📌 خودسازی قبل از اجرا، پیام آن دیدار دلنشین
🔸 «حاج قاسم» را فقط یک بار از نزدیک
دیدم،
آن
هم ۱۵ سال پیش و برای نیم ساعت؛ سالهای فرماندهیاش بر لشکر ٤١ ثارالله (ع) کرمان. عازم تهران بود که خودروی در حال مأموريت او خراب شده و نیاز به تعمیر پیدا کرد. در دفتر فرماندهی لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع) قم در انتظار پایان یافتن جلسه فرماندهی بودم تا امضایی بر پای نامه درخواستیام بگیرم.
🔹 در باز شد و مردی تمام قد با لبخند همیشه شکفته بر لبانش آمد و در اتاق خالی از تشریفات درست نشست کنارم. با ادب تمام و متانتی عجیب و سادگی و صمیمیتی مثال زدنی، سلام و احوالپرسی کرد. گویا که سالهاست آدمی را میشناسد. سپس در سکوتی عمیق فرو رفت و دانه های تسبیحش بود که ذکر زیر لبانش را شماره میکرد.
📍 همان جا اهمیت خودسازی پیش از ورود به عرصههای مدیریت و اجرا، برایم روشنتر شد. بین برگزیده شدن مدیران و مجریان از میان پابرهنگان و بسیجیان حقیقی با کارگزاران سهمخواه جبهههای سیاسی و احزاب و تشکلهای طلبکار چه تفاوتی وجود دارد؟
📍 پاسخش با شما ولى من ديدهام خادمان بسیجی و بچه مسجدیهای هیأتی که در مدیریت و فرماندهی، ادا و اطوار و فیگور اتو کشیده های پاپیونی و یقه سفید را بلد نیستند و به عکس خیلیها، با مردم زیستن و برای مردم ما ماندن را از مرام پوپر و مارکس و مائو و فیدل و لنین نیاموختهاند، بلکه در سیره پیامبرانهترین جنس مردان الهی عصر ما، یعنی خمینی خدا یافتهاند.
✍ حسین طاهری
#حاج_قاسم
#شماره۲۱
🆔 @farhang_puya
18.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس اسرائیلی:
📍ضربه سختی خوردیم، با کشتن سليمانی فکر میکردیم داستان به پایان رسیده اما جانشینش به ما نشان داد که یک من ماست چقدر کره دارد...
#طوفان_الاقصی
🆔 @farhang_puya
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿
تا که پرسیدم ز قلبم #عشق چیست
در جوابم اینچنین گفت و گریست
لیلی و مجنون فقط افسانهاند
عشق در دست #حسین بن علیست🖤
#حاج_مهدی_رسولی
#شب_جمعه
#شب_زیارتی_ارباب
🆔 @farhang_puya
🌷 امام صادق علیه السلام:
🖌 هر که دوست دارد ایمانِ کامل داشته باشد، بگوید : نظرِ من در هر چیز، نظرِ آل محمد است؛ چه آنهایی را که نهان کردهاند و چه آنهایی را که عیان گفتهاند، چه آنهایی که آگاه شدم و چه آنهایی که خبر ندارم.
📗 الکافی کلینی، ج١، ص٣٩١
#حدیث
🆔 @farhang_puya
📌 فرهنگ مهدویت، نظم نوین جهانی غرب را به چالش کشیده است
🔸 بشریت امروزه در جهان کنونی در ارتباط با حکومت جهانی واحد، با دو طرز نگرش کاملا متمایز روبه رو هست که یکی انسان را به خودرأیی، خودمحوری و بریدگی از عالم ملکوت و جهان ماورا فرا میخواند و دیگری او را به بندگی حق، خدامحوری، خداپرستی و ولایتپذیری پروردگار عالمیان دعوت میکند.
🔹یکی از این دو دیدگاه حاکمیت را حق انسان شمرده و انسان را آزاد و رها از هر قید و بندی میخواهد و دیگری
حاکمیت را به خداوند و جانشینان او بر روی زمین اختصاص داده و انسان را موظف به پذیرش و التزام نظری و عملی به ولایت الهی و ولایت اولیاء او میداند.
🔹نظریهپردازان اردوگاه غرب در عصر قدرتمداری و یکهتازی غرب، مسحور از هیمنه غرب فرصت را برای پردازش و ترویج اندیشه حکومت جهانی در شکل و ساختار لیبرال ـ دمکراسی و به رهبری و سالاری آمریکا مغتنم دانسته از همه ابزارها و امکانات بهرهبرداری میکنند تا به سایر دولتها، حکومتها و جوامع خرد و کلان بقبولانند که چارهای جز پذیرش حاکمیت و سلطه غرب پیش روی خود ندارند.
🔸 آنان تقریباً همهٔ امکانات و استعدادهای خود را برای القاء و تزریق این منظور و تحقق این مقصود به کار بستهاند تا فضای جهانی را برای سلطه آمریکا و هم پیمانان غربیاش بیش از پیش فراهم سازند. درست در نقطه مقابل این جریان از دیگر سو، جریان اسلام ناب محمدی، با اتکاء بر فرهنگ غنی و متعالی و موضع با ثبات فعال، پیش رونده و مناسب خود، اندیشه نظم نوین جهانی غرب را به چالش جدی کشانده است.
✍ مدیر مسئول
#نظم_نوین_جهانی
#مهدویت
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
⭕️ آیندهنگری به تکامل جامعه بشری، جزء لاینفک فطرت انسانی
🔹 آیندهنگری در ترسیم چشمانداز و روند رشد و تکامل جامعه بشری تأثیر به سزایی بر جای میگذارد. ارزیابی و ارزششناسی این تأثیرگذاری، ما را با بسیاری از حقایق عالم انسانی آشنا می سازد. ما همیشه آرزو می کنیم جزو برترینها باشیم و علاقه داریم در هر زمینهای به عالیترینها دست یابیم. این که این حالت را از کی و کجا به دست آوردهایم، پرسش اساسی انسانشناختی ماست.
🔸آیا این امر از جنبههای اکتسابی و از جمله طرحهای رفتاری تربیتی شخصیت ما به شمار میرود؟ یا اینکه اصولا از ویژگیها و خواستههای فطری و زیستی ما تلقى میگردد؟
علاقه به دریافت پاسخ صحیح، ذهن را به فضایی از گرایشهای فطری میکشاند که اساس انسانیت ما را تشکیل میدهد.
🔹این جا باید از زبان فطرت سخن به میان آورد و به گنجینه های فطری انسان اندیشید؛ گنجینههایی که به هدایت وحی و نبوت و با راهنماییها و راهبریهای انبیاء الهی و جانشینان آن بزرگواران مکشوف و مشهود انسانهای تربیت یافته میشود. وجود این گنجینه ها به ما اصالت و عمق می بخشد و اسباب تعالی و تکامل ما را فراهم میسازد.
✍ مدیر مسئول
#مهدویت
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
📌 بشارت کتب آسمانی به موعود آخرالزمان (بخش اول)
🔹 در زبور داوود (ع) که تحت عنوان مزامیر در لابه لای عهد عتیق آمده است، در حداقل سی و پنج مورد، نمونههایی درباره
ظهور موعود جهانی به چشم میخورد: «زیرا که شریران منقطع خواهند شد و اما منتظران خداوند وارث خواهند شد. هان بعد از اندک زمانی شریر نخواهد بود... اما حليمان وارث زمین خواهند شد... اما صالحان را خداوند تأیید میکند و میراث آنها خواهد بود تا ابدالآباد.»
🔸در مزمور ٤٥، ٩٦ و ۹۷ نیز نمونههایی به صراحت آمده است. در بخشی از مزمور ٩٦ با اشاره به حکومت عادلانه آن حضرت، چنین آمده است: «قومها را به انصاف داوری خواهد کرد... زیرا برای داوری جهان می آید.»
🔸در تورات، در کتاب دانیال نبی آمده است: «در آن زمان سرور میکائیلی، امیر عظیمی که برای پسران قوم تو ایستاده (قائم) است، خواهد برخاست و چنان زمان تنگی خواهد شد که از حینی که امتی به آمده است تا آن روز نبوده ...» در کتاب حیقوق نبی علاوه بر بشارت آمدن، اشاره به حکومت جهانی آن حضرت نیز دارد: «اگرچه تأخیر نماید، برایش منتظر باش؛ زیرا که البته خواهد آمد و درنگ نخواهد نمود، بلکه جمیع امتها را نزد خود جمع میکند و تمامی قومها را برای
خویشتن فراهم میآورد.»
✍ علی الله اکبری
#مهدویت
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
📌 بشارت کتب آسمانی به موعود آخرالزمان (بخش دوم)
🔹 در اناجیل اربعه به این موضوع بیش از سایر کتب آسمانی پرداخته شده است. بنا به نوشته «مستر هاکس» در انجیل و ملحقات آن (عهد جدید) كلمه «پسر انسان» هشتاد بار تکرار شده است که تنها سی مورد آن با حضرت عیسی (ع) قابل تطبیق است و پنجاه مورد دیگر از نجاتدهندهای سخن میگوید که در آخرالزمان ظهور خواهد کرد و حضرت عیسی (ع) نیز با او خواهد آمد تا او را یاری کند.
در ادامه به نمونههایی چند از این اناجیل اشاره میکنیم.
🔸در باب ٢٤ انجیل متی، گفتگویی از حضرت میسح (ع) با شاگردانش ثبت شده است که علاوه بر بشارت به ظهور منجی موعود، به اوضاع سیاسی، اجتماعی و اقتصادی عصر ظهور نیز اشاره مستقیم دارد و نشانههای ظهور را عنوان میکند و درباره زمان ظهور تأکید میکند که جز خداوند هیچ کس از آن اطلاع ندارد:
🔹 « ... آن گاه علامت پسر انسان در آسمان پدید گردد و در آن وقت جميع طوایف سینهزنی کنند و انسان را ببیند که بر ابرهای آسمان با قوّت و جلال عظیم میآید...اما از آن روز و ساعت هیچ کس اطلاع ندارد، حتی ملائکه آسمان جز پدر من و بس.»
🔸 «... شما نیز حاضر باشید؛ زیرا در ساعتی که گمان نمیبرید، پسر انسان میآید. اما چون پسر انسان در جلال خود با ملائکه مقدس خویش آید، آنگاه
بر کرسی جلال خود خواهد نشست و
جميع
امتها در حضور او جمع شوند و
آنها را از همدیگر جدا میکند.»
چنانکه میبینید در این فراز از جمع
شدن
امتها و تشکیل حکومت واحده جهانی سخن به میان آمده است که
پسر انسان بر
کرسی حکومت آن خواهد نشست.
✍ علی الله اکبری
#مهدویت
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 نقش انسانها در دوران ظهور
#مهدویت
🆔 @farhang_puya
📌 فایده فرهنگ مهدویت بر تفکر
🔹 عقیده به ظهور حضرت مهدی (ع)، منجی موعود و قیام انقلابی و حکومت جهانی و عدالت گستر او، فکر و اندیشه انسان را وسیع و جهاناندیش میسازد تا به دورترین نقاط جهان بنگرد و عالم را مملکت خدا بداند و خیر و آسایش مردم تمام جهان را بخواهد که عاقبت و پیروزی با پرهیزکاران و شایستگان است.
🔸چنان که خدای متعال در «قرآن» چنین بشارت داده است «وَ لَقَد كَتَبْنا فِى الزَّبُورِ مِنْ بعدِ الذِكرِ انّ الارض يَرتُها عِبادِىَ الصّالِحونَ» (سوره انبیاء، آیه ۱۰۵) بعد از تورات در زبور داوود نوشتیم که البته بندگان نیکوکار من ملک زمین را وارث و متصرف خواهند شد.»
✍ علی الله اکبری
#مهدویت
#شماره۵
🆔 @farhang_puya
✍ امام علی علیهالسلام:
🔻 هركه از كردار خود خوشش آيد، خردش آسيب بيند.
📚 غررالحكم: ۸۳۸۰
#حدیث
🆔 @farhang_puya