نتوانستند پیشروی کنند.
✅ چقدر ائتلاف جهانی، آمریکا و سازمان ملل کار کردند، یک نیروی بسیجی آنجا با الهام از بسیج ما، یک نیروی بسیجی حشدالشعبی در عراق، یک نیروی بسیجی حزبالله در لبنان و یک نیروی بسیجی به عنوان دفاع محلی در سوریه توانستند تمام معادلات غرب را به هم بریزند. آمریکاییها، سعودیها و غربیها، در این ده سال گذشته شکستهای متعددی را متحمل شدند؛ درحالی که ما هیچ شکستی را تجربه نکردیم.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#محور_مقاومت
#بسیج
#غربی_ها_و_سعودی_ها
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
🔊 اسلام ستیزی از سوی دشمنان اصلی مسلمانان
✒️ محمد ملکزاده
✔️کشورهای منطقه که موج بيداری در آنها به راه افتاده، همچون کشور ايران دارای سابقه کهن دينی و تمدن اسلامی است. اين کشورها از مردم مسلمانی تشکيل يافته که تعلق خاطر شديد آنها به اسلام و قوانين اين دين آسمانی قابل انکار نيست.
⚫️ از ويژگيهای مشترک حاکمان اين کشورها، وابستگی به استبداد و مبارزه با اسلامگرايی مردم اين کشورها بود. اتخاذ رويکردهای سکولار در نحوه اداره جامعه، قلع و قمع مبارزان مسلمان، برقراری رابطه با دشمنان اصلی مسلمانان يعنی آمريکا و اسراييل و ممانعت از اجرای برخی واجبات اسلامی نظير حجاب میباشد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_21
#محور_مقاومت
#اسلام_ستیزی
#بیداری_اسلامی
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
❓ «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ» بر چه کسی وارد میشود؟
🎙 علامه مصباح یزدی
✳️ در اصول كافی در باب حجت، روايتی از امام معصوم(ع) است که حضرت فرمودند: از مخالفان بپرسيد در شب قدر ملائكه بر چه كسی نازل میشوند؟ آيا تاكنون كسی ادعا كرده است كه در شب قدر، ملائكه بر او نازل شده باشند؟ هيچ كس نمیتواند ادعا كند كه نزول ملائكه را در شب قدر درك كرده است. تاكنون نيز كسی در اين باره مدعی نشده است.
✅ قرآن نيز میگويد «تَنَزَّلُ الْمَلائِكَةُ وَ الرُّوحُ»؛ فرشتگان با روح در شب قدر نازل میشوند. بنابراين حتماً بايد پس از پيغمبر (ص) كسی وجود داشته باشد تا ملائكه بر او نازل شوند. او كسی جز حجت خدا و امام زمان صلوات الله عليه نخواهد بود.
✅ اما نكته دوم كه در روايات شيعه از حد خبر واحد فراتر است، آن است كه ملائكه نازل میشوند تا مقدرات سال را بر امام زمان(عج) عرضه نمايند. به ويژه در شب بيست و سوم كه مقدرات عالم به امضاء رسيده و قطعی شده است را به حضور امام زمان صلوات الله عليه ارايه داده و ايشان از تمام مقدرات امت تا پايان سال بعد و شب قدر ديگر، آگاه میشوند.
#شب_بیست_و_سوم
#امام_زمان
#علامه_مصباح_یزدی
🆔 @farhang_puya
🔊 ارزش هاى اخلاقى و ضد ارزش ها
💠 امیرالمومنین علی (ع) میفرمایند
✅ الْعَجْزُ آفَةٌ وَ الصَّبْرُ شَجَاعَةٌ وَ الزُّهْدُ ثَرْوَةٌ وَ الْوَرَعُ جُنَّةٌ وَ نِعْمَ الْقَرِينُ الرِّضَى .
✅ ناتوانى ، آفت و شكيبايى ، شجاعت و زُهد ، ثروت و پرهيزكارى ، سپرِ نگه دارنده است : و چه همنشين خوبى است راضى بودن و خرسندى .
📜 نهجالبلاغه، حکمت، 4
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📣 طرح تجزیه جهان اسلام
✒️ مهدی پيش بين
⚫️ در طرح خاورمیانه بزرگ که هنوز هم ابعاد مختلف آن را به گونهای عنوان میکنند در پی این بودند که جهان اسلام را به لحاظ فرهنگی استحاله کنند و در طرح خاورمیانه جدید به دنبال یک سایکس-پیکو جدیدی بودند که به وسیله آن بتوانند دوباره یک طرح تجزیه در جهان اسلام اجرا کنند. حتماً به خاطر دارید که این نقشه در ناتو هم منتشر شد و تقسیم بندی مورد نظرشان در این نقشه کاملا معلوم بود.
⚪️ بحمدلله چیزی که مانع شد و نگذاشت این طرح به ثمر بنشیند مقاومت بود وگرنه هیچ کس دیگری در صحنه حضور نداشت. زمانی که اینها پس از اشغال افغانستان وارد عراق شدند گفتند عراق دروازه ورود به طرح خاورمیانه بزرگ است. حضرت آقا این اصطلاح خاورمیانه بزرگ را بسیار بجا عوض کردند و به جای آن «غرب آسیا » را مطرح کردند.
⚫️ آنها خودشان این عنوان و این اصطلاح را تولید کردند. تعدادی کشور بودند که آنها را توسعه دادند و سپس به این مجموعه که شمال آفریقا و سرتاسر جهان اسلام را به نوعی در برگرفته بود خاورمیانه بزرگ گفتند. این بحث غرب آسیا عملاً اینها را از هم تفکیک میکند؛ هم به لحاظ ژئوپولوتیکی و هم جغرافیایی.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#محور_مقاومت
#طرح_تجزیه_جهان_اسلام
#غرب_آسیا
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
♻️ ايجاد امنيت يکی از اهداف اميرالمؤمنين(ع)
🖊 دكتر سيدحسين هاشمي
🔵 پروردگارا! تو مىدانى آنچه ما انجام داديم، نه براى اين بود كه مُلك و سلطنتى بهدست آوريم و نه براى اينكه از متاع پست دنيا چيزى تهيه كنيم، بلكه به خاطر اين بود كه نشانههاى از بين رفته دينت را بازگردانيم و صلح و مسالمت را در شهرهايت آشكار سازيم، تا بندگان ستم ديدهات در ايمنى قرار گيرند و قوانين و مقرّراتى كه به دست فراموشى سپرده شده، بار ديگر عملى گردد.
🔴 حضرت با نفی اهداف دنيايی، يکی از مهمترين اهداف برای پذيرش حاکميت را ايجاد امنيت میداند. امنيت خود از جهات مختلف قابل بحث است، که عبارتند از: امنيت اقتصادی، امنيت سياسی اجتماعی، امنيت قضايی، امنيت مرزی و امنيت معنوی.
🔵 مولا در بخشهايی از حوزهها موفق شدند امنيت را بهصورت نسبی برقرار کنند؛ اما همراهی نکردن مردم از يکسو و نداشتن کارگزاران لايق از سوی ديگر و شورشهای قدرتطلبان و دنياگرايان از درون جامعه اسلامی مانع رسيدن حضرت به آرزوهايش دراين حوزه بود.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_28
#نهج_البلاغه
#ایجاد_امنیت
#شورش_های_قدرت_طلبان
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
⚠️ چهره به ظاهر زیبا اقتصاد لیبرال
✒️ نصرالله انصاری
⚫️ در اقتصاد لیبرال بحث توزیع به اندازه كافی جنجال برانگیز است چه برسد به نوع عادلانه آن كه عدالت توزیعی با شکل اسلامی را از اساس قبول ندارند و آن را به حال اقتصاد به خصوص رشد اقتصادی مضر و توزیع فقر میدانند. از دید آنها توزیع وظیفه بازار است. هر عامل تولید برای خود بازار دارد و سهم خود از تولید را از طریق سازوكار بازار به دست میآورد.
✔️ این دیدگاه به همان اندازه كه در مقام یک نظریه قشنگ است، در عمل چهره زشت به خود میگیرد چون بازارها از حالت طبیعی خارج و به نفع سرمایهدارها به گونهای دستكاری میشوند كه برآیند آن نابرابری در سهمبری عوامل تولید است. علاوه بر این، ترکیب مشخصی در مورد توزیع ثروتهای اولیه و منابع طبیعی نیز وجود ندارد.
✔️ برآیند اینها، به وجود آمدن فضای مطلوب و دلنشین برای فرص تطلبان و سودجویان است كه موازنه را به نفع خود تغییر دهند. یكی از اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی توزیع عادلانه ثروت و درآمد بر اساس معیارهای اسلامی بوده و هست.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#غرب_زدگی
#اقتصاد_لیبرال
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
💠 رسوال اکرم (ص) میفرمایند:
✅ آفَةُ الشَّجاعَةِ البَغىُ وَ آفَةُ الحَسَبِ الاِفتِخارُ وَ آفَةُ السَّماحَةِ المَنُّ وَ آفَةُ الجَمالِ الخَيلاءُ وَ آفَةُ الحَديثِ الكَذِبُ وَ آفَةُ العِلمِ النِّسيانُ وَ آفَةُ الحِلمِ السَّفَهُ وَ آفَةُ الجُودِ السَّرفُ وَ آفَةُ الدِّينِ الهَوَى؛
✅ سركشى آفت شجاعت است، تفاخر آفت شرافت است، منت آفت سماحت است، خود پسندى آفت جمال است، دروغ آفت سخن است فراموشى آفت دانش است، سفاهت آفت بردبارى است، اسراف آفت بخشش است، هوس آفت دين است.
📜 نهجالفصاحه، 1
#حدیث
🆔 @farhang_puya
⛔️ وظیفه دولت در مدیریت تحول
🖊 نصرالله انصاری
✅ در حال حاضر كه كشورهای سلطهگر از اقتصاد به عنوان ابزار فلج كننده كشورهای مستقل استفاده میكنند، نقش دولت توسعه یافته است و علاوه بر مقابله با چالشهای درونی اقتصاد كه از انگیزه و رفتار ناصحیح عوامل انسانی نشأت میگیرد با چالشهای بیرونی اقتصاد كه از مداخلات نظام سلطه در اقتصاد بینالملل برمیخیزد نیز مواجه است.
✳️ مقام معظم رهبری(حفظهالله) میفرمایند: «سیاست استكباری، زمین زدن ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی از راه اقتصاد است» دولت در جمهوری اسلامی ایران همانطور كه باید حواسش به توزیع عادلانه، تولید و مصرف نیازمحور و نظام پولی و مالی تولیدمحور باشد به نرخ ارز هم باشد تا ماجرای اخیر دلار به وجود نیاید. به واردات هم باشد تا موجب از كار افتادن تولیدات داخل نشود.
✅ به موانع صادرات هم باشد تا بازارهای جهانی خود را از دست ندهد. به تراز تجاری هم توجه داشته باشد كه با كسری یا مازاد غیرمعقول مواجه نگردد. در مجموع، مسئول مستقیم چالشهای احتمالی اقتصاد یك كشور دولت است. این چالشها باید به موقع توسط دولت پیشبینی و یا شناسایی و پیشگیری و برطرف شود. در غیر این صورت، نه تنها آینده اقتصاد كه آینده كل نظام به خطر میافتد.
📃 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#نظام_کار_آمد
#اقتصاد
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
⚠️ ریزش خواص در انقلاب اسلامی
✒️ حسن طاهری
💢 انقلاب اسلامی و حاکميت دينی در طول 28 سال گذشته با فراز و نشيبهايی مواجه بوده است. در اين فراز و نشيبها و مقاطع حساس هر کدام از شخصيتها آراء و نظرات گوناگون و ضد و نقيضی را اظهار نمودهاند که در بررسی زمانی و تاريخی، نکتههای شگفتآوری را نمايان میسازند.
⭕️ آقايان حسينعلی منتظری، يوسف صانعی، هاشمی رفسنجاني و سيدمحمد خاتمی، حسن روحانی، علیاکبر محتشمیپور، مهدی کروبی، سيدحسين موسوی تبريزي، محمدجواد حجتی کرمانی و برخی ديگر از مدعيان پيرو خط امام از جمله افرادی هستند که با گذر زمان درباره نوع مشروعيت حکومت و حاکم، ديدگاهی متفاوت با ديدگاه های خود در دهه 60 به دست آوردهاند.
💢 ديدگاه نوين اين شخصيتها، که علت تغيير آشکار و فاحش آن برای هيچ کسی معلوم نيست، در طی گذشت سه دهه حاکميت دينی و سالهای پرفراز و نشيب انقلاب به دست آمده است. اين شخصيتها در سالهای اخير مواضعی را اعلام نمودهاند که با ديدگاههای دو دهه پيش آنان کاملاً در تضاد میباشد.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_2
#فتنه
#ریزش_خواص
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy
📈 آموزش مبارزه با رانت از پیش دبستانی
⁉️ مصاحبه فرهنگ پویا با جواد توکلی
❓ پویا: شاید یکی از نقاط قوت غرب،مجموعهی نظارتی قوی آن است؟
⭕️ جواد توکلی: البته فقط بحث نظارت نیست. من معتقدم آنها در بحث فرهنگ سازی هم خوب کار کردند. یعنی از پایه دارند میآیند در کتابهای درسی خود کار میکنند. اینها دقیق الگو دارند که؛ مثلاً بیست مفهوم اقتصادی را بیرون کشیدهاند و میگویند: « فلان مفهوم را شما باید در پیش دبستانی بگویی، بعد باید در ابتدایی این را باز تکرار کنی، در دورهی دبیرستان باید آن را تحکیم کنی.»
💢 بچه باید بداند پس انداز چیست تا تمایل به پس انداز داشته باشد. مهارت پس انداز را هم داشته باشد. مثلا میگویند: « دربارهی مفهوم پس انداز، یک بخش آن را در کتاب تاریخ و یک بخش دیگر را در کتاب جغرافیا میآوریم. این میشود آموزش هدفمند»
⭕️ این بچه از اول دارد با این مفاهیم بار میآید، به قول جامعه شناسها از این طریق سعی کردند بعضی از ارزشها و هنجارهای اجتماعی را درونی کنند یعنی شما از ابتدا داری به بچه میگویی مالیات را باید بدهی. مالیات این گونه هست. بعد پشت بند آن یک نظام قانونی هم این را پشتیبانی میکند.
📄 نشریه فرهنگ پویا #شماره_37
#آموزش_و_پرورش
#احمد_توکلی
#مبارزه_با_رانت
🆔 @farhang_puya
📦 جهت سفارش نشریه فرهنگ پویا https://eitaa.com/MAbdollahy